![]() |
Ynt: sezenin gunlugu Slmlar tekradan ben halla 62 kiloyum ama inecegim gunleri biliyorum sanirim saliya 59 zor olurum ama ugrasiyorum. dun cunki yedim hic lazim olmayan yiyeceklerden cukulata yedim ve 3 tane kocaman sac coregi yedim kendime cok kizyorum. neyse bugun kendi yiyeceklerimi yeme devam edecegim ve kisa zamanda kendimi incecik gormek istiyorum. sigara benim icin bitti. birde su kiloyu versemde bitse izdarabim oldu kilo ya ama az kaldi. ugrasayimda kiloyuda atayim ustumdennnnnnn bana dua edin gercekten ihtiyacim dualariniza. su kiloyu atayim ustumden ondan sonra bebek isine bakicam. |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
http://img509.imageshack.us/img509/641/12150445lo0.gif şekercim kamerada görmedim ama gayet güzel ve bilinçli bir şekilde zayıfladın.. 956k sık sık arkadaşlara başarılı bir örnek olarak seni gösteriyorum.. super 59 da olursun .. 58 de.. hem okadar kilo verip hemde sigarayı bıraktın ya.. azmedildiğinde başarılı olacağını kanıtlamış oldun.. hem kendine hem bizlere... 12389 tekrar tebrikler canım.. başarılarının katlanarak çoğalması dileklerimle.. http://img482.imageshack.us/img482/8532/220ec.gif sevgiler... |
Ynt: sezenin gunlugu samancigim iyi oldguna cok sevindim...ben 61 kiloyu bugun tartida gordum... ben bugun biletimi aliyorum izmire gidecegim hayal ablamada gidecegim o sizlere yazar benim neka inceceik oldgumu:) kendinize iyi bakin halla 59zu goremedim ya |
Ynt: sezenin gunlugu canım benin inşallah kısa sürede 59 da olursun.. 2 kg cuk verirsin sen onu tatlım.. ttli3 sana hayırlı yolculuklar dilerim.. ark5 kimbilir belki istanbul buluşmasına gelirsin hayal abla ve suzzy ile birlikte.. hepimiz görmüş oluruz seni.. b456 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: sezenin gunlugu mlk34 arkadaslarrrrrrrrrrrr benim bugun sigarayi birakisimin 100. gunuuuu yupiiii cok sevincliyim. samanim ben 6tinci ayin 22 sinde istanbuldayim 1 hafta kalirim sonrasinda izmire gecegim... istanbul bulusmasi ayarlarsaniz 28 zine yada 26 yada 23 cune ayarlarsiniz evet bende gelirim soz.. izmirde hayal ablaya tellefon acarim onun bende telide var |
Ynt: sezenin gunlugu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...57596#msg57596 tatlım..bir kaç mesajını buraya taşımıştım...istanbul toplantısını burdan takip edebilirsin... utananadam |
Ynt: sezenin gunlugu sagol suzicgim tesekur edrim tasirkene kamyonda tutunmu heheh sagol iyi olmus |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
canım benim madem istanbulda görüşemiycez...o zaman sen izmire gelince hayal ablayla konuşur..bir izmir toplantısı yaparız tatlım... wave kafaya koydum senlede tanışcam... sevincli |
Ynt: sezenin gunlugu canim sendemi izmirdesin super ya. ben karsiyaka semiklerdeyim sen nerdensin? geldgimde muhakak bana vakit ayirin ha bulusalim sizinle konusmak isterim...gerci hayal ablam beni cok camda gordu ama beni incecik gormedi ehhehe incecik oldum inecikkkkkkk ama acimmmmmmmmmm ac yasiyorum resmen ama gecicek bu gunler:PPP gerci hayal ablam istahsimzi bana bir el versin benimde istahim insallah gecerrrrrr gulensmiley suzcigim insallah gorusuruz insallah. |
Ynt: sezenin gunlugu sezenciiim... sevincli ben bornovada oturuyom canım....sen gel bi şekerim görüşücez... kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |