![]() |
sitenin yaş ortalaması ben yaşımı yazdığımda cevap verenlerin mesajlarından şaşırdıklarını anladım. Merak ettim. sitede, hangi yaş grubundaki kişiler daha fazla diye. böyle bir anket açmayı uygun gördüm.(konuya daha uygun bir başlık bulamadım. daha uygun bir başlık bulan söylesin değiştireyim. anketin üzerinden bir süre geçtikten sonra ortalamayı hesaplayacağıma söz veriyorum krz56) |
Ynt: sitenin yaş ortalaması hımm bende merak ettim şimdi. gulensmiley |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Şu an ki durum 25/30 bende 29 yaşındayım sung66 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması kahvesmiley bu sitede 25 30 arasi daha yogunlukta neden acaba bende 26 yasindayim merak ettim dusun acaba bu sitede en cok hangi burctan kisiler var bide boylemi anket acsak ne ben yay burcundanim baska bu burctan olan varmi acaba? |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Evet burçlar içinde açılsın ben Aslan y789 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Alıntı:
(ben başak krz56) |
Ynt: sitenin yaş ortalaması idea3 acaba atakan beyin burcu ne 4897 bak merak ettim simdi |
Ynt: sitenin yaş ortalaması ben acıyorum arkadaşlar hadi bakalım bende merak ettim :D kim ne burcuymuş:D:D:D açayımmı ne dersiniz böyle bir anket? 44 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Aç emel hadi ben çıkıyorum akşam oylarım |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Anket sonuçlarına bakılırsa çoğu arkadaşımız benim yaş grubumda... Bunun için ne kadar sevinseniz azdır yaaa :) Herkese nasip olmaz öyle benle aynı yaşlarda olmak... :) |
|
|
|
sitede 16yaş altı tek ben varım. yuppiii krz56 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması bende 1 ay sonra 24 yaşında olacağım,yengeç burcuyum blissy |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Benimde hesaplarıma göre yaşım 19 2 ay sonra 20'ye gircem ama profilde 18 yazıyor 18se 19'a gircem.İnşallah 18 dir bende 18 kabul ediyorum 20'ye girmek biraz soğuk geliyorda terli345 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması aslında 98569 daha küçük yaşlarda böyle bir siteyle tanıştığınız ve başarının sırrını öğrendiğiniz için çok şanslısınız haberiniz olsun. ben sizin yaşındayken bilgisyarım bile yoktu. internet şöyle dursun. bu arada ben de 22 yaşındayım. :) şimdilik ortlama 17-24 yaş arası galiba. |
|
Ynt: sitenin yaş ortalaması 29 yaşındayım :) hiç 30 olmayacağım sung66 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 17/24 çoğalmış sabahtan beri ne güzel ya gencecik arkadaşlarımız var harikasınız sizin yaşınızda biz bu bilgelere sahip olamıyorduk çok şanslısınız. Ben 29 yaşında kalacağım hep |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Bir yengeç de ben varım... sung66 |
|
Ynt: sitenin yaş ortalaması Benim burcum Terazi.... wave [/quote]tahmin ettim bu kadar akilli olsa olsa terazidir dusun siz simdi solaksinizdirda bende amma merakliyim[/quote] Solak olduğumu nereden bildiniz.Acaba sitenin bir yerlerinde yazmis miydim? |
Ynt: sitenin yaş ortalaması y789 muneccim felan olurmusum canim benim kocam terazi brcu ben hep ona soylerim sen cok akillisin diye kafasi cok hizli ve pratiktir ayriyeten solaktirda sizede ondan sordum solaklar beyninin sol tarafinida kullaniyorlarmis vallahi cok sanslisiniz ben zaten soylerdim sen solaksin bende salagim diye oda gulerdi sizde onun gibi kumralmisiniz uzun boylu yuvarlak yuzlu bunlarda tutarsa demekki siz belkide ayni saatte dogmus olabilirsiniz yada yukseleniniz aynidir mustimin yukseleni oglak bilemiyorum bu arada onu cok seviyorum |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Gulenyuzum aferim sana da fazla şansını zorlama bence o kadar da benzemez heralde değil mi y789 |
bu özellikler tamam smiliyface ama aslan burcuyum 44 peki kime benzemiyorum. |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 44 kizima oda aslan |
Ynt: sitenin yaş ortalaması Bu kadar mı sonuç yani 25/30 normal |
Ynt: sitenin yaş ortalaması efeniim bendeniz 41 yaş üstü gurubuna giren aslan üstü aslan bir bağyanım |
Ynt: sitenin yaş ortalaması insan her yaşta daha iyisi için değişime katılıyor. farkındalık sahibi olmak ve istemek en önemlisi |
Ynt: sitenin yaş ortalaması harika bi yaşdayım. 34.. yaşamımda kendime hiç bu kadar yakın olmamıştım... ne geçmişe ahlanıyorum ne gelecekden vahlanıyorum. üstelik ne istediğimi biliorum. bence bir kadın için çok güzel yaşlar bu 30-35 aralığı....:) thumbsanim |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 40 yaşındayım sevincli 8977 diliyim doluyum asiyim hırçınım like a cat cilgin897 |
|
Ynt: sitenin yaş ortalaması k8908 Herkese merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum veeeee 27 yaşındayımm |
Ynt: sitenin yaş ortalaması tuğba hoşgeldin ben de 26 yaşındayım güzel bir yaş f678h 98569 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması t678 hosgeldin tugba |
|
Ynt: sitenin yaş ortalaması Bende yeni üye oldum ve 20 yaşındayım neutrali5 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması genç arkadaşlarla birlikte olmak çok güzel(ama bizde gencizzz sung66)40 yaş üstü bir byn olarakk y789 |
Ynt: sitenin yaş ortalaması 40 yaş nedir yaa aşkolsun nilgüncüm..Daha yeni yeni yaşıyoruz..Gözümüz açılmış şurda..Daha yaşanacak çook güzel günler var di mi? uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 PM. |