![]() |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR PSİKO... blissy hoşgeldinnnnn ark5 büyük geçmiş olsun... fazla yorma kendini... dualarımız seninle ..... iyileşte yazılarını yolla gene bol bol ... ttli3 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR psiko sen misin? blissy şükür iyisin ya,bizi çok korkuttun.tekrar hoşgeldin aramıza.kendine dikkat et bak iki gün gittin neler oldu... bu sitedeki kimseyi tanımıyorum aslında.ama birine bişey olduğunu duyunca sanki yıllardır tanıdığım birine bişey olmuş gibi üzülüyorum.birinin başardığını duyunca da inanılmaz seviniyorum.bilinen şeylerin işe yaradığını ben göremesemde birirlerinin görüyor olması beni mutlu ediyor.evet hepimiz üzüldük dualar ettik,sende olsan aynını yapmaz mıydın?bu yüzden aramız da sır diye bir şeyin olduğunu sanmıyorum,ama başka sırlar var tabi. aa34 baksana nelerimizi paylaşıyoruz ve paylaşmaya da devam edeceğiz..sağlıklı ve mutlu yaşaman dileğiyle |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR gecmis olsun. Allah acil sifalar versin psikoya |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR uff oldum ben ama saol canım kankim benim yaptıklarını aldım kuzenimden çocuğu dövcekmişin nerdeysen 2600 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR alt tarafı yaş gününü kutladık ama sen ortadan kayboldun, merak ettik seni tuh788 ameliyat haberine çok şaşırdık.... tuh788 ama iyi olmanada çok sevindik sana büyük geçmişler olsun psiko |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR nabim kerem abi mert endişelendirdi bende kolları sıvadım fenamı yaptık yav smiliyface ama ne şanski şimdide benim babam ameliyatta.trafik kazası geçirmiş.noluyo anlamıyorum bu hafta yaa |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo cum şimdi okudum yazını.. sad456 sad456 babanın durumu nasıl .. umarım çok ciddi değildir... dualarımız seninle ablacım elbette pozitif enerjimizde.. gelişmelerden bizi haberdar et.. büyük geçmiş olsun.. bir an evvel sağlıklı haberlerini senden alabilmek ümidiyle sevgiler.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR kerem abiye sevindik.bi gün geçmedi.kaza yapmış zincirleme olmuş.hatta kayıp yolcualrda varmış fakat babam bi şekilde kurtulmuş.sol kolku kırılmış.onu ameliyata alıcakalr yarın.kafadada 8-9 dikiş fvar.ama herhangi bi beyinsel hasar yokmuş.bu hafta çok dikkat ediyorum kendime.uyuz bi hafta |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR tekrar geçmiş olsun.. daha büyük yaraları ve kayıpları olanlara da acil şifalar versin ya rab... baban adına kötünün iyisi durunu için sevindim.. güzel gelişmelrden haberdar et yine bizi .. sevgiler.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Psiko geçmiş olsun, aman kendine dikkat et doktor cici bak kendine 12389 ( o sigarayıda söndür artık n9598 ) http://www.semahastaneleri.com/cards...e_balloons.gif |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR valla doğru ne geldiyse o nargile sigaradan geldi başıma orçun manevi kardeşim babana üzüldüm inşallah bişeyi yoktur ya |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR büyük geçmişler olsun orpeo,umarım ciddi yaralanmalar yoktur, lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. umarım her şey yolunda gider,acil şifalar dilerim. |
gecmiş olsun karrrdeşim acil şifalar diliyorum... rt67 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheocum yeni görebildim... büyük geçmiş olsun, Ahllah şifalar versin |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheocum.. ameliyat güzel geçmiştir inşallah.. sağlıklı haberlerini bekliyoruz.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR hiç haber vermedin bu gün bize... umarım babanın ameliyatı iyi geçmiştir orpheo.. yarında akşama kadar ben uğrayamayacağım siteye.. tuh788 aklım senden gelecek güzel haberlerde kalacak şimdi.. mutlaka yaz buraya gelişmeleri.. meraktayız hepimiz.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR evet yaa inşallah güzel haberlerle dönersin (yazarsın )orpheo babana ve ailene geçmiş olsun dileklerimle cat56 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR herkese teşekkür ederim..dalında uzman bi profesöre götürdük babamı.kendine gelmiş olacakki bugün benden kuzu dolma istedi hemen serumlu serumlu smiliyface alem adam ya. ameliyat birgün ertelendi.bugün olucak.yani cuma günü.ctesi yada pazarda büyük ihtimal evde olur. derty |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR hayırlısı olsun kiss3 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR çok sevindim... blissy dün ki güzel haberlerin üstüne bu haber de iyi geldi doğrusu... bi de ameliyatının hayırlı haberlerini aldık mı tamamdır... wave |
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Psiko , Yeni gördüm mesajları umarım sağlığınıza kavuşmuş ve daha iyi hissediyorsunuzdur kendinizi. Tekrar geçmiş olsun. Orpheo, Babana da geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun. Kalbimiz, dualarımız ve tüm pozitif nenerjilerimiz sizinle. smiliyface |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR canım gardaşım benim canını hiiç sıkma sen bak hayat arada sırada sille atıo ama kötülüğümüze değil kendimize gelmemiz için bazı zaman kendimizi dipte hissedioruz nedeni tanrı bizi çok sevio ve gidişat kötü sen biraz otur dipte kendini tart düşün die yapıo biz bu dibe vurmaları en iyi şekilde değerlendirelim haberlerini bekliyorum gardaşım ayrıca kayıdın hala gelmedi |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR babam yrn çıkıo hastaneden.bugün bi çorba getirdiler.hemşireye küfür edicekti az kalsın sıkıldı hastanede. aa34 ne biçim özel hastane ya burası filan diyo. aa34 aa34 abi ben bayağı attım kayıtı.yine deniyeyim madem. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR hadi gözün aydın orphe cum.. günden güne daha da iyi olsun inşallah.. an kısa zamanda yaşamına ve sevdiği yemekelre güzelliklerle devam etmesi dileğiyle.. tekrar geçmiş olsun.. actionsmile |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR gözün aydin orpheo. en kisa zamanda sagliğina kavusur umarim..hastane corbalari bellidir.. y789 gecmiş olsun kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |