![]() |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Çok güzel paylaşımlar yaklaşık bir , bir buçuk sene önce benimde esmalarla güzel tecrübelerim oldu sonra yaşadığım bir olaydan dolayı bıraktım dinle ilgili bir çok şeyi..Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum herşeyi..Bende elimden geldiğince burda paylaşımlarda bulunurum.Yaptığım ve etkisini gördüğüm esmalar. Kuddus esması ve duası kalp gözü için. Samed esması Az yemek,az uyumak gibi ıhtiyaclardan münezzeh olmak için. Müriyd esması irade için. Sabur esması sabır için. Bunların yanında salavat okurdum.Şuan aklımdakiler bu esmalar.Başka bildiklerimide nasip oldukça paylaşırım inşallah. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Alıntı:
yazını okuyunca bu seher vaktınde kalbım bı kez daha ımanla oldu,gozlerım doldu,agladım.en buyuk sıfa kaynagımız tabıkı Yaradanımızdır.ne ıstersek once O'ndan ıstıycez...bu guzel portrenın olusmasında nasıl bır yol cızdın,hangı Esmaları nekadar zıkrettın,paylasırsan cok sevınırım. Sevgıler... |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Esma'larını zikrederken, bir isteğe yönelik zikredilecekse eb-cet hesaplarıyla oluşan adetlerinde okunması gerektiği yazıyor bazı yerlerde yada bazı yerlerde de 99 gün ve 40 gün yazılarını okumuştum.Sizlerin bu konuda ki düşünceleriniz nedir ,gerçi yazılardan herkezin zamanına göre bir tekrar şekli ve zamanı belirlediğini okudum ama sizi bu doğrulara götüren nedenler nedir merak ettim... Bir de Esma'ların zikredenlere kazandırdığı bilinç açılması ve duyu sayılarında veya yaşamı algılayışta bir takım sırlardan da bahsediliyor ...Acaba bu konuda bilgisi olan var mı acaba?Varsa lütfen paylaşabilir mi.... |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Güzel paylaşımlarınızın devamını diliyorum Sevgi ve huzurla..actionsmile |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Ben her gün 170 defa ya kuddüs 400 defa ya vedud 96 kez ya aziz 256 defa ya nur 121 defa fetih suresinin ilk ayeti 486 defa ya fettah 500 defa estağfurullah aziym okuyorum sayısız faydası oluyor yarım saatimi alıyor toplamda gün içinde de sürekli ya hayyu ya kayyum diyorum |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Alıntı:
|
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Arkadaşlar sizlerede sormak istiyorum.. konu ile çok alakalı değil ama sizlerden bir ricam olacak.5 vakit namazımı düzenli kılabilmek istiorum.vakit atlamadan.bunun için yapabileceğim bir dua varmı zihnen istiyorum ama kalbimi de aynı şekilde nasıl uyarabilirim.lütfen yardımcı olun.fikirlerinizi bekliyorum.. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri arkadaşlar ya aziz ya selam ya vedud bunları öneriyorum :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri her sabah yüzünüzü yıkarken "ya hayy ya nur" esmalarını zikrettiğinizde yüzünüze ayrı bir güzellik geliyor. ama bunu gerçekten hissederek ve BİRLİĞİN, TEKLİĞİN farkında olarak, tüm evrenin hayrına olmasını dileyerek yapmalısınız. (bu tüm esmalar ve her türlü, her dinden dua için geçerli) Unutmayın Allah sizin mutlu olmanızı ister... |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri ben de hergün 400 kez"ya ganiyy ya muğni velle celalihu" şeklinde zikrediyorum. ve başladığım günden beri maddi anlamda sıkıntılarım azaldı, herşşey bi şekilde kendiliğinden halloluyor şükürler olsun=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM. |