Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba sevgili günlük
ilk tanıdığım insanlar, nedense beni kendini beğenmiş, ukala, sevimsiz olarak addederler, nedense hep öyledir. ama zamanla tanıdıkça kimi öyle olmadığımı
anlar, kimisi de gıcık olmaya devam eder. ne yapsam da şunu bozsam, şunu bir madara etsem diye uğraşırlar. en kötü özelliğim şu ki, kötü düşünceli insanlarla
bile iyi geçinmeye çalışırım, iltifatlar ederim ama ne yapsam, ne etsem de ağzımla kuş tutsam da bir şey değişmez. yafta yapıştırılmıştır bana gıcık olunan insanımdır, rezil edilmesi gereken insanımdır. bilmiyorum, belki de ben farketmiyorum kendimi, gerçekten gıcık bir insanım, kendini beğenmişin tekiyim.
kabul ediyorum ki zaman zaman kendini beğenmiş biri olduğumu düşünüyorum, en azından bir parça var. böyle olması da gerekir bence, kendini beğenebilmelidir insan, ahmet'ten ayşe'den daha fazla beğenebilmelidir kendi öz varlığını. öyle de yapıyorum, bu benim yaşamım, benim hayatım, dünyamda başkalarını kendimden daha fazla düşünebilmeye yer yok artık. biri bana yaklaşıyorsa ben iki yaklaşırım, ben birine yaklaşırsam ve o bana yaklaşmıyorsa, eyvallah diyorum, sen yoluna ben yoluma. sevgiler
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |