![]() |
kırıklarını aldırdım kalbimin... zaman izafidir, doğru.asırlar boyu geçmeyen anları, kara kaplı anı defterime yazalı çok olmuş. kalemimi yüreğimin kanına batırıp, kabus geceleri ve onların karanlık sabahlarını öyle bir kazımışım ki bembeyaz umutlarıma, öyle bir boyamışım ki onları kırmızı ve siyaha artık yaşamın kanlı deniz kıyısında iflah olmam sanmışım. rüzgarım olmamış hiç, hep kasırgalarım varmış en güzel baharımda.güneşimi tutmuşlar, ışığımı almışlar benden, her doğuşunda umutla ışığımı beklemişim ama karanlık sabahım hiç terk etmemiş beni tıpkı bana sadık, terk etmeyen gözyaşlarım gibi.nefes alırken canım yanıyormuş,kalbim dura dura atıyormuş. ölmek için yalvarıyormuşum,bu eziyet veren bedenimin kangreninden kurtulmak için.asırlar sürmüş baharım böylece,kurtulamamış,kurtarılamamışım.dipsiz bir kuyuya atılmış,düşmüş-düşmüşüm, savrulmuşum,o dipsizlik sonzuzluğum olmuş benim,hiç çarpamamışım yere,bir türlü parçalanamamış bedenim,yok olamamış,yok olan,paramparça olna ruhum gibi olamamış.olsaymış acım dinermiş belki,ama olmamış.düşerek,ölümün yakınında olduğum kadar uzağında, cebimde tek kalan umudumu; "yok olmayı" bekleyerek acı acı aldığım nefesle yaşamışım.yaşam mı,yaşamak mı?işte o neyse,oymuşum.asırları harcamışım baharımda,öyle bir bahar ki karakışım olmuş benim,hiç sabahı göremeyeceğim karanlık kışım.karanlık bir odaya kitlemişim gözlerimi,kitlemişim anahtarını o dipsiz kuyuya atmışım, artık sadece beklemişim bana her alışımda acı veren nefesimin son seferini.sonra tanrı birden eliyle başımı okşamış derin,huzurlu bir uykuya dalmışım.birden gözlerim açılmış karanlık odaya tekrar ama o anahtarı olmayan delikten süzülen o güçlü ışık karanlığımı aydınlatmış azda olsa.gözlerimi oradan ayıramamışım,korkmuşum gözlerimi kaçırdığım anda yok olmasından.öylece bakmış,bakmışım.öyle güçlü bir ışıkmış ki o anahtarsız, kilitli odamın kapısına her çarptığında ışık taneleri soğuk kapımı ısıtmış,sıcaklığıyla buzdan kapımız erttikçe eritmiş.gün doğmuş,güneşim doğmuş yeniden şaşırmışım,inanamamışım.güneşin benim olduğuna,ışığını bana verdiğine inanamamışım,öyle bir karanlık yaşamışım ki ışığa alışmaya korkmuşum,benim olduğuna inanmamışım,ya benim için değilse,ya bir yanlışlıksa deyip, durmuşum.öyle bir mutsuzluk sarmışki yörüngemi,mutluluğa alışmaya korkmuşum.karanlığı bilinçaltıma öyle bir kazımışım ki,kurtulamamışım "kaybetme" inancımdan.ama ışık,kaynak olmuş bana,dirilmişim,kanlı umutlarımı atıp,bembeyazlarını almışım yanıma zamanla,tanrının beni unutmadığını kazımışım içime.bocalamışım ama ışığım terk etmemiş beni ama ben ışığımı tüketmişim karadeliğime çekmişim,enerjisini yüreğime emmişim ama tüketirken bende tekrar tükenmeye başlamışım.sonra bir an sadece bir an öyle yaklaşmışım ki o dipsiz kuyuya,bu sefer ışığımıda dipsiz kuyuya atıp,ardından ben atlayacakmışım az kalsın.işte o uzunca bir zaman alan bir "an" da tanrı içime bu sefer bir umut daha koymuş kendinden kopartıp verdiği.şimdi ışığıma sarıldım sımsıkı,geçmişin ve geleceği değil şu anımı güzel bir anı yapmak umudum.nefesim huzurla dolu ulaşıyor ciğerlerime,günler bitsede umutlarım bitmiyor.güneş hergün daha da parlak doğuyor.biliyorum,inanıyorum,seviyorum sevdikçe seviliyorum.kendime ve ruhuma kavuştum,dileğim sonsuz mutluluk.şimdi,yine ve her zaman aşkla,inançla yaşıyorum ve yaşamak istiyorum.. |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Alıntı:
bazen kendimi buldum bu satırlarda... umudun hiç bitmesin sevgi yüreğinde büyüsün... saygılı sevgiler.... hismiley |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Bazen yolumuzu kaybettiğimizdeki çoğumuzun hali. Artık bu kadar umutsuz değiliz çünki kendimizi keşfetmeyi öğrendik . Dipsiz kuyularda bile yolumuz da ışık var. DisikYolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... ışık hep vardı...onu kullanmayı bilmeyen,görmeyen gözlerimizdi...biz görmeyi öğrendik önce,karanlıktan yavaş yavaş süzülen bembeyaz kaynağını gördük ilk,,şaşırdık sonra, dünyamıza çarpıp nasıl yansıdığını gördük...yüzyıllardır kapkaranlık durduğumuz yerde var olan ama kaynaksız kalan ırmaklar,dağlar,çiçekler,kuşlar olduğunu gördük...kendi mucizemizi gördük,inandık,öyle derine nüfus ettiki bu ışık,istesende sönmez,sönemez...elbet yaşlanacak,yorulacak,kadiri düşecek ama tekrar kaynağa dönecek ve daima arsızca varolacak...ışığım,mucizem,anlamım...herşeyim... *Günlüğümü ziyaret eden herkese çok teşekkür ederim,sizleri bulduğum için çok mutluyum... smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... herşey kendinin farkına varmakla başlıyor aslında.kendini tanımakla...kişi ne kadar zeki olursa olsun,kesinlikle bazı kavramları kendinde oluşturması şart,yoksa sadece zeka pek de hayatın anlamını teşkil etmiyor.geçmişe takılıp kalmak yerine, geçmişteki kendini,şimdiyle kıyaslamayı öğrenmek gerekiyor kişisel gelişimiçin.hepimizin kaybı kırık bir maziyle yaşayarak,geleceğe karşı kaygı duymak.oysa şuanda nefes alıp,şimdide yaşıyoruz.mutluluk için beklemek yerine,şimdi mutlu olmayı seçmek tamamen bize ait.kişi,şuandaki varlığı ve sahip olduğu varlıkları için şükredip,istemeye devam ederse,sahip oldukça kıymet bilecek ve daimi mutluluğu hayatı boyunca yaşayacaktır.oysa şuan ki şikayetimiz,gelecekte sahip olmayı istediklerimiz içinde yapmış olduğumuz bir eylemdir.nedense, hayat boyu mucize bekleriz,mutlu olabilmek için..oysa hayatın kendi bir mucizedir,sadece günlük hırsları,ihtirasları v.s. lekelenmiş duyguları benliğimizden çıkarıp attığımızda bunu anlamak o kadar basitki...dünyadaki kaç kişi şu anda,güneş doğduğu,dünyamıza hayatımızı devam ettirebilmemiz için gereken ışınlarını yolladığı için veya şuanda gece olup yıldızların bir ressam tarafından yapılmış bir sanat eseri bir şaheseri,görüp hissetiiği için şükretmiştir ki ve ne kadar mucizevi olaylar zincirine şahitlik ettiğinin farkına varmıştır...düşünün bir sabah kalktınız,güneş doğmamış, gezegen karanlık ve soğuk, karanlık bir çöldesiniz,hiçliktesiniz,hiç bir yerdesiniz...şuan var olan herşeyin kıymetini şimdi bilin ve şükredin,doğru olan bu değil mi?kendinizin farkına varın,erafınızın farkına varın..iç sesinize kulak verin,hoşgörülü olun,şükredin,mutluluğu seçin..çünkü gerçek acı gün gelip kapıyı çaldığında,güzel geçebilecek anların pişmanlığı ve bunun yarattığı vicdan azabınızın hesabını sonsuza kadar ödemek zorunda kalabilirsiniz..sevgiler... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... hepimizin yaptıgı bu degil mi zaten acıya tutunmak daha dogrusu olabildigince bütün gücümüzle itmek,oysa acıydı hediye içindeki yada arkasına saklanmıs mutlulukla bize gelen son bir yıl hayatımın en zor günlerini yaşadım sonra birşey oldu acıyı kucakladım izin verdim ne yapmak istiyorsa yapmasına sevdim onu,içindekileri göstermeye başladı,aşk acısının ardında aslında hiç kimseye yapışık yaşamam gerektirdigini gösterdi,gelecek korkusunun ardında güven ve güç buldum.yeni yollar çizdim kendime en önemlisi yeni bir bag kurdum hayatla yeni gözlerle daha dogrusu perdelerini kaldırdım gözlerimin daha net bir bakış açısı geliştirdim,içimdeki sevgiyi buldum evet belki hala düşüşler,başarısızlık yaşıyorum,degişime direnç gösteriyorum ama bütün hissettigim o muhtesem duyguların azı bile beni bütünlüyor.ve ben her gece olması gerektigi gibi tanrıdan bir tek sey istiyorum.SEVGİ |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... "Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında.Kadınlar her şeye ağlayabilir;bir filme,bir şarkıya,bir yazıya...En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan,gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının.Yutkunamaz,nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden;önce birkaç damla,sonra bir yağmur seli. Ve kadın ağlar;Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan,orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını,kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın;o yüzden ağlar. Zaman geçer sonra.Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler.Umarım öğrenirler,yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini.Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir.Bunu bilir kadınlar,o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı. İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye;hepsi kariyer derdinde olan.Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar.Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki,o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar,o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E..o zaman niye sarılsınlar ki Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki,gerçekleri kabul etmeye başlamıştır Bilin ki,artık aşkın olmadığına inanmıştır Bilin ki,sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır O da kim,ne diye sormayın artık.kadınlar,eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü" Aziz NESİN |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... çok güzel bir yazı, paylaştığın için teşekkürler. 25889 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... son günlerde yaklaşık bir aydır kendimdeki değişimleri görebiliyorum. önceden kafama herhangi birşey takıldı mı kuruntu yapardım,kuraradım-kurardım,hırs dolardı içime,sanki şeytan beni aşırı tahrik ediyor sonrada yüzüstü bırakıp gidiyordu.artık kendimde çok şeyin değiştiğine kendim şahitim.bugünlerde evde de yalnızım,arkadaşlarımıda görmüyorum özel bir durum değil tamamen tesadüf.özellikle evde yalnızım ve yalnızlık kafada birşeyler kurup hırslanmak için bulunmaz bir fırsat ama artık kendimi azda olsa terbiye edebildiğimiz gördüm,tabi bu hayatımı değiştiren bu sitenin ışıldayan yol göstericileri sayesinde... smiliyface artık dediğim gibi,hırsa kapıldığım anlarda bırakıyorum gidiyor,hırsı alıp atıyor yerine güzel beni iyi hissettiren duygular koyuyorum.sabırlı bir bekleyiş,huzurlu bir kabulleniş.isteklerim oluyor veya olmuyor ama her durumda iyi hissetmeyi seçiyorum.gerçekten hayatıi yaşamayı seviyorum.hayatı kendime dar etmek yerine kendimi, ruhumu serbest bırakmak en güzel seçimim...sevgiler... smiliyface kiss3 |
aslında mutsuz olmak daha zor... dusun nedense bir çok insan mutsuzluğu seçiyor... paylaşım için teşekkürler... super |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... sessiz-lik var,bir sabır,bekleyiş var beklenen "ne?"bilmeden..zaman üzerime sabır tohumları ekti,"bekle senin için akıyorum"..huzur??evet huzur bu,biraz buruk bir huzur...ben varım,ben bana yeter miyim?"yetersin!!!",bölünüyorum deme,bölündükçe çoğalıyorsun kendine,bak yalnızlık değil bu,kimsesizlik değil,bensizlik değil...ben varım,bir tane daha ben var ve bir tane daha...hepsi benim,hepsi ben-(i)-m..yalnız değilim.yalnız değiliz..ben ve benlerim birde sevgilim-zaman-.zamanıma tutundum onla akıyorum,durmuyorum,koşmuyorum.ona tutundum onla akıyorum,dünüm-bugünüm-yarınım... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... sendemi akıttın gözyaşlarımı sonunda?hani yakıştıramazdın güzel gözlerime,hani kıyamazdın bana?hani bensiz bu hayatın bir anlamı yoktu herşey sen ve ben,biz içindi..hani öyle bir severdin ki beni,sevgiden bunalırdım ben.hani vageçmediğindim sevgili??hani rüyalarınihayalindim ben,hani içinde kalan ince bir sızıydım da şükürki kavuşmuştun bana.sesin ince ince titrerdi beni kaybedeceğini düşünüp ne değişti de şimdi canın sıkıldı mı hor görüp kırıp yakabiliyorsun beni kalbimi?sen değil miydin ben kedere gömülmüşken,düşerken beni elimden tutup çeken.ışığımdın hani,sende mi söndüreceksin?söndür yak,yık neyin önemi var ki?inançlarımı kaybetmişken beni yeniden inanmaya zorladın,umut verdin.ne istedinki benden,ben zaten alışıktım ışıksızlığa,inançsızlığa,yaşıyordum ölürüm birgün nasılsa diyerek.iyi mi yaptın,kırık kalbimi alıp yapıştırdın tam iyileşeceksen,sende attın bide üstüne bastın?ben ne yaptım ki sana,neyin intikamını aldın ki?ben sana demedim mi,inanmak istiyorum ama ya kırılırsam bu sefer toparlayamam diye,senin o inancındı beni inandıran.şimdi ben neye ağlayayım sevgili söyle..içimde açılan yaralar kapanır mı artık?sana kızmıyorum,başka kimseye kızmıyorum,kendime de kızmıyorum.sustum sessizim artık konuşmuyorum... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... hayatıma yine yeniden başladığım yeni birgün.yorgun bir huzur var üzerimde,sızılı bir huzur.inadına yaşamak gibi.kırgınım doğru ama bu neyi değiştirir.kırıldıktan sonra,özürlerin,sözlerin,yapılanların ne önemi var?teleafisi olabilir mi koparılıp benden alınana anların.önemli değil,ben bir yemin etmiştim kendimi garantiye almak için.en başından beri yalnız değil miydim?bir allahım bir de ben yeterde artar bile,varsa gönlüme,yüreğime dost,sevgili başımın üstünde yeri var ama yoksalar ben yine yalnız,yine mutluyum.yetiyorum,daima yeticem kendime,yemin ettim.içimin,sızılı olmasına rağmen rahatlığı bundan.gülsem mi ağlasam mı bilemedim..dost diyorlar adlarına,heran yanımda olduğunu düşünen gizli düşmanlar.mutlulularından gönülden sevindiklerime benim mutluluklarım batıyor.duygu mutlu diye üzülen olur mu?hadi mutlu olun millet,herşey anlattığım gibi düzgün değilmiş hayatımda.ama üzgünüm sahte dostlarım ben yinede mutluyum,hayata inat mutluyum,size inat mutluyum.ne kadar aciz zavallısınız siz,size ait olmayan bir mutsuzluk bile sizi biran mutlu ediyor.ya ediyor mu gerçekten,bu kadar hastalıklı mı ruhlarınız.size benim acılarımı anlatsam yaşayamazsınız ki siz.benim gücümü,duruşumumu kıskandınız.yok o herkes de yok,mangal gibi yüreğin olacak,yiğit olacaksın,dobra olacaksın bak o zaman hem zehrini kusup nasıl dönüorsun yaşamaya.siz kendinizi unutup atın içinize uğraşın ben ve benim gibilerle,bizim sahip olduklarımız hedefiniz olsun ama kaybetmemizi isteyin biz kaybedelim ki mutlu olun.ama sen kendin için erişme o hedeflere benim yüzümden ertele kendini.allah ruhuna şifa versin ne diyeyim ki..hadi mutlu ol,ben yine kaybettim ama bitmedim,ben bitmedikçe umutlarım hedeflerim mutluluğum bitmeyecek üzgünüm kaybetsem bile mutluyum seni mutlu edemiyorum dost-çuk-um.sen olmayan,zorla oldurduğun,uydurduğun herşeyle at havanı bana ama anlamıyorsun ki ben adına mutlu olabiliyorum,senin böle bir hünerin var mı.senin kıskandığın benim sevgi dolu merhametli yüreğim.sen anlayamazsın ki beni,benim en tükenmiş halimde senin mutluluğun bana umut sen anlayamazsın ki bunu:) neyse şimdi seni birkaç gün idare eder benim kaybedişim. ben mutluyum,mutluluğu seçiyorum.hayatımı seviyorum ve dahada anlamlı,mutlu,muhteşem olmasını istiyorum ve seçiyorum.hiçbir zorluk beni yıldıramaz hayatta ben yoluma devam etmeyi seçiyorum.beni bekleyen güzel sürprizlerimi almaya devam ediyorum. |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... sabrım, en zorlu dostum.ikimizde sindiremiyoruz birbirimizi,bir yüreğe ikimiz zor sığıyoruz senle bazen coşup taşıyorsun,bazen çöküp kalıyorsun ama bitiriyorsun beni,sabır.sevemedim belirsiz zamanları,beklemeleri,söylenmemiş sözleri.ak mı?kara mı? bu bilmek istediğim,griler beni boğuyor,tüketiyor.sen ya koşup geliyorsun tutuyorsun beni patlamak isterken,boğazıma yumruğunu dayıyorsun.bazende kaçıp gidiyorsun döküyorsun beni dönülmez sulara karıştırıyorsun,dönemiyorum deliler diyarımdan.ne yapacağım ben senle sabır??sabret diyorsun hala pişkin,pişkin.sende bilmiyorsun,sen nasıl bekletiyorsun.gelmeyi,kalmayı,kaçmayı biliyorsun da nasıl yaptığını neden bilmiyorsun.sende oynuyorsun benle sanki,sabret diye diye boş umutları beklete beklete zamanımı doldurtuyorsun bana.sende dürüst değilsin sabır,sende kandırarak büyütüyorsun beni.tek iyi yanın kaçsanda,gitsende dönüyorsun sadığım hiç olmazsa diyorsun ve yeniden umut veriyorsun.daha ne kadar yalvarırırm dürüst ol daha ne kadar sabretmem gerek sana sabır.... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... seni gözlerim değil,ruhum gördü de sevdi.. seninse gözlerin bedenimi gördüde sevdin beni.. |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... herşey bitmiş değil,hergün yeni bir umut ve bitmesini istemedikçe umutlar yok olmayacak.... depresif bir günümün ardından şu bitkin,güçsüz halimle biraz olumlamalar yaparak moral katmaya başladım kendime.buraya devam edip sizlerle paylaşmak istedim ki.doğru yolda mıyım merak ediyorum. bugün ve hergün,benliğimde var olan olumlu duygularımı kabul ediyorum.olumlu duygularımı geliştirmek için olumsuz tüm duygularımı serbest bırakıyorum ve benden uzağa yolluyorum.olumlu duygularımın daha da güçlenmesi için beynimde olumlu düşüncelerimi kurgulamayı seçiyorum.beynimde yokken oluşturduğum olumlu tüm düşüncelerimi duyularımla hissetmeyi seçiyorum,duyularımla hissederken iyi ve coşkulu duygularımın devreye girmesini seçiyorum.tüm benliğimin bu duygularımın gerçek olduğuna inanmasını seçiyorum.şimdi düşündüğüm herşey gerçek ve ben kendimi çok mutlu hissediyorum.istediğim şeyi düşünüyorum ve tüm bu düşüncelerim gerçek.düşüncelerimde her hangi bir ayrımcılık yok.sadece yaşamak istediğim şeyleri düşünmeyi seçiyorum.ilişkimin düzelmesini ve mutlu bir ilişki olmasını seçiyorum. şu anda kafamda var olan tek şey ilişkim olduğunda sadece bununla ilgili ve bundan dolayı biz yıprandığım için sağlığımla ilgili olumlamalar yapıyorum.dün gibi kötü bir günden sonra depresyona girmek yerine umutlar biriktirip mutlu olduğma inanmak istiyorum ve herşey çok güzel olacak bunu hissetmeyi seçiyorum... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım olumlama yaparken içinde olumsuz bir kelime geçmemesine dikkat et olur mu?Mesela: Alıntı:
Bunları değiştirmek gerçek olumlama yapmak demektir bitanem.Bunların üzerine seninle çalışalım olur mu?Yazımı mazur gör.Ama senin için en iyisini istemek hakkım çünkü seni çok seviyorum canım arkadaşım kiss3 |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım şu an bu hisleri hissetmen çok doğal... Hisset ama esir almasına izin verme sakın...Herşeyde bir hayır vardır...Ben senin eninde sonunda çok güzel şeyler yaşayacağını hissediyorum... Seni heyecanlı heyecanlı bizlere mutluluklarını anlatırken aklıma getiriyorum hep...Çünkü olacak ve sen anlatacaksın bizlere...Bizde oturduğımuz yerden uy897 oynayacağız:) kiss3 |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım senin yaşadıklarını sindire bilmen zaman alabilir ama olumlamalarına dikkat et.Önce kelimeleri sonrada cümleleri olumla duygularının olumluya döndüğünü göreceksin.Bugün daha önceki çekimlerimzi yaşıyoruz gelecek için iyi şeyler düşünki iyi şeyler yaşa. kiss3 kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... mustanga bu konuda katılıyorum ,kesinlikle geçmişteki çekimlerimiz bugünlerde yaşananlar.sana bi öneri sunsam 12389 sabah kalktığın an:"Sevgi ile değişmeyi talep ediyorum.Nereye gidersem gideyim Tanrı benimle gelir" sözünü tekrarla.bişeye yada birileine canın sıkıldı mı:"kendimi bağışlıyorum,olduğum gibi kabul ediyorum ,onaylıyorum seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum " de.bunu sürekli tekrarla çok iyi gelecektir eminim.sevgi ile kal hismiley |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... hepinize çok teşekkür ederim.destek olduğunuz için.bilmiyorum duygular iyi oldu mu hayatta sanki iyileşiyor.dün dedim ya size içimde bir umut taşıyorum olumlama yapıyorum diye.dün erkek arkadaşım aradı.telefonu çalmış ben arıyorum sanmış,bakmış annesi sonra beni aramış.içinden gelen bir "canım" kelimesiyle konuşuyor.bende normal konuştum yani acıtasyon yapmadım,çok normal konuştum.umarım bu onun için bir bunalım sürecidir ve atlatır.kimse inanamıyor bende dahil olmak üzere,ayrılığımıza:)ben en azından sakinim ve olumlama yapıyorum.sosyal hayatımı bırakmıyorum zorluyorum kendimi.planlar yapıyorum.dün arkadaşlarımlaydım,bugün yine arkadaşlarımla gezeceğim akşam iş çıkışı. ve fotograf çekeceğim:) allahım bizim birarada olmasını istiyorsa zaten biz bir araya geleceğizdir.kendimi telkin edip güçlü tutmaya çalışıyorum.hepinze sevgiler. mustang ablacım olumlamalarımı düzeltebilir misin?nasıl yapardın sen olsaydın???sevgiler...(hızlı cevaptan yazarken ikon koyamıorum:( ) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım benim sadece sosyal hayatımı bırakmyorum zorluyorum yerine arkadaşlarımlayım ve eğleniyorum diye bilirsin .Ben en çok bu zor kelimesini çıkardım .Hayat çok zor , kendimi zorladım ,Çok zorlanıyorum gibi bunları hiç kullanmamaya çalışıyorum. kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... hayatımı çok seviyorum.hayatım öyle sevgi dolu ve heyecanlı ki her zaman gülümsüyorum.başımdan geçen her olay benim iyiliğim için.hayatımda çok mutlu gelişmeler oluyor bunu şuanda hissediyorum.işimle ilgili çok olumlu bir gelişme beni bekliyor.mutlu bir yuva kurma hazırlığına başlıyorum.seviyorum ve seviliyorum.yüreğim daima huzur içinde... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... art56art56 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... artık hafta içi uykumu alamıyorum ondan bilgisayarın başına oturur oturmaz bir ağırlık çöküo göz kapaklarıma,eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum aynı dün yaptığım gibi:) ama işte bi saatten sonra uyanıp tekrar geç yatıyorum.neyse yazmakk istediklerimin bunla alakası bile yok. geçen hafta ayrılık acısı yakmıştı canımı,karşı tarafında yanmış olacak ki yine beraberiz.sorunun ben veya o olmadığını anladım artık.şu an çok büyük sıkıntısı var.ve onunla ilgili fark ettiğim ve kendisininde söylediği bir özelliği var.iyi bir özellik değil ama ona ait benim sevdiğim insana,inanın çok seviyorum ayrıldığımızda geri dönüp baktımızda kötü biran göremedik.sıkıntılı anlar elbetteki oldu ama beraber geçirdiğimiz hiç bir an kötü diil.neyse gelelim özelliğine,bi konuyla ilgili strese girdimi,sıkıştımı kaçıyor.şuan işten dolayı acayip bir baskıda mesela ne yapacağını bilmiyor ve çalışmak istemiyor,ne olduğu önemli diil ama 5 aydır yapması gereken bişey var her yapmadığı gün,yapmak daha zor gelmeye başladığı için onua yapmak için çaba harcamıyor ve ayaklarım geri geri gidiyor diyor.sıkıntıları artıpda beni ve kendini mutlu edemediğini gördü az üzerine gidince yürütemiyorum dedi.yani kısaca benim sevgilim sıkıya gelemiyor.herşey güllük gülistanlık,eğlence dolu ve basit olsun istiyor. şimdide günleri zor şirketi kapandı bir sürü kişi işten çıkarıldı ama onun departmanı hala çalışıyor ve bir müddet daha çalışacak ama ne kadar bilinmiyor buda onları sıkıntıya sokuyor.iş araması gerekecek ve bulamama endişesi var,burada şartları iyiydi.şuan hayatındaki belirsizlik canını sıkıyor.şimdi tekrar barıştık hep konuşuyoruz motive etmeye çalışıyorum onu.ışık gönder dedi sycorox ama kendimde henüz bir enerji hissedemiyorum biraz olumlama yapmam lazım önce ama halim yok.herşeyin düzeleceğine inanmak istiyorum.sevdiğim insanın iş durumu netleşsin ve olumlu gelişmeşer olsun.burada veya başka bir yerde sağlam bir işi olsun.ayrıca bu sıkıya gelince kaçma durumu yok olup mücadeleci bir kişilik sahibi olsun. ben elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıcam ama sizin gücünüzede ihtiyacım var,bana yardım eder misiniz...sevgiler... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım benim biz insanlar bazen birşeylerle yüzleşmemek için kaçmayı tercih edriz veya başkalarını suçlamak daha kolay gelir.O da öyle yapıyordur.Sen öncelikle kendin olumlu düşünki oda senden görsün .Benim eşimde sonderece olumsuz düşünen bir insan bir takım başarısızlıklar yaşadıktan sonra ümidini iyice kaybetti.Ama ben olumlu düşündükçe ve onun içinde olumlamalar yaptıkça oda inanmasada benim için şunu dile diye bana söylemeye başladı.Erkekler biraz kendilerini zor açarlar ve kendileri için zor çözümler bulurlar .Bunu ya anlayışla karşılayacaksın yada sen çözüm üreteceksin .Onu kendini anlatmasını sağlayacaksın .Bunuda yaparken biraz sabır gerekiyor.Önceleri sadece dinle ve o seden yardım isteyince sakin bir şekilde konuş ve herhangi bir olayda anlattıklarını karşısına koyma.Sana güvendikten sonra sen sus desende susmaz.Şu an zor günler geçiriyor yanında olmana çok ihtiyacı olacak .İkinizede kolay gelsin ve iyi günlerinizi birlikte kurun.Yolunuz açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... kendime zorla olumlama yaptırıyorum smiliyface o an ters bişey olsa bile hemen gülümsüyorum kendimi zorluyorum içime güçlü bir inanç yerleşti ne istersem olacak.ama önce ne istediğimi bilmem gerekli değil mi smiliyface yavaş yavaş gerçekten ne isteklerim var onların farkına varıyorum.sonra o yönde güçlü bir şekilde istiyorum.erkek arkadaşımla aram düzeldi kaçgündür buluştuğumuzda sadece eğleniyoruz.herşey yoluna girdi ve daha da iyiye gidiyor.hayatımda çok güzel olaylar olmaya başladı. size çok şey borçluyum,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hepinizi kocamn kucaklıyor ve öpüyorum... kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... alk78Çok iyi gidiyorsun devamet. |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... kaybolmuşluklardan dönme vaktim geldi.ben fark etmedim o geldi.sadece gel dedim,bulamıyorum yolumu yardım et dedim.annemin karnındaki gibi kapandım içime doğru ve sadece bekledim.karanlık bir odanın arkasından süzülmeye başladı ışık demetleri aniden içime doğru ve umut taneleri serpti yüreğime,sadece sığındım ve gel dedim tüm kalbimle,gücüm yok bulmaya seni dedim ve bekledim,geldi sonunda,hiç gitmeyeceğim dedi..bırakmam dedim,sonsuza dek parlayacağız birlikte dedi,sadece gülümsedim... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... uzunca bir aradan sonra yeniden bir şeyler yazma hevesi geldi içime. ara ara defter yaprakları koparıp bir iki cümle yazıp çantamam atıyorum. eskiye nazaran çok daha iyiyim. kendimi aşmaya çalışıyorum. içimde büyük bir umut ve huzur var. rahatım, isteklerimin kabul olduğunu hissediyorum adeta ve sadece doğru zamanda tamamen bana ait olacaklarını. çünkü ben uzunca bir süredir mutluluğu seçtim. mutluyum, sahip olduğum maddi ve manevi herşeyden ötürü mutluyum.hayatımı seviyorum ve eşsiz bir hayata sahip olduğumun farkına vardım. gerçekten ben mutlu oldukça çevremdeki mutluluk yansımalarını görebiliyorum. sevgiyle çözülemeyecek hiç bir şey yok sadece sevmeyi bilmek gerek. ben kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum. eskiden kendime acımayı seçtiğim içinmiş tüm kederim,isyanım ama ben artık çok değiştim. varlığımda sahip olduğum tüm yeteneklerimi beni mutlu eden,daima mutlu kılan olaylar için kullanmayı seçiyorum. umut doluyum, beni mutlu eden her isteğimin kabul olduğunu hissediyorum şuandabana doğru geliyorlar ondan sanırım içimde huzurlu bir rahatlık var.herşey için şükürler olsun,benim olan ve mutluluğum için dilediğim herşeyin benim olacağı için şükürler olsun. smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... dün kadar harika birgün daha bugün smiliyface hayatımı çok seviyorum.hayatım anlamlı,değerli ve iyi anlarım çoğunlukta.bugün yine gökyüzünden güneş gülümsüyor, ağaçların yeşili heyecan veriyor smiliyface tanrıma hayatıma bahşettiği maddi manevi herşey için bugün bir kez daha şükrediyorum. şükürler olsun ki beni yaratmış bana kendinden bir parça verip hayat mucizesinin ayrıcalığını tattırmış. bugün buraya, önce Allahıma şükür edip, dileklerimi ondan diledikten sonra, olumlama yazmak için geldim. düşüncelerimi sözcüklere dökmekte pek profesyonel değilim ama imgeleme konnusunda özel bir yeteneğim olduğuna emin olabilirsiniz smiliyface imgeleme yapıp,hissetmek içinse sanırım bilinç altımı temizlemem gerekiyor çok değil biraz smiliyface ben sevgi dolu bir insanım. ben kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve çok seviyorum. ben çok değerli olduğumu biliyorum. ben insanları seviyorum, kendimin ve hayatıma girmiş veya girecek olan diğer insanların hatalı yönlerini affediyor sevgimle noktalayıp,bırakıyorum. ben hayatımda mutlu olmak için istediğim tüm iyiliklerin gerçekleşmesini seçiyorum. ben tüm yetenek ve becerilerimi isteklerimin gerçekleşmesi için,mutlu olmak için kullanırım. ben çok güzelim, akıllıyım, yetenekliyim, sevgi doluyum,affediciyim,çok mutluyum,etrafıma neşe saçarım, etrafımdaki tüm insanlar beni severler ve bana saygı duyarlar. ben ailemi çok severim ve ailemde beni çok sever ailemle aramdaki iletişim harikadır birbirimizi daima anlayışla ve hoşgörüyle karşılarız,büyük bir sevgimiz var. ben sevgilimi ruh eşimi çok severim oda beni çok sever birbirimize karşı anlayışlı,hoşgörülü,sevgi dolu,aşk doluyuzdur.birlikte bir yaşamı paylaşmak bir aile kurmak istiyoruz ve bu istegimizin gerçekleşmesi için gereken tüm koşullar şuandan itibaren oluşuyorlar.ikimiz için tüm şartlar iyi yönde ilerliyor. ben iş yerimde istediğim hak ettiğim konumdayım ve günden güne işverenlerim için değerim daha da artıyor beni en iyi pozisyona getirmek için çalışıyorlar. ben işimi çok seviyorum ve işimde her geçen gün yükseliyorum ve işimde istediğim en iyi pozisyona geliyorum. ben iş yerimdeki önemli konumdaki bir mühendis tarafından destekleniyorum ve onunla beraber şantiyeleri geziyorum bu durum benim yararıma, tünellere girmeye ve oradan sorumlu olmaya hazırlanıyorum ve bu amaca doğru emin adımlarla ilerliyorum. ben parayı seviyorum ve parada beni seviyor, evrendeki bolca miktardaki para bana doğru akar,her zaman,daima ihtiyacım olandan daha fazla miktarda para bana gelir. ben maddi açıdan ve manevi açıdan rahatım ve mutluyum. bugünlük ilk ısınmam şimdilik bu kadar smiliyface 98569 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... bugün yine diğer bütün günlerim gibi harika bir gündü, yogundu ama verimli geçen yoğunluğu seviyorum. çalışmayı birşeyler öğrenmeyi ve üretmeyi seviyorum. ben hergeçen gün beni mutlu eden şeylere sahip oluyorum. benim hayatımdaki herşey yolunda. parasal açıdan bolluk içerisindeyim,gelirim giderlerimin çok çok üstünde. smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... ben çok mutluyum. sahip olduğum herşey için şükürler olsun. öncelikle inandığım bir yürek verdiği için allahıma şükürler olsun smiliyface gerçekten pozitif bakınca, güzellikleri fark edince, durmadan dua edince insan nasılda mutlu oluyor. sahip olmak istediklerimiz kendimizi iyi hissetmek için değil mi??o zaman şimdideen kendimizi iyi hissetmeliyiz ki herşeye sahip olabilelim istediğimiz. isteklerimiz zaten bizim ve yanımıza geliyorlar bir şekilde smiliyface smiliyface paylaşmak istediğim bir kaç şey var detay vermeden anlatıcam ama mucize yaşıyorum adeta. son zamanlrda kendimi çok iyi hissediyorum, sahip olmak istediklerime özlem duyup acı çekmek yerine bol bol Allahıma dua ediyorum ve isteklerim zaten benimmiş gibi düşünüyorum,insanlara kıskançlık duymamaya zorluyor kötü düşünmemeye kısaca ruhumu iyi olmak adına eğitmeye zorluyorum elbette kolay olduğunu söyleyemem ama ucundan acık başarıyorum. gelelim olaylara:)) aslında şuanki durumum şu ki bu ay ciddi anlamada kısaca "param yok, 5 kuruş bile:))" malumunuz borç. yiğidin kamçısı borcumda var:)))erkek arkadaşımın iş durumu acaip derecede belirsiz şirket kapandı kapanacak,ne yapacak bilmiyor,bunalımda:))) ama ben yinede çok mutluyum ve içimde anormal bir rahatlık var bu bir geçiş süreci çünkü bunu biliyorum,çok umutlu bakıyorum günlerime ve gülümseyerek uyanıyorum ve mütemadien dua ediyorum.Allahıma sığınıp yalvarıyor,duamı ediyorum. geçenlerde kafam karışık yine iyi olmama rağmen buhranlık şöle bir uğramaya çalışıyorum,akşam vakti iş çıkışımda erkek arkaaşımla buluşmuşum yemek yemişim sonra o beni çay içmeye bi yere bırakıyor onu beklemem için.yaklaşık 1 saat kadar orada bahçeye doğru bakarak çayımı içiyor bir yandan dua ediyorum,kafam karışık. Allahım dedim, ne olur güzel haberlerle gelsin,yüzü gülerek gelsin(ve bu esnada imgeliyorum o halini)umudun yeniden ver ona ve ne olur bir işaret ver (beklediğimiz ama bahseetmediğimiz bir mevzu vardı) öyle bişey düşünüyorsa onunla ilgili bir olay olsun ve bana anlatsın ben belki işaretleri anlayamıyorum ondan ne olur bahsetsin dedim:))) ve yemin ederim şükürler olsun Allahıma, geldiğinde yüzü gülüyordu çok güzel haberler verdi keyfi yerindeydi ve konuşmadığımız konu hakkında bir olay gelişmişti ve bana ondan bahsetti o an yaşadığım mucizenin heyecanını şükran duyma durumunu ve içimden deli gibi şükür ettiğimi size anlatamam öyle mutlu oldum ki:)))) onun dışında inanın işe gidecek param kalmamıştı:))) ödemem vardı ve onun üstünü bile tamamlayamıyordum ve ben kimseden borçta isteyebilen biri değilim ama içim rahattı bana gelecek bir yerden inanıyorum dedim vee gerçekten hiç beklemezken bu haftayı atlatabilecek kadar bir miktar geldi:))) ödememi de yaptım:))))haftaya da maaşımı alıcam zaten:)))) içim çok rahat gerçekten söylüyorum:))) Allahıma inanıyorum,kendime inanıyorum,sevgiye inanıyorum. bütün isteklerimin benim olduğunu biliyorum ondan içim çok rahat:))) kendimi bulmamı sağlayan sizleri çok seviyorum.sevgiler.... smiliyface kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Senın adına cok sevındım canım.. gerçekten pozıtıf dusuncenın ıse yaradıgını bende goruyorum..sua n yasadıklarım daha küçük seyler ama yurekten dıledıgım ve ınandıgım seylerınde olacagına hiç şüphem yok..herşey çok guzel olacak |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım benim ,senin adına çok sevindim bak sende kendinle ilgili çaba harcamaya başlayınca ne çok değişim göstermeye başladın. Bende önce olumlu düşünmeye sonra şükretmeye ve bana verilenlerin değerlerini bilmeye başlayınca bir çok sorunumu aştım . Bak sende bunları yapmanın keyfine varınca ne güzel değişimler yaşıyorsun devam et çok iyi gidiyorsun . Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 PM. |