dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] neutrali5

[youtube=425,350]Q3jfFRB0BWg[/youtube] neutrali5

[youtube=425,350]wlwlQJpTHt8[/youtube] onayi

ben sana duygusal bedenin üzerinde çalışacağım,sen birisini özlüyorsun demiştim sende bana ben kimseyi özlemem ki diye cevap vermiştin,ama bir düşün bakalım belkide çocukluğunu doya doya yaşayamamış,çamurların içinde debelenememiş olan o küçük kızı özlüyor olmayasın bunların cevapları sende,bastırdığın duygular var..bunlar açığa çıkabilir. durduk yerde ağlayıp durduk yerde gülebilirsin..hatta hiç bir problem olmamasına rağmen gaz da çıkarabilirsin. vs. vs.. bunlar hep arınmanın işaretidir..kendini serbest bırak..

ben düşüncemi ait adlı yazımda belirttim
ayrıca haklısın hayal

ne!! şaşkın yani dahası damı olacak terli345 hayal o küçük kızın açığa çıkması bence pek iyi bir fikir deil smil56 ona dokunmasak sevincli

Bırak blissy blissy koşsun o kız çoçuğu içinde kelimlerinde

tüm cevaplar o ufaklıkta..o senin uyumlanman sırasında uyandı..artık uyuması mümkün değil...o yaşayacak ve beslenecek her türlü bakımı yapılacak..ondan esirgenen veya ona fazlaca verilen herşeye bir denge getirilecek bundan kolay hiç bir şey yok çocukların saf sevgi dolu yüreğini sevindirmek kolaydır...sakın kaçma...

evett... abimler bir günlüğüne geldikleri bolu gezisinden 3 günde terki diyar ettiler.evin bu darmadagın haline aldırmadan gezdik tozduk luna parka gittik. ya benim en zevk aldıgım tehlikeli park makinelerine binmekti. kamikaze,alabora vb. ya dün gondola bindim bilmeyenler için gemi seklinde bir cihaz sallıyor habire smil56 ya inanılmaz korktum. anlatamam ya dönme dolaba bildik ondan bile tırstım şaşkın ya abimde dalga geciyor benimle vayyy kimderdiki bizim kız günün birinde dönme dolaptan bile korkacak bak yaşlanıyorsun yaşlanınca duygusallasır insan hassaslasır diyip dalga gecti. geçmişime bakınca hakikaten benim bu denli korkak olmam normal deil. b456 sahiden yaşlanıyorum sanırım f678h

emel laf aramızda 12389 ben sadece dönme dolaptan korkarım çünki yavaş ya bide duruo öle sallanıyor tırsıom yahu amakamikazeye 5 kez bindim hızlı olanalardan kormuyorum wave cat56

valla ben tehlikeli şeyleri sevmem...o balerine bi kere bindim adam kendimi aşaa atmamdan korktu yarıda durdurdu ben indim yemyeşil bi suratla adam bana yuh çekti ben ona..birbirimizi güzelce yuhladıktan sonra ağız tadıyla bide kavga ettik töbeliyim...yaklaşmam o şeylerin yanına ...

Ben de bayılırım o kültür park makinelerine önceden daha bir cesaretliydim şimdi ben de dönme dolapta bile tırsıyorum yaşlanıyor muyuz yoksa olgunlaşıyor muyuz happy6

ya bu korkma işi güzel aslında bedenin acayip kabına sıgmaz oluyor.ruhun bedenden '' ay bu deli!! ''deyip kaçası geliyor gibi hoş ya güzel bir deneyimdi abim dalga gecmeseydi tabiii 2600

Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67

ferya ' Alıntı:
Hele birde 'Final Destination' adinda 4 tane film var ve onun lunaparktaki hiz treni ile ilgili olanini hic seyretmeyin ben seyrettikten sonra bir yili gecti hala hiz trenine yaklasamiyorum, cok ilginc ve insana olabilirmis gibi gelen, ama cok sayko bir film, aslinda hicbirini seyretmemek gerek insani cok ama cok geriyor 12389 ooo67
y789 yürek yok zaten cesaretim yok

evett dolunay bu gecee onun enerjisi mi etkiledi ne anlayamadım aksamdan beri nete giremiyorum bir agırlıktır ki üstümde yataktan doğrulamadım.calan telefon ile doğruldum e hadi bi gayret bak bakalım net ne alemde girebiliyonmu dedim kendi kendime şükür bağlandım.kafayı yiyecektim sevincli nie olmuyo die.... psiko ya rüyamda servis arkadasım diyo ki bende o sitedeyim rumuzum psiko... khkh56 ne işin var be rüyamda 44

sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler

hayalayaz ' Alıntı:
sen rüya görürken ben burada seni bekledim..mesajını görüncede eyvah ne cahil kadınım emelin nete girdiğini görmedim dedim..neyse dinlenmeye ihtiyacın varmış iyi olmuş iyi geceler
ya ben o rüyayı gündüz görmüştüm. seninle konusmadan önce sevincli telefonu kapattıktan sonra pc ile cebelleştim. olmadı yoksa... vallaha giremedim hayalim vallaha billaha yaaa sonra girdigimde de baktım. işin var sandıydım sen ses etmeyince... bir iletişim aksaklıgı sebep vallaha billaaa benim sucum yokkkkk terli345 terli345 terli345

Bende şimdi feci ağırlaştım erken yatsam daha iyi olacak catsle

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri