B
BURCU GELEGEN
Guest
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
Bizde seni çok seviyoruz Hayalim
emel nerelerdesin ya dusun
Bizde seni çok seviyoruz Hayalim
evveett işte geldim burdayımmm!!!!! f678h f678h son kontrllerden sonra kesin teşhis konuldu.fibromiyalji + boyunda düzleşme(gerginlik) oluşum etkenlerinden en önemlileri stres şaşkın en büyük düşmanım artık o super.BURCU GELEGEN ' Alıntı:Bizde seni çok seviyoruz Hayalim
gulensmiley saoll evet ya geçti geçtiii....yemişim hastalıklarını!!! blissyhayalayaz ' Alıntı:güzel çocuk geçmiş olsun..şimdiden geçti bile diyelim,geçti innnnşşşalllah..
dimi yaa bende öle dedim hemde utanmadan depresyon skalası:6 demişler terbiyesizler e bakseeen dedim sevincli yalan yaffff yok bişeyim 44BURCU GELEGEN ' Alıntı:stres sende ne arıyor ya kov bakim hemen onu başlatma tahlillerinden hiçbirşeyin yok senin blissy
evet biliyorum reiki hakkında biraz bilgim var.bir dönem bir arkadasım ellerimde yogun şifa enerjisi oldugunu söylemişti.bunun geliştirmelisin falan demişti o aralar reiki falan baya araştırdım.çok sevinirim. 44 44 saolasınnnhayalayaz ' Alıntı:emel istersen sana reiki gönderebilirim. reiki tedaviye yardım amaçlı kullanılan bir şifa enerjisi.ilgili bölümde açıklaması var bir arkadaşımız sağolsun tüm detayları ile paylaşmış..sevgiler.
hayalayaz ' Alıntı:sevgiyle gitti,şifa olsun..21 günlük periyodlarla devam edelim..gelişmelere göre hareket ederiz.sevgiler
tamammmm f678hBURCU GELEGEN ' Alıntı:Sohbet almış başını gitmiş ne güzel ya çok seviyorum sizi blissy emel bende reiki konusunda yardımcı olabilirim. Stresi dert etme artık bizim için hayat daha farklı bu yüzden atlatacaksın ne güzel algılamışsın
oo lerzanım ses soluk vermesende orada oldugunu biliyorum yaa... 44 varlığın yetiyor be!!! superlerzan ' Alıntı:aklimda kalbimde ve sevgimdesiniz. yazamiyorum vakitsizlik ve mesguliyet ve kosturmaktan. ozledim. ama hep okudum (ki haksizlik tabi bu, okuyupta yazmamak) belki ihtiyacim vardi susmaya bilemiorum yazamadim iste.. ama yarin biliyorsunuz malum mutlu carsamba yazarim uzun uzadi insallah mutlaka. hepiniz icin toptan duaci oldugumu, rahatsizligi olanlarimiz icin sifa diledigimi mutlu olanlarimizin daha da mutlu olmalarini diledigimi her daim bilin yeter. iyi geceler. af. derin sevgiler.
sigara bırakman konusunda gerçekten sana hayranım. bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum... istedin gerçekten onu hayatından çıkarmayı istedin! bırakmayı düşünecek arkadaşların senin tüm yazılarını okuyunca gerçekten isteyince neler başarılabileceğini göreceklerinden eminim...lerzan ' Alıntı:hangi gunun aksamina dogru saat kacta marinada? de orda olayim 10 -20 temmuz arasi insallah gunesin kalenin arkasina kacisini birlikte seyretmek icin..hayir batisini degil, bizim icin gunes hic batmaz bilirsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.