| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk :kendiliğinden gelendir.Mutluluk için çaba sarfetmen gerekmez.Mutluluğu zorlayamazsın.Mutluluğa zorla birşey yaptıramazsın.O kendiliğinden OLANDIR. O sadece OLANDIR-OLDUĞU GİBİDİR. Mutluluk sadece Doğru Kalıbın içindedir.Sen doğru kap olduğun sürece o SENDEdir. Hatta Mutluluğu Bir kabın içine sığdıramazsın .Mutluluğun bir kabı yoktur,Kap onun içindedir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Mutluluk :kendiliğinden gelendir.Mutluluk için çaba sarfetmen gerekmez.Mutluluğu zorlayamazsın.Mutluluğa zorla birşey yaptıramazsın.O kendiliğinden OLANDIR. O sadece OLANDIR-OLDUĞU GİBİDİR. Mutluluk sadece Doğru Kalıbın içindedir.Sen doğru kap olduğun sürece o SENDEdir. Hatta Mutluluğu Bir kabın içine sığdıramazsın .Mutluluğun bir kabı yoktur,Kap onun içindedir :) Ama bu da bir başka konubaşlığıdır :) Sadece birşey hissetmeye çalışma gelen duyguyu değerlendir. Ve ilginç olan Bazen HAYIR diye haykıdığında boşluklar oluşacak ve EVET lere yer açılacak. :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 36
29 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili olsun "Sana bir şeylerin ters gittiğini düşündürten nedir?" demişsin ya önce ona cvp veriyim.yani yıllardır benzer karakterde insanları hayatıma çekip sonra hepsiyle arkadaşlığımın bitmesi.bu birşeylerin ters gittiğinin göstergesi diye düşünüyorum,bu kadar olay tesadüf olamaz herhalde.bi yerlerde yanlış yapıyorum.insanların gerçek yüzlerini malesef göremiyorum bu konuda çok beceriksizim,ancak bir kazık atıp gittiklerinde hımm evet bu da böyleymiş diyebiliyorum.yani illa kötü bişey yaşamam lazım.onun öncesine kadar aman ne iyi dost falan filan diyorum. sevgili optimis "Bu tür tanımlar KOMPLEKSLERLE ilgili genel tanımları çağrıştırıyor." demişsin.''Kendime değer vermiyor değilim,yani hiç böyle hissetmedim.AKSİNE O İNSANLARIN HİÇ BİR ZAMAN BENİM DOSTLUĞUMU HAKKETMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM!!! " bu yazımın üstüne. bunu şunun için yazdım.bir iki arkadaş kendine değer vermediğin için olabilir,o yüzden o insanları kendine çekiyosundur demişlerdi.bende cvp olsun diye.bunu yazdım.yoksa gerçekten mütevazi bir insanımdır,asla bu tarz böbürlenmelerim,ukalıklarım yoktur.beni haketmediklerini düşünmemin sebebi kendine bu kadar iyi davranan bu kadar yardımları olan bir insana insan nasıl olurda kazık atabilir.bu durumda o insana söyliycek tek bişey vardır diye düşümüyorum.benim dostluğumu haketmemiş... sevgili olsun "Kötü gün dostu aramakla boşa zaman harcama ,onun yerine GÜNLERİNİ İYİ KIL .Bak o zaman herkes çevrende olmak için nasıl istekli olacak.İnsanların çoğu kendi dertlerinden o kadar boğulmuş durumda ki birde başkasının derdini yüklenecek halleri yok,onlarda aslında 'İYİ GÜN DOSTU' arıyorlar. Biri gelse de birlikte bir 'İYİ GÜN ' geçirsek,Bütün dertleri tasaları unutsak ,birlikte gülsek,mutluluğu paylaşsak,güzelliklerden bahsetsek diyorlar. " demişsin ya inan artık bişey aramıyorum,iyi yada kötü.tek derdim artık bu tarz insanları hayatıma çekmemek.mutlaka bundan sonrada arkadaşlıklarım olucak,hayatıma yeni birileri giricek.tek istediğim önceki yaşadığım talihsizlikleri,kötü tecrübeleri yaşamamak.artık insanlara karşı olan güvenimi tamamen kaybettiğimi hissediyorum.bir darbeyi daha kaldırabileceğimi sanmıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 36
29 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() acaba insanlara güvenmemem çok daha eskilere dayanıyor olabilirmi şimdi hatırladım,üniversitedeyken çok ciddi bir darbe alıp psikolojik tedavi görmüştüm(depresyona girmiştim).işte o zaman bir daha hiç kimseye güvenmiycem demiştim.bundan sonra hiç kimseye bu kadar değer vermiycem herkesle arama sınır koyucam demiştim.sebebi bu olabilirmi yada ilkokuldaykende bir kaç kötü tecrübe daha yaşamıştım.acaba onlarda bilinçaltıma kazınmış olabilirmi? bilmiyorum ama sanırım bu ikisinden kaynaklanan bir durum olabilir diye düşünüyorum. şimdi yapmam gereken ne?? bu konuda mutlaka bilgisi olan birileri vardır herhalde sitede.bu blokajları,kalıpları nasıl kırabilirim.bi yöntemi vardır illaki,ne biliyim EFT mi,olumlama mı,yaratıcı imgelememi yoksa başka bi yöntemmi hangisini uygulamalıyım.bir daha hayatıma bu tür ilişkiler,insanlar girmesin.bir daha darbe almıyım,normal arkadaşlıklarım olsun benimde.çokmu şey istiyorum... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Yaşamın en önemli kurallarından biri. ''Ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,ONAYLIYORUM,seviyorum. Ben herkesi olduğu gibi kabul ediyor ONAYLIYOR ve seviyorum.'' Ev aletleri gerekli araçlardır. Bıçağınız varsa ekmek keser,meyve keser,kumaş-kağıt kesersiniz.Çok faydalıdır. Hesap kesmek için,ceza vermek için,def-i bela için kullanırsanız SİLAH olur-öldürücü olur. İlişkiler kendiliğinden yeri ve zamanı içerisinde çok faydalıdır(ve gereklidir) ABARTILDIĞINDA-almak vermek üzerine kurulduğunda veya yabani hayvanı zaptetme güdüsüyle bağlanmak ve yemlenmek yoluyla zapt edildiğinde,ya yuları gevşediğinde,yada eldeki yuları tutan kolun zafiyetinde kaçacak/ısırıp yaralıyacaktır. Benzetme için hoş görüne sığınıyorum. GERÇEKTEN dostluğu niçin arıyorsun. Senin neyini tamamlayacak. İlişkiler gerçeğinemi uyumsuzluğun seni mutsuz ediyor,bir PAYANDAYAMI ihtiyacın var. İlk yazımdaki önerime kulak vermemek için kendince sebeplerin olduğunu görüyorum,fakat umarım ABARTMIYORSUNDUR. Saygılarımla. | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: sonsuzluk
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ hemen şimdi mutlu olalım ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() HEDEF: “Kendimin ve karşı tarafın – (samimi, güleryüzlü, maddi ve manevi paylaşımlara açık, dürüst, iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta yanımda olacak biri ) - bütünlüğüne saygı duyarak kendimi rahatça ifade edeceğim ve güvende hissedeceğim ilişkiler oluşturmak istiyorum.” Bu hedef cümlesini okuduğunuzda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Hedefinizin gerçekten bu olduğundan ve aşağıdaki niteliklere sahip dostluk, arkadaşlık ilişkileri kurmak istediğinizden emin olarak ilerlemek bu aşamada önemlidir... — Bunlar benim bir arkadaşlıkta olmasını istediğim davranış ve nitelikler bütünü 1- her iki tarafta samimi ve dürüst olmalı 2- güleryüzlü ve neşeli olunmalı, 3- iyiyi ve güzellikleri paylaşmak ama acıyı, üzüntüyü ve zorluklarıda paylaşabilmek 4- birbirlerinin kişiliklerine ve fikirlerine saygı duymak, eleştirmemek 5- karşı tarafı olduğu gibi kabul edip onu değiştirmeye çalışmamak 6- her iki tarafında içinden geçenleri rahatça söyleyebilmesi 7- karşılılıklı güven duygusunun gelişmiş olması 8- karşındakini üzmeden isteklerini ona rahatça anlatabilmek 9- kimse diğerinin arkasından konuşmamalı derdi neyse gidip ona anlatmalı, dedikodu yapılmamalı 10- arada görünmeyen bir mesafe olmalı, ilişki vıcık vıcık olup laçkalaştırılmamalı, herkes birbirine saygı duymalı 11- bir sıkıntın olduğunda gidip içindekileri rahatça dökebilmek,sadece ikinizin arasında kalıcağını bilmek Geçmişe ait ve o anın duygularıyla hata olarak kabul edilen durum ve davranışlardan gereken dersi almamızın anlamı; onları tekrar etmemeye çaba göstermek ve yerine koymayı seçtiğimiz değerleri ve davranış modellerini uygulamak demektir. Bu amaçla ilişkilerimizde önceden yaşadığımız tecrübeler üzerinde düşünmek ve yeni arkadaşlıklar dostluklar için ya da mevcut arkadaşlıkların kalitesini istediğimiz seviyeye çekmek için kendimize yeni bir bakış açısı ve davranış şekli geliştirmemiz gerekecektir. Yukarıda sıralanan nitelik ve davranış modellerini hayatımıza katmanın yolları üzerinde düşünmeye başlamalıyız.... Dürüstlük adına beklentilerimi hangi aşamada ve nasıl diğerlerine açıklamalı ve hissettirmeliyim? Samimiyet ve laubalilik arasındaki çizgi aşılmaya