Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

Sezennl 02-02-2008 01:34 PM

Ynt: sezenin gunlugu

ya hayal ablacim bir test daha yaptim hani bilmem belkide simdi hamileyimdir diye. bugun tupbebek yaptirdigimin 12cigunu. saliya doktora kan icin gidecegim. ama yine tek cizgi cikti ya sinir oldum ilkdefa herseye gicik kapiyorum herseye ama. bu ne ya denemedigim birsey kalmadi yine yok yine yok. ben gelecegim turkiyeye bana yol gozuktu ama neresi bilmem. izmirde buyudum istanbula gelin gitim ikisinden birine gelecegim. geldigimde sanada mutlaka ugrarim. ben gece konduda buyumedim ama semikler oralara yakindi hep oyanamaya giderdim cocukene guzel yerlerdi iste aslinda biraz gecekondularda yasam iyi olacak

tresor 02-02-2008 01:38 PM

sezencım yazdıklarını atlamadan okuyorum , sana tek sunu soyleyecegım, cok yakın bır arkadasım 41 yasında 2 ay once bebek sahıbı oldu hem de dogal yollardan, olmaz dıye bırsey yok, tup bebekde yaptırmadı sadece bır ılacla kanallarını acmıs doktor, cok kafana takıyorsun o nedenle ne olacaksa olmuyor gıbı gelıyor bana hayırlısı allahtan kısmetınse olacak lutfen kendını bu kadar uzme , sevgıler tresor

üç_gömlek 02-02-2008 01:45 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
insallah uc gomlek ama bugun abartim insallah en kisa zamanda birakirim. aslinmda nekadar sacma degilmi bir sey icin gunlerce ugrasmak aslinda birakacaksin ve aklina gelince baska sey duysneceksin bitireceksin yani kafanda ama zaman var sanirim

"aklına gelince başka şey düşüneceksin" hayır.aklına gelince rahat rahat düşün.bi akarsuyun başında oturur ve akan suyu izler gibi düşün.aksın geçsin.sonra "ben artık sigarayı bıraktım ki" diye noktala.aklına geldiğinde düşünmemeye çalıştıkça daha da büyüyerek karşına çıkacak.ben de geçende fatale nin bi yazısından öğrendim.mesela korku nefret kıskançlık gibi şeyler negatif duygular sanıyordum ama gerçekte şöyleymiş.hani bedenimizde enerji dolaşıyor deniyordu ya.işte sen sevince isteyince enerji akıyor dolanıyor vücudunda.ama mesela istemediğin bişeyi düşününce de akıyor aynen olduğu gibi.bu enerjinin akması pozitif.ama sen ne zaman düşünmekten kaçtıkça o akan enerji bi yerde tıkanıyor.karşına daha da rahatsız edici olarak çıkıyor.kaçtıkça büyüyor.yani aklına gelince rahat rahat düşün.sonra istediğin şekilde sonuçlandır.yanıldığım yerler varsa düzeltin lütfen.

Sezennl 02-02-2008 06:52 PM

uc gomlek harikasin ya inan bana yapacagim bu soylediklerini. sagol. birde su iyi geliyor su icince azaliyor istek allah kurtarsin bu zehirden bizleri amin

Sezennl 02-02-2008 06:53 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
sezencım yazdıklarını atlamadan okuyorum , sana tek sunu soyleyecegım, cok yakın bır arkadasım 41 yasında 2 ay once bebek sahıbı oldu hem de dogal yollardan, olmaz dıye bırsey yok, tup bebekde yaptırmadı sadece bır ılacla kanallarını acmıs doktor, cok kafana takıyorsun o nedenle ne olacaksa olmuyor gıbı gelıyor bana hayırlısı allahtan kısmetınse olacak lutfen kendını bu kadar uzme , sevgıler tresor

bu doktor nerde arkadasim ilac neymis bana hemen yaz afedersiniz sey olsa alip icecem ya varmi otesi. ve anne olmaya gercekten bugun karar verdim ama bugun. cunki ben cok gencim yumurtalarim kaliteli ve taze rahmimde cok genc bir bebege bakacak buyutecek kadar okadarrrrrrrrrr tek bunu tekrarlayip duruyorum aksama kadar

tresor 02-02-2008 08:51 PM

sezencım doktor ıstanbulda jfk hastanesınde bakırkoyde adını bılmıyorum ogrenıp sana ozelden ulastırıcam merak etme sen

25emel 02-02-2008 09:58 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

sezencım doktor ıstanbulda jfk hastanesınde bakırkoyde adını bılmıyorum ogrenıp sana ozelden ulastırıcam merak etme sen

http://www.resim-yukle.com/img01/17/939050images.jpg e bunun üstüne güzel bir kahve ii gider demii sevincli

Sezennl 03-02-2008 09:58 AM

emelim dun kahveni icemedim misafirim vardi sabah sabah iciyorum.
tsk ederim tresor doktor icin bekliyorum mesajini.

hayirdir diyelim hayir olsun kendimce guzel bir ruya gordum. ruyamda bebegim varmis onu belime baglamisim biri soruyor nerde diye korkuyorum ana diyorum acaba oldumu belimde ariyorum sag tarafima baglamisim cozuyorum bebegimi agzini kocaman aciyor uyumus birde acikmis mememi veriyorum agzina kocaman aciyor daha hepsini agzina alip emiyor sonrada doyor ve agliyor ama ne aglamak susturamiyorum. biri diyorki bebegi dope yap ne diyorum ben muslumanim diyorki sen yap keser aglamayi sonrada muslamn yaparsin. tam cikacam kapidan uyaniyorum hayir diyon hayir olsun ruyami yorumluyacak kim varrrrrr

Sezennl 09-02-2008 10:28 AM

gunaydin gunlugum.
kac gundur bir arkadasa takiliyorum. arkadasimin babasi trden gelecek. benden rica etti manti bukelim su borekleri acalim icli kofteler yapalim diye bende peki dedim ve gecen pazartesinden bu pazara kadar vaktimi ona ayarimistim. neyse her gun gitigimde bugunde iyi degilim dedi yarinlara atti. neyse carsi pazar gezdik kendisine dolap ve koltuk aldi bende salon masam hep yumurlakti bende dortkose aldim sandelyelerim yipranmisti onlari yeniledim dun evlerimize geldi onunkilerde benimkilerde. neyse ona dedim hadi gel bu esyalri yerlerine koyalim dediki canim istemiyor sabah bakarim birdaha istiyormuyum bunlari diye dedi. bende eve geldim eslarimi duzelltim bilasiklarimi mutfagimi halletim. ve aksam gec saatlerde uyudum. sabah kalktim kahvemi aldim iciyorum ve gecen hafta tum olanlari dusunuyorum. bugun daha ona ugramam diye cunki ben ona tum haftami verdim ve o hep yarinlara birakiyor isni. dedimki ona yapma boyle bende cok akli uslu degilim zaten kendi islewrimi yarinlara birakmaya bayilirim dedim ama dedim kendi kendimi bu huyumdan vaz gecirmeye ugrasiiyorum sende boyle yaparsan ben biterim dedim. neyse az sonra ben kendime plan yapacagim. ben nelerimi yapmam lazim.
mesela benim kagitlarim dolacak, bir suru islerim var onlari bir sekilde yapmaliyim. ve utu temizlik yapmaliyim bunlari kendime yapmam lazim. arkadasa isim olmasa cagirsa giderim. onada soyleyimi lazimsam cagir geldigimdede ama muhakak o sileri yapalim diye yada napayim oylece birakayimi. neyse ben simdi kahvemi sigarami iceyim aklim basima gelsin

Sezennl 10-02-2008 10:59 PM

bugun yaptiklarimi birdaha asla yapmak istemiyorum insallah.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM.