![]() |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... canım kolay gelsin... ark5 zor işlerle ama bittiğinde acayip keyif alacağın bir şeylerle uğraşıyosun... ttli3 benim elimde ki programda ingilizce kullanımı çok zor.. bulursan rahat bi program bende isterim.. utananadam o zaman şu bizim diplomaları daha profesyonel hazırlarım aa34 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... saat 19.30--20 de can gelcek sen tam olarak ne istediğini yaz..sanıyorum yardımcı olur.. |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... canım cumaya kadar yollarsan ben caresıne bakabılırım galıba bana sectıgın resmı yollarmısın tresor |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... oleyy!!! sevincli sevincli sevincli afiş olayı tamamdır arkadaşlar!! harika olduu f678h teşekkürler kiss3 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... tebrikler, alk78 25889 |
|
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... bu arada sevgili pisimiz ile konuştum.çok iimiş hastanede zaman öldürüyorum dio girlhaha hepinizin çokk selamını ilettim.sizleri öpüyor kiss3 yarın ameliyat gününü kararlaştıracaklarmış hocalar hadi hayırlısı 44 |
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim... kimmiş bakimm o senden kurtulmak isteyenler 2600 s45apk satırlarını okurken çok heycanlandım yaw bu cat56 burnumda tütüyo resmen... selamını aldım yüreğime sakladım... şu ameliyat günü hakkında aldığın bilgileri de paylaş emelcim öğrenince.. dualarımız kendisiyle... bizlerinde sevgilerini ilet kendisine.. ark5 kiss3 sağol canım haberdar ettiğin için ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |