![]() |
heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! şu beynim varya, yatıp kalkıyorum, birşeyler oluyor bana, telkinlerdenmi atakan beyy kardeşim??? her dakka birşeyler üretmek, ortaya koymak, ve herkesi toplayıp harekete geçirmek istiyorum, hadi sevgili forumum, sizi hepinizi herkesi davet ediyorum. atakan yazıyı en görünen yere koy bence.. hatta şöle giren hemen en okkalı şekilde daveti görsün,ben burda detaylı yazayım, siz onu sloganlaştırın, şimdi öle ufak ayrıntılarla uğraşamayacağım, ve heryere yapıştıralım, konuya giriyoruuum, eee gir hadi nurhan amma uzattın ne yapayım, öyle basit bir çözüm ki, NEDEN OLMASIN!!! çok heyecanlandım düşünürkendee... şimdi sigaraya, kozmetiğe saçma sapan yerlere para veren herkes, ağaçlar yanıyor, ülkem yanıyor, gelin kadınlar elelenin projesine destek olun, sertifikalar basılıyor, noter tastikli, herkese bir meyva fidanı satalım, sattıkça sizde para kazanın, gelin herkese sesleniyorum, tüm dünyaya biz ekelim şu fidanları, kendimizi dünyayı kurtaralım, ormanımızı kendimiz yapalım, herkes sertifikalarını benden alsın, her sertifikayı bir paket marlboro, parlement fiyatına satın, sizde kazanın ülkede kazansın, ee hadi ne duruyorsunuz, hemen şimdi başlamalıyız, beni arayın: 542 300 56 70 hep beraber dünyaya ağaç ekelim, sigarayı bırakalım... çocuklara ne bırakacağızzzzzz, yanan bir dünyamı.. oksijen istiyoruz... su istiyoruz.. 4 iklimi en güzel yaşayan bereketli ülkem cennetten bir meyvaaa bahçesine dönsünnn. |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! hadi sloganlaştıralım, tüm hayatım değişti ailesi, herkes emeğini katsın, hep beraber çok şey kazanalım ve kazandıralım....... acelem var kısa yazdım, siz geliştirin anacım... bu proje benim değil. hepimizin, anca beraber kanca beraber, atakan sana sölüyom, çabuk hayatım değişti ormanı için girişimleri başlat, hayatım değişti ormanı istiyoooommm, hayatı değiştirelim o ağaçlarda salıncak kurup oynayan tepesinden meyva yiyen çocukları hayal edin, bende tırmanacağım vallaaaa, ay geç kaldım , ama öyle güzel bir hayal ki durmadan yazasım var............ heyecanlanın emi çok heyecanlanın, fidancı hazır, tüm üyeler bulunduğu yeri meyva bahçesine çevirmeden uyumasın emiiii!!!!!! |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! sevgili kardeşim nurhanza düşüncelerin gerçekten de çok güzel... aynen sana katılıyorum bende senin gibi ne yapabiliriz birlikte diye düşünüp duruyorum... akşam bende bağlamamı aldım elime (daha çalamıyorum ama) bu aile için beste yapmaya çalışıyorum... hatta bir kaç ezgide buldum gibi... söz ve bestesi bana ait ama hakkı bu siteye ait bir parça yapmaya çalışıyorum... olur veye olmaz ama ben çabalıyorum... fikirlerin çok güzel ve bu fikirlerinin hayata geçebilmesi için burda büyük bir potansiyel mevcut... benden tam destek... samsunda yapılacak olan faaliyetlerde her türlü hizmete hazırım... tabi diğer yerlerdekinede imkanlar dahilinde herzaman... seni tekrar çok tebrik ediyor bu fikirlerin olgunlaşıp yürüdüğünü görmek istiyorum... sevgiler... http://www.bahceduzenleme.biz/peyzaj/aydinlatma.jpg |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! canım benim harika bir proje.. art56art56 bizim gibi büyük şehirde yaşayanların bir sıkıntısı var.. meyva ağaçlarını istediğimiz yere dikemiyoruz.. özellikle ilaçlanması v.b gibi bakım istediği için meyveleri olduğu zaman doğal olarak talan edildiği için bu duruma site yöneticileri sıcak bakmıyor.. ama benim eşim geçen sene tüm müşterilerine bayram yılbaşı v.b. gibi günlerde hediye almak yerine orman hediye etti.. tender45 bunun için tema vakfıyla bağlantıya geçerek para yatırdı.. tabii o tek el olduğu için bu kolay olmuştu.. bunun gibi bizde hayatimdegisti ormanı yapabiliriz.. tema vakfıyla konuşarak bize bir bölge vermelerini ve forum aracılığıyla ulaşanların ağaçlarının o bölgeye dikilmesini isteyebiliriz.. tabi böyle bir uygulamaları vardır diye umarak bunları yazıyorum.. bu konuda araştırmalar yapalım.. en uygun yolu bularak hareket edelim.. hem dikili ağaçlarımız olsun hem de hayaimdegisti ormanını oluşturalım.. hem de yanan bölgelerimize bir nebze olsu yararımız dokunmuş olur.. sad456 bu güzel üretici fikrinden dolayı tebrik ediyorum tatlım seni.. kiss3 http://img367.imageshack.us/img367/3...esignerpd5.jpg |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! evsiz arabasız sigarasız yaşanır ama susuz ve oksijensiz yaşanırmıııııı? |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! gulensmiley fidanlar büyür börtü böcek kuş tırtıl karınca kedi ormanda dolaşırlar aferim bak kafan çalışmaya başladı işte sana dedim ben işleri boşver dye khkh56 şaka bir yana çok güzel fikir umarım fikir olarak kalmaz uygulamaya geçeriz blook |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! geçelim geçelim hemen geçelim saolun sizi çoook seviyorum yaaaa, yanlız bırakmayacağınızı hep bildiğim için gazı ordan alıyorum zaten vay beee ben tırtıldım kanatlarım çıktı kelebek oldum, uçuyoruuuuuuummmmm, sanal kelebeğimi gördünüz mü günlerdir ona bakıp duruyordum. mlk34 ark5 ttli3 aa34 kiss3 25889 956k sevincli |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Tema vakfıyla konuşmak iyi fikir.Ben gelemesemde ne gerekiyorsa yaparım benim yerime bir arkadaşım fidanı diker.Ben de varım nurhanza.Bizim için geleceğimiz için yapılacak her iyi şeyde varım.Haydi hayatım değişti ailesi bir kez daha tek vücut olalım kuralım ormanımızı.Hem sitemizi ölümsüzleştirelim,hem ülkemizi güzelleştirelim. |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! dünya üzerinde bir dikili ağacımız olur fena mı smileydance hehe çok güzel bir fikir.. ne gerekiyorsa yapalım bence de ttli3 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! benim gibi bitki bi manyagı icin cok super olur ben bu konuda kendimle grur duyoyurm sitede sadece belki oda bilirsa sanmamda belki biliyosa serpil ablam beni degil babamı dfegil ama kavaklarımızı tanır ankara hüseyin gaziyi bilen varmı bilmem en cok kavaklarıyla meshur babam ben dogmadan evel dikmeye baslamıs bende pat küt hatırlarım o kavakları bende bi kaç tanesini dikmişdim simdi hepsinin temadan karnesi felan var simdi hüseyin gazi komple yıkıldı varosdu eskiden gece kondu kentiydi simdi cankayanın kücük esatin 1 numaralı rakibi yeni dogan ve hüseyin gazi hüseyin gazinin meshur kavak agaçlarını biz dikdik tabi yarısını kesdik yaslandılar kesip kereste fabrikasına vermişdik ama hala cohu duruyo agaç dikmek onlarla ugrasmak cok guzel bir şey seni kutluyorum nurhanza ben bizim sitenin bahcesinde gül fideleri dikili onları seviyorum :D gerci annem dikdi ama olsun arada bi bende suluyorum gerçekden cok guzel bi proje bu projenin hayata geçdigi günün umutla cekiyorum |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! arkadaşlar, iş çok kolay olacak,şimdi biz çerkezköyde kadınlar elele derneği olarak faaliyete geçiyoruz, ama internette bir sürü forum var, atakana çok iş düşüyor, ilk biz başlatalım, gerisi çorap söküğü gibi gelecek, noterden tastikimizide alırız, her evin önüne her gördüğümüz toprak parçasına hemen bir fidan dikeceğiz, ama önce sertifikaları bastırıp satmak isteyen gönüllü satıcıları kayıt altına alıcaz, herşey çok yasal zeminde gerçekleştirilmeli, bir paket marlboro fiyatına bir fidan kampanyası herkes birbirine fidan satacak, atıyorum, 50 kişi toplayan kiii günde çok rahat 50 kişiye fidan satabilir herkes, 1ytlsi, satıcıya, 1.5 ytlsi fidanı ekene, fidanın maliyetinide hesapla, valla çok karlı bir yatırım bu geleceğe yatırım aypıcaz heeeeeyyyy sloganlar yazın hadiiii |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! [img=http://www.hizliresim.com/2008/7/13/150.jpg]http://http://www.hizliresim.com/2008/7/13/150.jpg [img=http://www.hizliresim.com/2008/7/13/150.jpg] [img src=http://www.hizliresim.com/2008/7/13/150.jpg] dernek logomuz, eller güle döner, hayata dokunan güzel eller, |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! ne kocaman ellerimiz varmış yaaaaa, forumdan taşıyorrrrr heeeyyyyyyyyyyyy, |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! ben şimdi imgeleme felan yapıyorum, bu forumumuzdaki yazıları satır satır okuyamasamda, uygulayamasamda, olumlu çalışmalar olduğu besbelli, yoksa ucundan kıyısından ben bukadar faydalanırken böyle sıçramalar gerçekleştirebildiğime göreeeee, yayılan enerjimize baksanıza, kaç kişinin hayatına bir şekilde dokunmaya başladık, ve ben şimdi vişne ağaçlarımı satmaya başlamışım, hayalimi ve hedefimi koyuyorum,bugün13,07,2008 süre 10,11,2008 (foruma üye olduğum tarih, vay be baya zaman olmuş heee), tarihinde zerrin özer gelmiş çerkezköy anfi tiyatroda vişne konseri veriyoruz, demir yolu kıyısından başlamışız vişneleri ekmeye taaa organize sanayi bölgesinden ambardere mevkine kadar tüm demir yolu kıyısını vişne fidanlarıyla doldurmuşuz, imgeliyorum hepsini, beynimin bütün kıvrımları ışıl ışıl 3 yıl sora kacaman kocaman olmuş vişneler, amanın dilimin kenarı sulanmaya başladı bileeee, resmen o anın içindeyim şimdi , nineciğim rahime altıntaş gelmiş yanıbaşımda duruyor, vişne uzatıyorum ona, 96 mlk34 thumbsanim hpm2 VE BAŞARDIK, AMAAAA bitmedi ben fidanları alıp yalın ayak başı kabak elimde fidan gidiyorum, ülkemin her köşesine fidanlar ekmeye başlıyorum, ceviz, meşe, kestane, gürgen palamut, altı yaprak üstü bulut başım bulutlara değiyor |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! nurhanza eğer bir hesap numarası varsa ben şifa verdiğim insanları oraya fidan almak için yönlendirebilirim..özellikle uzaktan şifa verdiğimde, baba beni okula gönder kampanyası veya benzer yerlere bir kişinin 3 öğün yemek yiyebileceği miktarda para yatırın diyorum..fidan alın diyebilirim..galiba 3 fidan alabilirler..o parayla..sen hesap no su ver yeter.. yada nereye nasıl fidan ekiliyor doğruca bi anlat bakayım, ben konuyu tam anlayamadım..fidanlar nerden alıncak nereye dikilcek.. dusun dusun dusun anlamadım |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! henüz veremem genel kurul toplantısını yapmadık, herşey tam zemine oturduğunda ben size bildireceğim, valla ben bunu düşünmemiştim süper fikir bu banka hesap numarası ile fidan satışını internettende yapabiliriz, benim ödüm kopar ölee yasal zemine oturmamış bir biçimde para alışverişi yapmaktan, ayyy ne güzel yeni kapılar açılıyor önümüzde, gene heyecanlandım bakkk, herşey tastaman otursun hele, yeri devlet verecek, gösterecek, her kuruş fidana gitmeli, ve mutlaka ekimi gerçekleştirilmeli, kagidere müracatımızı yaptım, yarın sabah direk görüşmelere başlayacağım, alt zemin çıkıyor ortaya, üstüne inşaası gider artık,fidanlar inegölden alınacak, hatta yurt dışına ihracat bile yapabileceğiz, tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gulensmiley cat3500 gogogo cat56 thumbsanim siirokul siirokul alk78 mlk34 uy897 hpm2 skan67 hpm1 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Ya ben bu siteyi seviyorum. Çok güzel bir proje umarım faliyete geçer. bende istanbulda olsam yardıma gelirdim . kıvanç duyarım böyle duyarlı bir projede yer almaktan |
meraba arkadaşlar daha bugün üye oldm bu siteye ve müzikleri dinlemeye başladm ilk günden işe yaradığını hissediyorum bu gerçektn muhteşem bişey music45 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! veee slaytımın son haliii, bu slaytla yarın çook heyecanlı bir gün beni bekliyor, bu slaytı cd ye koyup satışa başlıyacağım, ve 29 temmuzda, kızımın doğum gününde tuluyhan konserine tüm çerkezköyü götürüp,yok çok uçmayayım, en azından baya bir insan toplayıp, konsere gideceğiz ve tuluyhan lokal için bize söz verdi, elinden geleni yapacağına, erdal demirkıranda tam destek verecek, bize bir vagon ayarlayacaklar, ve onu süsleyip püsleyip belediye meydanına koymak istiyoruz, tek engel belediyenin akpli oluşu imiş, kadınları eve kapatmak isteyen bir belediye nasıl olurda kadınlar elele derneği için meydana vagon koydurur diyorlar, sevgili forumum sizde bir akıl verin nolur, neden olmasın, belediye meydanında bir tren vagonu haydarpaşa garından dünya başkentinden dönmüşüz, dünyanın en akıllı adamıda orada, bize destek veriyor, ve tuluyhan canım benim, saolsun dün gece mailimi cevapladı, öyle heyecanlıyım kiiii, projemiz için çok sevindiğini elinden geleni yapacağını söyledi, bir lokalimiz olsun diye çırpınıyorum kaç haftadır, ağaçlandırma projem yolda, vagonu koyduktan sonra kim tutar beniii, heyecandan uyuyamıyorum bile, http://rapidshare.com/files/13120638..._2_...ppt.html şu slaytımızın güzelliğine bakın hele yarın tamamlanacak müziklerde eklenecek, nasıl olmuş bir şeyler söyleyin emiii |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Alıntı:
|
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! [size=10pt]Öncelikle herkese merhabalar, hismiley uzun zamandır siteye üyeyim fakat evde internetim olmadığı için site organizasyonlarına katılamıyor,takip edemiyordum. Artık evde internetim var ve ankara'dan organizasyonlarınıza nasıl katılırım bilemiyorum ama sanal da olsa destek verebilirim. Orman projesi süper bir fikir, ben de her türlü elimden gelen desteği vereceğime inanıyorum. girlhaha Artık ben de burdayımmm, görüşmek üzere demiyorum, hepinizi izliyorum diyorum ttli3 [/size] |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Merhabalar ben süleyman sitenizle tesadüfen bir okul arkadaşım sayesinde tanıştım.Sitenizden müzikleri indirirken tesadüf bu sayfayı buldum.Benim mesleğim orman mühendisi bu yazılanları gördüm sevindim.Ama bişeye üzüldüm bu ülkede ne yazıkki ağaçlandırma ve yeşillendirme denince ilk akla gelen Tema vakfı olması beni üzüyor.Çünkü bu ülkede ağaçlandırma işi erozyon kontrol işi orman bakanlığının azimli ve gayretli çalışmalarıyla baya bir yol almıştır.Gerek ağaçlandırma çalışmaları gerekse bozuk orman alanlarının rehabilitasyon çalışmaları ile orman alanlarımız gün be gün artmaktadır.Ama ne yazıkki biz ormancılar kendimizi anlatamadığımız reklamımızı yapamadığımız için reklamını yapan gümdemde olan TEMA vakfı ön plana çıkmaktadır.Ha bunu yazmam yanlış anlaşılmasın ben kesinlikle TEMA vakfına karşı değilim keşke TEMA vakfı gibi her bir insan bir tema vakfı olsa ülkemizin daha yeşil bir daha temiz bir ülke olması için çalışsalar.Benim sadece üzüldüğüm orman genel müdürlüğün ve ormancıların gözardı edilmeleri.Bakın ormanları korumak sadece fidan dikmekle olmaz onları korumakta lazım bakın bir fidan kolay yetişmiyor ama bir kibritle yok oluyor.Sadece fidan dikmeye değil ormanları yangınlara karşı korumak içinde bir kampanya başlatmak lazım.nurhanza tüm ormancılar adına seni bu duyarlığından dolayı kutluyorum.Benimde bu projenizde teknik ve idari bir yardımım dokunursa her zaman yardıma hazırım. |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Ben açıkcası pek çok foruma üye oldum.Ve ilk defa bir forumda mesajıma bu kadar hızlı ve bu kadar güzel bir cevapla karşılık buldum.İnan bizi kimse dinlemiyor veya biz ormancılar kendimizi karşı tarafa veya insanalara anlatamıyoruz.Biizm birde geçmişten kalan kötü bir şöhretimiz var hani ormancı türküsü ama o türküde geçen kişi orman muhafaza memuru orman mühendisi değil ayrıca çok şükür o zamanki ormancılardan kimse kalmadı.Şimdi meslektaşlarımız ve genel müdürlüğümüzdeki tüm mesai arkadaşlarımız daha bilinçli ve daha özverili çalışıyorlar.Hepsi inanın en az bir Tema vakfı temsilcisi kadar ormanlarımız için çalışıyorlar.Benim sizden isteğim ormanlarımızı orman yagınlarına kaçak yapılaşmaya doğa düşmanı fabriklara ormanlarımıza zarra veren keçi otlatmacılığına vede bizim en büyük düşmanımız bu saydıklarımızla mücadele eden arkadaşlarımızın çalışmalarını engelleyen onları tayinle veya başka şeylerle korkutan siyasetcilere karşı bizlere destek vermenizi istiyoruz.Bakın daha dün mersin yangını vardı evler yandı ormanlaımız yandı insanlarımız yandı unutuldu sonra antalya yangını oldu Türkiyenin Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını meydana geldi.O da unutuldu illa ormanlarımız ve ormancılarımız büyük bir yangından yangınamı hatırlanacak? |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! şikayet no 1= ormanlarımızı orman yangınlarından koruyalım.. cevap= nasıl? Nasıl koruyabiliriz çevremizi bilinçlendirerek bir sigaranın bir anız ateşinin bir piknik ateşinin nelere mal olduğunu koskoca ormnaları ağaçları bitkileri hayvanları nasıl yok ettiğini anlatabiliriz mesela ressam kızımız var bununla ilgili karikatür resim yapabilir sergi açılabilir.Tanıdığımız köşe yazarları varsa gazelerinde bununla ilgili yazı yazabilirler.Broşür bastırılıp broşür dağıtılabilir.Mesele forumumuz olarak giriş sayfasına veya stenin girişine orman yangınlarıyla ilgili güzel bir resimli yazı koyabilirz Birde en küçük dumanda ve yangında ücretsiz ALO 177 hattını ararsak dana ne isteyelim sizlerden art56art56 şikayet no 2= kaçak yapılaşmaya karşı koruyalım.. cevap= nasıl? Kaçak yapılaşmaya gelince onunla mücadele bireylere kalıyor.Yani bir yerde orman tahrip ediliyorsa orman da bina ev yapılıyorsa vaytandaşlık görevi olarak orman işletme veya bölge müdürlüklerine telefonla şikayet edilip gerekli yasal işlemin yapılmasına yardımcı olabilirsiniz şikayet no3= doğa düşmanı fabrikalara karşı koruyalım cevap = nasıl Aynı yukarıda olduğu gibi çevreyi ormanları kirleten kuruluşları gerekli yasal işlemin yapılması için şikayet şikayet no4= keçi otlatmacılığına karşı koruyalım cevap nasıl İşte bu keçi olayı devletin halletmesi gereken bir görev çünkü keçi besleyerek yaşamlarını daim eden köylülerimize destek ve kredi vererek onları arıcılık seracılık halıcılık veya büyük baş hayvancılığına teşvik edilmesi gerekiyor. şikayet no 5= arkadaşlarımızı tayin vs ile tehdit eden, çalışmalrını engelleyen siyasetçilere karşı koruyalım cevap nasıl... İşte bu konudada duyarlı davranmak yeterli örneğin bu yukarıda saydığım şikayetlerle mücadele ederken siyasi baskılarla tayini çıkarılan arkadaşlarımız için tepkimizi ortaya koyarsak yeterli duyarsız olmasak aman baba neci olmasak yeterli bence. |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Nurhanza nerelerdesin seninle tanışmak nasip olmadı.Bak yokluğunuda konu başlığın elden gidiyor.Misafir burda konunun ev sahibi kayıp.Hayırdır yoksa fidan dikmeyemi gittin.Bak söylemedi deme bu ayda fidan dikilmez.Sonra diktiğin fidanlar kurur çok üzülürsün.Neyse ev sahibi yok ayıp olur ev sahibi yokken ben çıkayım şu konudan |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! beni böyle besleyen böyle coşturan bir yerden evimden gidermiyim sevgili konu başlığımı zi,yaret eden bu konuya yürekten destek veren tüm canlara, binlerce teşşekkür amaç kutsal, yol kutsal, yolda yürüdüğümüz dostlar kutsal olacak, siz olacaksınız bu başlık benim değil bizim başlığımız, hepimiz ev sahibiyiz........ dimiiiiiiiiiiiiii......... oksijen bizim dünya bizim emek bizim yürek bizim, sevda bizim ne mutlu bizeeeeeeeeeeeee smiliyface s456 f678h |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! ben değiştim sen değiştin o değişti hayatım değişti çok şey değişti! nası ama?? aa34 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Nurhan hanımcığım, siz konuyu açtığınızdan bu yana somut neler yapıldı, girişim devam ediyo mu, bizlere düşen nedir, bizi bilgilendirirseniz çok seviniriz. hismiley |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Harika bir fikir. Bende varım. Hayatım değişti derken dünyamızda değişir. kiss3 alk78 kiss3 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! çalışmalarımıza devam edeceğiz, ama şu öss illetine maruz kalmıştık, tuluyhan uğurlu konseri öncesinde çok hızlı bir hareket halindeydim, konserden umduğum başarıyı elde edemedim,konser muhteşemdi ama benim bu etkinliğe götürebildiğim kişi sayısı 11 de kaldı, yaptığım çalışmayı görseniz, ben bile kendime hayret etmiştim, halkımızın sanata ve böylesi güzel bir organizasyona ilgisiz kalması beni çok üzdü, ve sınav sonuçları açıklandı, bir anda tüm enerjim dibe vurdu, ve dernek çalışmalarımız hız kesti, daha doğrusu benim kadar kimse yürekten işi tutmadı, toplantıya 4 kişi geldi, ben hala gördüğüm herkese projelerimi anlatmaya devam ediyorum, para kazanmam gerekli çalışmak zorundayım, hareket alanım daraldı, ama inanın kendi adıma hele bugün radyomda açıldı............. artık kimse tutamaz, daha fazla çalışmaya başladım, cedrusun dediği gibi bu mevsim dikim için uygun değil, alt yapıyı iyice sağlamlamak lazım, hepinizin desteğine ihtiyacımız var, aldığımız oksijenin hakkını verelim, çooook güzel bir adım, büyük bir adım, hep beraber yürürsek ancak yol alırız, her gelişmeyi size anında bildireceğim, herkes gönüllülük çerçevesinde adım atmaya hazır beklesin, ilk önce çatıyı kuralım, temeli atalım... tapuyuda alalım. yapabilen varsa işyerlerinde ağaçlandırma konusu ile ilgili yazılar hazırlayıp bıraksınlar. ve boş konuşmak yerine ağaç ve oksijeni pırıl pırıl bir hayatı anlatsınlar, sinerji oluşturalım dimiiiiiiiiiii? cat3500 neseli56 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Sonuna kadar yanında ve destekçiniz, ne gerekiyorsa bildir yapalım, böyle güzel bir projede çorbada bizim de tuzumuzun olması mutluluktur. k8908 ark5 25889 |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Benim bir iki önerim var Belli bir ücret karşılığı insanlarr ağaç satın alabilsinler ve künyelerini ağaca yazdırabilmeliler. Diğer bir önerim her ağaca bir isim verilip üzerine konmalı.Onların da bizim gibi nüfus kağıtları olmalı.Belki uçuk öneriler ama . |
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Alıntı:
|
Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! evt güzel bi düşünce , bu forumu açan kişiyi kutluyorum 956k |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! selam ben bu siteye yeni geldim ama dha bişey dinliyemedim hayırlısı artık |
Cevap: Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! bu nası oluyo bide bana nalatın |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! hep aklımda olan bişeydi ya birileriyle toplanıp gidip bi yerlere 10larca ağaç diksek üstüm başım çamur olsa ama o hazzı taa hücrelerimde hissetsem diye. şimdi okuyuncada baya heycanlandım fakat sanırım güme gitmiş, konunun devamı gelmemiş.konuyu yeniden canlandırmak adına hadi ama çalıştıralım hayal gücümüzü bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz.şu anda gecenin 2si ama p.tesi günü bu konuda arayabileceğim yerleri arayacağım aklıma bazı şeyler geliyor.bence çok heycan verici bu.ama ben bizzat dikim işlemine katılmak istiyorum. |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! proje hayata geçti mi? yoksa asılı mı kaldı? İzmirde yapılacak organizasyona bende katılırım tabi karada olursam :) hayatım değişti ormanı kulağa hoş geliyo..her ağaca künye yaparız kim ektiyse onun adı yazılır :) hatta birazda abartıp orman girişine tabela koyarız fidan dikmeyen giremez diye :) |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! sitenize yeni üye oldum.ancak projenizi cok begendim.herkes sizin kadar duyarlı olsa...umarım bu siteye üye olmakla çok buyuk değişimler yasar ve yasatırım........ |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Merhaba arkadaşlar, insan tek başına 1 yılda tüketttikleriyle 6 ağacı israf edermiş. Kullandığı, kağıt, tuvalet kağıdı, peçete, kalem, mobilya, odun, vs, vs.. Düşünün bir kişi 60 yıl kalsa bu dünyada 60*6=360 ağacı heba edebiliyor... Oysa bir ağacın yetişmesi yıllar alıyor... Dolayısıyla Hz. Muhammed'(sav)'in şu hadis-i şerifi ne kadar yerinde ve isabetli anlıyoruz: "Kıyamet koparken bile ağaç dikiniz." Aslında bir ağaç dikmek için biraraya gelmek vs. daha coşkulu olmasından iyidir ancak, illa bu şart mı? Ben de çok geç kalmış olsam da bu yıl bu konuyu çok düşündüm. Nasıl ağaç dikebilirim, nereye dikebilirm diye ve malum büyükşehirde ve site hayatı içerisinde bu bulunduğunuz çevrede mümkün olmuyor. Ben de bizim Kızılcahamam'daki köyümüzün kimseye ait olmayan tepe yerlerine çam dikmeye karar vermiştim ve abimlerden bu konuda destek istedim. Onlar da bana böyle bir fikrime karşılık maden ağaç dikme planın var gel o zaman bizim boş bahçeye ceviz fidanı dikelim, hem ağaç hem ceviz oluşur diyince bu fikir daha da güzel geldi bana... Ve nitekim bu yıl ceviz dikme mevsimini kaçırdığımızdan, seneye ilkbaharda Allah nasip ederse ceviz fidanı dikeceğiz... Yaklaşık 40 adet...Bunu bir hallederim, daha sonraki yıllarda da peyderpey köyümdeki boş arazilere değişik ağaçlar dikmeye kararlıyım inşaallah. Meşe, dağ eriği, çam söğüt gibi....Sizlere de tavsiye ederim...Oturduğunuz yerlerde boş yer yoksa, yakın köylere doğru açılın... Ağaç dikmek isteyene Rabbim boş yer ayarlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |