| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sevgili günlük ilk tanıdığım insanlar, nedense beni kendini beğenmiş, ukala, sevimsiz olarak addederler, nedense hep öyledir. ama zamanla tanıdıkça kimi öyle olmadığımı anlar, kimisi de gıcık olmaya devam eder. ne yapsam da şunu bozsam, şunu bir madara etsem diye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #24 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba sevgili günlük ilk tanıdığım insanlar, nedense beni kendini beğenmiş, ukala, sevimsiz olarak addederler, nedense hep öyledir. ama zamanla tanıdıkça kimi öyle olmadığımı anlar, kimisi de gıcık olmaya devam eder. ne yapsam da şunu bozsam, şunu bir madara etsem diye uğraşırlar. en kötü özelliğim şu ki, kötü düşünceli insanlarla bile iyi geçinmeye çalışırım, iltifatlar ederim ama ne yapsam, ne etsem de ağzımla kuş tutsam da bir şey değişmez. yafta yapıştırılmıştır bana gıcık olunan insanımdır, rezil edilmesi gereken insanımdır. bilmiyorum, belki de ben farketmiyorum kendimi, gerçekten gıcık bir insanım, kendini beğenmişin tekiyim. kabul ediyorum ki zaman zaman kendini beğenmiş biri olduğumu düşünüyorum, en azından bir parça var. böyle olması da gerekir bence, kendini beğenebilmelidir insan, ahmet'ten ayşe'den daha fazla beğenebilmelidir kendi öz varlığını. öyle de yapıyorum, bu benim yaşamım, benim hayatım, dünyamda başkalarını kendimden daha fazla düşünebilmeye yer yok artık. biri bana yaklaşıyorsa ben iki yaklaşırım, ben birine yaklaşırsam ve o bana yaklaşmıyorsa, eyvallah diyorum, sen yoluna ben yoluma. sevgiler
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sevgili günlük ilk tanıdığım insanlar, nedense beni kendini beğenmiş, ukala, sevimsiz olarak addederler, nedense hep öyledir. ama zamanla tanıdıkça kimi öyle olmadığımı anlar, kimisi de gıcık olmaya devam eder. ne yapsam da şunu bozsam, şunu bir madara etsem diye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi