Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Muhabbete bak şimdi NESCAFE sevincliiçilir mi arkadaşlar gece gece ?sevincli
Melis bak ne diycem istersen saati sen belirle ve yaz bu konuya abone olanlar o saatlerde burada olsunlar ne dersin? Ben yazınca gelmiyorlar 8977
Muhabbete bak şimdi NESCAFE sevincliiçilir mi arkadaşlar gece gece ?sevincli
Melis bak ne diycem istersen saati sen belirle ve yaz bu konuya abone olanlar o saatlerde burada olsunlar ne dersin? Ben yazınca gelmiyorlar 8977
aa canım yaww yazalım ok olur ikimiz halederiz ben tek başıma bişi yapamam ama sen saati belirle toparlanalım ama bana geçen biri 23.00 saatimiz sıkıntı yapmayın demişti biri kim hatılamıom illa bu konu başlığı altında toplanmayız canım ikimiz ayrı bir başlık açalım 20.00 gbii çok kişi oluo o sıralarda haber veririz saati falan ortak belirlerizsevincli
Ben de ben de katılıyorum bundan sonra ) Bu akşam da olcak mı? Bişey soracam bu yarım saat boyunca çay veya kahve içebilir miyiz? Uzancaz mı otursak olur mu gözler açık mı olacak kapalı olursa sızma ihtimalim çok yüksek
Ben de ben de katılıyorum bundan sonra ) Bu akşam da olcak mı? Bişey soracam bu yarım saat boyunca çay veya kahve içebilir miyiz? Uzancaz mı otursak olur mu gözler açık mı olacak kapalı olursa sızma ihtimalim çok yüksek
Pozitif enerji çalışmasında herkes aynı saatte dileklerde bulunmak üzere rahatsız edilmeyecekleri bir yerde bulunmalı. Bu esnada tv izlemek telefonla konuşmak birisinin sorusuna cevap vermek kısacası hiçbir şey yapmadan uzanmış veya oturuyor olabilirsiniz. Hatta yarım saat kımıldamamaya, düzgün durmaya özen göstermeli. İdeal olanı, sırtüstü uzanmış, omurga dik, gözler kapalı, eller bağlanmadan "pozitif enerjileri sevgyle kabul ediyorum" şeklinde bir niyette bulunmaktır. Reiki enerjisini deneyimlemiş olanlar bu konuyu daha rahat anlayabiilirler.
Bugünlerde forumumuzun enerjisi çok yüksek maşallah diyelim öncelikle
Konu içine ne kadar uygun bilemiyorum ama hepinizden özel bir ricam olacak arkadaşlar. esin_S'nin açtığı konuyu okumuşsunuzdur mutlaka, kendisi ufak bir rahatsızlık geçiriyor bugünlerde, eminim en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bu akşam bu pozitif enerjimizle kendisine destek olmaya davet ediyorum sizleri. Ne dersiniz?
Saat 23:00 de yarım saatimizi ona sevgi ve sağlık enerjisi göndermeye ayıralım sevincli
Bugünlerde forumumuzun enerjisi çok yüksek maşallah diyelim öncelikle
Konu içine ne kadar uygun bilemiyorum ama hepinizden özel bir ricam olacak arkadaşlar. esin_S'nin açtığı konuyu okumuşsunuzdur mutlaka, kendisi ufak bir rahatsızlık geçiriyor bugünlerde, eminim en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Bu akşam bu pozitif enerjimizle kendisine destek olmaya davet ediyorum sizleri. Ne dersiniz?
Saat 23:00 de yarım saatimizi ona sevgi ve sağlık enerjisi göndermeye ayıralım sevincli
esin için hergün 23:00 da ben varım ve hepiniz için.şu saat tartışmalarını da bi sonuca bağlasak çok iyiolacak sonuşta birimize uyan saat diğerine uymayabilir.o yüzden ben her gece 23:00 da esin ve sizler için faliyetteyim katılmak isteyen saati uygun olan buyursun gelsin
İstek ve arzularınızı hayatınıza çekmek için kullanım klavuzunda aynı şeyi önermiştim )yani haftada bir yerine her gün tekrarlanmasından bahsediyorum. şimdi de bu forumu buldum teşekürler Net ve katılan bütün arkadaşlarım ben de buradayım.
Sağlıcakla kalın
evet arkadaşlar cymbella ile 23.00 ın en uygun saat olduğuna karar verdik kusura bakmayın sürekli saat konusunda sorun çıkarıyorum ama utananadam partysmileypartysmiley956kderty
Selam millet ben geldimmmmsevinclisevincli956kkimler var bakalım enerjimizi yaymaya başlıyalım mı ????dertyhop hop eller havayaaaaaa ben başladım kendi kendime yaymayasevinclisevinclihpm2
ooo iyiki varım yaw yazdım okuyunca yazdıklarımı konunun başlığından sanırım pozitif enerji yüklendim iyi ki varım desem tuhaf kaçcak ama kimse yok kendim halledeceğim sanırım sevinclisevinclisevinclisevincliuy89723.00 a kadar sevinclisevincliderty
Birisi elini verdi bana, elini tuttum, sağlık ve huzur dolu bir enerjinin bana geçmesine izin verdim. Teşekkür ederim Redflowers ve katılan arkadaşlarım.
sevinclisüperdiniz arkadaşlar akşam saatlerinde bikaç problem yaşadım düşen enerjimi tekrardan tırmandırdınız işte böle oldumuy897dertysevinclihappy6sevinclidertyuy897
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.