![]() |
Ynt: sitenin yaş ortalaması tabiki canımcım hayat 40 ından sonra başlıyo değilmi k8908 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması merhaba tuğba hoşgeldin. ve farkında olmadığım ama yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ben fatma 21 yaşındayım. |
Ynt: sitenin yaş ortalaması ben 27 yaşının son 3 ayının içindeyim. ama şimdiden 28 demeye başladım bile. ısınma turları yani y789 ve ayıptır sölemesi accuk teraziyim khkh56 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması merhaba ben 18 yaşındayım.aslında tam da başımda kavak yelleri esecek die tabir edilen dönem.ama ne yazık ki öss ye hazırlanmak,tercih yapmak beni yaşlandırdı resmen.nese üniversite de daha mutlu olurum belki kim bilir! 4897 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması fransızlar demiş galba yaş sadece rakamdan ibarettir diye.aklıma geldi soyliyim dedim. ben yaş aldıkça gençleşenlerden olmayı seçtim. siz daha seçmediniz mi aa? ooo67 girlhaha rakam olarak 38 yasındayım ama 30 benim dondurulmuş yaşım tender45 .. sung66 buna da şu an karar verdim.evet evet 30 iyidir..abartmayayım ne gerek var?.. dl78 tender45 derty |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 17 me yeni girdim ve kendimi çok olgun hissediyorum .. aynaya baktım mı da 20 li yaşlarda birini görüyorum (fazla gelişmişim accık) gençlik diyolarya nedense yaşıyamıyorum sanki herşeyi görmüş geçirmişim ikizler burcuyum .. hismiley |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 28 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Sitenin yaş ortalamasını hayli yukarılara çekiyorum , Yaş ;45 AMA ÖYLE HİSSETMİYORUM derty |
Ynt: sitenin yaş ortalaması kısmetse yakında 24 den cıkıp 25 den gün alıyorum :D öyle bi şey işte ya off 84 lüyüm ama ben her zaman kendimi 18 19 yasında hissederim:O en mutlu anlarım o yaslarımdı cunkü :P |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 PM. |