![]() |
hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba slmlar.ben önce ego ile suçluluğu 80 saat dinledim.sonra ise bunları silip sosyallik arttırıcıyı 80 saat dinledim.Sonra diğer telkinlerin ego ve suçlulukla dinlenmesi gerektiğini öğrendim.Onları ve ek olarakta sosyal fobiyi aldım.Üçünüde listeme aldım fakat sosyal fobiyi diğerlerinden iki kat fazla çalacak şekilde düzenledim.Herneyse soracağım şey;üçünü toplam olarakmı 80 saat dinliycem yoksa sadece sosyal fobinin tek başına 80 saati bulması mı gerek. İkinci Sorum;sosyallik arttırıcıyı ego ve suçluluk olmadan ama onları dinledikten sonra dinledim,bu şekildede işe yararagl34mı yoksa tekrar alıp onlarlamı dinlemem gerek. Son olarak çok üzgün olarak söylüyorum,telkinlerin malesef hiç etkisini göremedim,ben yine eski benim. |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba Telkinleri cep telden mi dinliyorsunuz? Eğer öyle ise mutlaka pc den ve hoparlor ile dinleyiniz. Şöyle bir liste yapiniz Suçluluk ego kendine güven sosyallik baskalarinin düşünceleri koruma kalkani... |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba Cep telefonundan dinlememeli miyiz? |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba Alıntı:
Özellikle küçük hoparlorler sesleri engelleyebiliyor. Ayrica cep telefonlarında gürültü engelleyici özellik olabiliyor ve telkinleri de öyle algilayip kesebilir. |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba acaba telkinleri 1 haftada 70-80 saat değilde 2-3 haftada 70-80 saat dinlesek sonuç yine aynı mı olur? |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba Alıntı:
2-3 hafta da dinleyebilirsiniz. |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba Telkinler müziğin kesildiği yerlerde duyulabiliyor, bu sesi cep telefonundan da duyabiliyorsak yani alttaki konuşma zaten geliyorsa da bu durum geçerli mi? |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba cep telefonunun hopörlörü küçük olduğundan önerilmiyor.sizin telefonunuzdan duyulup duyulmadığını bilemeyiz.ama siz benim telefonumdan duyuluyor diyorsanız dinleyin tabi..:) |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba telefon dan dinlenilmemeis gerkir peki mp3 çalardan kulaklıkla dinlemeyi tavsiye ediyor musnuz? ille de pc den mi dinlenilmeli ben de bayadır dinliyorum ama pek bi etki görmedim özleikkle erken uyanma telkinin de ne yapmalı acaba ? |
Cevap: hiçbiri işe yaramadı benmi yanlış yapıyorum acaba erken uyanma telkini dha etkili olabilmesi çin ne yapmalaı hangi tyelkinlerle beraber dinlenilmeli? listem : ego güç+kendi güven+erken uyanma şekllinde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM. |