\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   domates:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462454)

yu_rin 24-11-2009 01:36 PM

domates:(

Herkese merhaba arkadaşlar...

Başlığa bakıp ne bu şimdi demeyin Malesef domates benim okuldaki lakabımdı hernekadar bundan çok utansam ve hoşlanmasamda bu lakabı bana takanlar haksızda değildi.çünkü beni en iyi ifade eden kelime buydu malesef:( ...

Ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır.Ben bunun sosyal fobi olduğunu düşünüyorum.Bu siteyede bundan kurtulmak isteme çabam yöneltti beni bu yüz kızarmasını farkettiğim günden beri hayatım bir göçüş dönemine girdi.bana çok büyük zararları oldu..detaylara burada girmeyeceğim.hikayelerde yada günlükte bol bol anlatırım buna ihtiyacım var çünki.Şuanda evliyim ve dünyalar tatlısı bir bebeğim var.Hayattaki tek mutluluk sebebim..

Böyle bir siteyle karşılaşmak bile beni çok rahatlattı.Artık hayallerime bıraktığım yerden devam etmek istiyorum.İşe önce bu durumdan kurtularak başlamaya karar verdim.nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bize bu imkanı verenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum...alk78

Buda benim için galiba partysmiley y789

Belgin ∞ 24-11-2009 01:50 PM

Cevap: domates:(

Merhaba yu_rin sevincli

Bu ne enerjik bir mesaj böyle, bayıldım. Hoşgeldin yanımıza.

Benim de okuldaki lakabım saçlarımdan dolayı papazdı y789 Sonra gözlerime taktılar zeytin demeye başladılar, hala okuldan görüştüğüm arkadaşlarım da ismimin kısaltması olan bego derlergirlhaha Ne çok lakabım varmış.

Yüz kızarması çoğumuzun okul döneminde tanışıp, sonradan yarenlik etmeye başladığımız bir bir hımm ne desem bir şey :) (dost diyemedim) Kendine güvenle alakalı bir durum ve geçici eğer istersen.

İlk olarak ego+suçluluk telkinleriyle başla, 2 haftanın ardından kendine güven telkinini ekle ve değişiklikleri gözlemle bakalım. Her sabah uyandığında 'kendime güveniyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, hayatın akışına güveniyorum' gibi olumlamalar yapmaya çalış çok faydasını göreceksin. Ardından kendine bir günlük aç ki girip orada sana bilgi borbardımanı yapabilelim girlhaha

Güzel bebeğinle ve eşinle huzur dolu bir hayatı yaşaman dileğiyle.

Sevgiler.
Bego gulensmiley

yu_rin 24-11-2009 02:06 PM

Çok teşekkür ediyorum...

Okul döneminde herkese zaman zaman oluyordur belki ama benimki hastalık boyutuna kaymıştı sanki çünkü çok farkedilir bir durum almıştı ve okul dışındada dediğin gibi en sadık yarenim olmuştu .gulensmiley

Tavsiyelerin ve iyi dileklerin için tekrar teşekkür ediyorum söylediklerinizi birebir uygulayacağım .art56art56

yu_rin 24-11-2009 02:10 PM

En kısa zamanda günlüğümüde açacağım inş...super

cansin sen 24-11-2009 03:05 PM

hoşgeldiniz.mutlu paylaşımlarınız olsun.yenilikler ve güzellikler sizi bulsun.sevgiyle kalın...

Sultan 24-11-2009 03:39 PM

hoş geldiniz
güzel keyifli paylaşımlar diliyorum

genco 24-11-2009 03:45 PM

hoş geldiniz aramıza. mutlu ve keyifli zaman geçireceğiniz, sorunlarınızı yok edeceğiniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yerde bulunuyorsunuz. sevgiyle kalın.

yu_rin 24-11-2009 08:58 PM

Alıntı:

cansın sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571435)
hoşgeldiniz.mutlu paylaşımlarınız olsun.yenilikler ve güzellikler sizi bulsun.sevgiyle kalın...

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571436)
hoş geldiniz
güzel keyifli paylaşımlar diliyorum

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571437)
hoş geldiniz aramıza. mutlu ve keyifli zaman geçireceğiniz, sorunlarınızı yok edeceğiniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir yerde bulunuyorsunuz. sevgiyle kalın.

İlginizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Yazılarınız beni daha çok motive ediyor.k8908

master8566 24-11-2009 11:14 PM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571424)
Başlığa bakıp ne bu şimdi demeyin Malesef domates benim okuldaki lakabımdı hernekadar bundan çok utansam ve hoşlanmasamda bu lakabı bana takanlar haksızda değildi.çünkü beni en iyi ifade eden kelime buydu malesef:( ...

y789

Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi değil..y789
Şaka bir yana,aramıza hoşgeldin...

spestnaz 24-11-2009 11:16 PM

hoş geldiniz nice mutluluklara. .

yu_rin 08-12-2009 07:50 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571506)
Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi değil..y789
Şaka bir yana,aramıza hoşgeldin...

Teşekkür ederim..Evet biliyorum o filmi.O filmi izlediğimde ''domateess'' demeye başladığında benim yüzüm domatese doğru evrim geçirmeye başlardı..Ne hikmetse onu bile üstüme alınırdım.Düşüncemde şu idi.şimdi arkadaşlarım izlerse akıllarına hemen ben gelicem diye böle bi eziklik hissederdim..ne kadar ince düşünceliymişim kendime şaştım şimdi. girlhaha

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571507)
hoş geldiniz nice mutluluklara. .

Teşekkür ederim.:zpzp:

Elektra 08-12-2009 08:10 PM

Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :)))

nevresim 09-12-2009 03:34 PM

şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere

yu_rin 09-12-2009 06:39 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573028)
Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :)))

Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573177)
şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere

İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..t678

Işıldayan Safir 09-12-2009 09:38 PM

canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah
sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum.
senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum.
Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin.
Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle,
Sevgiler.

Elektra 09-12-2009 09:43 PM

[quote=yu_rin;573212]Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur!

nevresim 10-12-2009 10:38 AM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573025)
Teşekkür ederim..Evet biliyorum o filmi.O filmi izlediğimde ''domateess'' demeye başladığında benim yüzüm domatese doğru evrim geçirmeye başlardı..Ne hikmetse onu bile üstüme alınırdım.Düşüncemde şu idi.şimdi arkadaşlarım izlerse akıllarına hemen ben gelicem diye böle bi eziklik hissederdim..ne kadar ince düşünceliymişim kendime şaştım şimdi. girlhaha

bende de oluyo du öyle:)tv de herhangi dizi vs filan kızardın lafı filan izleyenlerin ben akıllarına gelirim diye,hatta evdeyse diger fertler,dönüp senin gibi derler giye kötü oluyodum,evde kimse olmasa tek olsam bile ben etkileniyodum duymak istemiyodum o sözleri:)

nevresim 10-12-2009 10:54 AM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573212)
Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..t678

bende kızarma olayını çok büyütüyorum,korkulu rüyam gibi.aynen anlattıklarınız benim içinde geçerli,kabusum olan durumlar oldu hatırlamak bile istemediğim,bu konularda ne var ki sanki cekinecek onlarda bizim gibi insanlar sonuçta tarzında lafları insan algılamayabiliyo,zaten kabullenebilsek problem kalmayacak.şunuda söylemek isterim ben telkinleri dinlediğimden beri degişim oldu,bunun yanında bi kaç kitap okudum kesinlikle bununda etkisi oldu,daha bilinçlendim, daha mantıklı olumlu düşünmeye çalışıyorum artık.
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence.
istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler.

yu_rin 10-12-2009 06:31 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573241)
canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah
sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum.
senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum.
Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin.
Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle,
Sevgiler.

Canım çok güzel tarif etmişsin tıpkı yazdıkların gibi..Bende başladım telkinleri dinlemeye,senin adına çok sevindim ne kadar güzel aşabilmişsin bu durumu..25889 inş.bende dediğin gibi kurtulurum.birde telkinleri nekadar dinledin günde kaçdefa ayrıntılarıda paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler..

yu_rin 10-12-2009 06:35 PM

[quote=maviş.cadı;573243]
Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573212)

Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur!

Evet cnm haklısın galiba ben çok büyüttüm bunu.artık dediğin gibi takmamaya çalışıcam belki ben sorun etmedikçe ortadan kalkar zamanla.nasıl olsa taksamda,takmasamda kızarıyorum eniyisi bu şekilde denemek tşk ediyorum..

yu_rin 10-12-2009 07:11 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573326)
bende de oluyo du öyle:)tv de herhangi dizi vs filan kızardın lafı filan izleyenlerin ben akıllarına gelirim diye,hatta evdeyse diger fertler,dönüp senin gibi derler giye kötü oluyodum,evde kimse olmasa tek olsam bile ben etkileniyodum duymak istemiyodum o sözleri:)

demek sende bendensin hoşgeldin cnm.Beni en iyi sen anlarsın o halde.bazen düşünürdüm dünyada benim gibi biri daha varmıdır acaba diye.girlhaha birbirimize desteğimizi eksik etmeyelim..

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573330)
bende kızarma olayını çok büyütüyorum,korkulu rüyam gibi.aynen anlattıklarınız benim içinde geçerli,kabusum olan durumlar oldu hatırlamak bile istemediğim,bu konularda ne var ki sanki cekinecek onlarda bizim gibi insanlar sonuçta tarzında lafları insan algılamayabiliyo,zaten kabullenebilsek problem kalmayacak.şunuda söylemek isterim ben telkinleri dinlediğimden beri degişim oldu,bunun yanında bi kaç kitap okudum kesinlikle bununda etkisi oldu,daha bilinçlendim, daha mantıklı olumlu düşünmeye çalışıyorum artık.
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence.
istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler.

Evet evet aynen katılıyorum.Sende gelişme olmuş ne güzel çok sevindim.böyle iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum.okuduğun kitaplarıda çok merak ettim bende okumak isterim paylaşırsan çok sevinirim.umarım kısa sürede bütün problemlerimizden tamamen kurtuluruz.
Evlilik olayına gelince inan bana bunda okadar korkucak birşey yok herşey bir anda gelişiyor zaten.Tabiki eşimin ailesi ile ilk tanıştığım zamanlar çok rahat olmaya çalıştım belli etmemeye çalıştım ama yinede kızardığım olmuştur.bende kızardığımı anladığım an hemen bir bahaneyle odadan çıkardım.mesela ben çay koyayım der kaçardım girlhaha .kışın çok daha kolay olurdu yüzüm kızardığı zaman ay çok sıcak oldu yandım derdim böylece dikkat çekmezdi hiç.tabi ben yine de dışarı kaçar aynada yüzüme bakardım ve geçene kadar geri girmezdim.kısacası fazla zor olmadı davranışlarımla yüzümün kızarmasından dikkatleri çevirmeye çalıştım hep.Seninde herşey gönlünce olsun.Sevgiler....

nevresim 11-12-2009 12:03 PM

özel mesaj olarak mı atsam diye düşündüm ama burdan yazayım dedim.ben ilk "ferrarisini satan bilge" yi okumuştum,ondan önce hiç bu tarz kitap okumamıştım,bana hiç bakmadığım bi pencerenin varlığını gösterdi,yani herkese böyle gelmeyebilir ama,ben beğendim o kitabı.siz daha önce bu tarz kitaplar okumuşmuydunuz bilmiyorum ama ilk olması iyi bana göre bu kitabın.

bide şunu söyliyicem bende o odadan çıkma olayını çok yapıyorum bi bahaneyle filan:)

yu_rin 14-12-2009 05:13 PM

Paylaştığın için teşekkür ederim NEVRESİM... en kısa zamanda bende göz atıcam inş..

Demek odadan kaçma sendede var ..neyse idmanlısın ozaman durumu çabuk toparlarsın zorlanmazsın merak etme ..girlhaha girlhaha

Işıldayan Safir 14-12-2009 05:57 PM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573423)
Canım çok güzel tarif etmişsin tıpkı yazdıkların gibi..Bende başladım telkinleri dinlemeye,senin adına çok sevindim ne kadar güzel aşabilmişsin bu durumu..25889 inş.bende dediğin gibi kurtulurum.birde telkinleri nekadar dinledin günde kaçdefa ayrıntılarıda paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler..

teşekkür ederim hayatım. Sana şöyle söyliyim foruma ilk üye olduğumda bir hafta sonra sunumum olacaktı ve çok kötü hissediyordum kendimi. ego güven güçlendirici telkini hafta sonu iki gün boyunca 8-9 saat kadar dinlemiştim sanırım. Hafta içi yurtta olduğum için dinleme şansım yoktu vardı muhakkak ama ben düşünememiştim. O zamanlar herhangi bir suçluluk duygum olmadığını düşündüğüm için suçluluk telkinini dinlemiyordum. Sunuma çıktığımda çok heyecanlandım ama bunu ben yaratmıştım artık böyle düşünüyorum uzun olmamasına rağmen kıpkırmızı olmuştum ve hemen bitirip çıkmak istedim. Sunumum bittiğinde arkadaşlarım infilak ediceksin sandık filan demişlerdi bana. bu kadar çok kızarmak beni utandırıyo ve daha çok kızarmama neden oluyordu. Sadece yüzüm filan değil boynum filanda kızarıyordu ve bu bölgelerde aşırı yanma hissediyordum. Daha sonra kızarmamın utancımın bazı suçluluk duygularımdan kaynaklandığını düşünmeye başladım ne olduğunu bilmiyordum ama böyle olmalıydı suçluluk telkinini dinlemeye başladım ego güven güçlendirici telkini fazla dinlemiyordum aslında ikisini bir arada dinlemek gerekiyor ama ben genellikle yurtta oluyordum ve tlfla dinleyebiliyordum mp3 çalarım yoktu tlfumuda devamlı şarj edemediğim için en sevdiğim telkini devamlı dinlemeye başladım suçluluk telkininin klasik versiyonunu çok sevdiğim için onu devamlı dinlemeye başladım daha sonra insanlarla daha kolay iletişim kurabildiğimi konuşmaktan utanmadığımı farkettim ve kızarıcakmıyım acaba kızarıyomuyum kızardımmı diye düşünmeye başlamadığımı farkettim bazen kızardığımı hissettim etrafımdakilere sorduğumda hayır kızarmamışsın cevaplarını almaya başladım bu çok mutluluk vericiydi. bu problemi suçluluk telkini sayesinde aştığıma inanıyorum ama biraz güven sorunum var hala ego güven güçlendirici telkini düzenli dinlemediğim için o nedenle sana suçluluk telkinini (zaten önerileni bu) ego güven güçlendirici telkinle beraber düzenli olarak dinlemeni öneriyorum 2 hafta boyunca 8 saat kadar dinle yok ben o kadar dinleyemem diyorsan aklına geldiğinde müsait olduğunda dinle sonrasında listene başka telkinleri ekleyebilirsin. Yüz kızarması problemini en kısa sürede aşacağına inanıyorum.
Sevgiler sapkal89

yu_rin 17-12-2009 06:43 PM

''kızarıcakmıyım acaba kızarıyomuyum kızardımmı'' sanırım en büyük problemde bu. bunu aşınca diğerleri kendiliğinden geliyor.Teşekkür ederim... sayende çok motive oldum..:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.