\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   domates:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462454)

yu_rin 08-12-2009 07:50 PM

Cevap: domates:(

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571506)
Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi değil..y789
Şaka bir yana,aramıza hoşgeldin...

Teşekkür ederim..Evet biliyorum o filmi.O filmi izlediğimde ''domateess'' demeye başladığında benim yüzüm domatese doğru evrim geçirmeye başlardı..Ne hikmetse onu bile üstüme alınırdım.Düşüncemde şu idi.şimdi arkadaşlarım izlerse akıllarına hemen ben gelicem diye böle bi eziklik hissederdim..ne kadar ince düşünceliymişim kendime şaştım şimdi. girlhaha

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571507)
hoş geldiniz nice mutluluklara. .

Teşekkür ederim.:zpzp:

Elektra 08-12-2009 08:10 PM

Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :)))

nevresim 09-12-2009 03:34 PM

şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere

yu_rin 09-12-2009 06:39 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573028)
Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :)))

Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573177)
şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere

İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..t678

Işıldayan Safir 09-12-2009 09:38 PM

canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah
sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum.
senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum.
Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin.
Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle,
Sevgiler.

Elektra 09-12-2009 09:43 PM

[quote=yu_rin;573212]Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur!

nevresim 10-12-2009 10:38 AM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573025)
Teşekkür ederim..Evet biliyorum o filmi.O filmi izlediğimde ''domateess'' demeye başladığında benim yüzüm domatese doğru evrim geçirmeye başlardı..Ne hikmetse onu bile üstüme alınırdım.Düşüncemde şu idi.şimdi arkadaşlarım izlerse akıllarına hemen ben gelicem diye böle bi eziklik hissederdim..ne kadar ince düşünceliymişim kendime şaştım şimdi. girlhaha

bende de oluyo du öyle:)tv de herhangi dizi vs filan kızardın lafı filan izleyenlerin ben akıllarına gelirim diye,hatta evdeyse diger fertler,dönüp senin gibi derler giye kötü oluyodum,evde kimse olmasa tek olsam bile ben etkileniyodum duymak istemiyodum o sözleri:)

nevresim 10-12-2009 10:54 AM

Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573212)
Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun gulensmiley Ama benim için takmamak münkün değil insanların söylemlerini duyuyorum herşeyden çok benim kızarmama odaklanıyorlar sanki.Senin gibi benimde toplum önünde sunum gibi deneyimlerin oldu birkaçkez fakat sonu hiiçte iyi olmadı kabuslarım arasındaki anılarım olarak kaldılar.(ayrıntıları günlüğümde paylaşıcam)Bu sebeple benim başarım için mutlaka bu sorundan tamamen kurtulmam gerekiyor. blissy

İlgin için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileği ile..t678

bende kızarma olayını çok büyütüyorum,korkulu rüyam gibi.aynen anlattıklarınız benim içinde geçerli,kabusum olan durumlar oldu hatırlamak bile istemediğim,bu konularda ne var ki sanki cekinecek onlarda bizim gibi insanlar sonuçta tarzında lafları insan algılamayabiliyo,zaten kabullenebilsek problem kalmayacak.şunuda söylemek isterim ben telkinleri dinlediğimden beri degişim oldu,bunun yanında bi kaç kitap okudum kesinlikle bununda etkisi oldu,daha bilinçlendim, daha mantıklı olumlu düşünmeye çalışıyorum artık.
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence.
istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler.

yu_rin 10-12-2009 06:31 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573241)
canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah
sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum.
senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum.
Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin.
Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle,
Sevgiler.

Canım çok güzel tarif etmişsin tıpkı yazdıkların gibi..Bende başladım telkinleri dinlemeye,senin adına çok sevindim ne kadar güzel aşabilmişsin bu durumu..25889 inş.bende dediğin gibi kurtulurum.birde telkinleri nekadar dinledin günde kaçdefa ayrıntılarıda paylaşırsan sevinirim.
Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler..

yu_rin 10-12-2009 06:35 PM

[quote=maviş.cadı;573243]
Alıntı:

yu_rin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573212)

Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur!

Evet cnm haklısın galiba ben çok büyüttüm bunu.artık dediğin gibi takmamaya çalışıcam belki ben sorun etmedikçe ortadan kalkar zamanla.nasıl olsa taksamda,takmasamda kızarıyorum eniyisi bu şekilde denemek tşk ediyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM.