2
25emel
Guest
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
oo ben daha yeni geldim yahu neyse dinlenmene bak hayatım çok öpüyorum seni 44
oo ben daha yeni geldim yahu neyse dinlenmene bak hayatım çok öpüyorum seni 44
bende sanaaaa f678hBURCU GELEGEN ' Alıntı:Emelll kızım ne bu güzellik sende ki ya bayılıyorum sana
25emel ' Alıntı:dün akşam beni allak bullak ettin lerzanım... zaten duygusal insanım sende tam yerinden yakaladın vallaha... kendimi sildim siteden sonra düşündüm dönüp dolaşıp yine ancağa burada buluşabiliriz başka yerlerin garantisi yok terli345 yine geleceğin yer burası... yeniden üye oldum sevincli
25emel ' Alıntı:sevgili dostumm yayınım nasıldıı??? öleceğim ay meraktan terli345
tüh ya sorma bir de ne edebiyat yaptım kii akıllara zarar terli345 f678hlerzan ' Alıntı:bu etik hata olur. biraz da gorgu kurallariyla sorun olur. yani soyle ki sevgili dost78, bir forumun konusu ne ise o konu ile sInIrlI yazilar beklentisi hakli olarak her idarecinin hakki. tasavvufun islendigi yerde yandaslarinin karsi cikanlari dislamasi (bu arada reenkarnasyon tasavvufa karsi degildir ne de tasavvuf reenkarnosyona.aksine cok icice konulardir, yani kotu bir ornek oldu ama idare et) benimse sorunum, tek tarafli bir sorun. ama ben bu sorunu bi burda degil her yerde yasarim, demek ki huysuzluk bende. ama kafami kesseler cogunluklarin davranislarinda hata oldugunu iddia eder gene de inatla inandigimdan vazgecmem.bu da beni ay amma zor biri yapar. halbu ki ben kendimin kolay biri olduguna inanirim ama kimse sordumsa da hayir sen cok zor birisin der. yani ben ne mal oldugumu biliyorum kimseye de ondan kizamiorum. gidip duruyorum heryerden taaa ki.. bakalim nereye yerlesecegim sonunda..kIskIs gulme o dedigin yere hepimiz yerlesecegiz birgun ama niye simdi?dost78 ' Alıntı:Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...))
al iste bak, biriniz cikmadi oturupta emelin yayinini on parmak naklen yazan ki okuyalim nerdeeee e ben de benim gibi huysuzlari giciklari ariyorumdur belki kimbilir.. yok iste yok gicik insan bulmak da zor anacim bu devirde![]()
quote author=dost78 link=topic=1620.msg17162#msg17162 date=1186477992]dost78 ' Alıntı:Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...
hayatimdegisti ' Alıntı:dost78 ' Alıntı:Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....
Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.
Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.
Gündem oluşturmak için yazmadım sadece bu konuda bir kırgınlığım var,görüşümüde belirtmeyeyim mi yani,ben açıkçasi görüşlerimi içtenlikle burada paylaşabilmeliyim,Ben Din ve Siyaset mevzularına girmiceme dair size söz vermiştim fakat başkaları Din ve siyaset mevzularına girdiğinde bende bu konulara kendi görüşümü yazdığımda buna bir söz söylemeye hakkınız yok sanırım,Reenkarnasyon fikride bir inanış şeklidir,ben sadece bir tutarsızlığın olduğunu söylüyorum,taraflı davranıyorsunuz,uzak doğu budist inançlarına izin veriyorsunuz,İslam inancıyla ilgili birşey yazıldığı zaman Din ve Siyaset yasak diyorsunuz,Budizm dini konu değil mi? Zaten artık Din mevzusunu burada anlatacak değilim
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.