![]() |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Yapma yaa,sonradan kaybolcak mı yoksa bu etkıler.bırcok yerde,bırcok kısı kalıcı oldugunu soylemıstı,bak sımdı tereddut ettım... |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Ruhsal rahatsızlıklarda en buyuk etkı aslında duadadır.uzun suredır duasızlık bataklıgında boguluyordum,seytan hakıkaten benle cıddı cıddı ugrasıyordu.su aralar cok sukur Rabbım daım etsın,duamı eksık etmemeye calısıyorum.DUA TERAPISI adlı kıtap aldım,onu okuyorum...evet aslında sosyal fobıkler dogustan cekıngen,utangac,ozguvensız degıl.aıle tarafından yonlendırmelerle bu hale gelınıyo.cok kucukken o cadı tabır edılen kızlardandım.7 yasından ıtıbaren basladı bende bu durum... |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) aynen bende cadıydım..işte gide gide güwensizlik hayatımımızınn her alanında baş gösterdi ve şu anda sosyal fobiyle boğuşuoruz..olsun düzelir inşallah herşey..kesinlikle dua etmek allaha şükür etmek bunlar çok önemli...ya siz moralinizi bozmayın eğer ki etki görüorsanız ne güzel...mesela yeni bir telkin aldım dinliorum 2 gün güzel etkileri oluordu sonra yine esksii gibiydim..ama anneme dinletteikten sonra çok ii oldu eski güvenini tekrar kazandı.bence herkeste farklı etklileri war |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Sen mesela o gecıcı etkılerı ne zaman gordun,benım bugun tam bıray oldu ama henuz belırgın bısey yok.o hemen etkı alanlara da sınır olmuyorum degıl yanı bu arada... |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) ilk dinlediğimde mutlu oluordum pozitif oluordum tamam bu sefer işe yaradı diordum sonra yine esikisi gibi oluodum...ya ben seni etklimek istemiorum..bak sen daha etki görmedim demişin demek herkese farklı etkisi oluyor |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Mutlaka,herkese farklı etkı yapar,sen dr ofelyayla gorustun mu |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) ewet canım..kısmetse bu pazara yine randeewu alacam |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Tamam cnm,gelısmelerını beklıyorum.cdlerını kullanıp faydasını gorenlerı bılıyorsan onları da paylasmanı ısterım.. |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) bende o cleri dinliorum şimdi..yani her terapi sonrası bana cd veriliyo..gayet etkili insanı rahatlatıor gevşetior hayata farklı bir pencereden bakmanı sağlıor |
Cevap: bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:)))) Hmm pekı cdler tedavı amaclı degıl mı,sadece ferahlık mı verıyo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |