Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=466)
-   -   hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617532)

mahfuz 30-01-2011 12:16 AM

hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba

slmlar.ben önce ego ile suçluluğu 80 saat dinledim.sonra ise bunları silip sosyallik arttırıcıyı 80 saat dinledim.Sonra diğer telkinlerin ego ve suçlulukla dinlenmesi gerektiğini öğrendim.Onları ve ek olarakta sosyal fobiyi aldım.Üçünüde listeme aldım fakat sosyal fobiyi diğerlerinden iki kat fazla çalacak şekilde düzenledim.Herneyse soracağım şey;üçünü toplam olarakmı 80 saat dinliycem yoksa sadece sosyal fobinin tek başına 80 saati bulması mı gerek.
İkinci Sorum;sosyallik arttırıcıyı ego ve suçluluk olmadan ama onları dinledikten sonra dinledim,bu şekildede işe yararagl34mı yoksa tekrar alıp onlarlamı dinlemem gerek.
Son olarak çok üzgün olarak söylüyorum,telkinlerin malesef hiç etkisini göremedim,ben yine eski benim.

hayatimdegisti 30-01-2011 12:26 AM

Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba

Telkinleri cep telden mi dinliyorsunuz?
Eğer öyle ise mutlaka pc den ve hoparlor ile dinleyiniz.
Şöyle bir liste yapiniz
Suçluluk ego kendine güven sosyallik baskalarinin düşünceleri koruma kalkani...

semnn 30-01-2011 12:45 AM

Cep telefonundan dinlememeli miyiz?

hayatimdegisti 30-01-2011 02:31 AM

Alıntı:

semnn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788764)
Cep telefonundan dinlememeli miyiz?

Cep telefonundan dinlemeyi önermiyoruz.
Özellikle küçük hoparlorler sesleri engelleyebiliyor.
Ayrica cep telefonlarında gürültü engelleyici özellik olabiliyor ve telkinleri de öyle algilayip kesebilir.

ac_milan_ac 30-01-2011 02:32 AM

acaba telkinleri 1 haftada 70-80 saat değilde 2-3 haftada 70-80 saat dinlesek sonuç yine aynı mı olur?

hayatimdegisti 30-01-2011 02:35 AM

Alıntı:

ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788773)
acaba telkinleri 1 haftada 70-80 saat değilde 2-3 haftada 70-80 saat dinlesek sonuç yine aynı mı olur?

Bu dinleme süresi kişiye göre değişmektedir.
2-3 hafta da dinleyebilirsiniz.

semnn 30-01-2011 07:38 PM

Telkinler müziğin kesildiği yerlerde duyulabiliyor, bu sesi cep telefonundan da duyabiliyorsak yani alttaki konuşma zaten geliyorsa da bu durum geçerli mi?

bluegirlx 30-01-2011 07:44 PM

cep telefonunun hopörlörü küçük olduğundan önerilmiyor.sizin telefonunuzdan duyulup duyulmadığını bilemeyiz.ama siz benim telefonumdan duyuluyor diyorsanız dinleyin tabi..:)

e_yilmaz 30-01-2011 08:03 PM

telefon dan dinlenilmemeis gerkir peki mp3 çalardan kulaklıkla dinlemeyi tavsiye ediyor musnuz? ille de pc den mi dinlenilmeli ben de bayadır dinliyorum ama pek bi etki görmedim özleikkle erken uyanma telkinin de
ne yapmalı acaba ?

e_yilmaz 30-01-2011 08:05 PM

erken uyanma telkini dha etkili olabilmesi çin ne yapmalaı hangi tyelkinlerle beraber dinlenilmeli?
listem : ego güç+kendi güven+erken uyanma şekllinde

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM.