selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar.
Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim içinsevgiler.
Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678
Dün biraz bekledim cevap göremeyince akşam tekrar bakmadım. Hergün uygunsa ne güzel. Ben bu akşam katılabilirim ama ne yapıcam onu anlayamadımki. 23 30da kendi başıma odam sakince otursam dik dursam ve başımın üstüne doğru odaklansam olur mu?Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678
Güzel bir bölüm olmuş....
Bende katiliyorum..
Site sahibimiz ve 3 moderatörümüz de katılmışlar süpeeerr f678hHergün olmaası daha güzel olmuş arkadaşlar..
ben de bu çalışmaya katılıyorum..actionsmile
bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ?? sevincli
arkadaşlar bende uyumadıgım süre hep sizinle olacagım
Dün biraz bekledim cevap göremeyince akşam tekrar bakmadım. Hergün uygunsa ne güzel.
Bende burdayım ama bende yaycak pozitif enerji yokHu huu kimse yok mu kimler var görelim mi acaba sevincli
ooo Düzelmeye başladım bile sevincliGerçekten güldürdün beni sevincliwalla şimdiden sağoll956ksevinclisevincliMerak etme düzelirsin hooopppp 956k
ooo Düzelmeye başladım bile sevincliGerçekten güldürdün beni sevincliwalla şimdiden sağoll956ksevinclisevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.