![]() |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri ya bais ismi ölüleri dirilten anlamına gelir ve bazı forumda "olmayacakmış gibi görünen şeyleri olduran" manası da vardı peki bu esmalardan önce hayatınız nasıldı esmalardan sonra hayatınız nasıl değişti ve ne kadar devam ettiniz veya hala devam ediyomusunuz ? :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri ben ya bais isiminin anlamını çok araştırdım ve 2 3 ay sonra atılgan biri oluyorsun..şöyle söylim en başta ya vedud ismiyle başladım etkileri görünce inanamadım sonra namaz,sonra dualar derken ii olma yolunda ilerliyorum..sizin ne rahatsızlığınız vardı? |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Alıntı:
|
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Biliyosunuz bayanlar 'ya' diyerek zikrediyo izninizle bildiklerimi sizede aktarmak isterim Bolluk ve bereket için Ya Hamid Bedenen güçlü olmak için Ya Kaviy Sevmek sevilmek hanede muhabbeti arttırmak için Ya Vedud Dileklerinizin olması için Ya Latif Başladığınız işi kolay bitirmek için Ya Sabur Büyük ve ağır hastalıklardan korunmak için Ya Mümin Dert sıkıntı ve üzüntüden kurtulmak için Ya Halik Hayatta neşeli ve enerjik olmak için Ya Halik İşte başarınızı arttırmak için Ya Muhyi Kötü alışkanlıkları bırakabilmek için Ya Raşid Zekanızın daha kuvvetli olması için Ya Muhsi Hedeflediğiniz şeye ulaşmak için Ya Musavvir Eşinizle aranızın bozulmaması ve daha iyi olması için Ya Muksit Talih ve şansınızın açılması için Ya Şekkur Maddi ve manevi güçlü olabilmek için Ya Metin Günahlardan kurtulmak için Ya Kuddus Şimdilik bukadar yaziyim sonra yine eklerim. Ben bu yıl baya zor şeyler yaşadım ve bu Esmaül Hüsnalar beni ayakta tuttu diyebilirim. Okadar okudum okadar yazdımki hepsini tek tek. Ozamanlar anlamını bilmesemde öğrenmeye çalışarak sürekli okudum yazdım ve herşey hikaye bunların yanında. Eğer bi sorununuz varsa sadece bunlarla cidden çözebilirsiniz. En çok Ya Rahman ve Ya Rahim içimi ferahlatıyo. İyi Akşamlar :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri çok sağol paylaşımda bulunduğun için evet ben 3-4 gün oldu zikre başlayalı sanki değişim var gibi bende :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Çook etkiliyo çok inaan. Bide en hızlı etki edeni :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri peki kaç kare ve kaç gün zikrederek bu tecelliyi gördün ? yoksa bırakmayıp hala yapıyomusun ? :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Sayı veriyolar yok 209 kere falan diye ama ben mantıklı bulamıyorum pek onları. Bu ara boşladım bu konuyu görünce tekrar kendime geldim başlicam. Bence dilediğin kadar oku sürekli :) |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Alıntı:
|
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Tabiki doğru diyosun çok olsunda az olmasın :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |