| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı sıcağı sıcağına şunuda sormak istiyorum balkan72:)ilk utandığım anı bilemedim ama çok küçükken utandığım bi iki an üzerinde yapabildim ancak,dün yatmadan önce denedim,ilk olanı akla getirmek mi esas,daha mı zorlamalıyım?bi de sadece küçükken değil,ilerleyen yaşlarımda da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bu olay, senin ilk yaşadığın olayda bilinçaltına verdiğin emrin sonucu. O ilk resim bilinçaltında kodlanınca bilnçaltıda bildiği bu durumu sana gösterecek olayları ve kişileri karşına çıkaracaktır. eğer bu durumu düzeltmezsen yıllar geçtikçe sen kendi gerçek kimliğini bulana kadar daha da artmış bir şekilde olaylar ve kişiler hayatına çekilecektir. evlimisin bilmiyorum ama bu durumu düzeltmezsen seni utandıracak bir eş bile seçebilirsin... ama bilinçaltındaki resim değişirse hataındaki insanlar ve olaylarda ona göre şekillenecektir.Yüce yaradan bize "Ben seni tek ve biricik yarattım, sen benim yeryüzündeki halifemsin,ben seni çok seviyorum..."diyor. ama bizler ne yapıyoruz bize hissettirilen kötü duyguları genelleme yapıp hayatımızın bütün yıllarına yayıyoruz. Yüce yaradanın muhteşem yarattığı bu cana haksızlık yapıyoruz. Onun için artık bu duygulardan temizlenmeli ve hayata halifeliğimize yaraşır şekilde hayata devam etmeliyiz.birde en önemlisi bu olayları yaşatanları suçlamadan. Onlar bize bilnçaltımızdaki resimleri bize yansıtıyorlar...sevgiyle ve mutlu kalın | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
elveda., fobi, sosyal |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nevresim Nickli Üyeden Alıntı sıcağı sıcağına şunuda sormak istiyorum balkan72:)ilk utandığım anı bilemedim ama çok küçükken utandığım bi iki an üzerinde yapabildim ancak,dün yatmadan önce denedim,ilk olanı akla getirmek mi esas,daha mı zorlamalıyım?bi de sadece küçükken değil,ilerleyen yaşlarımda da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi