Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

herkese meraba!

Forum ve Tanışalım herkese meraba! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkese meraba! Birkaç mesajdan sonra kendimde tanışma cesareti buldum nihayetinde. Yazdan beri aranızdayım, tesadüfen (araştırma yaparken) buldum hayatimdegisti'yi. çok şaşırdım, çevremdekilere anlattım (fazla onay alamasam da) ve telkinleri dinlemeye başladım. Sizi uzun zamandır aktif olmasamda takip ediyorum. Genelde forumda olan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

herkese meraba!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-12-2008, 10:08 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Arrow herkese meraba!

herkese meraba!
Birkaç mesajdan sonra kendimde tanışma cesareti buldum nihayetinde. Yazdan beri aranızdayım, tesadüfen (araştırma yaparken) buldum hayatimdegisti'yi. çok şaşırdım, çevremdekilere anlattım (fazla onay alamasam da) ve telkinleri dinlemeye başladım.
Sizi uzun zamandır aktif olmasamda takip ediyorum. Genelde forumda olan biten herşeyi takip ediyorum diyebilirim. Burdaki sıcak sohbet ilgimi daha yüksek tutuyor.
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Sorularımın yanıtlarını sizden alırken daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.
Hayatımdaki birkaç sıkıntıyı kişisel gelişim kitaplarıyla atlattım. (ailemin sorunlu evlilikleri, aile içi çatışma, maddi sıkıntılar gibi.) Aslında şu anda hayatımda herşey iyi gidiyor. Bu siteyi takip ettikçe yeni bilgiler öğrendikçe inanın kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
Telkinler ilk başlarda yan etkiler yaptı.(mide bulantısı, uyku hali, ağırlık gibi) Yoğun hayat temposu nedeniyle biraz aksattım ama işyerinde dinlemeye özen gösteriyorum. Sadece dinlediğim süre zarfında ya da hemen sonrasında kendimi mükemmel hissetmeye başlıyorum. 1-2 saat sonra bu etki geçiyor. Enerjim ve pilim bitmiş oluyor.
Şu anda hem iş yerimizi hem de evimizi boşaltıyoruz. Yani anlam yüklemiş oluyorum biliyorum ama yaşayıp büyüdüğüm şehrimden ayrılıp istanbula taşınıyorum eşimle. kriz ortamını fırsata çevirip, işimize orda devam edicez. Ailemiz üzüntülü biraz ve endişeli. (çünkü bütün ailem ankara'da) Sizi takip ederken bi yandan eşyaları toparlıyorum anlayacağınız ve bu geçiş dönemi bizi manevi anlamda zorluyor. Bana bu değişim süreci için tavsiye edebileceğiniz iyi gelebilecek telkin , meditasyon ya da yorumlarınız inananın beni çok sevindirecek. (bu arada biz taşınırken köpeğimiz de ameliyat olacak!) Telkinleri kesintisiz mi dinlemem lasım acaba buna da durumum müsait olmuyor??

Sizinle tanıştııma çok memnun oldum, inşallah yakın zmndaki bi toplantıda cesaretimi toparlayabilirsem yüz yüze de görüşmek isterim. Atakan bey yardımlarınız için, herşey için teşekkürler.. :)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 10:38 AM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile yeniden hoşgeldin

merhabalar didle
yanımıza yazılarınla da hoşgeldin..

telkinleri dinlerken tekrarlamaları önemlidir... aslında eşin de sana katılsa birlikte gece uyurken dinleseniz çok güzel olurdu.. bu değişim sürecinde ego kendine güven suçluluk ertelemeyi bırak gibi telkinler size destek olacaktır..

ben de ankara doğumluyum ve ailemin bir bölümü orada diğer bölümü izmirde ve ben istanbuldayım..

Yahya Kemal'in bir sözü var ya hani: Ankara'nın en çok İstanbul'a dönüş yolunu seviyorum diye

İstanbul un size; bolluğa berekete huzura mutluluğa açılan bir kapı olmasını dilerim..

tebdili mekanda ferahlık vardır.. yaşamında istediklerini gerçekleştirebilmek için hayat size yeni fırsatları sunuyor..

bu fırsatları mutlulukla sevgiyle kabul et.. keyfini çıkart..

taşınırken tüm fazlalıkları kullanmadıklarını ver.. böylelikle taşınma işlemin tam anlamıyla bir elden geçirme ve arınma merasimine dönecek.. aynı şekilde burada yerleşirken her şey yenilenmiş pırıl pırıl olacak.. eski aşyaların bile yeni evinde sana sevgiyle gülümseyecekler..

anda ol.. yaşamını gözlemle.. yaşamına gelen bu harika fırsatı tüm sevginle kutsa...

sevgiler..


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 11:04 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

Cevabın için çok teşekkür ederim ! :)
aslında eşiminde dinlemesini çok istedim fakat bendeki dalgalanma etkisini (doğru mu söylüyorum bilmiyorum bi anda karamsarlaşma, bunalıma girme gibi bir his ara ara oluyordu) gördüğü için onda bi önyargı oluştu. Benim de bütün ailem ankara da arkadaşlarım burada, istanbul eskisi kadar korkutucu gelmiyor. Sadece bizi biraz maddi manevi zorlayacağını ve yoracağını tahmin ediyorum (böyle bi cümle kurmamam gerek aslında di mi??) gördüğünüz gibi kafam fazlasıyla dolu ve kalabalık.
İnşallah uğurlu gelir taşı toprağı altındır istanbul'un :)
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 11:05 AM   #4 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart

Aramıza ve Istanbula hoşgeldiniz :)
değişimler oldukça belirgin :)
değişim istiyorsuz ve bu bayağı bir zor olanından başlıyor. evinizi, yerinizi, yurdunuzu taşıyarak. bence çok güzel birşey. :)
nasıl derler "tebdili mekanda, ferahlık vardır." bu durumdan en iyi şekilde faydalanacağınız da aşikar.

Telkinleri ne kadar fazla dinlersek bizim için iyi. Fakat durmunuz itibariyle kesintisiz dinleyememeniz olasıdır. Bunun için ayrıca sıkıntıya girmenize gerek yok.
Yeni evinize yerleştiğinizde dinlemeye devam edebilirsiniz. Hatta ailecek dinleyin. benim şimdilik diyebileceklerim bu kadar.

kolay gelsin sizlere.
sağlıcakla ve ışıkla...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 11:14 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

cevabına çok teşekkür ederim müminokan.
umarım iyi olacak!
sadece biraz mükemmelliyetçiyim herşey tam eksiksiz programında olmalı gibi kurallarım var. Bu da bizi biraz zorluyor.
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 11:33 AM   #6 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile

Alıntı:
didle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cevabına çok teşekkür ederim müminokan.
umarım iyi olacak!
sadece biraz mükemmelliyetçiyim herşey tam eksiksiz programında olmalı gibi kurallarım var. Bu da bizi biraz zorluyor.
serbest bırakın.
mükemmeliyetçi olmasaydınız, hayatınız nasıl olurdu?
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 11:41 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

bilmem ki daha çok işler karışırmış gibi geliyor, hayatımı işleri kontrol altına almalıyım diye düşünüyorum genellikle.
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 01:08 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart

Hoşgeldiniz sevgili didle bende siteyi sizin gibi tesadüfen buldum iyikide bulmuşum....
mükemmeliyetçilik çok yorar insanı biraz rahat olmayı denedinizmi hiç? Kontrol ne kadar sizde de olsa yaradana güvenip bi takım şeyleri ona havale etmek insanı biraz daha güvende ve dingin tutuyor inancındayım.
Yeni hayatınız sizin için hayırlı uğurlu olsun ne güzel hayatınız baştan sona değişiyor bence hiç korkmayın mutlaka bir hayır var bu değişimde imrendim valla ne kadar güzel ben bile heyecanlandım. Yaşasın tadını çıkarın şamanın tavsiyelerini dikkate alırsanız çok faydasını görürsünüz ben görüyorum çünki......




Sevgiler.
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 01:25 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için tiriniti.. böyle düşününce ve duyunca gerçekten güzel ve heyecanlı bi değişim olduğunu düşünüyorum. çok fazla yük sorumluluk eklenince insan stres yapabiliyor. umarım herşey iyi geçicek. özellikle de burda vakit geçirdiğim zamanlar bana güç veriyor diyebilirim. tekrar saolun..:)
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


herkese meraba!

Forum ve Tanışalım herkese meraba! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkese meraba! Birkaç mesajdan sonra kendimde tanışma cesareti buldum nihayetinde. Yazdan beri aranızdayım, tesadüfen (araştırma yaparken) buldum hayatimdegisti'yi. çok şaşırdım, çevremdekilere anlattım (fazla onay alamasam da) ve telkinleri dinlemeye başladım. Sizi uzun zamandır aktif olmasamda takip ediyorum. Genelde forumda olan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.