Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

4 yıl geçti koskoca..

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz 4 yıl geçti koskoca.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim yorumlar için . ben hep bu konu hakkında düşünüyorum neden böyle ? neden rahat olmuyorum ? gibi. bazı kalıplar var ama bulamıyorum o kalıpları hayatım boyunca o kalıpla yaşamışım ki farkedemiyorum kötü olan düşüncenin ne olduğunu. bazı şeyler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi

4 yıl geçti koskoca..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2011, 11:50 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayko is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 4 yıl geçti koskoca..

teşekkür ederim yorumlar için . ben hep bu konu hakkında düşünüyorum neden böyle ? neden rahat olmuyorum ? gibi. bazı kalıplar var ama bulamıyorum o kalıpları hayatım boyunca o kalıpla yaşamışım ki farkedemiyorum kötü olan düşüncenin ne olduğunu. bazı şeyler değişiyo ama hala o kalıp duruyo yerinde değişmiyo. normalde benle yakın olan birisine o kadar çok sıcak yaklaşırım ki içten olurum çocuk gibi saf olurum ama başka insanlara karşı soğuk bir tavır sergiliyorum . sert bir duruşum var dışarıya karşı kendimi koruyorum herhalde böyle yaparak kendimce :) bilemiyorum .. yakın biri olsun mesela uzun uzun konuşabilirim esprili bir şekilde. neden dışa karşı böyle bir duvara sahibim. yarından itibaren herkese laf atcam desem ( laf atma kötü manada değil sohbet başlangıcı için ortaya laf atma ) yapamam yani böyle ucuz birşey yapamam gibi bi düşünce var bir arkadaş için saçma saçma konuşup rezil olamam gibi bi düşünce var. nereden başlarım bilmiyorum . bir düniversitede herkes kendi arkadaş grubunu oluşturyo bu gruba sonradan girmek gerçekten çok zor. ben çok arkadaşım olsun istemiyorum. üç dört kişilik bir grubun parçası olsam gerçekten çok mutlu olurdum . hayatımda eksik birşey. nasıl değişecek bu. kendi kendime sorun bu desem bunu değiştircem desem çok zor birşey ki sonuçta o kalıp kaç senenin ürünü oluşan birşey . telkinleri dört sene daha mı dinliyim ki :) bana 4 sene verseler dört sene içinde bunu yap kesin değiceksin deseller yaparım sıkılmadan . sabırlı biriyim ve hemen olsun diye birşey demiyorum yeter ki sosyallik konusunda başarılı oliyim . arkadaş edinmek basit birşey olsun . inş birgün bu değişim gelir ..:)
hayko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« mutluluk | telkin sonrası baş ağrısı »