| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili gece mavisi yazılarını merakla okudum bu yazdıklarını hangimiz yaşamadıkki insan kendi ailesinin içinde bile bazen yanlış anlaşılıyor değilki çevresinde anlaşılmasın sana öğüt veya nasihat veya tesseli edecek değilim böyle yapanlardanda uzak durmanı tavsiye ederim hiç dostun olmadığında veya varda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #35 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() sevgili gece mavisi yazılarını merakla okudum bu yazdıklarını hangimiz yaşamadıkki insan kendi ailesinin içinde bile bazen yanlış anlaşılıyor değilki çevresinde anlaşılmasın sana öğüt veya nasihat veya tesseli edecek değilim böyle yapanlardanda uzak durmanı tavsiye ederim hiç dostun olmadığında veya varda arkadan konuşulduğunu vs vs benim 2 senelik kendime dönüşümde öğrendim tek nokta şu YAŞADIĞIMIZ NE VARSA BU BİZİM SEÇİMİMİZ OLDUĞUDUR evet tokat gibi inmişti yüzüme bu söz benmi istemiştim böyle yaşamayı şimdi anlıyorum EVET BEN İSTEMİŞİM İYİYDE KÖTÜYÜDE GÜZELİ ÇİRKİNİDE ACIYIDA SEVİNCİDE iki sene sonra ne oldu biliyormusun o yaşadıklarımın yarısını hayatımdan attım neden bunuda ben istedim hayatta pozitif enetjimi kattım ve bunun üzerinde epey çalıştım herşey sana sunulmuyor sen isteyince oluyor azimle kötüye bile pozitif baktım egomu susturdum hatayı her ne olursa kendimde aradım.bana biraz tuhaf baktılar.ama inanki hayat çok güzeleşti herşey değişmeye başladı ben değiştim çevremde beni mutsuz eden insanlar pozitif enerjimle daha bir başka davranmaya başladılar.o zaman zaten olumsuz düşünen insanlar yavaş yavaş hayatından çıkıyor çevren değişiyor olumlu işler yapıyorsun kendine değer verip sayıyorsun .kendine acımıyor acınmasını istemiyorsun vah vahlar kalkıyor hayatın bize sunulmuş çok değerli bir hazine olduğunun farkına varıyor bu hazineden pay almak için var gücünle çaba sarf ediyorsun sayın mertonun soruları bana yol göstermiştir.kendimle yüzleşmemde yardımcı olmuştur.enzor şey insanın kendiyle yüzleşme yapıp gerçeği görmesidir.bu konuda kitab lar okuyarak İÇŞEL YOLCUĞUMU DEVAM ETTİRİYOUM arzu edersen sanada kitap ismi verebilirim umarım bana alınmamışsındır İÇSEL YOLCULUĞUNUN BAŞLAMASI temennimle sevgi ve saygılar çok önemli sihirli iki kelime SENİ SEVİYORUM hayatından eksik olmasın esen27
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili gece mavisi yazılarını merakla okudum bu yazdıklarını hangimiz yaşamadıkki insan kendi ailesinin içinde bile bazen yanlış anlaşılıyor değilki çevresinde anlaşılmasın sana öğüt veya nasihat veya tesseli edecek değilim böyle yapanlardanda uzak durmanı tavsiye ederim hiç dostun olmadığında veya varda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi