pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kinetix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimler Katılıyor?

23.30-24.00 arasında yapmayı düşündüğümüz "Pozitif Enerjilerle Uyumlanma İmajinasyon Çalışması"na katılmak isteyenler, şimdi bu mesaja sadece teşekkür ederek onaylayabilirler. Katılım 23.20'ye kadardır. 24.00 ten sonra duygu ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

İmajinasyon sırasında rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda bulununuz, rahat bir kıyafet ile ve varsa meditatif bir müzik eşliğinde de olabilir.

"Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum ve sevgiyle derinden kabul ediyorum" şeklinde bir niyette olunmalıdır.

Hayırlısı olmasını diliyorum. İnşallah herkes faydalanır

Sevgili babacığımın ölüm yıldönümüydü, kabrini ziyaret ettik bugün. Etrafını düzenledik, dualar ettik. Hüzün yoktu, keder yoktu sadece özlem vardı. Bugün çok huzurluyum, her işim rast gitti bugün. Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk. Eminim bir şeyler gönderebilmişizdir babamıza.. Ruhu şad olsun
Başın sağolsun canım...

bende katılıyorum ve burdaki herkese pozitif enerjimi gönderiyorum... bu arada Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. Bende varım. 956kPozitif enerjimi bende paylaşmak isterim956k

Ben de varımm.. Herkes için faydalı olması dileklerimle..

Arkadaşlar güzel bir çalışmaydı.

Umarım sevgimi sizlere yollayabilmişimdir. Şuan açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum. Acayip uykum geldi. Niye böyle oldu anlamadım girlhaha

Ayy hala esniyorum. İlk anda etkisi gösterdi bak bu çok olumlu bir gelişme. Uyku problemimi aşıyorum heralde...

Hepinize iyi geceler diliyorum. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın (onu da ekliyim) girlhaha

Sevgiler sapkal89

Ben de çok hoş bir meditatif durumdayım

Enerjilerinizi hissetmek harikaydı

Hepinizi çok seviyorum

İyi ki varsınız
...

Bu çalışma bana çok iyi geldi. Biraz gergindim. Rahatladım kuş gibi. Oh be...

SAnıyorum belli bir müddet yoğun olarak hissetim. Çok kısaydı.

Bu gün Pazar ve tatil. Saatler 1 saat ileri alındı, hava parçalı bulutlu ama olsun havamız yerindedir umarım. Birazdan ormana gidiyoruz cıvıl cıvıl kuş kardeşlerimizi dinlemeye gidiyoruz :) Ah keşke arabam olsaydı şöyle 3. viteste ufak ufak yolun kenarından takılsaydım etrafı seyrederek. Ahhh Hmmmmneyse orman yakın zaten yürüyerek te gidebiliriz. Amanin herkese çok güzel bir pazar tatili diliyorum. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın..

canım sizinle çalışmaya katilmak isterim ama tekalüt kardeşliği diye bir çalışma yapıyoruz o saatlerde..isteyenler tekalüt kardeşliği gurubundan detayları öğrene bilir..benim için bir haftadır metin okuyan arkadaşları yarı yolda bırakamam..uygulama ne zaman bitecek kaç kişi var tam bilmiyorum..sevginizi ve ilginizi hissediyorrum.çok teşekkür ederim..

bende katılmak istiyodm ama aklıma gelmemiş ya , halbuki bende varım demiştim. bidahaki haftaya katılıyorum artık. olmayanlar içinde olumlu enerji gönderdinizmi acaba ??? music45

canım sizinle çalışmaya katilmak isterim ama tekalüt kardeşliği diye bir çalışma yapıyoruz o saatlerde..isteyenler tekalüt kardeşliği gurubundan detayları öğrene bilir..benim için bir haftadır metin okuyan arkadaşları yarı yolda bırakamam..uygulama ne zaman bitecek kaç kişi var tam bilmiyorum..sevginizi ve ilginizi hissediyorrum.çok teşekkür ederim..

Teşekkür ederim, sağolun.. Başarılar diliyorum

bende katılmak istiyodm ama aklıma gelmemiş ya , halbuki bende varım demiştim. bidahaki haftaya katılıyorum artık. olmayanlar içinde olumlu enerji gönderdinizmi acaba ??? music45

Siz o niyette olursanız nerede olursanız olun, isterseniz Dünya'nın öbür ucunda o dakikalarda unutmazsanız enerjiyi alırsınız. Zaman ve mekan kavramı yoktur reiki enerjisinde. Sevgiler..

Canım sen de katılabilirsin. Dün ben senin için metni okudum. Sonra da buraya katıldım.

pozitif enerji yayma gecesinde yanınızda olamasamda güzel dileklerinizi tüm içtenliğimle kabul ediyorum y789

Bu akşamki pozitif enerji çalışmasına dileyen herkesi beklerim. Dileklerinizi aynı anda yolluyorsunuz ve birbirinize pozitif düşünceler gönderiyorsunuz.

Unutmuş olanlar için hatırlatayım 23.30 ile 24.00 arası kendiniz için sakin bir yerde bulunuyorsunuz ve "Pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum ve benimle dolaşmasına şimdi izin veriyorum" şeklinde bir niyette bulunuyorsunuz. Herhangi bir koşul yok, sadece saatinde kaçırmamak önemli.

inşallah katılıcam bu gece tüm pozitif enerjimle sizlerede yollıcam...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri