\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   domates:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462454)

yu_rin 24-11-2009 01:36 PM

domates:(

Herkese merhaba arkadaşlar...

Başlığa bakıp ne bu şimdi demeyin Malesef domates benim okuldaki lakabımdı hernekadar bundan çok utansam ve hoşlanmasamda bu lakabı bana takanlar haksızda değildi.çünkü beni en iyi ifade eden kelime buydu malesef:( ...

Ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır.Ben bunun sosyal fobi olduğunu düşünüyorum.Bu siteyede bundan kurtulmak isteme çabam yöneltti beni bu yüz kızarmasını farkettiğim günden beri hayatım bir göçüş dönemine girdi.bana çok büyük zararları oldu..detaylara burada girmeyeceğim.hikayelerde yada günlükte bol bol anlatırım buna ihtiyacım var çünki.Şuanda evliyim ve dünyalar tatlısı bir bebeğim var.Hayattaki tek mutluluk sebebim..

Böyle bir siteyle karşılaşmak bile beni çok rahatlattı.Artık hayallerime bıraktığım yerden devam etmek istiyorum.İşe önce bu durumdan kurtularak başlamaya karar verdim.nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bize bu imkanı verenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum...alk78

Buda benim için galiba partysmiley y789

Belgin ∞ 24-11-2009 01:50 PM

Cevap: domates:(

Merhaba yu_rin sevincli

Bu ne enerjik bir mesaj böyle, bayıldım. Hoşgeldin yanımıza.

Benim de okuldaki lakabım saçlarımdan dolayı papazdı y789 Sonra gözlerime taktılar zeytin demeye başladılar, hala okuldan görüştüğüm arkadaşlarım da ismimin kısaltması olan bego derlergirlhaha Ne çok lakabım varmış.

Yüz kızarması çoğumuzun okul döneminde tanışıp, sonradan yarenlik etmeye başladığımız bir bir hımm ne desem bir şey :) (dost diyemedim) Kendine güvenle alakalı bir durum ve geçici eğer istersen.

İlk olarak ego+suçluluk telkinleriyle başla, 2 haftanın ardından kendine güven telkinini ekle ve değişiklikleri gözlemle bakalım. Her sabah uyandığında 'kendime güveniyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, hayatın akışına güveniyorum' gibi olumlamalar yapmaya çalış çok faydasını göreceksin. Ardından kendine bir günlük aç ki girip orada sana bilgi borbardımanı yapabilelim girlhaha

Güzel bebeğinle ve eşinle huzur dolu bir hayatı yaşaman dileğiyle.

Sevgiler.
Bego gulensmiley

yu_rin 24-11-2009 02:06 PM

Çok teşekkür ediyorum...

Okul döneminde herkese zaman zaman oluyordur belki ama benimki hastalık boyutuna kaymıştı sanki çünkü çok farkedilir bir durum almıştı ve okul dışındada dediğin gibi en sadık yarenim olmuştu .gulensmiley

Tavsiyelerin ve iyi dileklerin için tekrar teşekkür ediyorum söylediklerinizi birebir uygulayacağım .art56art56

yu_rin 24-11-2009 02:10 PM

En kısa zamanda günlüğümüde açacağım inş...super

cansin sen 24-11-2009 03:05 PM

hoşgeldiniz.mutlu paylaşımlarınız olsun.yenilikler ve güzellikler sizi bulsun.sevgiyle kalın...

Sultan 24-11-2009 03:39 PM

hoş geldiniz
güzel keyifli paylaşımlar diliyorum

genco 24-11-2009 03:45 PM

hoş geldiniz aramıza. mutlu ve keyifli zaman geçireceğiniz, sorunlarınızı yok edeceğiniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yerde bulunuyorsunuz. sevgiyle kalın.

yu_rin 24-11-2009 08:58 PM

Alıntı:

cansın sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571435)
hoşgeldiniz.mutlu paylaşımlarınız olsun.yenilikler ve güzellikler sizi bulsun.sevgiyle kalın...

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571436)
hoş geldiniz
güzel keyifli paylaşımlar diliyorum

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571437)
hoş geldiniz aramıza. mutlu ve keyifli zaman geçireceğiniz, sorunlarınızı yok edeceğiniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yerde bulunuyorsunuz. sevgiyle kalın.

İlginizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Yazılarınız beni daha çok motive ediyor.k8908

master8566 24-11-2009 11:14 PM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571424)
Başlığa bakıp ne bu şimdi demeyin Malesef domates benim okuldaki lakabımdı hernekadar bundan çok utansam ve hoşlanmasamda bu lakabı bana takanlar haksızda değildi.çünkü beni en iyi ifade eden kelime buydu malesef:( ...

y789

Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi değil..y789
Şaka bir yana,aramıza hoşgeldin...

spestnaz 24-11-2009 11:16 PM

hoş geldiniz nice mutluluklara. .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM.