![]() |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... evet serpil ablacım kesinlikle haklısın.zaten sizlerden örnek aldım hep umarım bende birilerine örnek olurumda bu zincir böyle devam eder smiliyface hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri bu foruma üye olmaktı zaten smiliyface desteklediğiniz, konuşmak istediğimde dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.sizleri çok seviyorum kiss3 son zamanlarda telkinleri fırsat buldukça hergün dinliyorum ama özellikle hayal ablanın seslendirdiği bir hipnozu dinliyorum, çekim yasasını dinliyorum öyle her gece medi yapıyorum. rahatlıyorum nefesime odaklanıyorum sonra hayal kurulması gereken aşamalarda hayal kuruyorum smiliyface sonra devamlı shamanicin özet geçtiği tezahür etmenin kaybolan sırrını okuyorum. üyelerin günlüklerini okuyorum gelişmelerini takip ediyorum bu konuda günlüğü bana en çok enerji veren kişi kendisine de söyledim izumi smiliyface onun acaip yüksek enerjisi var,olumlu halini tavrını hiç kaybetmemiş, neşeli sesleri yankılanıyor sanki günlüğünde smiliyface hayal ablam serpil ablam sizler zaten destek ve yol göstericilerimizsiniz hepinize karşı öyle sevgi doluyum ki.belgincim sanada artık telepati kurar olduk senle;) gelelim şimdi olumlama yapmaya smiliyface ben bugün harikayım,çok mutluyum, etrafıma neşe saçıyorum. ben çok değerliyim, kendime çok değer veriyorum ve hayatımdaki, etrafımdaki herkeste bana değer veriyor ve saygı duyuyor. ben kendimi çok seviyorum ve çok öenmliyim, hayatımdaki herkeste beni çok seviyor ve bana çok önem veriyorlar. ben kendimi ve tüm iyi insanları çok seviyorum,doğayı çok seviyorum, hayatı çok seviyorum,onlarda beni çok seviyorlar. ben işimi çok seviyorum,işimde beni çok seviyor. ben işimde yükseliyorum, işyerimde önemli bir konuma sahibim ve her geçen gün işimde mutlu, huzurlu bir şekilde yükseliyorum ve terfi ediyorum. ben işimde üretkenim, her geçen gün daha da yeni ve güzel şeyler üretiyorum ve saygınlığım her geçen gün daha da artıyor. ben maaşımı seviyorum ve maaşım hergeçen gün dahada artıyor ve bereketleniyor, maaşım sevgiyle,mutlulukla ve huzurla daha da artıyor. ben parayı, parayı bana akıtan kaynakları seviyorum ve onlarda beni seviyor. evrendeki kaynakta yeteri kadar para var ve bana ait olan para o kaynaktan bana akıyor. ben parasal açıdan rahat yaşıyorum, ihtiyacım olan herşeye ve fazlasına sahibim ve eğer ihtiyaç duyacağım bir şey olursa onada param sayesinde hemen sahip olurum. ben çok sağlıklıyım, midem her geçen gün dahada iyileşiyor. ben çok güzelim, cildim hergeçen gün dahada parlıyor ışıldıyor, insanlar beni beğeniyorlar. ben sevgilimi çok seviyorum ona derin büyük bir aşkla bağlıyım ve sevgilimde beni çok seviyor ve bana derinden büyük bir aşkla bağlı. ben ve sevgilim birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve birbirimizin yanında huzur ve mutluluk duyuyoruz biz birbirimizin ruh eşiyiz. benim ailem ve sevgilimin ailesi bizi çok seviyor, birbirlerini çok seviyorlar ve bizim bu mutlu birlikteliğimizi destekliyorlar, bizde onları çok seviyoruz. hayat çok güzel, herşey çok güzel. ben çok başarılıyım ve herkes başarımın farkında. Allahıma bana verdiği maddi manevi herşey için çok çok çok şükürler olsun. 96 smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... merhabalar nerdeyse 1 aydır telkinleri dinliyorum.. yazılanları okuyorum.. bende degisiklik varmı evet var.. düsüncelerimi dile getirmekte daha net'im anlatmak istedigimi korkmadan cekinmeden karsımdaki kirilacakmı diye düsünmeden söylüyorum, sabahları dinç kalkıyorum aynaya bakıp gülümsüyorum.. olumlu seyler düsünmeye calısıyorum. kendime mutlu oldugumu soylüyorum.. ama midemin üzerindeki ağırlıktan bi türlü kurtulamıyorum.. hani her an bisey olucak korkusu yasıyormus gibi acı veren bi his bu (Kalbim sanki orda atıyor) beni boğuyor nefes almamı engelliyor. ara ara derin nefes alıp vermek zorunda kalıyorum.. gecmiste kötü olaylar yasadım bi anda kurtulmayı tabiki beklemiyorum, onlarla yasamayı ögrenmeye calisiyorum ama keske tamamen silebilsem diyorum.. hayatımın o dönemini hiç yasamamış olsamm :) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Alıntı:
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... ise yarıyormu peki? bende pek ise yaradığını sanmıyorum, belkide mutlu oldugum anları artık hatırlayamadığımdandır.. bunuda cevabınızı okuduktan sonra farkettim, aslında eskiden ne kadar neseli oldugumu ne kadar cok güldüğümü, istedigim herseyin gerceklestigini anımsadım.. o zamanlar yasımda küçüktü tabi hayatı bilmiyordum tozpembe bakıyordum.. benim sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var ama inanıyorum hersey yoluna girecek bu kadar insan bunu basarabiliyorsa bende basarabilirim... tesekkür ederim |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... arkadaşlar, hepimizin geçmişte yaşadığı unutamadığı bir takım olaylardan dolayı burada olduğumuzu bilelim öncelikle. iyi hissetmemiz için birinci sebep yalnız değiliz:)) şunu kabul etmeliyiz ki geçmişte yaşananları ne unutabiliriz nede yaşanmamış sayabiliriz. geçmişi geçmişte bırakıp şuanı istediğimiz gibi yaşarsak geleceğimizi şuandan itibaren şekillendirmiş oluruz. hepimizin çabası bu değil mi?? geçmişimizi affedip şuan kendimizi iyi hissedip mutlu olmak zorundayız:))))) çaresizliğe asla kapılmayın. buradan alacağımızı daa çok enerjimiz var ve bu enerji giderek artıyor:)))))) sevgiler... kiss3 |
ama aartık yaptıgımın ne kadar buyuk bır hata oldugunu dusunuyorum..aslında herşey bızım elımızde sımdı dıyceksın yasadıgım kotu olaylara sebe b benmıyım tabıkı hayır ama hayata bakıs acımızı degıstırmedıgımız surece yasam sonuna kaadar bunu gıbı sıkkıntıları cekmek zorunda kalacagımızda bır gerçek..cunku kafamızın içerisindekı o problemlerı dusundukce dahda buyutup kurdukca kuruyoruz boyle olunca cevreden kopup sadece osıkıntı uzerınde odaklanmıs oluyoruz..buda bize yenı sıkıntıları doguruyor.. işte haatamız bu..!! o yuzden ben kendı kendıme soz verdım dedımkı..kızım sen guclusun kendıne guven herşeyi arkada bırakabılırsın..bunu için kendımı sevmem gereklıydı tabıkı..her sabah kalkıp aynada gulumsemeye basladım kendıme..vay be dedım gulebılıyormusum..ha tamam ılk gunlerde belkı zor olabılır falkat gun geçtikce alışıyorsun rutın halıne gelıyor..sonra kendıme guvenmeyı ogrendım..ve dedımkı geçmiştekı hayal kırıklıklarını uzarınde durup ahh cekıp vahh çekmek bana bir fayda saglamıyor sua ana kadar saglamadı..ozaman bundan sonra gelecege bakıp hayatımın çok guzel olacagını ve bunu benım sayemde olacagına kendıme ınandırdım... cunku gerçekten ben ıstemedıgım surece kımse benı ne uzabılır neden zarar verebılırdı..evet yanılmadıgmıda suan anlıyorum..artık hayatım benım ıstedıgım dogrultuda gıdıyor..ben ıstemedıgım surece kımse benı uzemıyor va bende kucuk seylerden mutlu olabılıyorum..ve hayatın bana sagladıgı guzellıklerı yasayabılıyorrum ve sukredıyorum...saglıklıyım calısıyorum ve kımseye muhtac degılım.. aslında bızdede bıraz nankorluk var elımızdekını kıymetını bılemıyoruz... bır hıkaye vardı belkı bılırısın yanı ayakkabısı olmadıgı için aglayan cocuk yolda ıkı bacagıda olmayan bır cocugu gorunce tanrım ben neye aglıyormusum boyle deyıp... ıkı ayagı oldugu için tanrıya sukredıyor.. işte aynen oyle yapıyorum suan ben benim iki ayagım var ve buyuzden okadar sanslıyımkı... senınde ıkı ayagın var degılmı??? EVET EVET SENDE SANSLISIN sung66 |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... bugünümde diğer günlerim gibi harika bir gündü ve yarınım bundan daha harika olacak :))) şükürler olsun, herşey için sahip olduğum maddi manevi herşey için çok çok çok şükürler olsun:))) bugün kendimce küçük bir araştırma yaptım.önce kuantum mekaniği ile ilgili, kuantum mekaniği aslında kısaca atom altı parçacıkların (fotonların) davranışındaki belirsizliğiyle ilgilenen bir fizik konusu. foton bazen parçacık bazende dalga olarak hareket edebilir.bu bizim gözlemimize göre değişim gösterebilir çünkü bizde gözlemlerken atom altı parçacık gönderiyoruz, fotonu gözlemlerken büyütmemiz mikroskop kullanmamız gerektiğinden kullandımız merceklerde olaya karışıyor yani tüm nesneler birbirine bağlı bir kesinliksiz evreni yaratıyor. sonra dedim kendi kendime peki düşünce nedir?:))))) düşüncenin tanımını yapmak biraz zor sanırım ama insan beyninin opladığı bilgileri yorumlayarak kurgulaması diyebiliriz. yani çok acemice ve iddiasızca şu sonuca vardım kendimce:))))(delirdim sanırım)) şimdi herşey ışık fotonu bende bir ışığım ben kendi ışık fotonlarıma düşüncemle gözlem yapıp bilgilerimi yüklersem buna bağlı diğer ışık fotonlarıyla beraber gözlemlendiği şekliyle hareket edecek:)))))))))) delirdiimi düşünmeyin kendi kendime sadece bir ispat geli,ştirmek istedim:))) sonuç olarak şuana kadar beynimde kayıtlı tüm bilgileri siliyorum ve beynimi formatlıyorum::::)))))))))) herşey çok güzel çok harika herşey benim elimde ben istersem ve tanrım izin verirse(istediğim şey benim için hayırlıysa vereceğine eminim ve yürekten inanıyorum) olmayacak mucize yok... evet dostlarım dileyin benden ne dilerseniz:))) sizleri çok seviyorum.... çok mutluyum:))))))))) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Kesinlıkle katılıyorum sana..hatta ben bu cekım gucune kendımce sıhır dıyorum...evet sıhır var ve bız bu sıhrı beyın gucuyle yanı pozıtıf dusunce gucuyle kendı lehımıze cevırebılırız hayatımızdakı olumsuz durumları..ve bunu yapabılıyorum artık... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Ya maşallah takip ediyorum da ne güzel olumlamalar yapıyosun.Ben sadece içimden geçiriyorum ama eminim yazınca daha da güçleniyolardır di mi sanırım ben de yazmalıyım artıkk |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... sevgili phantomcum ne demiş büyüklerimiz, söz uçar yazı kalır:))) ben özellikle yazıyorum ki, her an bakayım olumlamalarıma. hatta buraya yazdıklarımı sesli okuyarak telefonuma kaydettim sesimi sabah akşam fırsat buuldukça dinliyorum. sonra bencil davranmıyorum sadece beim başıma gelen olayları değerlendirmiyorum etrafımdan güzel haberler duymaya başladım demekki banada sıra geliyor:)) pozitifliğimi hep koruyorum artık. eskiden yapamadığım buydu hemen kara bulutlara kapılırdım ama şimdi daha iyi:))) içimde şuna inanıyorum ki istediğim her güzel şey zaten gerçek oluyor. olayları istediğim yönde gözlemlemeye karar verdim böylece benim beklentilerim doğrultusunda gelişiyor olacak herşey:)) gün içinde yine olumlama yapmak istiyorum ama biraz çalışalım değil mi:))) sevgiler.... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Haklısın söz uçar yazı kalırr ttli3 Bende dün oturdum yazdım gece.Olumlamaları,gerçekleşmesini istediğim şeyleri olmuş gibi yazdım.Daha etkili oluyo gibi geldi hakkatten.Saol herkesten bişi öğreniyorum bende tender45 |
ışık belirli bir enerji değerinde tanecik (foton) ,belli enerji değerinden sonra dalga gibi davranır max plank'a kadar fizikçiler ışığın sürekli enerji ye sahip olduklarını düşünüyorlardı ama ışık kesikli enerji değerlerine sahip yani ışık belli seviyelerde enerji taşıyabilir bunuda ilk kez einstein açıklamıştır bir parçacık ne kadar küçülürse enerjiside o kadar büyür atomlardaki enerji çok büyüktür elektronlardaki ondan daha büyüktür ve ve elektronlardan daha küçük parçacıklar işte onları ne göz görür ne elektron mikroskobu onların enerjisi çok daha büyük hatta bu varlıkların varlıkları bile kabul edilmiyordu taki big bag teorisinin doğruluğu kanıtlanan kadar |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... bugece çok güzel bir rüya gördüm inanamıyordum öyle gerçekti ki:)))))) gerçeği çok yakınımda demek ki:))))))))))) demekki çekim çoktan başlamış, şimdi koşullar oluşuyor ve mutlu sona doğru ilerliyorum, yaşasın:)))) ben bugünde kendimi çok iyi hissediyorum, harikayım,mutluyum. allahıma çok çok şükürler olsun bana verdiği maddi manevi herşey için. evet içimde kırgınlıklarım var iş yerimdeki bir kaç kişiye, ağzıma bir parmak bal çaldıkları ama bişey yapmadıkları için geçmişten gelen bir kırgınlık. ama onları affediyorum kızgın değilim, çünkü biliyorum benim daha iyi bir alternatifim olduğu için şartlar böyle gelişiyor. ben daha iyisini hak etttiğim için şartlar böyle gelişmeye devam ediyor. o yüzden onlara kızgın değilim, ve şu an onları sevgiyle affediyor ve benim için daha iyi fırsatlar yaratmalarını istiyorum:))))) sevgilimle aramız çok iyi, birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutluyuz. onunda işleri günden güne, hergeçen gün iyileşiyor, o da pozitif ve oılumlu olmaya başlayınca hayatındaki herşey yolunda gitmeye başladı. ikimizin hayatı da çok güzel, çok mutluyuz, bizim için güzel bir gelecek hazırlıyoruz:)))) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... birde çok enteresan dün arkadaşım mail atmış bana Walt Disney in sözünü "if you can dream it, you can do it" "hayal edebilirsen, yapabilirsin" bu bana Allahımdan işaretler istediğim için gelen bir işaret belkide pes etmemem için:)))))) birde yeşilim2005in imzasında yazan söz:)) "Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir." bunları iyi değerlendiricem, bol bol hayal ediyorum zaten:))))))kendimce medi yapıyorum:)))))))))) herşey benim istediğim gibi oluyor:))))))))))) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... bende hep olumlamalar yapıyorum hayal ablanın meditasyonunu yapıyorum ama olmuyoooo. hep bir karmaşa hep başarısızlık geliyoo bütün bunları unutup yoluma devam ediyorum ama yine bişeyler karıştırıyo ortalığı. 21 hatta daha fazla yaptım mediyi. yaparken çok güzel çok mutlu oluyorum ama sonuç neden böyle oluyoo. kendimi sevmeye değer vermeye başladım sayenizde ama şimdi sanki herşey bitti gibi geliyoo.. |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... acele etmeye lüzum yok nidanemcim. sakin, herşey yavaş yavaş önce sonuna kadar inanmalısın ve olumsuzlukları kendinden uzaklaştırmalısın. önce küçük çekimler yapmayı dene onların olduunu gördükçe inancın daha da güçlenecek, bol bol kitap oku, kişilerin günlüklerini oku.gelişimleri takip et sen önce kendini değiştirki hayatında değişsin değil mi ama kiss3 üzülmek yok daima mutla inadına inanmakla ve uygulamakla sonuçları alacak ve çok şaşıracaksın smiliyface sevgiler. kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... teşekkür ederim disik82 söylediklerini yaptım hiç acele etmeden yavaş yavaş halada umudum var ama sonucun güzel olacağına okadar inandırdımki kendimi. şimdi ise olmadığını görmek yıktı beni. neyse daha fazla kötü şeyler yazmayayım. artık herşey olacağına varır. |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... phantomm disik82 yazdıklarınzla yavaş yavaş toparladım sayılır kendimi. umudum hiç bitmiyo aslında herkes beni gülerken görür hep umut dolu sevgi dolu bir insanım aslında. işte hayat bazen böyle yapıyo inişler canımı yakıyo. belki ilerde bu acıyı gülerek hatırlayacagm yada sonsuza dek unutacağım. galiba unutmak en güzeli. herşeyi okumaya çalışıyorum sitede yeni sayılamam ama pek aktif değilim şimdi matrixe hükmedin yorumlarını okuyorum çok farklı geldi bana. belki ordanda bişeyler kaparım. hepiniz sevgiyle kalın. öpüyorum hepinizi kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... nidanemcim eğer tek bir konuya odaklanıp kalırsan hayat hızlıca akarken sen kendini hep kötü hissedersin. aslına bakarsan hayatın kendi bir mucizedir, en son ne zaman başımızı kaldırıp gökyüzüne bakıp o muhteşemliği görebildiğimiz için şükrettik ki. önümüzde uzun koskocaman bir yaşam var belkide istediğimiz şeye sahip olamadık ama daha iyisine sahip olmayacağımızı nerden biliyoruz?belki sen tek bir şeye hayıflanırken belkide en güzel fırsatları kaçırıorsun bilmeden nerden biliyorsun? sakin ol, sabırlı ol ve kendine sorular sor?mesela diyelim biriyle birlikte olmak istiyorsun, yada istediğin spesifik bir şey var iş,okul v.s. buna neden sahip olmak istiyorsun dürüstçe cevap ver kendine. en sonunda vardığın tk bir cevap olacak biliyor musun? "kendini iyi hissetmek". sen kendini şimdiden iyi hisset kimsenin hayatı 4*4 lük değil henüz. yolda yürüken iyi hisset kendini işteyken iyi hisset nefesine odaklan ve göremediğin güzellikleri görmene izin vermesi için allaha dua et. belki tutkuyla kendini iyi hissetmen için istediin şley belkide senin için dönülmez acılara vesile olacaktı nerden bilebilirsin ki, o zaman şükret. birşey olmuyorsa senin için daha iyisi olduğu için ve seni üzüntüden korumak için olmuyordur.yani hayırlıysa olsun deriz ya bu doğru:))))))) sen içini rahat tut, hayat çok güzel elbette üzüldüümüz şeyler olabilir ama önemli olan bunların süresini kısa tutmak caznım:))) sevgiler kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... görmek inanmaktır ..inandığımız şeyleri görürüz inanmadıklarımızı ise yok sayarız hy789 98569 |
inanın öyle geliştim ve gelişmeye devam ediyorum ki, özellikle redflowerscım sen bunun farkındasın ya, kendimi fark etmemi sağlayanlardansın ya hele o zor anlarımda hissedip aramaların:))))) sana çok teşekkür ediyorum temiz kalplim:))))) daldan dala atlıyorum ama beynimdn geçen düşüncelerime ellerim yetişemio şuan. gerçekten çok yol katettim. o takıntılı kişiliğim gidiyor benden uzaklaşıyor adeta çünkü o ben değilmişim. ben şimdi daha kendimden emin, daha kendime güvenliyim ve ne kadar değerli olduğumu ve etrafımdaki herşeyin benim iyiliğim için olup olmadığıunı biliyorum ve ben böyle oldukça etrafımda beni dahada mutlu edeecek bişiler oluyor belkide eskiden de oluyordu ama ben göremiodum.şimdi gözlerimdeki o karanlık perde kalktı ve hep ışığı görüyorum ışığın çarpıp yansıttığı o güzellikleri görüyorum:)))))))))) evet çok mutluyum, herşey o kadar güzel ki. allahıma çok çok çok çok şükürler olsun sahip olduğum ve olacağım herşey için:))))))) |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... selam canım senin için bir ışık olabildiysem ne mutlu bana eminim o güzel enerjin sayesinde bende iki gündür kendimi çok iyi hissediyorum senin günlüğünü okumaya devam edicem benimde bu telkinler music45 sayesinde hayata bakış açım değişti hayatımda hep yapmak istediklerim var ama yapamadığım söylemek istediklerim vardı ama zamnında söyleyemedğim şimdi artık zaman beni yönetmiyor ben zamanı yönetiyorum ışık seninle olsuun mlk34 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ağla o temiz kalp sana ait. Biz beraber gelişiyoruz,birlikte değişiyoruz.Değişimini yaşarken elimden geldiğince arkadaşlık vazifemi yapmaya çalıştım ben,görüyorum ki sağlam adımlar atmışız seninle.Güzel temeller üzerine kurulmuş bu yapı. Seni böyle değişmiş gördükçe içim coşuyor.Artık ne istediğini ve bunlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini biliyorsun.Uğraşlar boşa çıkmadı,sen değişimi seçtin ve inan bu çok uzaklardan bile görülebiliyor. Yolunda sağlam adımlarla yürü canım benim.Dinlenmek istediğinde ben bir ses kadar uzağındayım. (telepati yapıp uykumdan uyandırmadığın sürece aa34 ) Çok öpüyorum seni kiss3 |
valla telepetai konusunda söz veremem:)))) ama en azından saatlere dikkatv ederim :)))))))))) herşey gönlünce olsun tatlım, güzellikler seninle olsun:)))) |
|
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... selam canım inan kendim ne hissdiyosam onu yazıyorum bugünde ilginç bir söz duydum '' ya tozu dumana katarsın,ya tozu dumanı yutarsın'' kuantum düşünce yöntemi isimli kitabı okuyorum şöyle diyor yazar :ya sorumluluğu üstünüze alır geleceğinizi yaratırsınız yada bunu bir başkasının yapmasına izin verirsiniz yrl78 eminim bu sözlerde herkesin kendine alcağı bir nasibi var gene yazarın bir sözü var ''ya mum olun etrafı aydınlatın ya da onu yansıtan bir ayna '' mum olamam belki ama ayna olabilirsek ne mutlu bize 98569 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... ben mutlu olmayı seçiyorum smiliyface ben içimde öyle büyük bir güce sahibim ki mutlu olabiliyorum. beni mutlu edecek herşeyi biliyorum ve onların istediğim gibi şekillenmesini sağlayabiliyorum. ben kendime güveniyorum, kendimden eminim. ben kendi değerimi biliyorum ben çok değerliyim ve herkeste bana değer veriyor. etrafımdaki insanlar beni mutlu etmek için çalışıyorlar ve beni mutlu ediyorlar. |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... evet yine harika ve mükemmel birgün, herşey harika çok güzel, mutlluk verici bir gün tıpkı diğer günlerim gibi smiliyface sahip olduğum herşey için teşekkürler, teşekkürleri teşekkürler, şükürler olsun ki bu mutlu günü yaşıyabiliyorum ve isteklerime kavuşmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum.her geçen gün günlerim daha da mutlu ve huzrulu daha harika oluyor. huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir yuva sahibi olmayı seçiyorum ve hissediyorum ki bu isteğim gerçek oldu bana doğru geliyor. hayırlı, haklı çok para sahibi olmayı seçiyorum ve bu isteğim kabul oldu bana doğru geliyor. smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... günaydın günlüğüm, yine harika ve huzurlu bir sabah. sabah erken uyanıp işe geldiğim için şükürler olsun. ben işimi çok seviyorum ve her geçen gün işyerimde değerim artıyor ve yükseliyorum. ben maaşımı hakederek kazanıyorum ve her geçen gün maaşım dahada fazla artıyor. ben bugün yeniden mutlu olmayı seçiyorum. ben mutluluğumu dahada artırmayı seçiyorum. ben ruh eşimle mutlulukla, huzurla, aşkla, sevgiyle evlenmeyi seçiyorum. ben evrendeki paranın bana akarak gelmesini seçiyorum. smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... eveeeet günaydın tekrardan herkese smiliyface yine mutlu birgünün sabahında yine sizlerleyim smiliyface y789 ben gücümün içimde olduğunu her geçen gün daha da farkına varıyorum smiliyface ben isteklerime ulaşabilecek güce sahibim istiyorum ve ne istiyorsam oluyor:))) ben çok mutluyum ve hergeçen gün daha da mutlu oluyorum. smiliyface |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... Aslında mutlu olmak ne kadarda kolaymıs degılmı..suan dusunuyorumda geçmiş zamanlarda nede cok kendımızı gereksız seyler için üzmüşüz degılmı arkadsım...artık hayata pozıtıf bakmanın nımetlerının farkındayız krzm67 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... mutluyum çünkü nasıl bakarsam öyle göreceğimi biliyorum canım smiliyface hepimiz bunun farkına varıoruz:)) dün mesela bir olay yaşadım ve hayatımda ilk defa ağlamadım, nefes aldım verdim etrafıma baktım ve görmek istediğim gibi baktım ve sonucu çok güzel oldu:)))) kiss3 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... aglamakta rahatlatıyor ınsanı..dun bende bol bol agladım rahatladım içimdekı zehırı akıtım sankı..şuan oyuzden ıyıym... |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... ben ağlarken nefret duygusunu bol miktarda hissediorum ondan çok ağlamak benim için hayırlı olmuyor canım ama dediğin gibi ağlamak rahatlatıyor bir nebze insanı ama abartmamak lazım sende ağlamak yerine kahkaha at canım benim daha da iyi hissedelim kendimizi:)) smiliyface |
böyle mesajları okuduğumda içimde biryerde sönen enerjim tekrar hayat bulunuyor ve sevinniyorum derty |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... yine harika bir haftanın harika bir günündeyim smiliyface artık isteklerimin tamamen gerçek olduğuna eminim çünkü herşeyin benim elimde olduğunu biliyorum. içimde kocaman bir güç var ve Allahıma inanan kocaman bir yürek. artık geçmiş olayların üzerinde düşünmüyorum çünkü geçmişi düşünerek harcadığım her anın gelişimime engel olduğunu biliyorum bundan dolayı şu anıma bakıp, şimdiyi yaşarken geleceğimi şekillendiriyorum. smiliyface smiliyface hep isteklerim doğrultusunda hayal kuruyor imgelemeler yapıyorum ve olumlu gelişmeleri kendime çekiyorum. evet itiraf edeyip bir takım blokajlarım halen var ancak gittikçe onları yok ediyorum. yni eskiden önümde dağ gibi bir duvarsa şimdi atlayabileceğim türden zayıf, çelimsiz bir tuğla yığını smiliyface oda zamanla yok oluyor zaten smiliyface smiliyface smiliyface aslında daha fazla yazacaklarım vardı ama şimdilik bu kadar yeter y789 |
Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... bugün eve erken döndüm, işten çıkıp direk eve gelişim pek nadirdir eskiden olsa bir program yapmamanın sıkıcılığı gelir otururdu içime ama artık her anımı kaliteli yaşıyorum çünkü bunu seçtim. hatta eve geldim ve R.Şanal' ın bitirdiğim "Kuantum Düşence Tekniği" adlı kitabını şöyle bir gözden geçirdim. okurken keyif aldığım ve içimdeki gücü daha da hissettiğim bir kitap oldu. bu kitapla beraber aldığım yine R.Şanal' a ait "Kuantum Olumlama" kitabını aldım hemen elime bir çırpıda baştan sona okudum ve şuan için en çok kullanmak istediğim olumlamaları sesli bir şekilde okuyarak telefonuma kayıt ettim. böylecee istediğim heran ve boş olduğum heran bunları dinleyebileceğim. Şuna yürekten inanmalıyız ki, sözlerimiz cümlelerimiz bizim gücümüz. Çünkü bir şeyleri söylerken, söylediğimiz şeye inanıyoruz ve bu inancımız sözlerimizi ispatlıyor bize. bundan dolayı sanırım artık konuşurken çok dikkatli olmak zorundayız. sözlerimizi birde yaptığımız imgelemelerle desteklersek, bir kenara oturup mucizelerimizi izleyebiliriz. ben bunları yavaş yavaş sindire sindire yaşamaya başladım. çok enteresan şeyler gelişmeye başladı hayatımda çünkü içimdeki gücü yeni yeni fark edip ona güvenmeye başladım. bir takım şeyler yoluna girmeye başladı,umutsuzluklarım gitti yerlerine umutlarım geldi. öğrendim ki başıma gelen herşey ama herşey benim için bir fırsat. bazen bazı şeyler o an için kötü, altından kalkılamaz birşeymiş gibi gelebiliyor ama her zaman şunu hatırlatalım kendimize "bu bir fırsat" ve gülümseyelim. smiliyface smiliyface smiliyface bazı şeyleri isterkn gerçekten istiyor muyuz bundan emin olalım. isteklerimiz aslında gösteriş için hırslarımız için olabilir. bunları göz ardı etmeden gerçekten ne istediğinizi sorun kendinize.ne için çok para istiyorsunuz?ne için kariyer istiyorsunuz?ne için takdir edilmek istiyorsunuz? ne için evlenmek istiyorsunuz? v.s. hepsinin özünde yatan tek bir amaç var. "iyi hissetmek" o zaman şimdiden başlayın hayallerinizi kurmaya, sözlerinizle akıtın enerjinizi dışarıya ve hemen şimdi kendinizi iyi hissetmeye başlayın. iyi hissettikçe rahat olacaksınız ve rahat oldukça bilinçaltınızın sunduğu her çözümü anında göreeceksiniz. smiliyface smiliyface kiss3 |
Cevap: kırıklarını aldırdım kalbimin... neredeyse 1 seneyi aşmış buraya yazmıyorum. Ne kadar çabuk geçmiş zaman. İnanın hayatımda beklediğim değişiklik olmadı ama ben kendi özümde artık daha rahat ve huzurluyum. Şuanı düşünüyorum sadece,şuanda kalmaya karar verdim.daha kaliteli yaşamak için bu şart.hayatımda istediğim yönde değişiklikler elbette oluyor.mutlu olduğum anlar daha çoğunlukta fakat henüz köklü bir değişim gerçekleşmedi.sanırım hala bende değişmeyen şeyler var.neler istemem gerektiğini henüz öğrenemedim sanırım. bu kadara zaman sonra buraya yazmamın sebebibir karar verdim ve bunlar üzerine olumlama yapmak istiyorum.belki okuyan birileri olursa bunları geliştirmeme yardımcı olur. Bütün güzel duyguları çağırıyorum,sevinç,neşe,mutluluk,huzur,güven hepsi benimle. Tüm istediklerim bu güzel duygulardan oluşuyor,buy yüzden evren isteklerimi mucizeye döndürüyor ve bana veriyor. Şu an beni maddi olarak ve manevi olarak tatmin eden,bana mutluluk ve huzur veren,yapmaktan çok hoşlandığım işim için alan yaratıyorum ve onu kendime çağırıyorum. Kariyerimde hak ettiğim yerdeyim,işimi seviyorum,maaşım tüm arzularımı gerçekleştirebilecek kadar iyi.işimi seviyorum,maaşımı seviyorum,kariyerimi seviyorum.Patronlarım,müdürlerim beni çok seviyorlar ve başarılı buluyorlar. Ben terfi etmeyi ve yüksek maaşı hak ediyorum. evren bunu bana verir ve ben bunu sevgiyle kabul ediyorum. *********** Ben çok iyi sevgi dolu,sadık bir ruh eşiyim. Ruh eşim beni seviyor,bana değer veriyor. ruh eşim benimle olmaktan mutlu. ben ruh eşimle birlikte mutlu olmayı,evlenmeyi,aile olmayı hak ediyorum. evrenden ruh eşimle evlenmeyi ve mutlu olmayı istiyorum. çekim yasasına inanıyorum ve evren şimdiden bu isteğimi gerçekleştirmek için mucizeler yaratmaya başladı. İsteğime hayatımda yer açtım ve isteğim bana doğru geliyor. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM. |