bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Huzurum için şükürler olsun....

şükredebildigim için şükürler olsun

Evet çok doğru.... ŞÜKREDE BİLDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN.

Bugün aldığım güzel haberler ve sevgili dostlarım için şükürler olsun.
Yahu hayat, ne ilginçsin... Beni sarıp sarmaladığın için şükürler olsun...

Bu sabaha yeniden doğan güne,
Beni çevreleyen canım dostlarıma ve
beni güçlü yetiştiren aile şükrederek başlamayı uygun buldum.

İyi ki varız,
İyi ki varsınız

Yaşayan her canlıyı saygıyla selamlıyorum

dun oglusum hastanedeydi .... bugun ayaklandi ve tekrar okula dondu bunun icin sukurler olsun...saglikli ,sagliklive yine cok saglikli oldugumuz icin sukurlerrr olsun....

Sağlığım için şükürler olsun..... Sevdiklerimin sağlığı ve hayatta oldukları için şükürler olsun ..... Hayata dair irdelemek farketmek ve iyileştirmek yeteneklerine sahip olduğum için şükürler olsun ... Yüreğimin daha iyisini yapabilme çoşkusunu yaşadığım için şükürler olsun .... Kendimi ve insanları sevdiğim için şükürler olsun .... Hayatımı daha çok sahip olduğum ve hergeçen gün daha da benim olan bir hayatı yaşadığım için şükürler olsun..... Hayallerim ümitlerim isteklerim olduğu için şükürler olsun... Yüce Yaradanıma, hep yanımda olan Yaradanıma şükürler olsun......

Kendime yaptığım kötülüğü anladığım için şükürler olsun.
Etrafıma koruma kalkanını açıyorum,
korunuyorum
şükürler olsun... açılan tüm perdelere şükürler olsun....

heyoo heyoooooo 2 gunden sonraa çok ii yerlere gidecegimm içinn şükürler olsunnn

Günde iki şükür vacipmiş , sabah İskender Pala'nın kitabında okudum ,
Birincisi nefes alabildiğimiz içinmiş , ikincisi verebildiğimiz için...

Nefes alabildiğim için şükürler olsun. Nefes verebildiğim için şükürler olsun.......

Öğrenmem için sınırsız kaynakları olan yepyeni bir günüm olduğu için şükürler olsun...

Rabbimin sabah uyanmami nasip ettigi icin,
Basimi sokacak guzel bir evim oldugu icin,
Hayatimi devam ettirmeme vesile olan bir maasim oldugu icin,
Sevgi dolu iki kizim ve damatlarim oldugu icin
Calisabildigim icin,
Saglikli oldugum icin,
Beni bilgiyle donatan guzel hocalarimiz ve internetimiz oldugu icin,
Guzel dostlarim oldugu icin,
Hayata sevgi ve sevkat dolu pozitif baktigim icin,
Ve tum bunlari bana yasamama vesile olan Yuce RABBIME binlerce kez sukurler olsu

allahım yaşadığım şu hayat içinn bulunduşehir içinn kpssyi kazandığım içinn sonsuzz şükürler olsunn

Güne başlayabildiğim için,

Hayata sağlıkla, huzurla başlayabildiğim için,

Sevdiklerime her istediğimde ulaşabildiğim,

Onların seslerini olsun duyabildiğim, duyamasam da haberlerini alabildiğim için,

Şanslı olduğum, elimi değdiğim her işi başarabildiğim için,

Baharın gelmesine bu kadar az kaldığı için,

İstanbul Boğazını görebildiğim için şükürler olsun...

Yaşadığım için, dünyayı ve tüm canlıları sevebildiğim için

şükürler olsunnn...

doya doya nefes alabildiğim için
sonsuz şükürler olsun Yarabbim...

varr oldugum için ve var olan her güzellikler için sonsuz şükürler olsun

her türlü kötü duruma rağmen bu forum sayesinde yalnız olmadığımı insanların karşılık beklemeden bana yardım etttiklerini ve benle üzülüp benle sevindiklerini gördüğüm için şükürler olsun iyki varsınız seviyorum herkesi :))))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri