bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Hayatımıza yeni şeyler girdiği için şükürler olsun........

Böyle muhteşem bir sabaha uyandığım, güneş ışıklarından mutluluk süzebildiğim için,
Sevebildiğim, sevildiğim ve paylaşabildiğim için şükürler olsun.

Evrene bana verdiği tüm destek ve tüm güç için saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Yeni şeyler hayatıma girdiği için şükürler olsun...........

Harika başlayan bu yeni güne,
Bana hayat enerjisi veren her şeye ve herkese şükürler olsun:)))

Şükürler olsun muhteşemm moralimee 956k

Herşeyin mükemmel olmasına şükürler olsun.....

şükürler olsun hala güleryüzlü insanlar ,içten insanlar olduğu için f678h

Sonunda evrenin dileğime cevap göndermesine, sonunda bana istediğimi koparıp alacak gücü vermesine çooook sevindim. Şükürler olsun, bin kere, milyonlarca kere şükürler olsun.
Bugünü gördüm ya, şükürler olsun yarabbim...

Şükredecek o kadar çok şeyim var ki şükürler olsun.......

Bugünü görebildiğim için, evrenin ve dostlarım desteğini yanımda hissettiğim için,
Yepyeni bir yaşama gözlerimi açabildiğim için şükürler olsun.
Bugün itibariyle her şey bambaşka olacak!!!!

Bütün rehberlerim ve enerjilerim için şükürler olsun..........

bukadar güzellikleri hayatıma çektiğim için şükürler olsun 956k

Bugün kendim olabildiğim için şükürler olsun....

art56art56yeni bir güne gözleirmi açabildiğim için uyanır uyanmaz neşe kaynağımdan msj aldığım için ve böyle güzel bir kandil gününe sağlıklı huzurlu ulaşabildiğim için sonzuuuuuuuuuuuzzz şükürler olsunnn

Bugün de neşeli bir gün her zamanki gibi şükürler olsun

çok şükür Rabbim bizi bu güzel günlere yine yetiştirdi.şükürler olsun ALLAH'ım sana...

Beni bu kadar güçlü, korkusuz, hiçbir şeye müdanası olmayan ve kendine yeten bir birey olarak yetiştirdiği için aileme şükürler olsun.

Yeni güne yeni umutlara şükürler olsun....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri