![]() |
Ynt: sezenin gunlugu Tekrardan selam sezenin gunlugu ve sezenin gunlugune birseyler yazan arkadaslarim. bana hayalayaz enerjiyolamsaydi ben nehalde olurdum acaba? suanda nazarboncugu taktim geziyorum bana kimsenin nazari degmez insallah. benim yarin duaya ve pozitif enerjinize ihtiyacim var. bana oyle dua edin oyle positif enerji yolayinki ben hamile kalayim olurmu? pazartesi sabah 11 de 7tane yumurtam alindi oda sailacak seydi nazar degmesin okurkene dilinizi isirin ha cunki: 4yumurtam vardi ve belkide almayacaklardi karar icin beni eve yoladilar ve karar vermsiler birkezdaha beni gormeye ve cumartesi beni gorduklerinde tam 8yumurtam vardi 96 96 96 allahima sukeur olsun. bu bir mucizeydi inanin bana. bu hayalablamin mucizesiydi. ve 7sini aldilar pazartesinden bugune kadarda yumurtalarima neler oldu bilmiyorum sprimle birlesip kac emberyom oldu bilmiyorum yarin sabah ogrenecegim cok merak ediyorum ama kendimide rahat birakiyorum. terli345 anne olmak cok zor bir is bunu zamanla ogrendim iyice. ama anne olmak istiyorum yavrumu iyibirsekilde buyutmek istiyorum ve evimin cicegi gulu olacak o ionunla konusacagim bildgim guzel seyleri ona ogretecegim ve onun kendinisine babasina bana etrafina vatanina miletine yararli bir insan yapcagim elimden geldiginde. hisediyorum egerki bebegim olursa babasina benziyecek huyu ve tipi oyuzden icim rahat onu simdiden seviyorum. |
Ynt: sezenin gunlugu sana bu kadar destek olup yüreklendirdiği için hayal ablaya bende teşekkür ederim... onayi haberlerini okurken dilimi yanağımı ısırabildiğim her yeri ısırıp nazar dualarının hepsini okudum sana... wave wave artık oldu bu iş... yarın doktordan geldikten sonra sakın fazla bekletme bizi... müjdelerini bekliyor olacağız burada... blissy blissy blissy kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu anne olmayı ne kadar isteğini buradan hissedebiliyorum, eminim bebişin de bunu hissediyor ve sana gelmek için o da gün sayıyor. bize de dualarımızı sana göndermek kalıyor. her şey tam istediğin gibi olacak inşallah. |
Ynt: sezenin gunlugu sezen cim merabalar... günlüğünü görünce bende sevgilerimi iletmek istedim, umarım her şey gönlünce olur... yazılarını takip ediyorum bir süredir, ve senin için dua ediyorum bunu unutma sezen... bende güzel haberlerini bekliycem... ve biliyorum ki bir gün o geç gelen keratanın resimlerini sevicez.. sevgiler sana... ttli3 |
Ynt: sezenin gunlugu Benim icin duaedenlerden allah raziolsun. okadar seviniyorumki benim icin dua etmenize. cok tesekur edrim herkeze teker teker. yarin sabah 9da ogrenecegim emberyom varmi, varsa saat kacta bana transfer edecekler ederlerse hamileik olusacakmi? hep bu sorular var aklimda fikrimde. az sonra kuvette sicak su doldurup yatacagim okadar gerginimki anlatamam sizlere. ve dua adecegim hem askerlerimzie hemde kendime allah askerlerimize vatanimiza kuvet versin banada eli ayagi duzgun akilli bir bebis versin aminnnnn |
Ynt: sezenin gunlugu canım arkadaşım benim, mucize sensin ve bebeğin.şu anda o kadar duygulandımki...ama bazı şeylerin de açıklığa kavuşturulması gerek..sezenciğim çok duygusal bu günlerde.. arkadaşlar..ben yirmi yıla yakın bir zamandır şifa enerjilerine kanal olup, kendime ve insanlara faydalı olmaya çalışıyorum..şifa; veren kaynakla, şifayı alan arasında gerçekleşir..bizler,içinden su akan boru gibi, şifa enerjisine kanal oluruz bu süreçte..sezen arkadaşımız anne olmayı o kadar çok istiyorduki..elimden ve gönlümden ne akıyorsa bildiğim tüm sistemlerle yardımcı olmaya çalıştım...kendisi şifayı okadar büyük bir istekle kabul ettiki...mucizeyi kendisi çekti hayatına...sizlerde dualarınızla katkıda bulundunuz..hepinize teşekkür ederim..çünkü birlikte edilen duaların enerjisi çok yüksektir..inşallah arkadaşımız bu sefer dilediği sağlıklı ve hayırlı evladına kavuşur...bunu tüm yüreğimle diliyorum..öyleyse olsun..olsun, olsun, olsun, yaradanın yardımıyla ve nuruyla, şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun..amiiiin..hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: sezenin gunlugu tüm içtenliğimle bebeğine kavuşman için dua ediyorum.... tanıdığımdan beri hep ismini söyleyerek dua ettim zaten... Allah'ın en kısa zamanda seni bebeğine kavuştursun inşallah... 96 96 96 kendim gibi mutlu olacağım bize haber veridğin gün... bugün gelişmeleri öğreneceğini yazmışsın, umarım hayırlı sonuçtur... 96 |
Ynt: sezenin gunlugu sezen online gözüküyorsun gittin geldin mi doktora yok sa gidecek misin daha?? ayyy hepimizi heyecan kapladı... senin stresini biz alalım canım da sen rahat ve huzurla git... hayırlı haberlerle de geri gel inşallahh ... |
Ynt: sezenin gunlugu sezenncim tüm kalbimle dualarımdasın.ümidini kaybetme,zaman bizim için işliyor,yoksa evrende böyle bir kaygı yok.bu siteyi çok sevdim,uzakta bile olsa insanlar birbirine destek olabiliyor,yardım edebiliyor.ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum.sevgiler yüreğimizden yüreğine aksın,bebişin dayanamasın bu sevgi yumağına ve biran önce sana aksın.her zaman yanındayım,sevgilerimle.... |
Ynt: sezenin gunlugu arkadaslarim online gozukmemin tek sebebi pcyin acik olmasiydi. hayal ablam ve sizlerin duasi uzerimde oldukca hamile kalacagim insAllah. hayal ablacimve diger arkadaslar bana saat 2bucukta 2tane emberyo koydular 1ri 5 hucreli digeri 6ti hucreliydi bize emberyolari gosterdiler biri bana cok benziyordu:P arkadaslar bukere hamile kalirsam eger bu hayal ayazinda bebegi olacak ve siznde inanin bana. bana duedenlerin etmeyenlerin isleri rast gitsin ne ister,lerse gerceklessin./ gelecek ayin 9zunda kan tetiyle bilecekler hamilemiyim. hamileyim;p |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM. |