![]() |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Bir yengeç de ben varım... sung66 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Alıntı:
|
Ynt: sitenin yaş ortalaması Benim burcum Terazi.... wave [/quote]tahmin ettim bu kadar akilli olsa olsa terazidir dusun siz simdi solaksinizdirda bende amma merakliyim[/quote] Solak olduğumu nereden bildiniz.Acaba sitenin bir yerlerinde yazmis miydim? |
Ynt: sitenin yaş ortalaması y789 muneccim felan olurmusum canim benim kocam terazi brcu ben hep ona soylerim sen cok akillisin diye kafasi cok hizli ve pratiktir ayriyeten solaktirda sizede ondan sordum solaklar beyninin sol tarafinida kullaniyorlarmis vallahi cok sanslisiniz ben zaten soylerdim sen solaksin bende salagim diye oda gulerdi sizde onun gibi kumralmisiniz uzun boylu yuvarlak yuzlu bunlarda tutarsa demekki siz belkide ayni saatte dogmus olabilirsiniz yada yukseleniniz aynidir mustimin yukseleni oglak bilemiyorum bu arada onu cok seviyorum |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Gulenyuzum aferim sana da fazla şansını zorlama bence o kadar da benzemez heralde değil mi y789 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Alıntı:
bu özellikler tamam smiliyface ama aslan burcuyum 44 peki kime benzemiyorum. |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 44 kizima oda aslan |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Bu kadar mı sonuç yani 25/30 normal |
Ynt: sitenin yaş ortalaması efeniim bendeniz 41 yaş üstü gurubuna giren aslan üstü aslan bir bağyanım |
Ynt: sitenin yaş ortalaması insan her yaşta daha iyisi için değişime katılıyor. farkındalık sahibi olmak ve istemek en önemlisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM. |