yine yeniden merhaba.......

geçmişe baktığım zaman ne çok şeyi kafama taktığımı duşunuorum..ya bu bole duşunurse ya bu bole derse aa bu bole baktı bu bole yaptı bu şole duşunuo hakkımda tüh tüh tüh...hep ama hepp başkaalrını değiştirmek pardon başkalarının duşuncelerini değiştirmekle geçti ömrüm.yaahu kızım sananee sanane....sevmeyebılır sne kımı sveıosun kı en cok boşversene snede konuşuosun sankı sen sutten cıkmış ak kaşıkmısın?sananee ali y le ayşe ne duşunuosa hatta topluca grupça ne duşunuolarsa sanane?bu sneın hayatın...senın harcanacak başkaları ıcın zamanın yok....bıtıo bak....nden bu şekılde davranıosun anlam veremıorum..ya akışına bırak azcık hayatı..bırak yaa rezıl ol..gerekrıse bırak dalga gecsınler nıye gurur yapıosun otu boku yaa bırak yaa...hayat bu herşey ınsanın başına gelebılıo.bır gun ağlarsın bı gun sveınırsın bu senın hayatın sa bunları hepsini sne kendın cekeceksın tabıkı guzlelıkelrıde olacak cırkınlıklerıde...ama nolur artık buyutmee lutfen buyutme..hayatı akışına bıra...herşeyı sen kontrol edemesın bunu aklındna cıkarma artık yeter!!herşey sneın kontrolund eolamaz.sen hayatının her donemıyle başarılı olmassın sen super guc değilsin sen acız bırazda gururlu bı kulsun..ya artık yaradana sığın ıyısın de de kotusunde de anlaman gereken cıkarman gereken bı ders vardır.lutfen artık şu kalbını ferah tut!lutfenn gurur yapma..başkalarını evet kendıne kotuluk edecek kadar sallama..salla ama o kadar değil.cunku başka bı yere gıttıgınde eskı yerındekı ınsanlar olmayacak yanında ama sen butun bır hayatını olmayan kışılere ve olaylara takılarak harcamış olacaksın.nolur artık kendını aılenı ve sevdıkelrını affet afett kı artık kendıne gelebılesin..yoska gerıye bı daha yaşadığın kadar yıllar yok..ve sonun hıc ıyı değil boyle gıderse....

the desert sen zaten çözmüşsün kendini farkındasın bişeylerin daha neyi takıyorsun ki sevincli

sıgara ıcenler sıgaranın öldürdüğünü bıle bılee içerler ya...bud aonun gıbı bılıorum neyın zararlı olduğunu ama yınede aynı şekılde davranıorum...bıle bıle yapıorum....değişemıorum maalesef.

değişmem dersen değişemezsin değişcem de hayata insanlara bakış açını değiştir biraz ben böyle yaptım ilerleme var eskisi gibi takmıyorum bişeyleri arada işte takılıo

kolay olduğunu düşünürsen kolaydır hiçbirşey zor olmak zorunda değilsevincli hem bunu diyen sen olamazsındl67

yaww lale85 bunların hepsini ben soyluyorummmmmmmm.bennn bennn the desert....her lafımda sne olamassın dıyıp dılını cıkarma lutfen...unutmakı duygular değişir...her ınsan kendını caresız hıssedebılır...

evet duygular değişir haklısın seni kızdırıyım dedim yadl78

bak şimdide gozluk takıp dılını cıkarmış....tobe tobeee:))))

allahımm bugun sabah içimde hıcbışey yoktu..yıne her zamankı karamsarlıklarım mevcuttu ama onların hepsınıde bırden atarsam ben tuhaf hıssederım kanımca kendımı o yuzden yavaş yavaş...ama oğlen azcık fesatlık duşundum kabul eıdorum ama napım bu salak kuzenım benı cok uyuz edıo..ne kadar cıkarcı..yaa ınsanı salak yerıne koyuyo bencıl yaratık.bazen onunla aynı aılede doğduğuma ınanamıorum..aynı soyadı taşıdıgıma..neyse...onu sana havale edıorum allahım...allahım aslllında benım morlaımı bozan başka bı sorun var bılıosun sen onu..O0.o konu hala aklımda napabılırım bana o konud ayardım edebılermısın?cunkum bı kurt gıbı beynımı kemırıo...ve vıcdanen de buyuk bı rahatsızlık içindeyım benımle alakalı olmasada...napım yardımd abulunamamak vee kotu duşunmek benı gıttıkçe kotu yapıo..:( ne yapabılırım allahım lutfen abna yardım edebılermısın?anıden bı ampul yaksan allahım?teşşekurler allahım....senı cok sevıorum ve sana guvenıorum...O0

beni Allah gönderdi; ''sürekli vıdı vıdı konuşup başımı şişirmesin! durmadan bişiyler istiyor pis kul! beni kızdırmasın, şimşek atarım kafasına!'' diyor...

===> çarpılmışnot: bi sus!...kahvesmiley

yaaa omasss amaaa ben sussam da o benım içimi bılıo:D hem deee ben susamamm işim gereği hep konuşmaya alışkınım ben..çatlarım sora.....

allahım bideee içimde o duşundugum sıkıntımdan sor abaşka bı sıkıntım daha var..oda sanırım benım şımarıklığım ..bılıorum bazen sana karşı bazen nankor olabılerım..ama sen bu kulunun ıcınd ekotuluk olmadığını sadece azcık bıraz kaprisli olduğunu bılırsın..yoksa ne kadar yufka yurekli olduğumu bılırsın..bazen içimde sankı yonumu kabetmışım gıbı bı his oluo..sankı hanı olee boşa yaşamış gıbı ve hayatımın bundan sorasıda bole yanlız anlamsız yaşıycak gıbı..ayy aslınd aboel şeyelr soylemeye başladığım cok uzucu bı şey yaşıorum bılıom allahım tobe tobe valla bı şey demedım..ama nolur allahım artık bole bı kaç ayım vukuatsız gecsın azcık kalbımı ruhumu bedeneımı dınlendıreyım nolur allahım...sneı cok sevıom...

O da seni seviyormuş...ama az...dl78

yaaa durmadan hata yapıorum.alla allaaa..ya akafam allak bullak sanırım bu aylardır bırıktırdığım sorunların yansıması oldu...delırcem yaww...

hımmmm sevgılı gunluk şimdii benı dınle...acaıp kendımı değersiz hıssedıorum acaıp ama bıldığın gıbı değil...son bı kaç haftadır kafamı işime veremıyorum aılemdekı sorunu duşunurken ama ne sorunu cozebılıorum nede işimi dort dortluk yapabılıorum...morlaım bozuk aslında...bu herşeyımı etkılıo doğal olarak...yanı ıelrdkeı iş hayatımı vs..:( değersız ve kotu hıssedıorum kendımi...umarım gecer..sorunlar yaşıorum ve artık kaldıramadığımı farkettım...gercekten artık kaldıramıorum...morlaım bozuk.ç..en ıyısı telkın dınleyerek uyuyayım ben:(

yaa sınırımı bozan da her zaman ben aynı noktayım.......sanırım buyuluyum ben:(

yaaa cıdden morlaım yerle bir...offf yaaa offf nıye herşeyi yanlış yapıorum nıyeeeeeeee.ağla2ağla2

niye herşeyi yanlış yapıyorsun?
-çünkü İNSANsın bitanecim...hangimiz düşmeden yürümeyi öğrenebildik? son nefese kadar hata yapacağız, son nefese kadar öğreneceğiz...

kendini hatalarınla her halinle sevmelisin O0valla bugünlerde kendimi bi seviom bi seviom sorma telkinlerden heralde aklıma eskiden olsa kafama çok takıcağım olumsuz düşünceler gelio hemen iptal diom şimdi bunumu kafaya takcam bananesevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri