![]() |
domates:( Herkese merhaba arkadaşlar... Başlığa bakıp ne bu şimdi demeyin Malesef domates benim okuldaki lakabımdı hernekadar bundan çok utansam ve hoşlanmasamda bu lakabı bana takanlar haksızda değildi.çünkü beni en iyi ifade eden kelime buydu malesef:( ... Ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır.Ben bunun sosyal fobi olduğunu düşünüyorum.Bu siteyede bundan kurtulmak isteme çabam yöneltti beni bu yüz kızarmasını farkettiğim günden beri hayatım bir göçüş dönemine girdi.bana çok büyük zararları oldu..detaylara burada girmeyeceğim.hikayelerde yada günlükte bol bol anlatırım buna ihtiyacım var çünki.Şuanda evliyim ve dünyalar tatlısı bir bebeğim var.Hayattaki tek mutluluk sebebim.. Böyle bir siteyle karşılaşmak bile beni çok rahatlattı.Artık hayallerime bıraktığım yerden devam etmek istiyorum.İşe önce bu durumdan kurtularak başlamaya karar verdim.nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim... Bize bu imkanı verenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum...alk78 Buda benim için galiba partysmiley y789 |
Cevap: domates:( Merhaba yu_rin sevincli Bu ne enerjik bir mesaj böyle, bayıldım. Hoşgeldin yanımıza. Benim de okuldaki lakabım saçlarımdan dolayı papazdı y789 Sonra gözlerime taktılar zeytin demeye başladılar, hala okuldan görüştüğüm arkadaşlarım da ismimin kısaltması olan bego derlergirlhaha Ne çok lakabım varmış. Yüz kızarması çoğumuzun okul döneminde tanışıp, sonradan yarenlik etmeye başladığımız bir bir hımm ne desem bir şey :) (dost diyemedim) Kendine güvenle alakalı bir durum ve geçici eğer istersen. İlk olarak ego+suçluluk telkinleriyle başla, 2 haftanın ardından kendine güven telkinini ekle ve değişiklikleri gözlemle bakalım. Her sabah uyandığında 'kendime güveniyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, hayatın akışına güveniyorum' gibi olumlamalar yapmaya çalış çok faydasını göreceksin. Ardından kendine bir günlük aç ki girip orada sana bilgi borbardımanı yapabilelim girlhaha Güzel bebeğinle ve eşinle huzur dolu bir hayatı yaşaman dileğiyle. Sevgiler. Bego gulensmiley |
Cevap: domates:( Çok teşekkür ediyorum... Okul döneminde herkese zaman zaman oluyordur belki ama benimki hastalık boyutuna kaymıştı sanki çünkü çok farkedilir bir durum almıştı ve okul dışındada dediğin gibi en sadık yarenim olmuştu .gulensmiley Tavsiyelerin ve iyi dileklerin için tekrar teşekkür ediyorum söylediklerinizi birebir uygulayacağım .art56art56 |
Cevap: domates:( En kısa zamanda günlüğümüde açacağım inş...super |
Cevap: domates:( hoşgeldiniz.mutlu paylaşımlarınız olsun.yenilikler ve güzellikler sizi bulsun.sevgiyle kalın... |
Cevap: domates:( hoş geldiniz güzel keyifli paylaşımlar diliyorum |
Cevap: domates:( hoş geldiniz aramıza. mutlu ve keyifli zaman geçireceğiniz, sorunlarınızı yok edeceğiniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yerde bulunuyorsunuz. sevgiyle kalın. |
Cevap: domates:( Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: domates:( Alıntı:
Şaka bir yana,aramıza hoşgeldin... |
Cevap: domates:( hoş geldiniz nice mutluluklara. . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |