dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Emel yangın haberini seyrettim çok üzüldüm sit alanına giriyor maalesef
sen tatilin tadını çıkar arkadaşım iyi eğlen ben gelemiyorum. Dönüşünde muhteşem olsun tabi super
sağlık olsun hayatım görüşeceğiz elbet bir gün :)

evettttt sonunda evimdeyim gulensmiley... evim evim güzel evimm nasıl özlemişim seniii! oysa kapıdan içeri girmeden önce gelmek istemiyordum şaşkın inanılmaz güzel bir tatil gecirdim arkadaslar nereden baslasam bilmiyorum. son günü anlatayım,bizim giresundan gelen arkadas güneşleneyim derken sen bir güzell yan! allah nasıl oldu varya ben diyeyim ıstakoz siz deyin domates khkh56 ya kımıldayamıyor ya empati yapınca içim sızlıyor,e karsıdan bakınca geriye kalan 6 kişi gülmekten yerlere seriliyoruz. o arkadas ya siz nasıl güzel yandı teniniz diyip kıskançlık yapıyordu. sen tutu kremlenmeden çık güneşe khkh56 o kadar da söyledik bak sakın yapma öyle bir sey die ama dinleyen kiimm n9598 eee boşuna dememiş atalarımız bir nusibet bin nasihattan iyidir die khkh56 sabahın 3 üne kadar kremledik 3den sonrada küvette yattı smil56

kfxd.jpg
ya kendimi harika hissediyorum darısı hepiciginizin başınaaa sevincli

ya kardesim ne olmuşuz hep birden coşmuşuz sanki... thumbsanim oku oku bitmiyor yahu terli345 sabahtan gectim pc basına saat kaç oldu du bi bakam. şaşkın neredeyse 13,00 olacak sevincli yok yok bana kesin bir laptap lazım yaf 6 günde bu kadar mı birikir mailler falan şaşkın cevap yaz yaz bitmiyor khkh56 khkh56 basım döndü sevincli neyse ben biras mola verip yeni evimin anahtarını alayım.ev sahibi aradı evi boyatmış tamir tadilatını yaptırmış.cillop gibi olmuş birde temizlemişler.... yrl78 yine dört ayagımın üstüne düştüm anlayacagınız smil56 gelince devam super

[youtube=425,350]xrQkJ_WGjn8[/youtube] çok severdim ben bu çizgiyi... 44

gel! vatandaş gel!! gel!! gel!! arabam kirli die üzülme! anında çözüm kapınızda! nasıl mı? inceleyin bakalım haçan bu resimleri... bakın o beğenmediğiniz tozlardan insanlar ne sahane eserler çıkarıyor ortaya.... talepler özelime lütfen sevincli sevincli
gbeu.jpg

bana müsade kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizleri... iyi uykular hepiciğinize 44 sapkal89

Toplan hadi ne işin var hala var sitede onu bunu okuyacam diye çabalama bitmez bizim muhabbetimiz bak bak biz 12 saatten fazla oldu muhabbete girdik hala çıkamadık 12:00 öğlen ve şimdi sabahın 04:14 ohhh yarasın bize f678h derty

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Toplan hadi ne işin var hala var sitede onu bunu okuyacam diye çabalama bitmez bizim muhabbetimiz bak bak biz 12 saatten fazla oldu muhabbete girdik hala çıkamadık 12:00 öğlen ve şimdi sabahın 04:14 ohhh yarasın bize f678h derty
ooo toplandım ki ben kalırmı bu zamana sevincli sadece pc ve yatagım var. e onlarıda yarın tasınacagım o günün sabahına bıraktım. f678h

emel yanlis anlamadiysam yeni eve tasiniyormussun,hayirli olsun gule gule otur evinde sung66
tatilide yapmiisin,oooh dinlenip geldin desene derty gorusmek uzere hismiley

evet yeni eve taşınıyorum.şuan oturduğum evim şehrin tam göbeğinde şaşkın gürültü hat safha da... kaçıyorum bende,yeni ev yine merkeze yakın lakin daha az gürültülü... çok heyecanlıyım gulensmiley annem ve babam ile birlikte oturacağım.bu benim için değişik bir deneyim olacak.okul iş hayatı derken birlikte vakit geçirme fırsatım olmamıştı hiç...onlar ile daha çok vakit geçirmek istiyorum 44

[youtube=425,350]mZrlJSyBx9A[/youtube] khkh56 khkh56 ben bunu izlemedimmi ne ya çok komik sevincli

iceri bizden biri dustu diyelim khkh56 no smoking man khkh56
emel sabah sabh zihnim acildi
nerden aklina geldi ya thumbsanim
khkh56 khkh56 khkh56

elif ' Alıntı:
iceri bizden biri dustu diyelim khkh56 no smoking man khkh56
emel sabah sabh zihnim acildi
nerden aklina geldi ya thumbsanim
khkh56 khkh56 khkh56
ya birdekapıyı calıp khkh56 arkadaş içeri düştü alabilirmiyiz diyelim diyo ya khkh56 yalan söylemeyelim bence diyo yaa khkh56

bir süreliğine yokum pc mide topluyorum artık bitti her sey toplu bende cıkarım evden az sonra ... arkadaslar kendinize iyi bakın ve sahip çıkın kıymetinizi bilin.tüm güzellikler yanı basınızdan hiç eksik olmasın by

Tez zamanda huzurla dön arkadaşım

25emel ' Alıntı:
bir süreliğine yokum pc mide topluyorum artık bitti her sey toplu bende cıkarım evden az sonra ... arkadaslar kendinize iyi bakın ve sahip çıkın kıymetinizi bilin.tüm güzellikler yanı basınızdan hiç eksik olmasın by

kolay gelsin ve çar çabuk dönmen dileğimle emel

bende fal baktım onu sölücektim deermişim..yok gülüm yok..sen taşın şimdi ben bakarım sen tekrar online oluncaya kadar unuturum, neme lazım..sen online olunca bakıcam..sıcağı sıcağınada yazıcam özele..unutmadan..yeni evin hayırlı uğurlu olsun, daha iyisi tapulu malın olsun innnşşşaallllaaaah..

hayalayaz ' Alıntı:
bende fal baktım onu sölücektim deermişim..yok gülüm yok..sen taşın şimdi ben bakarım sen tekrar online oluncaya kadar unuturum, neme lazım..sen online olunca bakıcam..sıcağı sıcağınada yazıcam özele..unutmadan..yeni evin hayırlı uğurlu olsun, daha iyisi tapulu malın olsun innnşşşaallllaaaah..
inşşş hayalim olur tapulusuda yakındır f678h oyy ormanın tam göbeginde olsun gürültüden uzak olsun da baska bişiycik istemem sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri