Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Ince Ince Yasemince... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1902)

yasemince 14-08-2007 11:03 AM

Ince Ince Yasemince...

arkadaslar bende günlük tutmaya karar verdim utananadam

aslinda firsat bulsam hayatimi yazacagim ama kafamda söyle bir canlandiriyorumda nerden basliyacagim :' 4897 gecen söyle bi düsündüm ya bi özet cikarayim dedim sunuda yazayim bunuda yazayim derken cocukluga kadar gitti dedim yok ben bu isin icinden cikamiyacagim en iyisimi günlük tutmak onayi herneyse ... bu sene okula basladim alternativ tip üzerine haftada iki gün ve aksam saatlerinde oluyor dersler artik agirlasiyor anatomie pysiologie ve bioloigie goruyoruz ya ben cok farkli düsünmüstüm yani ot cöp börtü böcekle ugrasacagiz diye kendimi hazirlamisim yaaa resmen tip kitablari okuyoruz kafam kazan gibi oldu dün dersden cikdim eve geldim bakdim sipaciklarim ayakda onlari hemen yataga yoladim bakdim hayal abla programina baslamis elime bi sandevic aldim bir yerden yiyor yerkende hayal ablayi dinliyerek rahatlyiorum ya böyle meditasyonda yapilirmiymis demeyin bak ya simdi anlatirken halime gülüyorum ama ne yapayim hafta iki gun böyle olsun artik utananadam bugun kafami kitablara gömecegim ve telkin muziklerini dinliyecegim şaşkın coffe2

csk 14-08-2007 11:22 AM

Ynt: Ince Ince Yasemince...

günlüğün senin özgürlük alanın. istediğin yerden başlayabilirsin. yeri gelir okulda yaşadığın bir olayı anlatırken geçmişte sana yaşattığı bir olayda su yüzüne çıkar, ondan bahsedersin. konu konuyu açar, daldan dala atlarsın. böyle konudan konuya atlamak ağaçdalları gibi karmaşık gözüksede bütünü takip edenler için senin ne kadar güzel ve güçlü bir ağaç olduğun görünür merak etme. paylaşımlarını bekliyoruz.

pakguc 14-08-2007 01:52 PM

itiraf ediyorum, ben de bir akşam bir konser sonrası öyle yorgundum ki Hayal'i yatakta dinledim... dl78

csk 14-08-2007 03:17 PM

avatarın ne güzel. sünger bob. senin için neyi simgeliyor. ben bir hikaye uydurdum avatarın için bakalım tutacak mı sung66
ama önce sen yaz olur mu?

yasemince 14-08-2007 05:31 PM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
avatarın ne güzel. sünger bob. senin için neyi simgeliyor. ben bir hikaye uydurdum avatarın için bakalım tutacak mı sung66

hihi sünger bob bizim evin elemani gibi oldu ben bu sahisi cocuklarimdan dolayi taniyorum bir ara cocuklarla izlemeye devam ettim cok keyifli ve süper espirileri var hele arkadasi patrick süper ikililer sünger bob bana hep naiv espiri ve her sekliyle keyifli yasamayi cagristiriyor yani postiv thadeus aksine negativ ve sinsiligi cagristiriyor ... thumbsanim
hikayeni merakla bekliyorum

yasemince 14-08-2007 05:34 PM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
itiraf ediyorum, ben de bir akşam bir konser sonrası öyle yorgundum ki Hayal'i yatakta dinledim... dl78

smil56 khkh56

hayalayaz 14-08-2007 09:24 PM

anlatııın anlatın...biriniz sandviç yesin biriniz yatsın oooh safanız olsun...yasemin günlüğün itiraf köşesine dönmüş adres yanlış...bizim itiraf ediyorum sayfamızda var..kuzular..sevgiyle kalın.

yasemince 15-08-2007 11:05 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
anlatııın anlatın...biriniz sandviç yesin biriniz yatsın oooh safanız olsun...yasemin günlüğün itiraf köşesine dönmüş adres yanlış...bizim itiraf ediyorum sayfamızda var..kuzular..sevgiyle kalın.

smil56 ya hayal ablacigim biz hic olmasa halimizi anlatiyoruz smil56

pakguc 15-08-2007 11:26 AM

bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

25emel 15-08-2007 11:38 AM

Alıntı:

bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

khkh56 canımcım yorgunluktandır o bende de oluyor bekliyorum bekliyorumhayali meditasyon yapıcam die. sonra bedenim gevseyince yeniliyorum bende terli345

pakguc 15-08-2007 11:44 AM

yaaa evet...
bir de ben normalde en geç 23 de uyurdum, şimdi 23 ü beklerken sanki uyumayı bekliyor gibi oluyo utananadamrum
ama deyiyor bea... 8977

yasemince 15-08-2007 11:45 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

khkh56 canımcım yorgunluktandır o bende de oluyor bekliyorum bekliyorumhayali meditasyon yapıcam die. sonra bedenim gevseyince yeniliyorum bende terli345

smil56 ya bende yorgunlukdan degildi ne zaman medi icin otursam aciktigim aklima geliyor aslinda cokda yemege düskün biri degilim hayal ablanin sesi istahmi aciyor ne aman allahim verdigim kilolari gerimi alacagim yoksa bisiklet khkh56

25emel 15-08-2007 11:50 AM

yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi

pakguc 15-08-2007 11:52 AM

oooo ben nerelere gidiyorum bir bilseniz khkh56

25emel 15-08-2007 11:54 AM

Alıntı:

oooo ben nerelere gidiyorum bir bilseniz khkh56

merak ettim yahu nerelere?
sevincli

yasemince 15-08-2007 11:55 AM

Alıntı:

yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi

bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile

yasemince 15-08-2007 11:59 AM

evet ya nereler gidiyorsunuz ...benide götürün ...ben mutfakdan ve elimdeki sandevicden henuz yolculuk yapamiyorum drive45 sanirim zamanla bende yol alirim ama önce mutfakdan cikmaliyim ve sandevici bir kenara koymaliyimmmmmmm ağla

25emel 15-08-2007 12:00 PM

Alıntı:

yasemince Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile

allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

yasemince 15-08-2007 12:14 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

khkh56 ya ben yemek tariflerine bakiyorum net den icerden kos gel tencereye sunu atbunu at geri git bak ne konulacak yemege geri gel alti kisilacakmitencere ve pc arasinda kosuturmakdan bi hal olyuordum bir tencere yemek icin kendimi paralyiordum terli345 zahmetli oluyordu ...en iyisimi bilgisayari mutfaga götürmek utananadam

yasemince 15-08-2007 12:19 PM

okula gidecegim ahzirlanmaliyim hücrelerin nasil bölündügünü ögrenecegiz oofffff artik su ot börtü böcek kimsina gelsek coffe2 action simdilik smile aksama yine burdayim.....

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0[/youtube]

25emel 15-08-2007 12:21 PM

vallah ben pek anlamam yemek işlerinden smil56 ben sadece yerim f678h nese bende nöbete gidicem bir kaç işim var onları halledeyim hismiley

csk 15-08-2007 09:25 PM

Alıntı:

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı

hihi sünger bob bizim evin elemani gibi oldu ben bu sahisi cocuklarimdan dolayi taniyorum bir ara cocuklarla izlemeye devam ettim cok keyifli ve süper espirileri var hele arkadasi patrick süper ikililer sünger bob bana hep naiv espiri ve her sekliyle keyifli yasamayi cagristiriyor yani postiv thadeus aksine negativ ve sinsiligi cagristiriyor ... thumbsanim

sünder bob'un çizgifimdeki karakterine ilave olarak şu an okula gidip bilgileri adeta bir sünger gibi emdiğin üzerine bir yorum yapmıştım. bilinçli bir seçim olmasada bilinçaltı böyle seçmiş olabilir ya da bana göre denk geldi işte.

yasemince 16-08-2007 10:10 AM

Alıntı:

vallah ben pek anlamam yemek işlerinden smil56 ben sadece yerim f678h nese bende nöbete gidicem bir kaç işim var onları halledeyim hismiley

s45apk aman aman ha ...sakinda anlamaya kalkma yoksa benim gibi böyle mutfaklardan cikamazsin super thumbsanim

yasemince 16-08-2007 10:19 AM

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

csk Nickli Üyeden Alıntı

sünder bob'un çizgifimdeki karakterine ilave olarak şu an okula gidip bilgileri adeta bir sünger gibi emdiğin üzerine bir yorum yapmıştım. bilinçli bir seçim olmasada bilinçaltı böyle seçmiş olabilir ya da bana göre denk geldi işte.

smiliyface.. smiliyface...umarim sünger gib cekiyorumdur ..konulari islerken ne kadar bilgisiz oldugumu farkettim ki bu daha ikinci haftam..neler varmisda haberim yokmus ya hoca anlatirken yanimdaki arkadasimla agzi acik dinliyoruz bazen espiri yapiyor onu bile ders gibi dinliyoruz hoca gülünce gülmeye baslyioruz utananadam.. bilincli bir secim ama bilgim yokdu dolaysiylada bu iki senelik egitimlede bilgiyi tamamliyacagimi ümid ediyorum..

yasemince 16-08-2007 10:58 AM

dünki isledigimiz derslerden biride chirotherapie...cok ilgimi cekdi bu therapie ..icimizden bir kisiyi sedye ye yatirdi karin üstü ve ayaklarin topklarindan tutarak ölcüm yapti ve mutlaka biri birinden daha kisa oluyor arkadasi saga dönderdi kemiklerini catirdattii sola dönderdi birde orayi catirdatti sonra tekrar ölctük aaa baktik yerine gelmis ve dun icimizden 6 kisiyi ayni sekilde kemikleri catirdatarak yerine getirtti ...2-3 cm cok farkediyor ve cok da etkiliyormus ...dik yürümenin önemini birde daha anladim ...her kemik catirdamsinda tedavi sekilleri degisiyormus .. bu yöntemle migrän ..bel agrilarini vs tedavi edebiliyorsun...resimleri ilerki günlerde eklerim...birde ilgimi ceken tedavi yöntemlerden biride schröpfen mutlaka duymsunuzdur annem babama kupa cekerdi biz kücükken ilgiyle izlerdik ..kupa cekmekde tedavi yöntemlerden biri cok ilginc sistem ayni ama kupalar farkliydi onayi daha bi modernlesmis bizim kupalar zaten görünce icimden bi kikirdeme geldi y789 neyse dersler agirlasiyor ama yinede cok keyfli...ya ben bunlari simdi niye anlattim sunun icin anlattim dik yürümenin saglimiz icin önemini dün birdaha anladim...

csk 16-08-2007 11:10 AM

şu kısalık olayı aklıma küçükken çok şaştığımız bir oyunu getirdi. bir duvarın karşında durun sağ elinizin orta parmağı duvara tam değecek mesafede olun. avuç içi aşağıya bakacak. sağ elinizin orta parmağı duvarda iken sağ kolunuzu dirsekten yukarı doğru geri katlayıp sağ elinizin tırnaklarını sağ omzunuza değdirin ve tekrar sağ kolunuzu yine başlangıç pozisyonundaki gibi duvara uzatın. hareketi doğru yaptıysanız, başlangıçta duvara değen parmak hareket tamamlandığında duvara değmeyecek ve kolunuz kısalmış gibi olacaktır.

25emel 16-08-2007 05:44 PM

yasemin sen ne okuyon bacım?

yasemince 16-08-2007 05:58 PM

alternativ tip okuyorum emel k8908

yasemince 16-08-2007 07:55 PM

alternativ tip yani almanca heilpraktiker
25 yasinda olman ve lise egitimin gerekiyor onun disinda saglik bakanliginin 60 sorusunu ve sözlü 1 saat sinavlarina katilman gerekiyor ..sinavlari kaybetme %90 missss....okula gitmek zorunda degilsin ama eger anatomie pysiologie ve biologi bilgin yoksa gitmeni tavsiye ederim cünkü sinavlarda bu konular geciyormus.. sinavlari gecersen kendi muhayne hane ni acabilyiorsun .. kendine bi uzmanlik alan secebiliyorsun mesela sülük tedavisi yada akupunktur reiki yoga gibi bi cok dal var ama hepsini yapmak mümkün degilmis onun icin bir dala odaklanmak gerekiyormus yada bi kac ama hepsi zor olyuormus ..asi ve kimyasal ilaclar gibi seyleri kullanmiyorsun dogal tip alanin oldugu icin onlar yasak ama ameliyat yapabiliyorsun yaninda birde doktor olmasi sartiyla ... simdilik iyi gidiyor hocamin muhaynehanesi büyük oldugu icin dersleri orda görüyoruz ..hatta dün migrän hastasi olan stefan isimli birini cagirdi ona therapie uyguladi bizde izledik ...haftada iki gün olmasi senin evde cok calismak demek ... ama genelde burdaki bu daldaki okullar hafata iki gun ders veriyor ...aksam dersi yada gündüz dersi olarak saatlerini secebiliyorsun..ben aksam derslerini aldim malum sipaciklarimdan dolayi...devlet bu egitimin yarisini karsilyior ..essen üniversitesinde alternativ tip anadal olarak geciyor ..cok güzel calismalari var...birde keyifli oluyor herzaman hasta cagiramdigi icin akupunktur chirothrepi(kemik cadirtamak) gibi yöntemelri kendimizde uygulyuoruz grubumda 9 kisi var kimi masaj bölümünü okumus kimi alternativ tipin hayvanlara olan bölümünü okumus kimide benim gibi ev hanimi... multikulti bir grubuz ..kazakistanli isvecli alman polonya tabi birde türkish yani ben variz super yaslarida 29-58 arasi simdilik aklima bunlar geldi daha gelince yazarim sana emelcim dusun
türkiyede bu egitim aliniyormu bilmiyorum yani ordaki durumlari pek bilmiyorum duydugum kadari ile orda bu dali uyyulamak cok zormus..

ya biraz kariskmi yazdim ben biraz zorlaniyorum yazarken cümleyi tam kuramiyorum sad456 sorun olursa seve seve cevaplmaya calisirim emelcim onayi

25emel 16-08-2007 08:11 PM

anladım hayatım karışık deil türkiyede yok malesef ben diplomam olsun istiyorum.reiki ile başladım ben 44 baya dikkatimi çekiyor bu konular oldum olasıı

tresor 16-08-2007 08:30 PM

benım yasadıgım yer de var alternatıf tıp orneklerı , fızyoterapıste gıttım ben, fızyoterapı dısında bu kemıklerle yapılan uygulamayı yaptılar ben de, hakıkaten etkılı ve cok cıddı muayene ucretı alıyorlar 50 eurocuk partysmiley , bana yapan egıtımını hawaıı unıversıtesınde almıstı , ıse yarıyor gercekten de cilgin897

yasemince 17-08-2007 01:13 AM

Alıntı:

anladım hayatım karışık deil türkiyede yok malesef ben diplomam olsun istiyorum.reiki ile başladım ben 44 baya dikkatimi çekiyor bu konular oldum olasıı

bende suan diplomam olsun diye ugrasiyorum ..bu egitimi gördükden sonra reikiyi secebilir kkurslar ve seminerlere katilip onunda diplamasi alip uyguluyabilirim anca..inan bu iki senin cabucak bitmesini ve elime diplomami almayi cok istiyorummmm blissy

yasemince 17-08-2007 01:17 AM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

benım yasadıgım yer de var alternatıf tıp orneklerı , fızyoterapıste gıttım ben, fızyoterapı dısında bu kemıklerle yapılan uygulamayı yaptılar ben de, hakıkaten etkılı ve cok cıddı muayene ucretı alıyorlar 50 eurocuk partysmiley , bana yapan egıtımını hawaıı unıversıtesınde almıstı , ıse yarıyor gercekten de cilgin897

senin yasadigin yer ??? o kemikleri catirdatma cok ilginc ya görüntü olarak birazz ighhh denilecek kadar var bu adam ne yapyior böyle kadinin kafasini koparacak aggh bide catirdadi ah giti güzelim kelle tuh788 ama cok rahatlatiyormus dneyen arkadaslar söyledi ben henuz cesaret edemedim utananadam alamnyada yani benim yasadigim yerde artik alternativ tip ücretlerini saglik sigortasi üstleniyor ama sanirim onunda belli sartlari var 4897

yasemince 17-08-2007 01:45 AM

bugun eft ,alternativ tipla ilgili birde kizima konsantre ile kitablari aldim son zamanlarda kafayi kitablardn kaldiramiyorum dedim bi film kiralayim..filmcide cok gezindim asagilarda duran bi film dikkatimi cekdi ... beyaz önlüklü bir adam vardi dedim alayim bunu ögretmenimde tavsiye ediyor tipla ilgili filmler izlemeyi neyse elime aldim aaaaa robert de niro ve robbin williams ok dedim iyi bir secim ...yaaaa cok keyifli sürükleyici bir filmdi zeit des erwachens türkcesi sanirim uyanma zamani olabilir youtubdan aradim buldum ve eklyiorum mutlaka izleyin ben izlerken bogazim dügümlendiii agl34

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=puJCjUsgq7o[/youtube]

yasemince 17-08-2007 01:50 AM

aaaa bugun birde beethoven mozart ve von bachin cdlerini aldim ya aslinda ben sanat müzigi yada klassk hic mi ama hic dinlemezdim genelde türkü dinlyiordum teklinlerden sonra bu müzik dalina merak sardi music45 ablam ve yegenlerim cok gülüyorlar ya giygidi giygidi bu ne yasemin neoldu sana diyorlar y789

BURCU GELEGEN 21-08-2007 01:38 AM

şöyle 1 hafta uzak kalmak istedim yasemin uçmuşsun maşallah sana valla
harika devam et keşke Türkiye içinde böyle şansımız olsa ama maalesef çocuklarımızın döneminde olur artık inşallah onlar yaralansın bari 44

yasemince 23-08-2007 02:39 PM

evettt bayadir yazmiyordum günlügüme salonu badana yaptim neden bende bilmiyorum koyu yesildi beyaza boyadim simdilik beyaz duvarlar kullanayim...telkinleri dinlyiorum neye ihtiyacim olursa onu dinlemeye devam ediyorum ..kararlarim daha net iafadelerim cok kararli gelyior bana dik yürümeye calsiyorum simdlik cok iyi gidiyor hersey dersleride kavrayabildim ilk günler cok zor gelmisti derslerim agirlasiyor ve yogunlaiyor kitablara kafayi gömüyorum birde bakmisim sabah olmus günlük telas zaten devam ediyor cocukalri okula yolla geri kresden al yemek yap surayi topla ders calis kütüphaneye git vs derken günlerin gectigini farketmiyorum bile ..basimda bi halbur sorun var aslinda suan cok depresiv olmam gerekir ama olmuyor yani telkinlerden mi bilmiyorum esimle sürekli sorun yasayan biriyim önceleri aglar üzülür tavir yapardim simdi öyle degilim nasil anlatsam aslinda sorun büyük ama ben cok normalmis gibi davraniyorum ya bu durumu anlatacak kelime bulamiyorum .. 4897 ama bi tuahfim iste cok takmiyorum aldirmiyorum öyle bisey oldum iste artik telkinlerdenmi yoksa yogunlukdanmi bilemiyorum .... dusun

hayatimdegisti 23-08-2007 03:31 PM

Alıntı:

evettt bayadir yazmiyordum günlügüme salonu badana yaptim neden bende bilmiyorum koyu yesildi beyaza boyadim simdilik beyaz duvarlar kullanayim...telkinleri dinlyiorum neye ihtiyacim olursa onu dinlemeye devam ediyorum ..kararlarim daha net iafadelerim cok kararli gelyior bana dik yürümeye calsiyorum simdlik cok iyi gidiyor hersey dersleride kavrayabildim ilk günler cok zor gelmisti derslerim agirlasiyor ve yogunlaiyor kitablara kafayi gömüyorum birde bakmisim sabah olmus günlük telas zaten devam ediyor cocukalri okula yolla geri kresden al yemek yap surayi topla ders calis kütüphaneye git vs derken günlerin gectigini farketmiyorum bile ..basimda bi halbur sorun var aslinda suan cok depresiv olmam gerekir ama olmuyor yani telkinlerden mi bilmiyorum esimle sürekli sorun yasayan biriyim önceleri aglar üzülür tavir yapardim simdi öyle degilim nasil anlatsam aslinda sorun büyük ama ben cok normalmis gibi davraniyorum ya bu durumu anlatacak kelime bulamiyorum .. 4897 ama bi tuahfim iste cok takmiyorum aldirmiyorum öyle bisey oldum iste artik telkinlerdenmi yoksa yogunlukdanmi bilemiyorum .... dusun

Özellikle ego güçlendirici telkinin boyle bir etkisi olduğunu bir çok üyemiz belirtti.Daha önceden kolayca yıkılabileceğiniz üzülebileceğiniz olaylara karşı çok daha sakin olabiliyor ve kendinizi eskisi kadar kolay depresif ve kötü hissedemiyorsunuz...
Oldukça sevindirici boyle etkileri kisa sürede hissetmeniz...

yasemince 27-08-2007 11:57 AM

bugun aksam okul var ama hicc gidesim gelmiyor cok yorgunum haftasonu dolap tasiyip kurdum hemde kendi basima simdi agrilarini cekiyorum sadanim telkinlere devam ediyorum ...muzik zevkim tamamen degisti klassk ve rock dinlyiorum dusun önceden koyu bir neset ertasi hayrani olan ben utananadam alla alla kendime buaralar hayret ediyorum ya ablam zaten anlamaya calisiyor ..yasemin neoldu sana diyor aa34 biraz bahsettim ablama burdaki konulardan ama ablam töbee töbeee degince kapadim hemen konuyu ..kendimi cok iyi hissediyorum ..kararli ve kendinden emin ..rotami belirlemis kaptan gibiyim istikrarli ve hedefe ulasmanin keyfi icerisinde... annem ariyor sürekli sorunlardan bahsediyor.. ya ciddi olmam mümkün degil ya gülüyorum yada baska konu aciyorum annemde kem küm edip kapatiyor super ya buarada gecen gün kizim okuldan geldi ama aglamkli bi sekilde anne bisey diyecegim ama neolur kizma dedi dedim yok kizmam kizim gercekdenmi anne dedi evet kizim kizmam sen söyle anne ögretmenimin yazdigi kagidi oku aldim ve okudum annnnaaaa kizim kopya cekmis aa34 shoockkk oldum ama icimden gülmek geldi tipki annesi masllah hick demis burnumdan düsmüs diye gecirdim icimden aa34 tabiki kizima kopya cekmenin diger ögrencilere karsi adil olmadigini falan anlattim göbegim catlati ama yaaaaa ya ne zormus icimden aaa kizim hadi kopya cekiyorsun bunu anlyiorumda niye yakalniyorsun diye gecirdim aa34 testi yeniden yazmak zorunda kalmis ve sonuc husran simdi ana kiz ders calisiyoruz aa34 cok calismamizz lazimmmm terli345 terli345

25emel 27-08-2007 12:21 PM

allahım ya kopya cekmenin bi adabı var kesin yüzü kızarmıştır sevincli ya ben olsam ona tüm yöntemleri anlatırdım aa34 bu yüzden allahım bana çoluk çocuk nasip etmedi henüz aa34 hele sen bi akıllan sonra çocuk falan khkh56 khkh56
e hadi size allah zihin acıklıgı nasip etsin aa34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM.