Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ayşe harikalar diyarı :p (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1580)

angel2030 18-07-2007 04:09 PM

Ynt: ayşe harikalar diyarı :p

Ayşe dün günlüğünü defalarca okudum okudukça sendeki yaşama sevinci, huzur mutluluk sanki bana geçti. Akşam oynaya oynaya eve bir gidişim vardı ki görmeliydin. Oysa bugün çok kötüyüm sinirliyim huzursuzum. Hadi ne olur o güzel anlatımınla birşeyle söyleki yine neşen geçsin bana

Bugle 18-07-2007 06:07 PM

[quote=BURCU GELEGEN ]
Ayşemmmmmm kucakladım ben seni tüm sevgimle smil56 Bugler 24 ünde geldiğinde lütfen bize ulaş toplantı tarihini bekeleme Hayal ben ayarlarız uygun zaman senin için
[/quot
e]

Süpersin Burcucum..tamam burdan mesajlaşırız...belki küçük korsan bir toplantı yaparız.hehe..Bu arada seni de kocamaaaaaan kucaklıyorum ayşecim yaa... y789

hayalayaz 18-07-2007 10:07 PM

ayşem kendine güvenir..yerden göğe kadarda haklı...boy pos allah övmüşte yaratmış, siz bu güzelliğe birde zekanın pırıltısını katın..hah işte bu güzele,BU güzelliğe ayşe demişler..bakmalara kıyamadım gözüm gönlüm açıldı..allah nazarlardan saklasın..bahtınıda kendisi gibi güzel etmiş olsun..AMİİİİN.

Bugle 19-07-2007 10:44 AM

Amiiiiiiiiiiiiiiin.. smiliyface

BURCU GELEGEN 19-07-2007 10:21 PM

İnşallah Hayal hepimiz için duacıyım

asevgican 21-07-2007 12:19 AM

blissy
amaniinnnnn dostlarrr neler yazmışınız yaff. utandırmayın hele... utananadam
Allammm..nası güzel bi gece bu gece..
yooo bişi olduda yok aslen. sadece serin esen rüzgar penceremden içeri girip yüzümü okşuyo...
yaz gecesi işte yafff. oğlum yatağında mışıl mışıl uyuyooo.bendesen bu haftayıda çalıştım bitirdim çok şükürr. yarın haftasonu, belki geç kalkarız oğluşla. bide güzel bi kahvaltııı.
insan daha ne ister yafff.
işlerim yoğunlaştı ,kendimle ilgilenemedim bu hafta.
21 gün programıma da başlamışdım oysa. ama kimseye bişi yapmadım. bu anlamda programa uyduğum sölenebilir..
Annem , oğlumla ilgili konularda beni yordu ama onu kırmadım, dişimi sıktım.
müşterilerimin bitip tükenmek bilmez taleplerine ve sızlanmalarına karşıda olabildiğince kibar ve sakin yaklaştım.
hiç kimseye masanın diğer ucundan uçmadım en azından. krz67
sevgili arkadaşıma karşıda sabırllı oldumu zannediorum.
çalışmak iyi bişi vallaaa. işden başını kaldıramayınca haliyle kendinle de çok uğraşamıyosun...
ben bi çocukluma dönim bu gece.... dusun
iyi gecelere olsun .... t678

asevgican 21-07-2007 05:57 PM

ayşe..
seni tebrik ediyorum. 25889 iyi gidiosun...
yarınıda bu hal ve düşünce içinde geçireceğine inanıyorum ben.
kendine odaklan ve o dangalağı dikkate alma.( oğlum okumaz dimi bu sayfayı, babasından bahsedicem 12389)
yarın bebeğimin d.günü...
bazı planlar yaptım.yarın akşam aile içinde bir kutlama ve ertesi günde kreşde arkadaşları ile ikinci bir kutlama...
evimi süsliycem, balonlar afişler asıcam her yıl olduğu gibi....
babasına ve babannesine haber verdim. onurlandırsınlar partimizi....bi kasıntı belki geliriz, bakarızz dediler. Hiç höykürmedim.siz bilirisniz seviniriz biz dedim.
salaklığıma doymayayım işte, beceremiorum ben bu işi halaaaa bi anlamı olucak gibi, belki özenirde olaya katılmak isterdi die bu akşamki pastayı ben alayım, okul pastasını sen istediğin gibi al deme gafletinde bulundum babsına.yokmuş parası.. 4897
olmayabilir tabii.pasta dediğin şey pahalı şimdi. hem ne die istiyosunki demi..hiç kızmadım. aferim bana. 2600
sen kendine bak ayşee.gelen gelsin.
herşey iyi olucak. oğlun mutlu olucak. öenmli olan bu. hadi görem seni. 128956

asevgican 21-07-2007 06:07 PM

SENİ SEVİORUM BEBEĞİM...
Seni ilk gün içimde hiisettiğim andan beri, seviorum..
Seni son nefesime kadar seveceğim...
o ilk kıpırtınla nasıl yüreğim küt küt çarptıysa, bugün de aynı hislerdeyim.
seni ilk gördüğüm oan, kokunu içime çektiğim her dakika, kucakladığım öptüğüm her saniye GİBİ, Bugünde SENİ SEVİORUM.
Gözümün önünde gün be gün büyüyo olmandan heyecan duyuyorum. bakma sen bana, arada bi korkup, çuvalaldığım da oluyor belli etmeden belki ama , seni hayatımın sonuna kadar kollayacak, yol gösterecek, ve seveceğim.
İyi bir hayata sahip olman için elimden geleni yapacağım.
Ve hiçbir karşılık beklemeyeceğim.Vazifem , seni hayata hazırlamak...sen ne zaman tamamım dersen o zman sesszice geri çekilecek ve seni izleyeceğim....
ne kadar büyürsen büyü,bana her ihtiyacın olduğunda yanında olacağım. Söz veriorum.
Yeni yaşın kutlu mutlu olsun anneciğim...
Nice yaşlarını kutlamak dileğindeyim.
cat22

angel2030 21-07-2007 06:56 PM

Oğlunun doğum günü kutlu olsun ayşe,
Dizelerini okurken yıllar öncesine götürdün beni. Bebeğimi hissettim yine içimde ve gözyaşlarıma aslında pekde hakim olmak istemedim bugün nedense ağlamak geliyor içimden haykıra haykıra. Sağol bunu bana hissettirdiğin için. Hep beraber nice doğum günlerini yaşayalım evlatlarımızın inşallah

asevgican 21-07-2007 11:33 PM

AMİNNNNN..
Allamm acılarını göstermesinnn...
demin baktımda uykuda melek yüzüne.. herşeye rağmen dedim, iykiii doğurmuşum yaff.
bazen mutlu edememekden, eksik hisssetmesini engelleyememkden yana endişe duyuyorumm ama varlığı ile güçde alıyorum sanki.
elimden geleni yapacağım onu iyi bir birey oalrak yetiştirmek için..
hismiley

