Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=466)
-   -   esmaül hüsnanın tecellileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621856)

isimsiz11 13-09-2012 07:33 PM

Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri

ya bais ismi ölüleri dirilten anlamına gelir ve bazı forumda "olmayacakmış gibi görünen şeyleri olduran" manası da vardı peki bu esmalardan önce hayatınız nasıldı esmalardan sonra hayatınız nasıl değişti ve ne kadar devam ettiniz veya hala devam ediyomusunuz ? :)

sarışınım 13-09-2012 09:45 PM

ben ya bais isiminin anlamını çok araştırdım ve 2 3 ay sonra atılgan biri oluyorsun..şöyle söylim en başta ya vedud ismiyle başladım etkileri görünce inanamadım sonra namaz,sonra dualar derken ii olma yolunda ilerliyorum..sizin ne rahatsızlığınız vardı?

isimsiz11 13-09-2012 10:22 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830087)
ben ya bais isiminin anlamını çok araştırdım ve 2 3 ay sonra atılgan biri oluyorsun..şöyle söylim en başta ya vedud ismiyle başladım etkileri görünce inanamadım sonra namaz,sonra dualar derken ii olma yolunda ilerliyorum..sizin ne rahatsızlığınız vardı?

ya bais isminin anlamı ölüleri dirilten bundan eminim ama sanırım senin dediğin insan üzerindeki tecellisi :) bende asosyallik var sosyalfobi var yani toplum içinde rahatça yemek yiyememe asıl sorunum :) peki siz ya vedud isminin ne gibi faydasını gördünüz ve kaç gün/ay zikrettiniz? ben dediğim gibi ya kuddüs ya selam ya sabur ya kahhar diye 99 luk tesbihi 3 kere bitiriyorum :)

Senemmms 13-09-2012 10:30 PM

Biliyosunuz bayanlar 'ya' diyerek zikrediyo izninizle bildiklerimi sizede aktarmak isterim
Bolluk ve bereket için Ya Hamid
Bedenen güçlü olmak için Ya Kaviy
Sevmek sevilmek hanede muhabbeti arttırmak için Ya Vedud
Dileklerinizin olması için Ya Latif
Başladığınız işi kolay bitirmek için Ya Sabur
Büyük ve ağır hastalıklardan korunmak için Ya Mümin
Dert sıkıntı ve üzüntüden kurtulmak için Ya Halik
Hayatta neşeli ve enerjik olmak için Ya Halik
İşte başarınızı arttırmak için Ya Muhyi
Kötü alışkanlıkları bırakabilmek için Ya Raşid
Zekanızın daha kuvvetli olması için Ya Muhsi
Hedeflediğiniz şeye ulaşmak için Ya Musavvir
Eşinizle aranızın bozulmaması ve daha iyi olması için Ya Muksit
Talih ve şansınızın açılması için Ya Şekkur
Maddi ve manevi güçlü olabilmek için Ya Metin
Günahlardan kurtulmak için Ya Kuddus
Şimdilik bukadar yaziyim sonra yine eklerim.
Ben bu yıl baya zor şeyler yaşadım ve bu Esmaül Hüsnalar beni ayakta tuttu diyebilirim. Okadar okudum okadar yazdımki hepsini tek tek. Ozamanlar anlamını bilmesemde öğrenmeye çalışarak sürekli okudum yazdım ve herşey hikaye bunların yanında. Eğer bi sorununuz varsa sadece bunlarla cidden çözebilirsiniz. En çok Ya Rahman ve Ya Rahim içimi ferahlatıyo.

İyi Akşamlar :)

isimsiz11 13-09-2012 10:40 PM

çok sağol paylaşımda bulunduğun için evet ben 3-4 gün oldu zikre başlayalı sanki değişim var gibi bende :)

Senemmms 13-09-2012 10:49 PM

Çook etkiliyo çok inaan. Bide en hızlı etki edeni :)

isimsiz11 13-09-2012 10:55 PM

peki kaç kare ve kaç gün zikrederek bu tecelliyi gördün ? yoksa bırakmayıp hala yapıyomusun ? :)

Senemmms 13-09-2012 11:02 PM

Sayı veriyolar yok 209 kere falan diye ama ben mantıklı bulamıyorum pek onları. Bu ara boşladım bu konuyu görünce tekrar kendime geldim başlicam. Bence dilediğin kadar oku sürekli :)

isimsiz11 13-09-2012 11:13 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830095)
Sayı veriyolar yok 209 kere falan diye ama ben mantıklı bulamıyorum pek onları. Bu ara boşladım bu konuyu görünce tekrar kendime geldim başlicam. Bence dilediğin kadar oku sürekli :)

sayı vermelerinin sebebi ebcetsel hesaba göre, aslında o sayılar kadar okumak gerekiyor ama ben en az verilen sayıya kadar yapıyorum ve o sayıyı aşıyorum yani az olmasın diye :D eee Allah'ı daha çok zikretmek daha iyi değil mi :)

Senemmms 13-09-2012 11:33 PM

Tabiki doğru diyosun çok olsunda az olmasın :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.