![]() |
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu Yüzmeyi öğrendiğimde ilkokuldaydım.Aslında öğrendim denilemez cahil cesareti işte kayalıktan atlamıştım:))Baktım yüzüyorum ondan sonra da devam ettim.Bir de kocaman gemileri kaldırıyor beni mi kaldıramayacak diye düşünün.Kumsallık yerlerde öğrenemiyorsunuz,denize kıyısı olan ama ayağınızın yere değemiyeceği bir yerde öğrenmeye çalışın derim ben.Bir de telkinleri mutlaka dinleyin. |
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu hımm gözlükle dene birde =)) net göründüğü için gözlükle daha güvende hissediyorum ben. hem kursa yazılmışsın bi ayda hallolur herşey =)) |
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu banyo yaparken bile korkuyorum sudan.. sanki bir yerin suyu açık kalacak da boğulacakmışım gibi geliyor. sanki her yerden birden su fışkıracakmış gibi :(aynı korku bir yaş küçük kardeşimde de var.. nedir bu korkulardan çektiğimiz.. |
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu çoğunuz ayağınızın kuma değdiği yerde bile yüzüyorsunuz. Ben hiç bir şekilde yüzemiyorum. Birisi ellerimden tuttuğunda kendimi suda kaldırabiliyorum ama o kişi elini bırakınca ben panik olmaya başlıyorum. sürekli kulaklarıma burnuma su kaçıyor nefret ediyorum. Bu yüzden en sevdiğim tatiller genelde yeşillik ile iç içe olduğum yerlerde geçiyor. Önümüzdeki yıl ile ilgili pek çok planım var bunlar arasında da yetişkinler için olan yüzme kurslarına gitmek var.Yaşadığım şehirde yüzme fobisini aşmak için ders veren bir yer keşfettim ama fiyatları oldukça pahalı en azından öğrenci için. toparlayabilirsem kendimi önce çekirdek inanç ardından da yüzme işine el atacağım. |
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu Alıntı:
|
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu Alıntı:
|
Cevap: benden baska sudan korkan yokmu Suyu denizi cok seviyorum.ama ayaklarim yerden kesildigi zaman hemen panik yapiyorum birine tutunma ihtiyaci duyuyorum ve bazen de vücudum kitleniyo.bu yuzden yuzmek benim icin bir hayal oldu. :/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |