![]() |
Ynt: Ince Ince Yasemince... benım yasadıgım yer de var alternatıf tıp orneklerı , fızyoterapıste gıttım ben, fızyoterapı dısında bu kemıklerle yapılan uygulamayı yaptılar ben de, hakıkaten etkılı ve cok cıddı muayene ucretı alıyorlar 50 eurocuk partysmiley , bana yapan egıtımını hawaıı unıversıtesınde almıstı , ıse yarıyor gercekten de cilgin897 |
Ynt: Ince Ince Yasemince... Alıntı:
|
|
Ynt: Ince Ince Yasemince... bugun eft ,alternativ tipla ilgili birde kizima konsantre ile kitablari aldim son zamanlarda kafayi kitablardn kaldiramiyorum dedim bi film kiralayim..filmcide cok gezindim asagilarda duran bi film dikkatimi cekdi ... beyaz önlüklü bir adam vardi dedim alayim bunu ögretmenimde tavsiye ediyor tipla ilgili filmler izlemeyi neyse elime aldim aaaaa robert de niro ve robbin williams ok dedim iyi bir secim ...yaaaa cok keyifli sürükleyici bir filmdi zeit des erwachens türkcesi sanirim uyanma zamani olabilir youtubdan aradim buldum ve eklyiorum mutlaka izleyin ben izlerken bogazim dügümlendiii agl34 [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=puJCjUsgq7o[/youtube] |
Ynt: Ince Ince Yasemince... aaaa bugun birde beethoven mozart ve von bachin cdlerini aldim ya aslinda ben sanat müzigi yada klassk hic mi ama hic dinlemezdim genelde türkü dinlyiordum teklinlerden sonra bu müzik dalina merak sardi music45 ablam ve yegenlerim cok gülüyorlar ya giygidi giygidi bu ne yasemin neoldu sana diyorlar y789 |
Ynt: Ince Ince Yasemince... şöyle 1 hafta uzak kalmak istedim yasemin uçmuşsun maşallah sana valla harika devam et keşke Türkiye içinde böyle şansımız olsa ama maalesef çocuklarımızın döneminde olur artık inşallah onlar yaralansın bari 44 |
Ynt: Ince Ince Yasemince... evettt bayadir yazmiyordum günlügüme salonu badana yaptim neden bende bilmiyorum koyu yesildi beyaza boyadim simdilik beyaz duvarlar kullanayim...telkinleri dinlyiorum neye ihtiyacim olursa onu dinlemeye devam ediyorum ..kararlarim daha net iafadelerim cok kararli gelyior bana dik yürümeye calsiyorum simdlik cok iyi gidiyor hersey dersleride kavrayabildim ilk günler cok zor gelmisti derslerim agirlasiyor ve yogunlaiyor kitablara kafayi gömüyorum birde bakmisim sabah olmus günlük telas zaten devam ediyor cocukalri okula yolla geri kresden al yemek yap surayi topla ders calis kütüphaneye git vs derken günlerin gectigini farketmiyorum bile ..basimda bi halbur sorun var aslinda suan cok depresiv olmam gerekir ama olmuyor yani telkinlerden mi bilmiyorum esimle sürekli sorun yasayan biriyim önceleri aglar üzülür tavir yapardim simdi öyle degilim nasil anlatsam aslinda sorun büyük ama ben cok normalmis gibi davraniyorum ya bu durumu anlatacak kelime bulamiyorum .. 4897 ama bi tuahfim iste cok takmiyorum aldirmiyorum öyle bisey oldum iste artik telkinlerdenmi yoksa yogunlukdanmi bilemiyorum .... dusun |
Oldukça sevindirici boyle etkileri kisa sürede hissetmeniz... |
Ynt: Ince Ince Yasemince... bugun aksam okul var ama hicc gidesim gelmiyor cok yorgunum haftasonu dolap tasiyip kurdum hemde kendi basima simdi agrilarini cekiyorum sadanim telkinlere devam ediyorum ...muzik zevkim tamamen degisti klassk ve rock dinlyiorum dusun önceden koyu bir neset ertasi hayrani olan ben utananadam alla alla kendime buaralar hayret ediyorum ya ablam zaten anlamaya calisiyor ..yasemin neoldu sana diyor aa34 biraz bahsettim ablama burdaki konulardan ama ablam töbee töbeee degince kapadim hemen konuyu ..kendimi cok iyi hissediyorum ..kararli ve kendinden emin ..rotami belirlemis kaptan gibiyim istikrarli ve hedefe ulasmanin keyfi icerisinde... annem ariyor sürekli sorunlardan bahsediyor.. ya ciddi olmam mümkün degil ya gülüyorum yada baska konu aciyorum annemde kem küm edip kapatiyor super ya buarada gecen gün kizim okuldan geldi ama aglamkli bi sekilde anne bisey diyecegim ama neolur kizma dedi dedim yok kizmam kizim gercekdenmi anne dedi evet kizim kizmam sen söyle anne ögretmenimin yazdigi kagidi oku aldim ve okudum annnnaaaa kizim kopya cekmis aa34 shoockkk oldum ama icimden gülmek geldi tipki annesi masllah hick demis burnumdan düsmüs diye gecirdim icimden aa34 tabiki kizima kopya cekmenin diger ögrencilere karsi adil olmadigini falan anlattim göbegim catlati ama yaaaaa ya ne zormus icimden aaa kizim hadi kopya cekiyorsun bunu anlyiorumda niye yakalniyorsun diye gecirdim aa34 testi yeniden yazmak zorunda kalmis ve sonuc husran simdi ana kiz ders calisiyoruz aa34 cok calismamizz lazimmmm terli345 terli345 |
Ynt: Ince Ince Yasemince... allahım ya kopya cekmenin bi adabı var kesin yüzü kızarmıştır sevincli ya ben olsam ona tüm yöntemleri anlatırdım aa34 bu yüzden allahım bana çoluk çocuk nasip etmedi henüz aa34 hele sen bi akıllan sonra çocuk falan khkh56 khkh56 e hadi size allah zihin acıklıgı nasip etsin aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM. |