hayalayaz 22-07-2007 12:05 AM

ayşeciğim yadırgama onları...şimdi sen geleneksel karabahtım kem talihim türküleri söylemediğin için yadırgıyorlar seni..senin mutlu olmanı anlayamıyorlar..nasıl olurda bir kadın boşanır ve hayatına küsmez..senin densiiiz...kadının biricik oğunu boşamışsın bide yaşgünü diş günü ha...hele birde kadın kocasından boşanmadıysa ....o onca yıl kan kusup kızılcık şerbeti içtim demiş...cefa çekmiş..sen hem biricik oolunu boşuyosun ve en önemlisi hayattan zevk alıyosun...olcak işmi şimdi bu..sen kadın gibi kadın olcaktın..yuvam yıkıldıdiye kanlı göz yaşları dökcektin..kocan seni itip kaksa bile kakılmış rolünü üstlencektin..BOŞVEEEER.. kim nederse desin...inadına küsme kocana ...öfkelenmede ...sen doğru olanı yapıyorsun...ne yaparlarsa yapsınlar..bir gün bir bakacaksın..farkında olmadan,çocuğun hayatındaki rollerini seve seve üstlenecekler...sen tatlı davrandıkça ah biz bu kızımızın kıymetini bilemedik olacak..hele hele senin çocuğun sağlıklı bir birey olarak yetiştiğinde onların yüzünü görmek isterim...doğru yoldasın ablam böyle devam et...sen çocuğuna gökten zembille baba indirsen, ve babası dünyanın en kötü babası olsa kimse bu kötü adamın yerini tutamaz...bu bilinçle hareket et...ayrıca öyle bir zaman gelecekki sen çoccuğunu babasından başka kimseye emanet edemeyeceksin...tutumundan dolayı en içten takdirlerimi bildirir, saygılı sevgilerimi sunarım..

BURCU GELEGEN 24-07-2007 10:56 PM

Ayşe'm güzel oğluşunu öp benim için geç oldu ama kusura bakma işlerimden nete giremedim. Mutlu kutlu sağlıklı olsun oğluşun.

asevgican 26-07-2007 09:05 PM

iyi dilekler için tşk. ederim. yoğun çalışıorum bu ara. ayrıntılı yazamıyorum.
ama ilk fırsatta anlatıcam d. günü partimizi..
sen nasılsın die bi soru cümlesimi geldi kulağıma b456
bennn.....çok iyiyim. cilgin897

BURCU GELEGEN 26-07-2007 09:44 PM

aman ne güzel sen oğlu annen sevdiklerin iyi olun da cilgin897

asevgican 02-08-2007 07:24 PM

merhaba hayat.....
dinlenmedeyim. ne iyi oldu bu bi haftalık izin. silkelendim de kendime geldim.
aldım oğlumu anamı yanımaa, çıktım gittim ayvalık'a...
sevdiğim insanların yanınaa... bakir adalara, sevgili cundaya, şeytan sofrasına....
mavi denize, sıcak kumlara...
yol veren huzurlu sürücülere.. vallaaa, tatilde olunca insanlar daha bi sakin ve hoşgörülü oluyolar galiba.
bol bolll yüzdümm.
oğlumun suda sevinçle çırpınışlarını zevklee izledim. gülen yüzüyle güldüm.. onayi
tüm dostlara selam olsun. ben evime döndümm.

Bugle 02-08-2007 07:39 PM

Hoşgeldin Ayşecim...içine sinsin tatilin..ne güzel dinlendin geldin..Bayılırım Ayvalık'a ben de..sarımsaklıya,cunda'ya..hele Ayvalık tostuna!!Ege'nin heryeri güzeldir değil mi ya..zeytinine ,zeytinyağına,sabununa,denizbörülcesine,kabak çiçeği dolmasına,şevketi bostanına, kiss3

asevgican 02-08-2007 08:26 PM

bugle, ayvalık daha bozulmadı yaa. bakir halaaa. o halini çok seviom ben.
misal cunda eteklerinde koylar alabildine bakir.. tesis yok biliosun. umarım asla izin vermezler. koruma altında ama.
bi arkadaşım dalıyo. bu kırmızı mercan başka bi yerde yokmuş yaff. böle bi güzellik bizim ülkemizde. kıymetini bilmioruz herbişide olduğu gibi.

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:42 PM

Ayşem adres bilgilerini yazar mısın cd göndereyim sana:)

asevgican 07-08-2007 10:28 PM

idea3
ehihihihi yazacak bişi bulamadım yaf. hpm2

Bugle 07-08-2007 10:38 PM

y789 alem kızsın vesselam...

BURCU GELEGEN 07-08-2007 11:56 PM

Ayşe kargo perşembe sende takip et mng

asevgican 11-11-2007 09:51 PM

uzun zaman oldu , ihmal ettim bu sayfayı..
oysa Ayşe harikalar diyarında yolculuğuna devam etti hep..
yaşam koşturmacasında kendimi unutmamaya söz vermiştim..bu sürede unutmadım aslında ama es geçtiğim zamanlarım için kendimi kınıyorumm.
yaşam sınamaya devam ediorr.
şimdide sağlık sorunu çıkardı karşıma. hiç beklemiodum, çok da hazırlıksız yakalandım.
işimle, evimle, ailemle, her gün büyüyen oğlumla ilgili bi ton şeyle uğraşırken çok vakitsiz oldu bu iş.Kortizon eziyet bişey, okudum araştırdım, sordum soruşturdumm
ama başa geldi bi kere, çekilecek.
yarın ilk ilacımı alıyorum.yan tesirleriyle başa çıkabilmek için ilacı almadan önlem almaya başladım.
Kontrollü olmayı bırak artık diyorya sevgili, elimde değil.
ben kontrolü bıraktığımda hayat üzerime oynuyorr.
sandığın gibi değil büyütmüorum, denedim ordan biliorum. ama bunu sana anlatamamki..
anlatsamda anlayamazsınki.. sadanim
herneyse, sıraya koydum.
önce sağlığımı geri kazanacağım.
bu arada oğluşun mutsuzluklarını çözeceğim.
iş şimdilik askıya aldığım bişey,umarım bu zayıf anımı kullanmazsın sinan. >:((müdür ikonu varmı burda)
para ise elimin kiri demek çok isterdim. cilgin897
bekle beni hayat... geliorum. 2600

asevgican 15-12-2007 07:34 PM

sayfayı ihmal ettiğimi farkettim. ben zaten genelde hüzünlü hissettiğimde yazıyorum ,şuanda hüzünlüyüm.
o ve ben yollarımızı ayırdık.koca kadınım ama aşk acısı çekiorum.insan büyüyor ama yürek büyümüor sanki, o hep çocuk kalıor..
benki mantıklı insanımdır. mantıkla çözerim herbişeyi..
mantıklı ne büyük kararlarda aldım yaşamamımda, sonradan pişmanlık duymadığım. ama bu gönül işi başka bişimiş..
hani gözünü kapatıyosun ama görüntü silinmior.
yolunu değiştiryosun ama her bir sokak aynı yere çıkıyor misali..
geçiceğini biliorum , böle olması gerektiğine eminim hatta..
ama bi tarafım eksik sanki. başkalarıyla yaptığım sohbet aynı tadı vermior, benzer şakalar güldürmüor beni.gittiğim yerler, gördüğüm insanlar tad vermior o yokken. sonra merak ediorum ne düşünüor, onunda canı yanıormu? kadınca krizlere de giriyorum anlık..gözleri bana baktığı gibi bir başka kadına bakıormu? oda beni özlüormu ?benim özlediğim gibi..
kendimi hasta gibi hissediorum.elim kolum kalkmıyor, oğluma güzel bakamıyorum. onunla oyun oynarken aklım başka yeerlere gidiyor ki,
bu hiç olmasını istediğim bişey değil. ama elimde değil..acı çekiorum. sadanim

suzzy 15-12-2007 08:09 PM

ayşecim çok zordur aşk acısı... emb23
hiç bir şey tat vermiyor maalesef..tam açıklamamışsın....
ayrıldınızmı...platonikmi...yoksa başka olumsuzlukmu...anlayamadım canım...mazur gör...
yada okumadığım bir yer'mi var? dusun

sağlık probleminide eminim yeniceksindir ayşe'cim..yeterki tedavine uymaya çalış...ama sen zaten bir takım şeyleri aşmışsın...ve hayatı kucaklamayı seçmişsin...bu çok güzel bir şey...

ttli3 blissy http://img169.imageshack.us/img169/9...4612792nn4.gif
http://img177.imageshack.us/img177/6...3883901bh8.gif

http://img209.imageshack.us/img209/1...36ah9xweq2.gif mlk34

Akulina 15-12-2007 08:12 PM

Hoşgeldin...
Biliyorum şimdi ne kadar olumlu söz söylesemde,sana basit gelecektir...
Ama birgün bu üzüntülerden arınmış olacağını düşün...Herşeyin dahada iyi olacağını,hissetmeye çalış...Ama damarlarında bile hissetmeye çalış...
Eminimki oda senin hissettiklerini hissediyordur,üzülüyordur...
Kendini hasta hissediyorum diye düşünürsen daha çok olumsuzlaşırsın,hasta hissedersin ve üzülürsün...Sağlıklı olduğunu düşün,güzel hayatını ve senin hayatına bambaşka anlamlar katan oğlunu düşün...Bütün bunlar elindeki güzel şeyler...
Herşey eminimki güzel ve senin için iyi olacaktır...
Her gecenin,aydınlık ve mükemmel bir sabahı vardır...
sevgiler...

shamanic 15-12-2007 11:34 PM

ey aşk nelere kadirsin...
varlığın onurlandırır...
gidişin derin bir hüzün bırakır takii yeni bir aşka kadar... sevincli

bitmesi gerekti diyorsan doğru kararı vermişsindir...
iyi kötü bildim seni... kararların doğrudur.. eminsindir yaptığından..
yaşayacaklarını da biliyorsun.. üzüleceğini ama tekrar sevineceğinide biliyorsun...

ne desek ne yapsak boş.. yüreğin şimdi bu taze durumun eşiğinde bildiğini okuyacak...

eski el yazmalarında bir reçete vardır o geldi aklıma...
kulağıma küpe olsun diye yazmıştım bir kenara...

"en toutois e aitia tes melainas koles
esti filia kai o sitos o skleros. outos, noso
gignetai e lupe en tuma kai en somati melaina
kole. aute kole mekanetai malista ton karkinon
en geronti kai filomania en neania, osper outosf
rontizei ten filen, siopei de dia tes emeras. o
poros tou nosou melainas koles d'esti me melein,
upaluskein de epitumia kai diagein radios, anagke
estein kuamon kai labraka, etera esti kakos.
frontizetin dei ton kalon tina."

yunanca bir tıp kitabından alınmışa benzeyen bu metni bilginler şöyle
tercüme etmişlerdi:

bu kişilerde melankolinin nedeni aşk ve
kuru gıdadır. böylece bu hastalıkta rufta keder
ve bedende kara bir safra oluşur. bu kara safra
yaşlılarda urlara, gençlerde ise aşk deliliğine
yol açar, öyle ki, genç gün boyunca sevgilisini
düşünür ve susar. melankoli hastalığının çaresi
ise kaygılanmamak, tutkudan kaçınmak ve rahat
yaşamaktır. baklagillerden ve lezzetli balıklardan
yemek gerekir, başkaları kötü gelebilir. iyi bir
şeyi düşünmek icab eder....

herşeyin ötesinde her şeyin içinde olan aşk için... hayırlı şifalar efendim...

aşkın tatlı acısı olmadan da konuşmuyor içimizde ki suskun yürekler..
yüreğini konuşturmayı bilenlerede sonsuz sevgiler.. sapkal89

çok geç, sevdim seni.

ey güzellik!

hep varolan ve hep yepyeni…

çok geç, sevdim seni…

ve bir baktım, sen bendesin,

bense, benden dışarı

ve seni aramaktayım hala…

st. augustine den

http://www.youtube.com/watch?v=Ja4w4WDHxIk http://www.youtube.com/watch?v=MJLK_LXZWFk

asl olan yine kendimiziz bir ben var bende benden içeri... http://img145.imageshack.us/img145/1938/y10ep5vn.gif

asevgican 16-12-2007 12:12 PM

hiç kimseden gidemem, gitmem.. en sevdiğim şarkıdır..tşk. ederim..
oğluma sarılıp güzel bi uyku uyudum birkaç gece sonrasında nihayet...bu benimkisi olgun dönemimim duygusu. daha önce oğlumun babasına aşık olmuştum, 10 yıl süren bir evlilik sonunda, aşk bitti yollarımıız dostça ayırdık.ama o zmanlar çok gençtim.aşk sanıyodum yaşanılanları. evlilik içinde kısa
sürede tükettik birbirmizi.. bi çabayla bebek yaptık ellere uyup. kötü evliliği çocuk iyileştirmez.bunu bilir bunu sölerim.
ama çocuk gerçek anlamda istediğim tek şeymiş. ayrılmış bir ailede olsak oğlumun varlığı hayatıma anlam katıyor.bende bunu karşılıksız bırakmıyor onu babasından uzaklaştırmıyorum. iyi bir babaya sahibiz ki oda oğlumu ihmal etmior. boşanmış aile olmamıza rağmen mutlu bir çocuk yetiştiriyoruz sanıyorum. aynı şehirde yaşıyoruz ve görüşüyoruz babayla. karı koca olamadık ama arkadaş olduk diyebilirim.bu bi şans gibi görünsede aslında çaba.
ciddi bir mücadele verdim böle olması için, birçok şeyi ekart ettim, unuttum. oğlum için elbette. ona değer olduğu için..
kendi hayatımızı yaşarken Onunla tanıştım. yaralıydı, sorunluydu...dertleşcek çok benzer konumuz vardı hatta.
güzel bir kızı vardı ama göremiordu..eşe kızgın kızına uzaktı. aşması için yardım ettim mesafeleri. dedimki bir kız çocuğu için baba önemlidir. öfkeni unut kızına tutun. sana ihtiyacı var. şimdi görüyor kızını belli zamanlarda, her ikiside mutlular.
bizse, dostlukdan aşka dönüştürdük nasıl oldunu bilmeden yaşanılanları.. özlediğimiz duygulardı her ikimizinde. görüşmeye başladık.
sorun çokdu yaşamında, kendi hayatımın zorlukları ile birlikte bu sefer onunkileri sırtlandım ..ama onla olmayı seviordum.
yüreğim çarpıordu her görüşümde liseli kız gibi..
aşkı ne çok özledimi anladım. ve sınırsız yaşamak istedim.
yanlış anlaşılan bir konuda yıprattık birbirimizi... yada zaten yorgun olduğumuzdan tahammül göstermedik belkide bilmiorum. düzeltmeye çalıştıkça derinleşti, karşılıklı suçlamalar ve kırgınlıklarlada ayrıldık.
hiç hesapda olmayan bir zamanda yaşanılan güzel bir aşkdı..geçmişler olsun.
ben aşkı severim. yaşamayı severim. cesaretliyimdir de bu konuda ne yalan diyim..
kapatmıycam kapılarımı. ve o gerçke sevdayı beklemekden asla vazgeçmiycem.
sevgilerimle..

asevgican 25-12-2007 12:02 AM

yeni bir yıl geliorr....
her yıl olduğu gibi istek ve hayallerimi fısıldadım..
dorusu ne istedimse oldu şimdie kadar.. bazı istekelrim çokbi yavanmış, yaşadıkça anladım dedim hatta çok kez ben çok
yüzeysel şeyler istiyorum. belki daha derin ve daha büyük şeyler istesem, gerçekleşebilir..
secret 'i anlamadan çok önce de biliormuşum ben. okudukça , öğrenmeye başladıkça "ee ben bunu zaten yapıodum " dediğim zamanlar oldu hep...
hayatımda şükrettiğimm o kadar çok şey varkii.. dökülmek istemiorum buraya.. aramızda biliorumm ama, teknoloji tarafı işin başka bi şeyy.:))
neyse, fısıldadaığım yeni düşüncelerimi umarım bi kenara yazmışsındır hayat..
takii 2008 senden çok şey bekliorum.
hadiii.......

lilo 29-05-2008 11:26 PM

Selam Ayşe hoşgeldin

asevgican 29-05-2008 11:59 PM

ben hoş geleli çok oldu:) asıl sen sayfaya hoşgeldin iyide ettin çokk uzun zaman oldu yazmayalı buraya ben..
sayende geri dönüp okudum tekrardan döküldüklerimi... nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni:)))))
iyi olmuş ama ....belki devam ederim buraya yazmaya bu sayede bende....
dostça kal...

comte 30-05-2008 12:03 AM

Alıntı:

asevgican Nickli Üyeden Alıntı
ben hoş geleli çok oldu:) asıl sen sayfaya hoşgeldin iyide ettin çokk uzun zaman oldu yazmayalı buraya ben..
sayende geri dönüp okudum tekrardan döküldüklerimi... nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni:)))))
dostça kal...

aa34 aa34 smiliyface

comte 30-05-2008 12:11 AM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni:)))))

Yahu amma güldüm... aa34 aa34

5 dakikadır gülüyorum... khkh56

İyi geldi valla...

Siz çok yaşayın emi... alk78

capella 30-05-2008 12:50 AM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png

Alıntı:

asevgican Nickli Üyeden Alıntı
dostça kal...

aa34 aa34 smiliyface

beni de bu halde güldürdünüz ya siz çok yaşayın e mi aa34 girlhaha

capella 30-05-2008 12:53 AM

aa mehmet de aynı şeyi yazmış ooo67 okumamıştım ben onu ama şaşkın

asevgican 30-05-2008 11:43 AM

ttli3
sizide aylar sonra birileri derinlerden bi yerlerden bulup çıkarsa , kendinizi hazine gibi hissedersiniz vallahi.
iyi oldu iyi , hevese geldim yeniden.

2008 senden çok şey bekliorum derken bu kadar hızlı cevaplancağını tahmin edemedim, keza hayatım 180 derece değişiverdi.
aa34
şehir değiştirdim, ev değiştirdim, iş ortamı ofis değiştirdim, oğlumun kreşini değiştirdim, dost değiştirdim beni yoranları bırakıp yenilerine yer açtım, saçımın rengini değiştiirdim,hayata bakışımı bile değiştirdim.
ne 2008 miş anacım, bileydim daha önce dilerdim. 44
herbiri kolay olmadı elbet ama hücrelerime kadar yenilendim resmen.
koşturmaca, uyum ,iyimi olur kötümü tedirginlikleri,vs derken zamanda herzamanki gibi beklemeyip hızla yol aldı ve sonuçda oturdu herbişey az çok yerine..
anladımki ben şuan çalıştığım şirketi ve pozisyonumu hatta odamı daha önce hayal etmiştim.
ve yaşadığım bu şehir hep istediğim şehirdi.
sonra evimin camından baktığımda ışıl ışıl şehri görmek isterdim, artık görüorum.
bir tek oğlumu okulu nedeniyle eski şehirde bıraktım ,ama oda yakın zamanda yanıma gelicek ve özlemimiz bitecek.
hayallerimin birinci etabı gerçekleşti ..
kalan ikinci etapın sonuçlarını 2009 da alıcam.

belki mustafa gibi bir başka arkadaş yine beni bunca konu kalabalığı olan bir platformda bi zaman diliminde yine bulup çıkaracak ve ben bu anı tekrar yaşayacağım.
şimdilik bu kadar.
sevgiyle KAL...

shamanic 30-05-2008 11:52 AM

çok sevindim canım.. bu güzel haberlerinle günümüze neşe kattın.. http://img45.imageshack.us/img45/8454/gul6zw3.gif blissy

dilerim 2009 a kalmadan 2008 içinde her arzun mutlulukla tamamlanır.. thumbsanim
http://img145.imageshack.us/img145/1...wers141uf0.gifen kısa sürede oğluşununda yanında olması dileklerimle ark5

http://img81.imageshack.us/img81/301...udio1ey4ri.gifsevgiler.. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM.