Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=466)
-   -   esmaül hüsnanın tecellileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621856)

bariz 15-10-2012 04:21 PM

Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri

Evet arkadaşlar bende bi ara ilgilenmiştim esmalarla..ama yeteri kadar ilgilenemedim.mesela derslerimi daha rahat ve çabuk kavramak
ayrıca daha istekli olmak istyorumm..biide erteleme huyum var :) tavsiyeleriniz ??

gökçe y. 15-10-2012 08:03 PM

Alıntı:

bariz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831991)
Evet arkadaşlar bende bi ara ilgilenmiştim esmalarla..ama yeteri kadar ilgilenemedim.mesela derslerimi daha rahat ve çabuk kavramak
ayrıca daha istekli olmak istyorumm..biide erteleme huyum var :) tavsiyeleriniz ??

el muktedir -> her işte başarılı olmak

isimsiz11 15-10-2012 10:36 PM

Alıntı:

gökçe y. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831999)
el muktedir -> her işte başarılı olmak

ya kâdir ya muktedir diye zikrederseniz daha verimli olur ;)

bariz 16-10-2012 05:29 PM

ya Muhsi yi eklesem bide..her şeyin sayısını adedini bilen anlamında tabi bu kabataslak anlamı yani daha derinde bu bizim kavrayamycagmz bir zekaya işaret ediyor..bide zikr yapan arkadaslarım tecrübelerimizi daha ayrntılı paylaşalım bence bizede diğer arkadaslarada daha faydalı oluruz..çok teşekkür edrim gökçe ve isimsiz =)

isimsiz11 16-10-2012 06:27 PM

Alıntı:

bariz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832021)
ya Muhsi yi eklesem bide..her şeyin sayısını adedini bilen anlamında tabi bu kabataslak anlamı yani daha derinde bu bizim kavrayamycagmz bir zekaya işaret ediyor..bide zikr yapan arkadaslarım tecrübelerimizi daha ayrntılı paylaşalım bence bizede diğer arkadaslarada daha faydalı oluruz..çok teşekkür edrim gökçe ve isimsiz =)

2 gündür Ya Kahhar (306) Esma'sı zikrediyorum bu dışarı çıktığımda kendime güvenim yerinde gibiydi yani kendimden emindim bu arada evet dediğiniz gibi diğer arkadşalar da tecrübelerini paylaşırlarsa daha iyi olur

seniha. 09-02-2013 04:13 PM

Esmaül hüsnaları belirli sayıda ve belirli saatlerde ziikretmek üzerinde de vurgulanılıyor. ama ben çalıştığım için o şekilde yapamadım. ne kadar zikredebilisem o kadar zikrettim. faydaları oldu. zor bir durumda karşıma bana yardım eden kiişiler çıktı. işe giderken tam kapıya yönelmişken almam gereken bir evrak aklıma geldi.o gün için önemliydi. karşıma kişisel gelişimle ilgili çalışmalar çıktı. mesela bu siteyi bulmak gibi.şu sıralarda arap alfabesinde noktasız ha :( 6.harf) 'yı söylüyorum.esniyorum igözlerim yaşarıyor. bunlar negatif enerjinin dışarı atıması. noktasız ha harfini söylemek iletişim için iyiymiş. troidlere de iyi. sevgiler.

SOLAK_ 09-02-2013 07:40 PM

İçinizden nasıl geliyorsa o miktar kadar okuyunuz sayılara takılmayınız. Hissederek okumak en güzelidir

seniha. 09-02-2013 08:03 PM

teşekkür ederim.

seniha. 09-02-2013 08:04 PM

teşekkür ederim.etkilerini görüyorum zaten.

Işıklı yol 09-02-2013 09:35 PM

Ya Kuddüs ismini dilediğiniz sayıda, en az 1500 gibi, Ya Mürid ismini en az 1500 sayıda ki ben bunları 3000 er gibi okumuştum. Bir de
"Kuddûs-üt tâhiru min külle sûin" ismi şerifini bu dua ile okursanız sigara yada başka bağımlılıklarınızdan kurtulursunuz. Tarafımdan denenmiştir. Ben de başarılı oldu. Sizlere de tavsiye ederim. sevgimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM.