![]() |
Cevap: suçluluk hissediyorum :( bende bir seneden fazla dinliyorum telkinleri son zamanlarda cok sucluluk duygusu duyuyorum cok dusunceliyim ve insanlarin soylediklerini cok kafama takiyorum.bundan kurtulmam icin ne yapmam lazim bende cok kotu durumdayim pozitif dusunemiyorum.yardimlarinizi bekliyorum tesekurler.. |
Cevap: suçluluk hissediyorum :( suçluluk telkinini arada bir listeden çıkar. sürekli dinlemek buna sebep olabilir. ayrıca telkinlerin farklı müzik çeşitlerini koyuyorsanız, atıyorum suçluluk ve ego telkinlerinin hem doğa hem ney hem klasik gibi birden fazla çeşidini dinliyorsanız bir suçluluk bir ego telkini şeklinde sıralamaya koyun. böylelikle daha çok verim elde edersiniz. ayrıca 1 sene, bütün telkinleri listeye atmak için yeterli bir süre. kendine güven, sosyallik gibi telkinlerle suçluluk duygunuzu 1 sene de kolayca yenmiş olmalıydınız. bir yerde hata yapıyorsunuz sanırım. bununla ilgili daha çok soru sorun ki sorununuz ortaya çıksın |
Cevap: suçluluk hissediyorum :( *Bana sorarsan her şey telkinde bitmiyor . *Suçluluk hissettiğin konuları gözden geçirmen ve onlarla yüzleşmen gerekiyor. *Onları nasıl düzeltebilirim diye seçeneklerini aramalısın Kulaklıkta bilgisayar hoparlöründe olmayan şeyler var . Özlem admin söylemişti . tam olarak hatırlamıyorum . Bilgisayar hoparlöründen uyurken dinlemeni öneririm .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |