Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu konu hakkında bilgim yok arkadaşımdan duydum bilenler açıklarlarsa sevinirim mesela bu metodu kullanıp yararını gören varmı nedir ne değildir ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2007, 06:10 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

bu konu hakkında bilgim yok arkadaşımdan duydum bilenler açıklarlarsa sevinirim mesela bu metodu kullanıp yararını gören varmı nedir ne değildir ?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 06:15 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

google'a yazdım şimdi bir çok bilgi var,isterseniz bi bakın
__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 06:21 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Selam,

benim adım Charles Linden ve 1990 yılının ortalarında Linden Metodu’nu dünyanın her tarafından anksiyete (kaygı)

ve panik atak bozukluğu olan binlerce insanın anksiyetelerini(kaygılarını), panik ataklarını, fobilerini

ve obsesyonlarını tamamen yok etmek için geliştirdim.

Size söyleyeceğim ilk ve en önemli GERÇEK:



HASTA DEĞİLSİNİZ!

Anksiyetenizin(kaygınızın) , panik ataklarınızın, fobilerinizin ve obsesyonlarınızın sebebi zihinsel ya da fiziksel hastalık değil!

Bu web sayfası yaşadığınız rahatsızlığın hastalıkla hiçbir alakasının olmadığını ve hızlı bir şekilde iyileşebileceğinizi kanıtlayacak!

Okuduklarınıza inanmakta güçlük çektiğinizi biliyorum ama bu metodu uygulayanların %96’sı anksiyete ve panik ataklarından tamamen kurtuldular.

.....ve bu metodu kullanan her insan iyileşiyor....Bu bir söz!

.....tek yapacağınız bu metodu takip etmek, çok basit, hızlı ve kalıcı!


--------------------------------------------------------------------------------

Size söyleyeceklerim fazla basit gelebilir ancak benim ve müşterilerimizin de deneyimlediği anksiyete, fobi ve panik atakların hızlı ve kalıcı bir şekilde yok olması sizi şaşırtacak bir hızla gerçekleşecek kadar kolay.
Ama önce sizi uyarmak istiyorum, bu yazı oldukça uzun ancak benim web sayfamın tam olarak neyle ilgili olduğunu tam olarak anlamanızı istediğim için gerekli.

Bu metot son sekiz senede binlerce insanın bütün umutlarını yitirdiklerinde bile anksiyete ve panik ataklarından(anksiyete ataklarından) kurtulmalarını sağladı.



--------------------------------------------------------------------------------

Bu sayfanın her bölümünün çok önemli olduğunu ve bu anksiyete ve panik atakları yok etme metodunun diğer internet ve ‘günlük yaşam’daki metotlardan ne kadar farklı olduğunu anlamanız gerekiyor.

Ben sadece bu metodun hayatınızı nasıl değiştereceğini görme fırsatı yakalamanızı istiyorum. Bu metot anksiyete, panik atakların(anksiyete atakları), fobilerin tek ÇÖZÜMÜ.

Anksiyete (kaygı) bozukluğu, panik ataklar, stres ve depresyon tamamen gereksiz ve %100 engellenebilirler!! KANIT!

Ne kadar zamandır anksiyete ve panik atak rahatsızlığınız olursa olsun ya da anksiyeteniz ne kadar derin, veya ciddi olursa olsun bu metodu kullandıktan sonra başka bir çözüm aramanıza gerek kalmayacak.

Hadi başlayalım,

Size şunu söyleyeyim:

Eğer her iyileşmiş anksiyete ve panik atak rahatsızlığı olan kişinin izlediği yolu takip edersiniz, bunu BAŞARACAKSINIZ.

Bunu nereden mi biliyorum?

Çünkü, on seneden fazla bir süreyi şu anda psikologların ve doktorların panik atak ve anksiyete bozukluklarına kesin çözüm olarak kabul ettikleri metodu araştırarak ve test ederek harcadım-ve bu metodun en ağır anksiyete vakasından, olabilecek en derin panik atak vakasına kadar işlediğine binlerce kez şahit oldum!

Bu fiziksel ankisyete(kaygı) semptomlarından (belirtilerinden) bazılarını deneyimliyor musunuz?

Panik Ataklar veya anksiyete atakları, stres, depresyon, ruhsal durumda değişiklikler, çarpıntı ya da acı, başağrısı, anksiyete belirtileri, nefes alamama, terleme, hazımsızlık, bulantı, yorgunluk, halsizlik, anksiyete bağlantılı insomnia(uykusuzluk), sinirli olma, yutma zorluğu ve diğer anksiyete ve panik atakların belirtileri.

Bu psikolojik ve duygusal anksiyete(kaygı) semptomları(belirtileri) daha da mı dayanılmaz?

Korku anksiyetesi(kaygısı), hayal görme, hastalıkla ilgili anksiyete(kaygı), medikal ve dental işlemlerle ilgili anksiyete, Ölümle ilgili anksiyete, depresyon, agrafobi ve sosyal anksiyete bozukluğu, stres, şaşkınlık, ani panik ataklar ve anksiyete, iritasyon, delirme hisleri, kötü ruh halleri, yalnız hissetme, rahatsız edici rüyalar veya düşünceler veya obsesif düşünceler.

Bütün bu anksiyete(kaygı)/panik atak belirtileri yok edilebilir ancak çoğu anksiyete(kaygı) ve panik atak bozukluğu olan insan gibi büyük ihtimalle kendinizi kaybolmuş, depresif ve hiç olmadığı kadar korkmuş hissediyorsunuz.

Şimdi bunların hepsini durduralım.



Bunları yapabilmelisiniz:

Anksiyete(kaygı) ve panik atakları başlamadan durdurmak- paniği sonsuza kadar yok etmek.
Kendinizi ve yaşamınızı tekrardan kurmak, ama, bu zamanda somut ve kendine güven duyduğun bir şekilde anksiyete ve panik ataklardan kurtulmuş olarak.
Zihin açıklığı ve güçlü, barış dolu duygu ve düşüncelerle-Tamamen panik ataksız ya da hafif anksiyetesiz bir şekilde.
Sürekli nasıl hissettiğini kontrol etmeyi bırakarak veya hangi belirtileri bulduğunu düşünerek- (Tipik anksiyete ve panik atak bozukluğu olanların davranışları.)
Her sabah kaygı dolu düşüncelerele uyanmayı bırakmak ve güne başlamadan “kendimi nasıl hissediyorum” sorusunu sormayı bırakmak.
Güzel seneleri geri getirmek ve anksiyete, panik ataklarla kaybettiğiniz yılları geri kazanmak.
Kaybolmuş zamanı geri getirmek ve hayatı anksiyete ve panik ataklar altında yaşadığınızdan on kat daha güzel yaşamak.
Sevgililerinize tekrardan anksiyetesiz ve panik ataksız iyi birer eş olmak.
Fiziksel olarak fit olmak ve kendini tekrardan iyi hissetmek.
10 yaş daha gençmişsiniz gibi hissetmek.(Sanki bir zaman makinesinde, anksiyete/panik ataklarının başladığı zamanın öncesine gitmek)
Sanki ikinci bir şans verilmiş gibi hissetmek.
Günlük stresi unutup, artık bundan sonra günlük yaşamdan zevk almak.
Hayatı hep pasif yaşamaktansa artık aktif ve atak olmak
Anksiyete ve panik ataklardan dolayı altüst olmuş duyularınız ve bir zombi gibi geçirdiğiniz uzun ve karanlık yılların aksine bundan sonra zamanın zengin akışını hissetmek.
Yakınlarınız için bir ilham kaynağı olup, köstek olmak yerine destek olabilmek.
Tekrardan gerçekten yaşayan bir insan haline gelmek.


Ve bunların tümü %100 olarak sizi şok edecek bir hızda mümkün!



İmkansız? Bilim Kurgu?



Bilim, evet, Kurgu hayır. Bu sonuçların herbiri bu programa katılanlar tarafından deneyimlendi ve bize rapor edildi.

Biz bu programa Linden Metodu diyoruz ve tüm arayışlarınızın gerçekten işe yarayan bir metodla sona erdiğine inanıyoruz.

Belki de anksiyete(kaygı) ya da panik ataklarınız(anksiyete atakları), hafif, sadece sizi bir konuşma yaptığınızda veya dişciye gittiğinizde etkiliyor. Belki çok ciddi panik ataklar, stres, sürekli anksiyete semptomları, depresyon, sosyal anksiyete bozukluğu ve ağır agrofobi hissediyorsunuz.

Belki obsesif veya korkutucu düşünceleriniz, karmaşıklık, kötü ruh halleriniz ya da Post Travmatik Stres bozukuluğunuz var.

Anksiyete ve/veya panik bozukluğunuzun derecesi ne olursa olsun sebepleri ve tedavileri aynıdır.. ve bu çok hızlı, basit ve de kalıcıdır.

Linden Metodunun ‘İyileşme Yolu’nu takip edin.

Linden Metodunun iyileşme yolu sizin, benim ve anksiyete bozukluğu olan binlerce insanın anksiyete bozuklukları ve panik ataklardan (anksiyete ataklarından) tamamen kurtulmak için bulunmuş en hızlı yoldur.


--------------------------------------------------------------------------------

Peki, biz kimiz?

Bu web sayfasi tüm dünyada binlerce insanın anksiyete ve panik ataklardan tamamen kurtulmak için kullandıkları sistemin Türkçe olarak açıklamasıdır. Bu sayfanın bağlandığı linkten Linden Metodu’nu satın alablirsiniz.

Paket ingilizcedir ve orta seviyede İnglizce bilgisi yeterlidir. Paketi bağlandığınız linkteki web sayfasının en alt bölümünden satın alabilirsiniz.

Bu metod bilimsel olarak kanıtlanmış, zaman olarak test edilmiş ve en etkili anksiyete bozukluğunu ve anksiyete/panik atakların tamamen geçiren bir metottur.

Bu tekniği insanlara yıllardır öğretiyorum!

Fark şu, ben anksiyete ve panik atakları, fobileri kalıcı olarak geçiren hızlı ve kullanımı basit bir metot geliştirdim. Onlar bunun için hala bir hap bulmaya çalışıyorlar. Ne büyük zaman kaybı!

HAPLAR GEREKLİ DEĞİL!

Ve neden?

Çünkü –ne anksiyete(kaygı) ne de panik bozukluğu hastalık değiller! Mental ya da fiziksel hastalık değiller! KANIT!

Peki bunlar sizin için ne anlama geliyor? Okumaya devam edin!

Daha önce anksiyete bozukluğu, panik ataklar(anksiyete atakları) veya anksiyeteye bağlı fobiler hakkında duyduğunuz herşeyi unutun!

Birçok kişiyi iyileştirmiş ve geçmişte anksiyete, sosyal anksiyete bozukluğu ve panik atak rahatsızlıklarını yaşamış biri olarak, sizi NASIL İYİLEŞTİRECEĞİMİ BİLİYORUM. Anksiyete ve panik atakları tamamen geçirmek için ne yapılması gerektiğini BİLİYORUM!

İşe yaramayan herşeyi bırakın çünkü Anksiyete&Panik atakları, sosyal anksiyete, Obsesif Kompulsif Davranış ve Fobiler için tek bir çözüm var.

Bu metot kognitif terapi, hipnoterapi, konuşma, NLP veya anksiyete/panik atak meditasyonları değil, bu sizin için daha önce işe yaramayan metotlardan biri değil!

Bu metod farklı, basit ve de güçlü, hızlı ve kalıcı sonuçlar veren bir metod, HER ZAMAN!

Neden?

Çünkü, her iyileşmiş anksiyete ve panik atak rahatsızlığı bulunan kişinin kullandığı bir metot...HEPSİNİN!

“Linden Metodu yazma, çalışma, zorluk gerektirmeden günlük hayatınıza girecek, sürekli çalışan bir metot olarak. Diğer insanların sizin çözümü bulduğunuzu anlamalarının tek yolu sizdeki inanılmaz değişikliği gördükleri zaman olacak! Anksiyete ve Panik ataklardan arınmış olmak sizde önceden programlanmış durumda, biz sadece nasıl kaygısız duruma geçiş yapacağınızı gösteriyoruz. Bu gerçekten çok basit!”

Charles Linden

Sizin kendinizi nasıl hissettiğinizi bildiğimi söylediğimde bana gerçekten inanın; Anksiyete, panik atak ve fobilerin cehennem olabildiğini biliyorum. Bazı medikal raporlarımı sunuyorum.

__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 06:35 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

müge çok teşekkürler sağol
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 06:41 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

rica ederim

bilgisi olanlar varsa paylaşsın lütfen ben de merak ettim nasıl bi metod acaba dusun
__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 07:15 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Bizim ritmotrans mp3lerimiz var zaten Atakantrans Metodu hızlı ve kesin çözüm
Bana kanıtı benim başka kanıt aramama gerek yok. Depresyon, sf, agorafobi... vb.sigara bile dünde kaldı, hepsini sildi süpürdü
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 07:25 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

şimdi bu yöntem nedir diye bakarken bir sitede dost78 nicki olan bir arkadaşın yazısını buldum dusun bu bizim sitemizdeki dost78 mi? neyse şöyle diyor ...


Bu metodu uygulayıp iyileşen bir arkadaşın notları:

"Linden Metodunun püf noktası şu: Panik atak bir hastalık değil bir davranışsal bozukluk. Peki bu nasıl mı oluyor? Eski sağlıklı halinizi düşünün ve sonra da ilk panik atak yaşadığınız günü. O ilk günden sonra korkular,acaba tekrarlar mı sorularıyla, kendinizi yavaş yavaş panik durumuna sokmaya başlıyorsunuz,kalabalık yerlerden kaçmaya, bazı şeyleri yapmamaya ve hayatı yarım yaşamaya başlıyorsunuz ve çok sağlıklı olan bilinçaltınız artık korkmayı öğreniyor adeta o durumlara göre programlanıyor. Böylece kaçtığınız durumlarda korkmayı öğrenen beyniniz o durumlarla karşılaştığınız anlarda vücudunuz panik ataklarla tepkiler veriyor. O yüzden iyileşmek için tek yapılması gereken beyninize tekrardan korkmamayı öğretmek.Bu bir yabancı dil öğrenmek gibi ve pratik gerektiriyor. Yani,siz panik olmayı öğrendiniz ve onu pratik yaparak unutmanız gerekiyor. Ve bu tabiki sabır, cesaret ve çalışma istiyor. Çünkü uzun bir süre ataklar azalarak da olsa devam ediyor ama sebebini bilidiğiniz için moraliniz daha iyi oluyor. Arkadaşlar size tavsiyem paketi satın almanız çünkü sakinleştiren ve telkin eden cdler içeriyor ve de bir metot kitabı var. Açıkcası ben ilk alıyım mı diye düşündüm ama sonra ilaçlara ve terapilere verdiğim paralardan sonra gerçekten iyi bir şey yapmışım. Eğer durumunuz yoksa size birkaç püf noktası vereyim. Bu da yardımcı olacaktır. İlk olarak ataklara geldiğinde vücudunuzda ne oluyorsa olsun, terleme, nefes darlığı..vs bunlar korkmuş beyinden yayılan hislerdir yani gerçek değiller sadece yapacağınız onlara kafayı takmamak. İkinicisi durumunuz her ne kadar kötü olursa olsun eve sığınmayın tabi hemen kalabalığa karışmayın ama yavaş yavaş beyninize o durumlara girerek korkmamayı öğretin, biliyorum ilk başta çok zor olacak ama inanın üstüne gittikçe moraliniz düzelecek ve ataklarınız hafifleyecek. Üçüncüsü,eğer paketi satın alamazsanız herhangi bir meditasyon cdsi alıp her gece uyumadan önce kendinizi sakinleştirin uzun bir süredir beyniniz panik ve korkuyla dolmuş durumda onu yavaş yavaş rahatlatmak gerekiyor. Son olarak ve bence en önemlisi durumunuz hakkında konuşmayı bırakın. Çünkü konuştukça beyininizde unutmanız gereken durumunuzu tekrar tekrar hatırlatarak güç veriyorsunuz.
Unutmayın panik atak veya kaygı bizim başımıza gelen durumlar değiller,bizim kendimizin yarattığı durumlardır. O yüzden iyileşmekte tamamen bizm elimizde. Biraz sabır,cesaret ve çalışma. Ben çok kötü günler geçirdim,kendimi kurban olarak gördüm ama artık çok iyiyim ve siz de iyi olacaksınız bunda hiç süphe duymayın. Kendinize güvenin...


Arkadaşlar,öncelikle hepinizin duygularını derinden paylaştığımı söylemek istiyorum. Ben yaklaşık 9 sene anksiyete ve panik atak rahatsızlğı yaşadım.Çok ufak kaygılarla başlayan durumum git gide kötüye gitti. Üniversite hayatımı yarım yamalak yaşadım. Denemediğim metod, yapmadığım şey kalmadı.Yabancı bir şirkette işe alındım ancak kaygı bozukluğum ve ataklarım yüzünden, psikiyatra gitmek zorunda kaldım ve ilaç tedavim başladı. İlaçlar ruhsal durumumu o kadar etkiledi ki işe 3 ay dayanabildim ve istifa ettim ve uzun zaman işsiz kaldım.Sonunda ilaçları da bıraktım. Bu illeti yenmek için herşeyimi vermeye hazırdım çünkü gerçekten yaşamıyordum. Gizli saklı idare eden bir yaşamım vardı. Ve bu kadar senenin sonunda Linden metodunu buldum. Çok şüpheci yaklaştım ama kaybedecek bir şeyim yoktu ve inanılmaz bir şekilde her geçen gün daha iyi olmaya başladım çünkü kontrol benim elimdeydi. Samimi olarak söylüyorum bu metodu bulan kişi bizim gibi senelerce agrafobi, panik atak yaşamış kapı kapı çare aramış ama bulamayınca sonunda çareyi kendi bulmuş. Umarım en azından orta derece ingilizceniz vardır. Bakın tekrar söylüyorum, foruma girerken reklam yapmak falan amacında değilim tek dileğim herkesin bu gereksiz, hayatlarımızı karartan iletten kurtulması.Bence bu linke bir göz atın ne dediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız."
dost78


eğer bizim dost78 ise bize daha detaylı bilgi verir ne güzel napıyım merak ettim
__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 07:26 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

bu arada tabiki ATAKANS METOD'u seviyoruzzzz
__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 07:30 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

tabiki önce atakan bey gelir ondan sonra linden metodu
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2007, 07:34 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Alıntı yapılan sayfada şu yorum da var:

değerli arkadaşlar hertürlü metodu kullanabilir hatta sizlerde geliştirebilirsiniz. ancak yukarıda yazdığımız yazılar bizim tecrübmizdir. linden i okuduk ve araştırdık. fikrimizi söyledik kulağımızı rahatsız eden şeyleri de vurguladık. psikiyatride tüm tedaviler ilaçla değildir. panik atağın tedavisi genel olarak psikiyatrik ve psikolojiktir. boş yere vakit kaybedersiniz. bir sürü mühendis işletmeci, yaşam koçu. nlpci, bio enejici ve metodcu hatta hocası falcısı, aktarı, kozmozcusu, renk tipolojisi,cincisi.....
ayrıca sadece baa, ne malum bundan fayda gördüğü, belki çevresinde ki baskı kalkı, stres faktörleri değişti, ya da aynı zamanda psikolojik destek alıyordu, yada hastalığa sebeb olan şeyler kendiliğinden kalktı yada 9 yıllık sıkıntıları ona tecrübe oldu. açıkça söylersek kimse okuyarak, nasihatla iyileşmez değişmez. keşke öyle olsaydı da işimiz kolaylaşsaydı. metod tereciye tere satmaktır. denemenizin hiçbir zararı yok kaykımız hayal kırıklığına uğramak ve tedavinizi aksatmamanızdır. 3- 5 istisna fark etmez bilim bu şekilde işlemez.
_________________
Uzm.psk.izzet KAN
DEPAM


Alıntı-www.panik-atak.com
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!!

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız linden metodu hakkında bilgisi olan varmı !!!!!!!!!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu konu hakkında bilgim yok arkadaşımdan duydum bilenler açıklarlarsa sevinirim mesela bu metodu kullanıp yararını gören varmı nedir ne değildir ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.