bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Bir şeye sadece madde gözü ile değil farklı açılardan bakabildiğim için,bir maddeyi dokunduğum zaman onun sertliğini olsun diğer özelikleri olsun aynı anda anlayabilip yorum yapabildiğim için Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun

Hiçbir zaman yalnız olmadığım için şükürler olsun.

Böyle bir hayatım olduğu için, sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun:))

Her sabah bambaşka süprizlerle dolu,

Her günün getirdiğini saygıyla kabul ediyorum

Ve uyandığım her güne şükrediyorum....

herşey için şükürler olsun.
bana verilen, sahip olduğum,her molekülüme şükürler olsun.
harika bir gün için şükürler olsun.

bugünde yaşıyorum şükürler olsun:) bu arada temizlik bitti onun içinde şükür etmeden edemiycem:) ŞÜKÜRLER OLSUNNN...

hayatın bana düşündüğümden de fazlasını verdiği için ŞÜKREDİYORUMMMM:d

happy6

Kendimi dinleyebildiğim için şükürler olsun........

yüce varlığın beni bütün ''olmaz''lara rağmen yaşatmasına milyonlarca kez şükür ediyorum :))

Aklım fikrim olduğu için,
Söyleyecek sözüm olduğu için,
Hissedece yüreğim, sızlayacak vicdanım olduğu için şükürler olsun

Herşeyin farkında olduğum için şükürler olsun....

yeni bir haftaya başlayabildiğim için,
çocuklarımın büyümesini farkedebildiğim için,
farkındalıklarım arttığı için,
şükürler olsun...

Güvenebileceğim bir aklım olduğu için, hala sağlıklı kararlar verebildiğim için,
kendime yetebildiğim için şükürler olsun.

Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun..

İçimdeki heyecanı fark ettiğim için şükürler olsun.

Beni her halimle seven insanlar olduğu için şükürler olsun:))

şükür edecek o kadar çok şey var ki önce bunun için şükürler olsun....her yeni güne uyandığım için şükürler olsun, sevdiklerim hayatta olduğu için şükürler olsun, elim kolum ayağım tutuyo şükürler olsun, sağlıklıyım şükürler olsun aç değilim şükütrler olsun kafam yerinde aklım çalışyıro şükürler olsun en önemliside kendimi değiştirme gücüne sahibim ŞÜKÜRLER OLSUN.... :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri