- Reaksiyon puanı
- 6
öylemi gercekten doğrumu bu?
Desert slm,pc05yukarda yazdıklarını sana hiç yakıştıramadımyu89,ne öyle hayat berbat,al canımı kurtulayım,iyi kalpli olunca üzülüyorsan,yaptığın iyiliği kime vede hangi duygularla yaptığını düşün,yada iyilik yapma canıımmsevincli,kendine bi kağıt al ve iyiliği yaparken neleri düşünüp iyilik yaptığını yaz y789,cidden çok önemli bu ,kendini iyi hissetmek için mi yaptın,yada karşındakini iyi hissettirmek içinmi yaptın,yada zaten iyilik yaptığın kişinin seni üzeceğini bilerek ve onun tarafından her kimse dikkat çekmek için mi yaptın hıı?umarım sorularına cevap bulabilirsinsmil56hayat berbat....snaırım pollaynnacılık buraya kadarmış..herşey kotu gıdıo hayatımda....nefret edıorum herşeyden.......bu kadar ıyı kalplı olupda bı ınsan neden bu kadar cok uzulur anlam veremıorum..gerckten anlama veremıorum..cok bunaldım cok.allahım ya var ya gercekten al şu cnaımıd akurtulayım ya...
gulporcumm çok teşşekkur ederim cnm amaa....sorun şukı ıyılık yapıp denıze at derler ya benımolayım ole dıl ben kendım ıcın ıyılık yaptım aslında ıkı taraflı yanı karşımdkaı ıcınde ama en cok kendım ıcın yanı bu şey gıbıydı bır nevı anlaşma gıbı..cunku eğer o ıyılığı yapmasaydım bende zor durumda kalacaktım..yaptım yıen kaldım..cunku dıer tyaraf sozunu tutmadı..yapacagını yaptı..ve bunun sonucunda ben cok zor ama cok zor durumda kalıorum..offfffffff neysee acıkca yazmdana anlaşılacak bışey dıl ...sonucta ben cok uzuntuluyum cunku gercekten aşmam gereken sorunlarım var yanı kendımle alakalı olmayan şeylerın benım hayatıma bu kadar etkı etmesını ıstemıorum ..ama cok etkılenıorum duygusal olduğumdan dolayı sanırım...gercekten allah bana bu sorunu verdı cunku bunu halledersem kendımdekı en buyuk sorunumu halletmış olacagım başkalarının duşuncelerını onemsememe gıbı bı şey...ben cok takıorum...takmamam grekıo bılıorum ama cok takıorum ve cok yordu bu huyum benı ne geldıyse başıma bundna dolayı geldi.cok mutsuzum o yuzden...ağla2
herşey kotuye gıdıo yaa...allahımmmnapıcma bennn
Shamanicwink77,seni yazılarını okurken,hep zihnim senin yoksa bir melekmi olduğunu söylüyosmil56,ve senin yazdıkların, okurken insana meditasyon etkisi yapıyo,bak yine aynı şey oldu...
msj yazdığın yerde büyük A yazılı yere bas,renkler çıkar ,ee seç birini ,öyle yazsevincliyaw arkdaşlar bıde bı şey sorcam size burd ayazı yazarken naısl yazıları renklerndırıorusss?ben sırf sıyakla yaızom yaww...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.