2
25emel
Guest
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] neutrali5
[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] neutrali5
y789 yürek yok zaten cesaretim yokferya ' Alıntı:Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67
ya ben o rüyayı gündüz görmüştüm. seninle konusmadan önce sevincli telefonu kapattıktan sonra pc ile cebelleştim. olmadı yoksa... vallaha giremedim hayalim vallaha billaha yaaa sonra girdigimde de baktım. işin var sandıydım sen ses etmeyince... bir iletişim aksaklıgı sebep vallaha billaaa benim sucum yokkkkk terli345 terli345 terli345hayalayaz ' Alıntı:sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.