dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..

hayalayaz ' Alıntı:
gerçi daha buralardasınız..ama tatilinizin içinize sinmesini diliyorum..lerzan bodrum havasını ne güzel çekeceksin içine ...ciğerlerin daha bir temizlenecek,daha bir özgürleşecek nefesin..ne diyeyim şu harala gürele bir bitsin, bende bir çarşamba belirliycem allahın izniyle..almanyadan haberler pek iç açıcı değil..neyse sıkmayayım sizide iyi geceler hepinize saygılı sevgiler..
neden ne oldu annen iyi deilmi? dusun

[youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] terli345

[youtube=425,350]jyVxRBD2xQg[/youtube]Sen Hiç Mi Bahar Görmedin Müge Sarıkurt

kolunu ameliyat etmişler şimdi daha iyi,fakat kadıncaaz belimde belim diye öldü öldü dirildi ağrıdan..röntgen çektikleri halde..yok bişeyin teyze düşmekten ve aşırı kilodan diye savuşturdular..meğer çatlak varmış omurlardan ikisinde..şimdi belini ameliyat edecekler..bizde kilo vermesi için nazi kampı kuruyoruz..buraya döndükten sonra kilolarını vermesi için..ablam dün geceden beri bu kampa kendisi girdi..gözümüz korktu anlayacağınız..iyiki babam gibi tek damarım..kilo almıyorum..gerçi benimkide sağlıklı değil ama..neyse her şey daha iyi olacak eminim..şu an sadece korkuyoruz..bir kaç güne kadar dengeleniriz diye düşünüyorum..evin içinde bangır bangır kilo verme ve güven dinleniliyor..

geçmiş olsun çok üzüldüm ya...

lerzan ' Alıntı:
diyorum ki, dokunsalar aglarim dusunmeden bir sebep
duyurmuyor herhal, sectigin sarkilar dokunuyor meret.
ihmal ve ihtimal etmesem de ismin yildizlarla yarisiyor
itibar ediyorum ama bir yandan da felek fena sasiriyor. mis gibi anonim olsun bu da:)

yildizlarin kadar canli ol..
saol be lerzanım birlikte dolaştık o yıldızlarda... hismiley ne güzel ya seviyorum be!!! super varmı ötesiii:D

Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Kısmetse bende o tarihlerde Bodrum'a geleceğim tatil amaçlı değil sizleri görmeye kalamayabilirim ama 1/2 saat bile sizlerle vakit geçirmek harika olacaktır.
ya sen daha bir güzel görünüyon gözüme neden acaba f678h

[youtube=425,350]Gk1W20MA2gU[/youtube] actionsmile

[youtube=425,350]dfnMPCS_xBU[/youtube] hismiley

[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] bu gece lacrimosa hakim benim kulaklarıma,elimde viskim karanlık,başka boyutta inleyen nağmelerde öpüyorum muhtemelen birasdan uyurum 44 yarın görüşürüz sevgilililer..... sapkal89

Emel iyisin bu aralar gene 44 anlatacaklarım var yazarım sana herşey yolunda taktiğini uygulamaya devam inanılmaz etki verdi y789

iyiyim ya sahiden :))) taktiklerin işe yaradığına sevindim smil56 bekliyorum bakalım ne gelişmeler oldu 44

Anlatcam b y789en sana iyiki varsın valla çok iyiyim 44

yaf hadi anlatsana öldüm meraktan şaşkın ! bu arada ben erken yatmalıyım yarın sabah istanbuldan arkadaşlarım gelecek... burada olmaz isem merak etme kesin okur cevabımıda yetiştiririm smil56

herkese iyi geceler diliyorum... günün yorgunluğu göz kapaklarıma kadar ulaştı... her şey için teşekkürler iyi ki varsınız yaf seviyorum sizi!! 44

[youtube=425,350]bRbGe_PzSnI[/youtube] 956k

slm dostlar bugün istanbuldan arkadaşlarım gelecek hafta sonunu beraber geçireceğiz.sabah abim aradı ankaraya gidiyormuş önemli bir toplantısı varmış cumartesi cumartesi ne işi yaaa.. dedim yoldan gelir gecerken sana ugrayacagım çok konuşma sevincli dedi bana... 44 e iyi neyse tamm dedim de umarım abim gittikten sonra gelir bizimkiler smil56 aksi takdir de tam senlik olacak evde khkh56 abi birsey demez de ablama söyler.ablam biraz kıskançtır kızar'' ne o öyle arkadaşlarla sık sık toplanmalar 789569 biz çagırsak işim var gelemem dersin zaten sen onları bizden çok seviyorsun 789569 vb.'' şeylerle yine kıskançlık yapacak khkh56 ay ablam ile bu tür sohbetlerimiz çok komik olur yaaa görmenizi isterdim.... khkh56

ne o çekim yasasını kullanarak mı ayarladın gidiş gelişleri y789 iyisindir sen şimdi hoppidik hoppidik ben,imde annem teyzem gelsin sabahı zor edecem blissy blissy blissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri