yine yeniden merhaba.......

evet amin....yawww benım uykum geldi.........ii geceelr........optum sızlerı site sakınleri.huzurlu uykular...........

Sevgili desert merhaba,

Günlüğünü okudum. İçinde ısrarla kök salmaya çalışan eski düşünce ve duygu biçimlerine direnerek bugünlere gelişin takdire şayan doğrusu.

Sanırım artık miadı dolmuş bir şeylerin de, sen farketmemiştin. Ama anladığım kadarıyla son günlerde virajı çıkmaya başlamışsın. super Bundan sonra da virajların olsa bile, şimdiki deneyimlerinden kazanımların rehberin olacaktır, inanıyorum.neseli56

Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.blissyblissy

teşekkur ederım ismiram..bende o virajları frenlıye frenlıye tehlıkesız şekıdle gecıcem.:D

doktora gıttım bugun ılaçlarımı aldım kullanmaya başladım hayırlısı bakalım.

aslında hayat cok garip..tam sıradan dedıgımızde dalgalı bır denıze donuşebılıo..yada tam tersi hahh ne kadar harıka dedıgınızde anıden dıbı yaşıyabılıosunuz..ama en guzeli hıc bı şey aynen olduğu yerde kalmıo..geçio..aslında dezavantajmıdır bu bılınmez cunku herşey gecçio...tıpkı ıyı şeylerınde kotu şeylerınde gecıp gıttiği gıbı..aslıdna en cok severek yaptığım şey yaşlılarla konuşmak...onlara sormakk benım yaşımd aolsaydınız ne yapardınız yada ne yapmazdınız dedıgımde aldığım cevap hepaynı...genclığımı doya doya yaşardım..nasıl yaşanır doya doya genclık?helede sorunalrınız varsa sızlerı rahatsız eden?komplekslerınız sıkıntılarınız varsa anıden boğulduğunuz...hep yaşlılar bunu soyelrken suratlarında acaıp bı pişmanlık hemde ozlem oluo bakın sızde deneyın ebnce bır kere....anlayabıleceksınzı o zaman...

belkıde işte o ozlemle aranılan yaşlarda olmama ragmen ben neden onların belırttığı gıbı genclığımı yaşayamıorum?aslıdn abenımde ıcımde bı pişmanlık var.....nıye bole oluo die ama o yuzumdekı asık ifadeyı atamıorum.....

hadi Allah şifa versin bacım...sen bize lazımsın, hemen iyileş...gerçi iyisin sen be! kandırık yapma, hem gayet iyisin hem iyi bir dostsun hem iyi bir dinleyicisin hem de muhteşemsin! sefüoz seni! sevincli

saol cnaım benım................ama ben sevebılsem bıde......

sen yorulma, ben senin yerine de severim...kahvesmiley

sen accuk delimtraksın bılıonmu sıyakça........:Dama ben sneı bole coooook kocaman sevıommm.

hadi Allah şifa versin bacım...sen bize lazımsın, hemen iyileş...gerçi iyisin sen be! kandırık yapma, hem gayet iyisin hem iyi bir dostsun hem iyi bir dinleyicisin hem de muhteşemsin! sefüoz seni! sevincli

y789y789Asıl biz daha çok seviyos, beğenerek izliyoruz, ailecek hastasıyız 270 bölüm hiç kaçırmadık dizisiniy789y789y789

bak dı dızırt şeysi, bu üstteki bana rakip çıktı delilikte! kahvesmiley

madalyonlu deliler! uy897

ya siyakçaaa sana kımse rakıp cıkamaz o konuda...şşş sana bı şey dıcem senınde % 100 olmuş..madalyonun nerde?kafam karıştı yaw.....sneın madolyonun yokmuydu?

saol cnaım benım................ama ben sevebılsem bıde......

Canım desert, merakımı hoşgör n'olur. Sormadan geçemiycem:

Bir an için, kendini sevebiliyor olduğunu varsaysaydın, kendini nasıl severdin? Sevdiğin desert nasıl biri olurdu? Öyleyken sen neler hissederdin?..Nasıl görünür, nasıl davranır, neler yapar ve kendi kendine neler söylerdin? Eğer sevdiğin sen olsaydın...

hmm...kendımı neden severdım mesela sevcek olsaydım kişiliğim vasıtasıyla kendımı severdım yanı bu kadar yalana ragmen hala nasıl bole saf kalabılıorum die..sonraaa hanım hanımcık olmamla kendımı severdım..durustluğumle...bidee yufka yureklılığımle..salaklık derecesındekı yufka yureklılığımle..
kendımı sevseydım deli gıbı guler...deli gıbı hayatımı yaşardım ..hıc kendımı kasmazdım..şimdi sınrı oldugum herşeyı yapardım..aıleme duşkun olurdum...vs...belkıde yarın son gunummuş gıbı yaşardım..sorada huzurla bıterdı herşey..ne bılım yaa super olurdu..kendımı sevseydım ama....şu an sankı uzak gıbı cnm ya...of nerdne hatırlattın ?:(

Bak ne güzel şeyler saymışsın. Başka?.. Eminim sayarken atladığın başka şeyler vardır. Peki kendini sevmen için ne olsması gerek, ya da neye ihtiyacın var?..

Sıkıyorsam bağışla. Seni seviyorum. Özür dilerim. Ve teşekkür ederim.y789

ismira sacmalamaa ltf!!!!ne sıkması..aksinee bırının ılgisi gzuel bı şey ..sanırım bayağı zaman olmuş:d

bır gun sonra cevap...demekki bayağı bır duşunmuşum:d.......kendımı sevmem için artık utanacagım sıkılacagım kafama takıp uzulecegeım bı şeylerımın olmaması lazım.yanı beynım kalbım serbest olmalı şole olursa nolur tuh vah vah rezıl olurum dememelıyım...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri