Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Ince Ince Yasemince... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1902)

pakguc 15-08-2007 11:44 AM

Ynt: Ince Ince Yasemince...

yaaa evet...
bir de ben normalde en geç 23 de uyurdum, şimdi 23 ü beklerken sanki uyumayı bekliyor gibi oluyo utananadamrum
ama deyiyor bea... 8977

yasemince 15-08-2007 11:45 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
bi kerecik oldu amaaaaa
dunk56

khkh56 canımcım yorgunluktandır o bende de oluyor bekliyorum bekliyorumhayali meditasyon yapıcam die. sonra bedenim gevseyince yeniliyorum bende terli345

smil56 ya bende yorgunlukdan degildi ne zaman medi icin otursam aciktigim aklima geliyor aslinda cokda yemege düskün biri degilim hayal ablanin sesi istahmi aciyor ne aman allahim verdigim kilolari gerimi alacagim yoksa bisiklet khkh56

25emel 15-08-2007 11:50 AM

yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi

pakguc 15-08-2007 11:52 AM

oooo ben nerelere gidiyorum bir bilseniz khkh56

25emel 15-08-2007 11:54 AM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
oooo ben nerelere gidiyorum bir bilseniz khkh56

merak ettim yahu nerelere?
sevincli

yasemince 15-08-2007 11:55 AM

Alıntı:

yok yok almazzsın düşünce yaratmaaa gulensmiley aklına gelen basına gelir smil56 senin iştahını açıyormuş hayalin sesi ,beni de çocukluguma götürüyor bir başka zevk alıyorum onu dinlerken onayi

bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile

yasemince 15-08-2007 11:59 AM

evet ya nereler gidiyorsunuz ...benide götürün ...ben mutfakdan ve elimdeki sandevicden henuz yolculuk yapamiyorum drive45 sanirim zamanla bende yol alirim ama önce mutfakdan cikmaliyim ve sandevici bir kenara koymaliyimmmmmmm ağla

25emel 15-08-2007 12:00 PM

Alıntı:

yasemince Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bende keyifle dinlyiorum birde elimde su sandevic olmasa üzerime ekmek kirintilari dökülmese ice1 hayal ablayi dinlerken cok rahatlyiorum gercekden .. bu istah konusunada katlanirim artik super ya birde benim bilgisayarim mutfakda sanirim onunda etkisi var smil56 hersey elimin altinda gssmile

allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

yasemince 15-08-2007 12:14 PM

Alıntı:

Alıntı:

yasemince Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

allah iyiliğini versin ne işi var ay pc nin mutfakta khkh56 tabii aklında sandiviç olur khkh56

khkh56 ya ben yemek tariflerine bakiyorum net den icerden kos gel tencereye sunu atbunu at geri git bak ne konulacak yemege geri gel alti kisilacakmitencere ve pc arasinda kosuturmakdan bi hal olyuordum bir tencere yemek icin kendimi paralyiordum terli345 zahmetli oluyordu ...en iyisimi bilgisayari mutfaga götürmek utananadam

yasemince 15-08-2007 12:19 PM

okula gidecegim ahzirlanmaliyim hücrelerin nasil bölündügünü ögrenecegiz oofffff artik su ot börtü böcek kimsina gelsek coffe2 action simdilik smile aksama yine burdayim.....

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0[/youtube]

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM.