Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ayşe harikalar diyarı :p (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1580)

asevgican 10-07-2007 09:15 PM

ayşe harikalar diyarı :p

Aslen benim 12 yaşımdan beri günlük adı altında olup sadece istediğimde yazdığım ajanda günlükleirm var. ama pc başında çok zaman geçiriyo olmam nedeniyle ve kendimi takipe aldığım için buradayım..
ben.... ben......ben 34 yaşında , para piyasasında çalışan ama sanat seven, yıllarca güzel sanatlara girebilmek için dövünen bu yolda üniversite sınavlarını askıya almış, zamanında resim yapan ama araç değil amaç bildiğinden hedefine ulaşamadığı için resme küsen ve 15 yıla yakın zamandır eline fırça almayan , edebiyata yatkın, matematikden zerre anlamayan..
romantik olamayıp, mantıklı bir yaşam sürdüren ve kimi zaman bu ciddiyetten sıkılıp salak olmayı arzu eden, düşünen, düşündüren.. seven, yaşama karşı tutkulu ama yaşam özürlüsü...
inatçı, hedefe kitlendiğinde sonuca gidinceye kadar direnen, mücadeleci,azimli, biraz yorgun bi kişiliğim...
üniversitede işletme okurken şehir tiyatrosunda oyuncu olmuş, bu uğurda da okulunu zor bitirmiş bi kötü öğrenciyim.
bişilere kızıp, bişilere üzülüp kendini cezalandıran aşka deli divane olduğu halde mantık evliliği yapmış, 10 yıl bu evliliği ite kaka yürütmüş, dünyalar güzeli 4 yaşına girmek üzre bir oğlu olan kadınım.
Uyumlu şahsiyet eski eşimle 10 dk bir zaman diliminde anlaşmalı boşanıp, el sıkışıp ayrıldım. dünya ahret kardeşim olsun kendileri, haftanın iki günü oğluş için düzenli görüşen , medeni insanlardanızdır. Aynı havayı soluyup , aynı geçmişe sahip olup birbirini hiç özlemeyen iki insanız.
Bi evlillikde kardeş olunca bi zaman sonra insanlar düşmanlıkda beslemior nitekkim.. zati oğluş arada üzülmesinde başka bi arzumuz beklentimizyoktur birbirimizden çok şükür..mutlu olmasını dilerim canı gönülden.... 44
efenim..oğlumla kurduğum, annemlerle iki daire mesafede oturduğum kendi evimde huzurlu ve mesut bir yaşam sürdürmekteyim..
günlük hayatımız oğlumun yaz okuluna gitmesi benim ofise gitmem, tüm gün para ile muhatap olup, akşam evime dönerken arabada sevdiğim müziklere eşlik etmek şeklinde sürüp gitmektedir...
başlangıç için fena bi giriş olmadı. yalnız kendimi pek bi mülayim gördüm, keza asabiyimdir. art56art56
sevgilerimle..

Bugle 10-07-2007 09:39 PM

Ynt: ayşe harikalar diyarı :p

Ay çok samimi buldum seni Ayşecim..Ne güzel özetlemişsin hayatının genel hatlarını..Benim de 6 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var.Biraz önce zamanımızın michael jackson şarkıları eşliğinde çılgın danslar yaptık. partysmileyTüm kurtlarımızı döktük.Oğlumla dans edip kudurmak müthiş keyif veriyor.Şiddetle tavsiye ederim valla...
Nice sohbetlere...

asevgican 10-07-2007 09:44 PM

"gelsin....hayat bildiği gibi gelsin..
işimiz bu yaşamak!
unuttum bildiğimi doğarken,
Umudum ölmeden hatırlamak......."
hiç tarzım değil ama ceza- sezen aksu nefis bi şarkı yapmışlar...onu dinlerken durduramadım kendimi yazmaya başladım yine..
bugün kuzenime bi site keşfettim, telkinler var, sakin insanlar var yazıyorum oraya, okuyorum dedim msn de.
sakinlik ve sen dedi bana.. 44
düşündüm.. benim biraz durulmam gerek.. biraz durmam gerek..
hayatın bi ucundan öle sıkı sıkıya tutunmuşumki, asla gevşetmiorum ellerimi.. sanki gevşetirsem kayarım gibi hissediorum. ve öle çok seviorumki
yaşamayı aslen hiç bi anını boşa heba etmek istemiorum.
hep bi koşturmaca içindeyim örneğin.. her an bişileri düşünüorum. plansız olduğumda , yada beklemediğim bi süpriz< gelişmede endişeye kapılıyor, koruyucu kalkanlarımı açıyorum biranda.
yüreğimi çelikleştiriyor, beynimi nötürlüyor olaya kitleniorum..
An'ları önemliyorum misal.. dolu dolu geçirmek istiyorum hayatı.
bu nedenle belki, durağan, sakin, mülayim, olurcu, kaderci, ağlamık kişilerle uzlaşamıyor ,iletişim kuramıyorum.
saygı duymuyorum o an bu kişiliğe, kabalaşıyor hatta kırıcı oluyorum.Herkesi olduğu gibi kabul etmem gerektiğini biliorum ama bu bi frekans işi sanırım. nasıl isterse öle kalsın ama bana uzak olsun diorum.
şimdi geçmiş olan yakın zmanda erkek arkadaşım ünvanını taşıyan kişi, aşırı kontrollü olduğumu söledi bana...
kendimi aslen seviorum, karakterimi seviorum ama sanırım yorgunum...
düşünce yorgunuyum...
benim biraz durulmam gerek yaf. 2600

asevgican 10-07-2007 09:51 PM

bugle saol. .döktürürkene bi tarafdan farketmemişim yorumunu...
müzik heee. iyi fikir.. aslında kızgınım az bugün kendime. akşam üstü oğluşun kreşine gittim öğretmeniyle görüşmeye. didim ben bu çocuka yetemiomuyum sayın hocam:p
akşamları misal oyuncak oynamak bişiler paylaşmak istiyor oğluş benle. ya ben oyun oynayamıyorum yaa. kendime çok kızdım. nerde benim yaratıcı ruhum, nerdeeeee..... n9598
oyun kuramıyorum,boya yapıyoruz, pazıl yapıyoruz ,dışarı çıkıyoruz, cd izliyoruz, az boğuşuyoruz yatakda falan ama anladımki ben çocukla çocuk olamıyorum.
bu konuda kendimi eğitmem gerek. ona yetişkin gibi davranıyorum.sürekli bişiler istiyorum yada arkadaşımmış gibi konuşuyorum. benimle eğlenmiorr sanki.şuanda yok misal evde. dedesiyle parka gittiler. bana istersen sen gelme dedi. blook
oysa işden gelince tüm vaktimi ona ayırıyorum. pc ye bile hepp o yatınca oturuyourm. ama eğlenceli değilim sanırım ben.
çocukluğuma inim ben bi.... 4897

BURCU GELEGEN 10-07-2007 11:21 PM

Harikasın Ayşe seni tanımak harika olacak 44

dennise 10-07-2007 11:27 PM

çok sevindim
Hoş geldin aramiza smiliyface

asevgican 11-07-2007 09:51 AM

günaydın...
dimeyin böle çok pis şımarırırım ben...
bu sitede örendim 21 gün gerekiomuş değişime.. yapıcam ben bunu.ama p.tesi den başlamalıyım. ne bilim ölede bi takıntım var işte. bu hafta gelmiş geçmiş gibi hissediorum. zatende bugün hiç doru bi gün değil. çünki insanlara höykürdüm yine sabah sabah... şaşkın
ama.. ama.. bak şimdi. sabah ne güzel uyandım güne ,giyindim indim arabama bincem. bi baktım koskoca traktörü bizim ara sokağa boylu boyunca koymuş yine karşı komşum.
sokak seninmi didi efet bana bi keresinde ama..(ha ha ha haaaa wave sıkı lafdı ama ) seninde değil be kardeşim..
koca cihazı şartmı buraya sıkıştırman...
öflenip pöflenip çıktım zorla.. baktım caddeleri kazmışlar kanalizasyon muhabbetine, taaa başka uzun bi yoldan dolanıp dolanıp işime geldim.
ene.. dert günü belliki bugün. Koca bankanın ve ofisin tüm ışıkları yanıyo benim odanın ve çay ocağının sigortası yanmış, ışıklar yok iyimi..
vallahide karanlıkda yazıyorum şuan yaa.kibar kadınım veselam didim yetkiliye ne zamn gelir acep bilirkişide yapar bu işi. henüz haber vermedik dimezmi? saat 10. az sonra müşteri gelcek. ışıklar yok.
be adam sen ne die bu saate kadar yapmazsınki bildirimini..ee didim arasanıza.. işim var bitince ararım dedi bende
gözümü patlattım.. blook
vallahi haftaya 21 gün çalışmasına başlıyorum sakın ola benle muhatap olma didim bide..
ne 21 'i dedi.. temmuzun 21 i diede iğrençç bi esprik yaptımm şaşaroza.... wave

BURCU GELEGEN 11-07-2007 10:23 AM

sabah sabah kopardın Ayşe beni ay çok güldüm harikasın sen khkh56

asevgican 11-07-2007 11:30 AM

saolunuz....saolunuz..... 956k
en büyük hazinem her koşulda mizah duygumu saklı kılmamdır efem... utananadam

Bugle 11-07-2007 12:03 PM

Ayşecim çok kafa bir kızsın...Keşke aynı şehirlerde yaşıyo olsak..Çocuklarımız da arkadaş olurdu...Ya bence kendine haksızlık ediyosun çocuğunla ilgili..Bence önemli olan illaki onun istediği bi şeyi yapıp zevk almak zorunda olmak değil..Ben de puzzle yapmaktan lego oynamaktan nefret ederim.Ayrıca sen bir yetişkinsin yani..Çocuk sahibi olmak demek mükemmel olmak demek değilki.Önemli olan ikinizin de gerçekten zevk aldığı şeyler yapmak..Yoksa emin ol bu yeni nesil çocuklar senin onunla oynamaktan zevk alıp almadığını, zorla oynadığını bal gibi anlıyorlar...İki taraf için de işkence oluyor yani..
Biz mesela oğlumla dediğim gibi dans etmekten beraber dondurma yemekten ve kitapçı,kırtasiyeci gezmekten çok zevk alırız.Hatta kıyafet alışverişine beraber gideriz (benim için)Benden daha zevkli 6 yaşındaki ufaklık.Onun fikirlerine değer verdiğimi hissetmesi onunla zorla lego oynamamdan daha önemli bence..
Hiç üzülme şekerim.Sen eminim ikinizin de yapmaktan zevk alacağa değişik aktiviteler bulacaksındır..O senin çocuğun ya...bi taraftan sana çekmiştir mutlaka...sevgiler...

asevgican 11-07-2007 12:09 PM

bugle, bi tarafı sana çekmiştir demişin ya, evet ama babasının en sevmediğim huylarınıda almış keretaa 4897
aynı şehirde olmamak hiç sıkıntı vermedi şimdie kadar bana...
aynı gökyüzünü paylaşıyoruz unutma wave
dostluk bakidir......

dennise 11-07-2007 02:34 PM

suppersinn yaa Ayse bayildim bende sana

nilgün07 11-07-2007 05:42 PM

öncelikle aramıza hoşgeldin ayşe..yazdıklarını yeni okudum.yaşama azmini kaybetmemiş harika bir insansın.kendini tanıyorsun ve dalga geçebiliyorsun çok hoşşsun....HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN!!!

asevgican 11-07-2007 06:03 PM

y789 yaff teşekkür ederim.. kendimi bişi sancam ama şimdi yaf..
kendimle barışık biri olduğum dorudur..bunu kendi kendimi didikleyip, çok eleştirip, bazen kafama küt die vurarak, bazen aynada yüzümü severek , en çokda çok konuşarak kazandım sanırım.
ama başka bi sayfayada yazdım.. Bu bi yaşam tecrübesi....zaman içinde oluyosun yani.. böle pişiyosun, büyüyosun. aklın başına gelio falan.
tabi bu yolda kendine net olmak birinci kural...
şimdi ben alkışlarla havaya girip kendimi sevdim falanda, aslen kendimden şikayetçiyim.
Bu ayşe varya, bu ayşe.... çok dik kafalı biri.
aslında farkındayım eksik olan tarafımın ama can cıkmayınca huy çıkmıyomudur nedir, kıramadım gitti şu zincirleri azizizm..
21 gün programına başlamadım henüz, ona p.tesi die planladım.ama bugün kendime çok benzeyen, hık demiş burnumdan düşmüş olan kuzenim yaso, ya biraz akıl verdim dilimin döndüğünce.
dimekki hedefe kitlenmişim.
şimdi bu yaso, kocasıyla ters düştü. davasında haklı ama haklılığını dile getirme yöntemi abzürt olduğundan haklıyken haksız pozisyona geldi..Karşısındakinin üzülüp pişmanlık duyması gereken davada, hatalı davranışı nedeniyle kendisi üzüldü....Nie böle oldu..çünkii; fevri davrandı.....
öfkesine sahip olamadı....
gururu incindiği için , karşısındaki aşık olduğu adam da olsa onu incitmek istedi..
egosu böle emretti çünki o an..İçindeki ses, haketmedin sen bunu, göster şuna gününü, patlat gözünü die durmadan vıdı vıdı ettiğinden yüreğine değil o sese kulak verdi.sonuçda, istenmeyen şeyler duydu, kalbi kırıldı, umudu tükendi, ben nerde hata yaptıma kadar vardı iş...
şimdi benim önce kendimde sonrada yasoda aşmaya çalıştığım şeylerden biri bu. ders bu arkadaşlar.
hiiş.hiştt... sakin ol..
sinirlerine hakim ol......... hismiley

birtek 11-07-2007 09:59 PM

ne guzel yazmıssın ruhumu dıle getırmıssın aysem. Yaso ben oluyuorum bu arada sapkal89.. sen bunları yazarken ne ılgınctırki sakin olamıyorum dıye bı forum acmısım 98569. OLcam ama. geri dur ÖFKEM >:(

asevgican 11-07-2007 10:02 PM

ehii.hi... sık dişini kuzen laryyy.. 44
ben haftaya 21 gün terapisine başlıyom. öretcem ruhuma bu işi.. sonra sanada el atıcamm hiç merak etme..
elemanıda aldım geldim ardımdan bu arada görüyosunzu değilmi sevgili arkadaşlar.. dl67

birtek 11-07-2007 10:14 PM

kurtarılması gerekiyor ruhumun ...gencligimi ozluyorum...cokmu yaslıyım? yoo..30.
daha gecnlıgımı, 18 imi. korkusuzcalıgımı, duruluğumu, iadalistliğimi. treni durduran sesimi özluyorum, sımdı kımsenın duymadıgı sesımı degil. 22 yasımda ıngıltere sokkaklarında korkusuzca dolasan ben bu yasımda böh sesınden korkuyorum . Ozamanlar ne zaman bır buyugumu gorsem, siz gencler şunu , bunu yapmayın dıye devam eden nutuk dolu cumlelerden nefret ederdım, sımdı bakıyorumda nekadarda dogru ımıs dedıkleri ve bakıyorumda hayatımda benzer nutukları ben atıyorum genclere hemde ustune bin katarak. Cok sukur hayatımda cok keskelerım olmadı yapmasaydım dedıgım. sadece genclıme nazaran ozluyorum o zamanlardakı gucumu kuvvetımı. Sızlanmam bundan. eskı benı ıstıyorum . gozumdekı eskı canlılıgı . Bunu benden goturen yıllar olmaması gerek????? bunun ıcın de bisiklet

BURCU GELEGEN 11-07-2007 11:37 PM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel yazmıssın ruhumu dıle getırmıssın aysem. Yaso ben oluyuorum bu arada sapkal89.. sen bunları yazarken ne ılgınctırki sakin olamıyorum dıye bı forum acmısım 98569. OLcam ama. geri dur ÖFKEM >:(

offf çözebildim sonunda appirus ve ayşe arasındaki bağlantıyı cilgin897 Ayşe geldiğinde senden öğrenebileceğimiz çok şey olacak sabırla heyecanla bekliyorum

Bugle 11-07-2007 11:38 PM

Ben de 32 yaşında ergenliğin doruğunda biriyim..sanırım benim gibilerin arasına düştüm..Di mi papirüs ya 18 yaşımızın coşşkusu ve korkusuzluğu hiç bitmeseydi.Güvence diye peşine düştüğüm şeyin en büyük korkum olmasına izin vermişim..Bu ne korku ahh..Kıpırdamayalım yerimizden aman kaparlar...Sahip olduklarımızı sandıklarımız hapisanemiz oldu işte....Kırmalı artık bu zincirleri...ikinci dönem başlamalı hayatta..ikinci ergenlik...Günlük tutmalar,hanım hanımcık kadın olamamalar..kafayı özgürlüğe takmalar..Hani bi de zaman kısalıyor paniği var ya..Şimdi geç kalmaktan ödüm patlıyoor...Allah sonumu hayır etsin.. 44

birtek 11-07-2007 11:43 PM

Bende aynı sekılde senle hoş sohbetler yapıp guzel seyler paylasabılcegımızı umuyorum Burcu super
Ayse oglusunu uyuttuysa bırazdan damlar yada oglan onu uyuttuysa uy897 ancak yarın damlar

asevgican 12-07-2007 09:56 AM

GÜNAYDIN HAYAT;
Bugün işe yürüyerek gelmeye karar verdim. Biraz erken uyandım baktımki havada tatlı bi serinlik var.
Yanından geçerken benim tostosdan bi fıstık alıp bugün dinlen, ben yürüyorum dedim.
harika bişi sabah yürümek..( iş yerimde amma uzakmış haa, tabanlarım şişdi bu arada 44)
yol boyu düşündüm, konuşdum kendimlee..
ayşe dedim, sen mükemmel değilsin.. bazen eksik olabilirsin...
Misal makyaj yapmadım bu sabah işe gelirken. zati duru bi güzelliğiim var benim. valla diom. utananadam
Uyumlu giyinmemiş olabilirim ...
iyi bi müşteri temsilcisiyim ben. ama risk piyasası bu. bazen faka basabilirim.hata yapabilirim.profesyonelim, zarar oldu die öflemenin bi anlamı yok dimi ama...
evet mantıklı biriyim. ama bazen saçmalayabilirim. hatta saçmalama hakkımı sonuna kadar kullanabilirim...
güçlü bi kişiliğim evet , ama bazen yenik düşebilirim..
zırıl zırıl ağlamak istediğimde nedensiz, durdurma beni. bırak şişsin gözüm burnum,kimenee?
iyi bi anneyim ben.. bazı zamanlar oğluma yetemeyebilirim ..ona kızdığım zamanlarda suçluluk duymamalıyım.
kızgınlığında sevmek kadar doal bi refleks olduğunu öğretmeliyim.
İyi bi çocuk olmaya çalıştım ailem için.annemi bilerek üzmek istemedim misal. onu kırmak istemedim ama oldu..
insanız, biran geldi bencilliğim tuttu, yada o anne ben çocuğum beni affeder die düşündüm.. bilmiorumki nie yaptım.. ama oldu bi kere. tamam birkaç kere...evet , evet çok defaa.. blookSUS Bİ AYŞE YA.
özür dilerim anne..böle olsun istemedim.
evlilik kurumunda başarılı olamadım örneğin.. ama tek suçlusu ben değildimki..yada Aşk I beceremiomuyum ben?
elimden geleni yaptım oysa..ama nie böle oluyor diye düşünüosunya, oluyo işte.
aşk iki kişilik yaşanıyor ayşe..
98569

tresor 12-07-2007 10:19 AM

sevgılı bugle ben de senınle yasıtım 32 yasındaym, yasadıgım yerde kımse benım yasıma ınanmıyor, cunku galıba ben bızım memlekettekı 32 yas kımlıgıne burunmedıgım ıcın, hakıkaten degılım ne hareket ne de kıyafet konusunda, belkı bekar olmanın verdıgı ozgurluk ve avantaj var, ama hıc olgunlasmayı istemıyorum, olamam karakterıme ve ruhuma ters oldugu ıcın, benı tanısan ruh halım maksımum 23-25 aralıgına denk gelır.. bundan cok memnunum, allah bozmasın, bence eger kafana koyar ve gercekten ıstersen ısını degıstırecegıne, yenı bır hayata baslayacagının garantısını ben verıyorum, ben sımdı ısımı de degıstırdım uzerımden tonlarca yuk kalktı , hersey daha ıyı olacak haberlerını beklıyorum canım sevgıler tresor

asevgican 12-07-2007 10:26 AM

30 yaş buhranına girmiş ergenlerr;
Hiç sıkmayın tatlı canınızı.. gelip geçici bişi o onayi
bi dönem gelio öle insana. bi geçkalmışlık hissi, bi ben nerdeyim , napıyorum şaşkınlığıı, nereye gidiyorum bura nire endişesi derken... bide bakıyosunuz atlatıvermişsiniz.
tabii bu yolda ilkemiz nedir arkadaşlar..
KENDİNE İNAN.
gssmile

tresor 12-07-2007 10:31 AM

cok dogru soylemıssın, buyuyen beden yası, benım ruhum aynı, hıc bır kompleksım de yok yasımla ılgılı en guzel yasımdayım, aklımın en olgun donemı cok ıyı faydalanıyorum...keramet kendı mutlulugun degıl mı zaten ?

birtek 12-07-2007 10:44 AM

Ayse super

cnb 12-07-2007 11:11 AM

merhabalar arkadaşlar,
siz de ben gibi yenisiniz forumda anlaşılan,
biraz geç oldu ama hoşgeldiniiiiiiiiiiiz.
gerçekten aciip harikasınız.
enerjiniz yazdıklarınıza yansımış resmen.
hayal ablamızın çok sevdiğim bir veda sözü var, ben de kullanacam
"saygılı sevgiler"

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:53 AM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
bi dönem gelio öle insana. bi geçkalmışlık hissi, bi ben nerdeyim , napıyorum şaşkınlığıı, nereye gidiyorum bura nire endişesi derken... bide bakıyosunuz atlatıvermişsiniz.
KENDİNE İNAN.
gssmile

Hehehe ben 77 liyim ama hala yaşım 29 diyorum olmayacağım 30. benim ruhum genç ya 18 liklere taş çıkartırım hala rock bara gittiğimde hadbank yapıyorum dans ediyorum çılgınlar gibi eğlenip içiyorum. Tanışmak isteyenler bile oluyor yaşımı söyleyince de inanmıyorlar k8908

Bugle 14-07-2007 03:14 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KENDİNE İNAN.
gssmile

Hehehe ben 77 liyim ama hala yaşım 29 diyorum olmayacağım 30. benim ruhum genç ya 18 liklere taş çıkartırım hala rock bara gittiğimde hadbank yapıyorum dans ediyorum çılgınlar gibi eğlenip içiyorum. Tanışmak isteyenler bile oluyor yaşımı söyleyince de inanmıyorlar k8908

smil56
Aynen valla...şöyle bi attım mı kendimi dans pistine karşımda kimse duramaz..Deliler gibi dans ederim... uy897

25emel 14-07-2007 03:31 PM

khkh56 khkh56 konuyu okurken güldüm güldüm ve yine güldüm khkh56. ya aysem ne hoş hatunmuşun yaaa sevincli hoşgeldin! bakalım sen bize biz sana neler katacagız merakla bekliyorum tabi aynı sey senin içinde gecerli kuzen 44

asevgican 16-07-2007 11:04 AM

GÜNAYDIN HAYAT,

Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.

BUGUN MUTLU OLACAGIM.....

Alıntı bu yazı.. kim yazmış bilmiorum ama iyi yazmış....
Yeni bi haftaya başladım.Haftasonum hayata şaşırıp şaşırıp kalmakla geçti, ne güzel bişi bu şaşarmakkk smiliyface
şaşırdım, tanıdığım sandığım insanı tanımadığımı anladım...
şaşırdım tanımıyorum sandığım insanı tanıyormuşum gibi hissettim, paylaştımmm...Burada yazısına rastladığım insan Hayal arkadaşım, gerçeğiyle karşımdaydı tanıştım sevdim. onayi
şaşırmak, yarışmak, eğitilmek(verim toplantısındaydım), sevmek, sevildini sanıp hüzünlenmek, en çokda ÖZLEMEK..
bi sürü karışık duyguyu taddım haftasonu.
Koşarak , şükrederek geldiğim evimde oğluşuma sarılıp uyudum tüm gece. Hayat bu beee didim..Bu işte. daha nolsun.
gssmile

25emel 16-07-2007 11:07 AM

Alıntı:

GÜNAYDIN HAYAT,

Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.

BUGUN MUTLU OLACAGIM.....

Alıntı bu yazı.. kim yazmış bilmiorum ama iyi yazmış....
Yeni bi haftaya başladım.Haftasonum hayata şaşırıp şaşırıp kalmakla geçti, ne güzel bişi bu şaşarmakkk smiliyface
şaşırdım, tanıdığım sandığım insanı tanımadığımı anladım...
şaşırdım tanımıyorum sandığım insanı tanıyormuşum gibi hissettim, paylaştımmm...Burada yazısına rastladığım insan Hayal arkadaşım, gerçeğiyle karşımdaydı tanıştım sevdim. onayi
şaşırmak, yarışmak, eğitilmek(verim toplantısındaydım), sevmek, sevildini sanıp hüzünlenmek, en çokda ÖZLEMEK..
bi sürü karışık duyguyu taddım haftasonu.
Koşarak , şükrederek geldiğim evimde oğluşuma sarılıp uyudum tüm gece. Hayat bu beee didim..Bu işte. daha nolsun.
gssmile

hatuna bak ya ablam benim! ne güzel kararlar olmış helall dedim içimden, devamında alıntı die okudum khkh56 khkh56

asevgican 16-07-2007 11:07 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
khkh56 khkh56 konuyu okurken güldüm güldüm ve yine güldüm khkh56. ya aysem ne hoş hatunmuşun yaaa sevincli hoşgeldin! bakalım sen bize biz sana neler katacagız merakla bekliyorum tabi aynı sey senin içinde gecerli kuzen 44

üstad, tşk ederim iltifat etmişin..... utananadam

asevgican 16-07-2007 11:16 AM

yeni bi haftada, yeni kararlar aldım efenim....
şimdi ben, geniş biri olma özlemi içinde, kimi zaman Allam şu düşünen aklımı iki günlüğüne bi kavanoza koysam, sonra geri alıcam olmazmı die düşünen biriyim belki ama, seviomda kahretsin kendimi....
hayal dün dediki, "salaklar depresyona girmezki....." wave
konuştukça, paylaştıkça kişi kendini yakalıyor gerçekden. dün ben ha babam konuşurken bildiğim bi cümleyi sarfettim.
"ben aslen kendimi beğeniorum, benim sadece törpülenmem gerek!!!!.."
işte budur anafikir. haftaya bu fikri baz alıp başladım.
törpülenmeye de olumsuz bildiğim davranışlarımı hemen koparıp atamam belki ama en asgariye indirerek başlıycam.
örneğin kaba olmayacağım.
ukelalık yapmayacağım.
birine haddini bildirmem gerektiğinde, uçan tekme atmayacak, misal çelme takacağım.. blookbaşlangıç için fena olmadı.
hadi bakem... 98569

BURCU GELEGEN 16-07-2007 05:59 PM

Evet Ayşe aptallar depresyona girmez zeki insanlar girer 44 bak ne kadar güzel kısa da olsa 2 saatlik görüşme nelerin farkındalığını yaratmış:) seni tanımak çok güzel

hayalayaz 17-07-2007 12:08 AM

şimdi ben ilk mesaja dönerek yazacağım.. buluştuğumuzda hoşgeldin dedim ama site geleneğine uyarak birde burada tekrar edeyim hoşgelişlerimi, hoşgeldin ayşem hoşgeldin sitemize vede gönlümüze.sevdim ben seni,zekası,yaşam koşullarının önünde koşan arkadaşım,hayatının güzelliklerle dolmasını diliyorum,oğluşunuda öpüyorum.
BU ARADA ...30 YAŞ mağdurları hiç utamıyosunuz dimi 30 yaşın güzelliklerini görmezden gelmeye..ne olmuş yani, ablamın rivayetine göre 48,kendi hesabıma göre 49,tam 23 gün sonra 50 olacaksam ruhum genç benim..yaşadığım hiç bir şey öldüremedi, yok edemedi içimdeki çocuğu..bıcır bıcır konuşuyo halen daha,bağırıyor içimde bi yerlere kapandığım zaman (hayal pabucu yarım çık dışarı oynayalıııım )bende çıkıp oynuyorum..önce biraz zoraki olsada sonradan oyunun içine çekiliveriyorum..oyundan zevk alıyorum..yaşamım boyunca her şeyin üstesinden gelmenin..zeki olmanın..duyarlı olmanın hazzını yaşıyorum,hanım hanımcık otursam bile dıştan, içimden göbekler atıyorum ve zaferlerimi kutluyorum..kendime ve yaradana teşekkür ediyorum..akıllı olduğum için,pratik zekalı,her ahvalde tekrar tekrar ayağa kalkabilecek kadar cesur olduğum için bayramlar ediyorum..öğrendiğim her şeyde hayatımın önemli anlarında daima isabetli kararlar verdiğimi görüyorum..seviniyorum aynı şeyleri hatta daha iyisini vede güzelini yaşadığınızın farkında olmanızı diliyorum ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.hepimize saygılı sevgiler

Bugle 17-07-2007 11:56 AM

Hayalcim 30 lu yaşlardan şikayet etmiyoruz kızma yaav..ben bu sene yeni yeni ayıldım galiba bi şeylere..geri dönüşler ,ikinci ergenlik dediğim kendine gelme dönemi yaşıyorum.Bi de geç kalmadan bazı şeyleri değiştireceğimin farkına vardım küt diye..o zorladı beni biraz.Mesela 18 yıldır yaptığım işi (trompet çalmak,konservatuvar yıllarıyla saydım..14 yaşında başladım çünkü)değiştirmek ve psikolog olmak istiyorum artık..Buna karar verdim ve hayatımda ilk defa üniversite sınavına gireceğim seneye.(konservatuvarda okurken üniversite kısmına okulun bünyesinde,çalgıyla ilgili bir sınavla geçiliyor..klasik üniversite sınavı yok bizde)..tüm hayatımı değiştirmek istiyorum..
Benim ikinci başkaldırım bu..kocama,işime,yaşadığım yere..işte böyle...

hayalayaz 17-07-2007 12:39 PM

bugleciğim
karıştırmışım tresorla seni, izmire taşınan sendin değilmi? evren her şeyi hazır olduğumuz zaman yaşamamız için tüm koşulları seriyor önümüze demekki sen, yaşadığın , veya ertelediğin her şeyi deneyimlemek zorundaymışsın..ergenlik güzeldir yaa...insanın ileri yaşlarda bile bir ergenin naifliğiyle hareket ettiğini düşünebiliyormusun o saflığı temizliği,elin ayağın birbirine karışırken sergilenen ve diğer insanları sevgiyle gülümseten komikliği,bu dönemde hiçkimse alay etmez seninle,bilirler bu durumun saflıktan ve temizlikten geldiğini,ve bu dönemde bağımsızlığını, özgürlüğünü deklare etme cesareti her kula nasip olmaz bunun içinde büyük büyük tebrikler sana..aldığın kararlar her ne ise yardıma ihtiyaç duyduğunda bizler,senin için daima buradayız. saygılı sevgiler.

Bugle 17-07-2007 12:49 PM

Ağzından bal damlamış hayalayazcım yaa..''İzmire taşınan ''tamlaması ne güzel geldi kulağıma..İnşallah bu yıl dönüyorum memleketime.Tayin olayı olunca 9 senelik azap bitecek.Umarım ağustostaki izmir buluşmasında birlikte oluruz.Seni ve diğer tatlı arkadaşları çok merak ediyor ve tanışmak istiyorum.
Evrenin benim yanımda olduğuna ve benim iyiliğim için çalıştığına daha çok inanıyorum artık..Tabii burda,bir internet sitesi gibi görünen ama gerçek ,samimi bir ortam yaratan tüm hayatidegisti üyelerinin de desteğiyle...senin nezdinde herkesi kucaklamak geldi birden içimden..sevgiyle kal...

asevgican 17-07-2007 09:36 PM

yafff bi takkaa yaf. bura benim sayfammm.aloooo.... 789569 beni de kucaklıycanızzzz sevincli

BURCU GELEGEN 17-07-2007 11:36 PM

Ayşemmmmmm kucakladım ben seni tüm sevgimle smil56 Bugler 24 ünde geldiğinde lütfen bize ulaş toplantı tarihini bekeleme Hayal ben ayarlarız uygun zaman senin için

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM.