Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=466)
-   -   esmaül hüsnanın tecellileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621856)

Stien I Bjerget 24-09-2012 11:30 PM

Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri

Çok güzel paylaşımlar yaklaşık bir , bir buçuk sene önce benimde esmalarla güzel tecrübelerim oldu sonra yaşadığım bir olaydan dolayı bıraktım dinle ilgili bir çok şeyi..Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum herşeyi..Bende elimden geldiğince burda paylaşımlarda bulunurum.Yaptığım ve etkisini gördüğüm esmalar.

Kuddus esması ve duası kalp gözü için.
Samed esması Az yemek,az uyumak gibi ıhtiyaclardan münezzeh olmak için.
Müriyd esması irade için.
Sabur esması sabır için.
Bunların yanında salavat okurdum.Şuan aklımdakiler bu esmalar.Başka bildiklerimide nasip oldukça paylaşırım inşallah.

nurbanu25 25-09-2012 06:29 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830051)
belli olmuyor mu desem ;)))..

kendime olan güvenim, kendimle olan barisikligim bunun en büyük tecellilerinden diyebilirim..

sükür, her daim pozitif bir enerjiye sahibim..

olumlu düsünme becerim gelismis bir sekilde..

farkindaligim, kavrayisim davranisim ve uyanikligim ileri denli..

sevgiye olan bagim bagliligim ve cabalarim dur durak bilmiyor..

bereket ve zenginlik sanki üstüme yapismis ve beni güclendirmek icin and icmisler..

sükür sükür sükür sükür...

Verene binlerce kez sükür.. Ne isterseniz size o verilecektir.. Ne dilerseniz size o verilecektir.. Er yada Gec..

en önemlisi can-i gönülden istemek dilemek ve inanmak ver her devrede sükür etmek

sevgılı sırıne
yazını okuyunca bu seher vaktınde kalbım bı kez daha ımanla oldu,gozlerım doldu,agladım.en buyuk sıfa kaynagımız tabıkı Yaradanımızdır.ne ıstersek once O'ndan ıstıycez...bu guzel portrenın olusmasında nasıl bır yol cızdın,hangı Esmaları nekadar zıkrettın,paylasırsan cok sevınırım.
Sevgıler...

minnettar 03-10-2012 06:21 PM

Esma'larını zikrederken, bir isteğe yönelik zikredilecekse eb-cet hesaplarıyla oluşan adetlerinde okunması gerektiği yazıyor bazı yerlerde yada bazı yerlerde de 99 gün ve 40 gün yazılarını okumuştum.Sizlerin bu konuda ki düşünceleriniz nedir ,gerçi yazılardan herkezin zamanına göre bir tekrar şekli ve zamanı belirlediğini okudum ama sizi bu doğrulara götüren nedenler nedir merak ettim...
Bir de Esma'ların zikredenlere kazandırdığı bilinç açılması ve duyu sayılarında veya yaşamı algılayışta bir takım sırlardan da bahsediliyor ...Acaba bu konuda bilgisi olan var mı acaba?Varsa lütfen paylaşabilir mi....

heromaster 03-10-2012 08:57 PM

Güzel paylaşımlarınızın devamını diliyorum

Sevgi ve huzurla..actionsmile

SOLAK_ 03-10-2012 09:00 PM

Ben her gün
170 defa ya kuddüs
400 defa ya vedud
96 kez ya aziz
256 defa ya nur
121 defa fetih suresinin ilk ayeti
486 defa ya fettah
500 defa estağfurullah aziym okuyorum sayısız faydası oluyor yarım saatimi alıyor toplamda
gün içinde de sürekli ya hayyu ya kayyum diyorum

isimsiz11 03-10-2012 09:55 PM

Alıntı:

SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831362)
Ben her gün
170 defa ya kuddüs
400 defa ya vedud
96 kez ya aziz
256 defa ya nur
121 defa fetih suresinin ilk ayeti
486 defa ya fettah
500 defa estağfurullah aziym okuyorum sayısız faydası oluyor yarım saatimi alıyor toplamda
gün içinde de sürekli ya hayyu ya kayyum diyorum

acaba sende ne gibi faydaları oldu bu isimlerin biraz daha açıklarmısın kardeşim ? :=)

gülücan 05-10-2012 12:52 PM

Arkadaşlar sizlerede sormak istiyorum.. konu ile çok alakalı değil ama sizlerden bir ricam olacak.5 vakit namazımı düzenli kılabilmek istiorum.vakit atlamadan.bunun için yapabileceğim bir dua varmı zihnen istiyorum ama kalbimi de aynı şekilde nasıl uyarabilirim.lütfen yardımcı olun.fikirlerinizi bekliyorum..

isimsiz11 08-10-2012 12:56 AM

arkadaşlar

ya aziz
ya selam
ya vedud

bunları öneriyorum :)

gökçe y. 15-10-2012 12:55 PM

her sabah yüzünüzü yıkarken "ya hayy ya nur" esmalarını zikrettiğinizde yüzünüze ayrı bir güzellik geliyor. ama bunu gerçekten hissederek ve BİRLİĞİN, TEKLİĞİN farkında olarak, tüm evrenin hayrına olmasını dileyerek yapmalısınız. (bu tüm esmalar ve her türlü, her dinden dua için geçerli)
Unutmayın Allah sizin mutlu olmanızı ister...

huriye_89 15-10-2012 03:30 PM

ben de hergün 400 kez"ya ganiyy ya muğni velle celalihu" şeklinde zikrediyorum. ve başladığım günden beri maddi anlamda sıkıntılarım azaldı, herşşey bi şekilde kendiliğinden halloluyor şükürler olsun=)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM.