2
25emel
Guest
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
[youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] gulensmiley
[youtube=425,350]LZ1mUWnJyEs[/youtube] gulensmiley
teşekkürler burcu saolasın 44 sana da iyi çalışmalar 44BURCU GELEGEN ' Alıntı:Sana iyi nöbetler arkadaşım
bi güne daha başlarım bak bakışlarım donuk soluklerzan ' Alıntı:[youtube=425,350]91euxMQ0Zyg[/youtube]R.E.M
everybody hurts
içime mi doğmuş nedir 44 bak geldi işte... yok yok ben bu işi iyi öğreniyorum iyice gelişeyim kesin uçacagım göklerde sevincli25emel ' Alıntı:merak etmee yarına buradadır kesin bak! üzülme lerzanım vallaha bak 44lerzan ' Alıntı:hersey harika gelgelelim icim burukumsu ..lale gelse geccek gibi.. hep olur bir sebep bulur icim boyle iste..alistim ama
sukur diorum her geceye her sabaha..hadi bakalim geceyi kapattim sabah sevgilerde guleryuzlerde bulusmaya..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.