![]() |
PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR kerem abimin dün doğum günüydü(psiko).dün gece rahatsızlandı ve bugün ameliyata alındı. reiki bilenlerden kuzeniyle ricamız;pozitif enerjinize ihtiyacımız var. lütfen.herkesi bekliyoruz. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR ne ameliyatı ya?! >:( tam bir açıklama bekliyorum mümkünse dusun |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR ya bilmiyorum.konuşuyoduk dün akşam kerem abimle.bir anda fenalaştı kuzeniyle konuştuk sonra.hastaneye kaldırıldı.bugünde ameliyat oluyomuş.kuzenide tam bişey bilmiyo.ben tıp terimelrinden anlamam hiç.solunumunda sorun varmış.ciğerlerde sanırım. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo ?? emel?? .... ulaştınızmı ... bi haber aldınız mı son durum ne... |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR tamam orpheo sad456 ... güzel haberlerini bekliyoruz... ben dualarımla ve enerjimle.. elimden geldiğince sizleyim.... |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR banada bizzat kerem abi fenalaştığını söyledi.inandırıcı gelmedi derken.neçıakrım olabilirki böle bişeyden.tam anlamadım sizi. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR özür dilerim o zaman orpheo.ben biraz fesatımdır ondan öyle düşünmüştüm.Kendisinden bekliyoruz haberleri çünkü merak ediyoruz hayatimdegisti.com arkadaşımızı şu anda burada görünüyor |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR şimdi olaylar çözüldü. sitede olan kuzeni.dolaşıyo.konualrı fln okuyo.benle konuşuyo şuan.kerem abim çıkmış ameliyattan.herkese geçmiş olsun. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR agl34 umarım iyidir |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR pınar aplaaa.kereme abi 3 gün hastanede.biraz dinlenecek. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR emel ne olmus tam olarak , sen haber aldın mı ?? |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR yeğeni ile şimdi mns de konuştum ameliyattan çıkmış iyimiş ,dualarım seninle psiko kardeşim |
|
umarım biran önce iyileşip aramıza eskisinden daha sağlıklı olarak döner.Doktorumuza bütün Türkiyenin ihtiyacı var |
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR psiko nun niyetini anladım arkadaşlar... doğum gününde yeniden doğmaya karar verdi... kendi dahil hepimizi korkutup üzdü ama ... ameliyatla kendine çip taktırmıştır belki... bu dünyada ne olursa olsun beni yıldıramaz çipi... tekrar başlayacak herşeye ...daha güçlü olarak ... daha mutlu olarak.. ve hayat sana karşı yenilmez olarak.. psikonun yeğeni.. ona söyle bırakmayız yakasını gördüğün gibi.. hastalanıp kaytarmak yok.. tüm sevgimizle yanındayız.. tutsun ellerimizden de bir an evvel ve veri gelsin tüm haşmetiyle.. sevgiler... ttli3 ark5 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Arkadaşlar şimdi okudum çok üzüldüm.Elimden ne gelirse yapmaya çalışıcam.inş.çabucak düzelir ve aramıza döner. |
bu arada herkese teşekkürler. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Çok geçmiş olsun PSİKO... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun... Dualarımız seninle... |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR büyük geçmiş olsun. umarım bir an önce sağlığına kavuşur. dualarımız psikoyla. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR bugünkü şehit haberlerinden sonra birde bu haber rt67 geçmiş olsun psiko |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR geçmiş olsun...umarım herşey yolundadır... |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR geçmiş olsun tabiiki şifa gönderiyorum..sevgiyle ve canı gönülden..gelişmelerden haberdar etmeye devam ederseniz sevinirim.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR psiko cok gecmis olsun...cok sasirdim....siteye geldigimde yeni mesajlara bakinca illa psiko bi muziplik yapiyorken bulurdum ,simdi okuyunca inan yine bi muziplik pesindesin sandim ama bastan sona okuyunca ,bu sefer ki hic komik degil psiko dedim.. hadi bakalim ,bir an once topla kendini, acil sifalar diliyorum.. arkadaslar haber alirsaniz ,lutfen haberdar edin |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR başlığı demin gördüm 2 gün siteye girmedim neler olmuş sad456.ya ne ameliyatı geçirdi bu çocuk umarım hayati bişey değildir de düzelmesi uzun zamanını almaz 128956.neyse ameliyat başarılı geçmiş ya önemli olan da bu neseli56. çok geçmiş olsun pisiko çabuk iyileş aramıza geri dön smiliyface |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR geçmişler olsun psiko.. umarım en kısa zaman da iyileşip aramıza dönersin. sevgiler saygılar arkadaşım..... onayi onayi |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR tekrar geçmiş olsun psiko..gelişmelerden haberi olan var mı acaba?birileri iyi birşeyler yazsa da sevinsek ne iyi olur.dualarımız seninle... |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo .. emel ..... psikonun yegeni... nerelerdesiniz... güzel haberlerinizi bekliyoruz... ??? |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR maalesef yeni okuyabildim, geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce toparlanmanı diliyorum.... sad456 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR çok geçmiş olsun psiko ,umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR sabah 10 dan sonra yazdığımız mesajları yitirdiğimiz için son yazdıklarımı hatırlamaya çalışarak... ekliyorum arkadaşlar.. bu bölümden haber bekleyen arkadaşlarımız vardı.. en son emel : zannedersem bu gün yarın psiko' yu eve çıkaracaklar diye güzel bir haber vermişti.. bizlerde sevinmiştik.. blissy |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR smiliyface smiliyface smiliyface kerem abimin ameliyatı iyi geçmiş.ve süper haber;tamamen iyileşmek için bir haftaya kadar amerikaya gidiyor. kerem abim tamamen iyileşicek.blissy yrn bi telefon açıcam amerikaya gitmeden bi kez konuşayım.hasta olarak son kez konuşayım.sağlıklı olarak dönücek geriye. s456 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo cum sağol iyi haberlerin için... bir de sakıncası yoksa hastalığın ne olduğunu tam olarak bilsek te siprütüel çalışmalarımızı ona göre yönlendirsek.. ama sen yinede ne olduğunu söylemeden önce kerem den izin al... en azından hayal ablaya bana Kurby ye (reiki 2 ve yukarısı olan adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar varsa lütfen kusura bakmasınlar hatırlayamadığım için) bildir ki çalışmalırımızı daha sağlam zeminler üzerinde yapalım.. iyi dileklermiz.. enerjilerimiz ve dualarımız onunla... thumbsanim sevgiler.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR ilgili herkese çok ciddi ve kalpten teşekkürler. kerem abimin hastalığnıı bende tam anlayamadım.kuzenide çok heyecanlı olduğu için anca onu sakinletirmeye vakit bulabildim. ciğerlerinde sorun vardı sanırım.o gece düzgün nefes alamıyodu zaten.konuşurken bi anda bilgisayarın başından ayrılmış.hastaneye kaldırmışla.r belki bana kzıcak iyileştikten sonra olm ne bu bölüm böle diye ama o iyileşsinde kızsın bana. çalışmalarınız umarım meyvelerini verir. ben yürekten inanıyorum kerem abimin iyileşeceğine. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR haberler guzel desenize,hayirlisiyla gitsin,iyilesip aramiza dönsün..acil sifalar diliyorum |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR bu ne be iki gün ortalıktankayboldum kampanya mı başlattınız orpheo bittin sen 2600 accık sır tutun bee |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR aa psiko gelmiş 12389 geçmişler olsun yazılanlar üzdü bizi umarım iyisinizdir.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 AM. |