çalışıldığında tepkim nasıl olmalı? Hayatın getirdiği herşeyi - iyi güzel acı tatlı - paylaşan insanlar bence nelere hazır olmalı ve nelere dikkat ve özen göstermeli? İnsanları olduğu gibi kabul etmem ne demek, bunun için nelere dikkat göstermeliyim ve bu konudaki sınırlarım neler olmalı ki kullanılmış hissetmeyeyim? Karşılıklı güven duygusu oluşturmak ve korumak için aşamalar neler olmalı, nerede ve ne zaman tam olarak güvenebilirim, aksi olduğunda üzülmemem için nelere dikkat etmeliyim? İçimden geçenleri rahatça söylerken nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl bir giriş yapmalı, karşımdakinin ve benim hangi özelliklerimi- fevrilik, eleştiri kaldıramama, o anki duygusal durum v.b. - dikkate almalıyım? Kişilerin benim arkamdan konuşmasını tam olarak kontrol altında tutabilirmiyim? Bendeki hangi özellik ve nitelikler yada alışkanlıklar insanların içinden geçenleri direk bana değilde başkalarına anlatmalarına neden olabilir/oluyor? Dostluk ve arkadaşlık yada ikili ilişkilerimde korumak istediğim mesafeleri tespit etmeme yardımcı olacak ne gibi kurallar ve uygulamalar geliştirebilirim? Başkalarının bana saygı duymasını sağlamak amacıyla kendime olan saygımı hangi eylem ve tutumlarıma daha çok yansıtmalı ve neler yapmalıyım? İnsanların sırlarımı tutup tutamayacağını anlayabilmek için ne aşamada ne gibi sırları paylaşarak devam etmeliyim? Bu nitelikler ve davranış beklentileri kişiden kişiye farklılık gösterecektir doğal olarak, burada yazdığımız soru örneklerinde gece mavisi arkadaşımızın listesini kullandık. Herkez kendine bir liste yaparak bu soruları onlara uyarlayabilir.... Bu sorular ve cevapları üzerinde düşünerek kendimizi yeniden yapılandırabilir ve bizi memnun hissettirecek arkadaşlık, dostluk ve ikili ilişkiler için yol açabiliriz... Burada önemli olan bir diğer şeyde hayatımızın diğer alanları hakkındaki memnuniyet derecemizdir. Şöyleki; eğer hayatımızda bir çok diğer şey ile sorun yaşıyor ve yoğun olarak enerjimizi bir şeyleri onarmaya veriyorsak bunun - sağlam temeller üzerine kurulamamış - ilişkilerimiz üzerinde olumsuz etkisi olması kaçınılmazdır..... Hayatımızın denge içinde sürebilmesi için tüm diğer alanlara verdiğimiz enerjinin bir kısmını bu alanada verebilmeliyiz... Ya da bazı sıkıcı durumlarla başa çıkarken yanımızda olabilecek kişilerden oluşan bir arkadaş ve dost çevresi oluşturmak için özen göstermeliyiz.... Ve gece mavisi için son sorular; Şu anda hayatında olmaya devam etmesini istediğin kimler var? Bu kişilerin hayatları hakkında neler biliyorsun ve onlarla ne kadar ilgilisin? Hangi sıklıkta bu kişileri aramak nasıl olduklarını ve neler yaptıklarını sormak istersin? Bu kişileri arayıp sorma alışkanlığını kazanmak için nasıl yollar- not almak, belli zamanlar için görüşme planı yapacak ajanda tutmak v.b.- geliştirebilirsin? Yaşamındaki her şey ne kadar karmaşık ve zor görünürse görünsün yapmak istediğin şey nedir? Sana yaklaşmak isteyen kişileri kendinden uzak tutma alışkanlığın varmı, ve bu destek vermek isteyen kişilerle nasıl bir başlangıç yapmak istersin? Harekete geçmek için ne bekliyorsun? Bu soruları burada cevaplaman gerekmiyor, fakat konu hakkındaki duyguların, düşüncelerin, içinde bulunduğun yeni durumları ve soruları cevaplayıp üzerinde düşündükçe elde ettiğin sonuçları ve yeni bakış açılarını bizlerle paylaşmanı bekliyoruz... Sevgilerimle MERT ÖLÇER.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Lütfen Yardım Edin! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk :kendiliğinden gelendir.Mutluluk için çaba sarfetmen gerekmez.Mutluluğu zorlayamazsın.Mutluluğa zorla birşey yaptıramazsın.O kendiliğinden OLANDIR. O sadece OLANDIR-OLDUĞU GİBİDİR. Mutluluk sadece Doğru Kalıbın içindedir.Sen doğru kap olduğun sürece o SENDEdir. Hatta Mutluluğu Bir kabın içine sığdıramazsın .Mutluluğun bir kabı yoktur,Kap onun içindedir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi